QUOTE(Nidulia @ 2015 01 16, 14:20)
Kaitinimui tinka tas riebalas, kuris kambario temperaturoje sukieteja: kokosas, ghi, taukai
O kaip del gyvuliniu riebalu? As kepu ant zasies tauku viska. Ir kiek zinau, paprasto aliejaus daug kartu kaitint negalima. O kaip su taukais ar kokosu aliejumi. Kiek kartu ji galima kaitint, ar jie persikaitina
p.s kas cia darosi, kodel sm portalas jau kelinta diena strigineja
Papildyta:
QUOTE(zomša @ 2015 01 16, 15:25)
Sanatorijos maistas nestebina.

Nors šiaip labai juokinga.
Ligoninėse maitina vos ne identiškai,
šlapenkės reikės dar dabar prieš akis stovi. Vienintelis daiktas, kuris man tiko, buvo kažkada pasipainiojęs virtas kiaušinis (dzin, kad iš tų, kur pigiausi). Nes dėl sviesto sviestiškumo irgi buvo kilę abejonių... Gerai, kad lauknešėlius nešdavo.
Plius prie kiekvieno patiekalo (ryte ir per pietus) būdavo dvi riekės batono ir viena duonos. Tai parke šerdavau balandžius, labai faina atrakcija būdavo, jie ten tokie jaukūs, blizgantys, nupenėti.
Bet as tai vistiek valgyciau. Jei nieko kito nebutu. Tik labai idomu buvo paziuret kas musuose skaitoma alia sveikas maistas. Irgi idejau i savo fb, tai moterys sako, o kas cia blogo, sveikas, dietinis maistas. Kas blogai, taijgi kose. Bet geros ten fotkes, nepaneigsi.