Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

QUOTE(JolkitaS @ 2015 01 20, 13:38)
Ivetacom, ačiū kad vis rūpiniesi  4u.gif  Išklausiau ir aš paskaitą apie stresą ir amino r-tis, bet nesupratau kokias geriausiai sau prisitaikyti. Galvoju gal tą gaba sviestinę ir gliciną, kad stiprinti parasimpatinę  g.gif Kažkada bandžiau ltiroziną, tai prastai man nuo jo buvo.

Mieloji, kaip tu apskritai jautiesi, papasakok? Ar geriau jau? Ar atsirado energijos, kaip nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 20, 15:59)
Mieloji, kaip tu apskritai jautiesi, papasakok? Ar geriau jau? Ar atsirado energijos, kaip nuotaikos?

Oi Nidulia, geriau neteršiu eterio doh.gif Bet va smagu, kad nors tu atsigavai pagalia, sportų neapleidai?
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 01 19, 22:52)
Kokiais prieskoniais marinuojat? Pamarinavus laikot kambario temperatūroj ar šaldytuve kelias d., o po to tik ant radiatoriaus dar kelioms?

Ką reiškia stringa parasimpatika, tai kai per daug į parasimpatinį esi nukrypęs? Užstęsęs chroniškas stresas, tai gili parasimpatika?

Ka turiu, ta ir dedu, labiausiai mairunai man patinka, salavijo kartais idedu, raudonelio, laikau saldytuve.

Talalakinas nekalba apie nukrypimus, tik kad streso metu netenkama butinu medziagu ir simpatikai, ir parasimpatikai.
QUOTE(Gricė @ 2015 01 20, 07:21)
Ar tai reiškia, kad tyrosine pavartojus arba minėtų produktų daugiau vartojant šie simptomai sušvelnėtų? Ar dėl greitesnio efekto papildą geriau pirkti?
Ačiū, kad dalinatės.
Man irgi įdomu apie užsitęsusį stresą?

Lig ir taip, prie musu mitybos turetu uztekti is maisto, bet jei jauciami kazkokie negalavimai, ar jei greiciau reikia kazkokiu medziagu papildyti, nepamaisytu ir is papildu. Tuo labiau, kad tirozinas tai maisto dalis, ne sintetika kokia, tik jei skydliaukes hiperfunkcija yra jis netinka, bet jis sako, kad tai retai buna, kad dazniausiai panasus pozymiai, o hormonu per mazai. Cia gaunasi, kaip ir su skrandzio rugstingumu, gydo ji mazinant, o pasirodo, kad dazniausiai kaip tik jo truksta g.gif
QUOTE(JolkitaS @ 2015 01 20, 12:38)
Ivetacom, ačiū kad vis rūpiniesi  4u.gif  Išklausiau ir aš paskaitą apie stresą ir amino r-tis, bet nesupratau kokias geriausiai sau prisitaikyti. Galvoju gal tą gaba sviestinę ir gliciną, kad stiprinti parasimpatinę  g.gif Kažkada bandžiau ltiroziną, tai prastai man nuo jo buvo.

Tai tirozinas kaip tik atvirksciau simpatika stiprina, jei pagal Talalakina tau kaip ir per mazai acetilcholino, jis sintezuojamas is cholino, lecitino ir dar kazkokio dim...etanolio
O glicinas tinka visai nervu sistemai, ji pirmiausiai rekomenduoja, kad padetu geriau atsistatyti kitoms medziagoms.
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2015 01 20, 16:31)
Oi Nidulia, geriau neteršiu eterio  doh.gif  Bet va smagu, kad nors tu atsigavai pagalia, sportų neapleidai?

Ne, neapleidau sporto, du kartus per savaite sportuoju ir man labai patinka. Jau svorius pasididinau ir treniruotes programa pasitobulinau. Labai gera po to savijauta. Kiekviena sekmadieni varom su paciuzom, tai irgi nebloga treniruote, ypac, kai nesi didelis ledo asas:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 20, 18:44)
Ne, neapleidau sporto, du kartus per savaite sportuoju ir man labai patinka. Jau svorius pasididinau ir treniruotes programa pasitobulinau. Labai gera po to savijauta. Kiekviena sekmadieni varom su paciuzom, tai irgi nebloga treniruote, ypac, kai nesi didelis ledo asas:)

Nu maciau foto, grazuole ant ledo 4u.gif
as tai niekaip nenugalejau savo baimes lipti ant ledo, buvau kokius du kartus, neuzkabino, pusiausvyros nenulaikau, o traumu paniskai bijau doh.gif

Imeciau savo pilva, blin as jau 9 kg priaugau ( kitos bulkas esdamos tiek nepriauga gun_bandana.gif ) ***** doh.gif
Atsakyti
O lecitinas kartais ne is sojos gaminamas? blink.gif

LumiLumi, na gi grazus pilvukas 4u.gif wub.gif Ka cia tie 9 kg, kitos buna jau ir po 15-ka priaugusios. Cia kiekvienai skirtingai, as tai nemanau, kad cia daug, juk ne pirmas menesis 4u.gif Graziai atrodai 4u.gif

Nidulia manekene grazuole, na ir lieknumas tavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 20 sausio 2015 - 21:13
QUOTE(LumiLumi @ 2015 01 20, 21:51)
Nu maciau foto, grazuole ant ledo  4u.gif
as tai niekaip nenugalejau savo baimes lipti ant ledo, buvau kokius du kartus, neuzkabino, pusiausvyros nenulaikau, o traumu paniskai bijau  doh.gif

Imeciau savo pilva, blin as jau 9 kg priaugau ( kitos bulkas esdamos tiek nepriauga  gun_bandana.gif  ) *****   doh.gif

Matai, mano karta visa vaikyste, ziema, ne kojomis lauke lakste, o ant paciuzu, tai dabar beliko atnaujinti igudzius:) Labai smagu pasipaciuzinti:)
Lumiuk, labai, labai graziai atrodai, labai daili netsuke 4u.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2015 01 20, 22:11)
Nidulia manekene grazuole, na ir lieknumas tavo thumbup.gif

Xa, cia as jau atsipenejusi 57kg, cia ne vasara, kai 51 kg sveriau biggrin.gif
Aciu, mergaites, uz pagyras, bais malonu girdeti 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 sausio 2015 - 21:54
Aciu. Bet vistiek subine kvadratine, po visko teks wholintis.
Nidulia, atsipenejus? Rimtai blink.gif nesitiki
Atsakyti
Po to bus veliau rolleyes.gif Dziaukis naujais potyriais, nestumu, auganciu pilveliu, na juk tai taip nuostabu thumbup.gif As ir jau greit uzsimanysiu jauciu nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 01 20, 23:31)
Aciu. Bet vistiek subine kvadratine, po visko teks wholintis.
Nidulia, atsipenejus? Rimtai  blink.gif  nesitiki

Jo, atsipenejusi:) Kai sveriau 50/51 kg. - buvau dziusna o dabar 57kg., tai jau tikrai normaliai atrodau. Gal ant stambaus zmogaus tie 7 kilai ir nepasimatytu, bet ant kudumo uzmetus tuos 7kg., tai tikrai vaizda pagerino:) Jau dabar gali tupeti vietoje tas svoris, jau viskuom patenkinta, juolabiau, kad ir (.)(.) pasitaise biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 21, 01:00)
Jo, atsipenejusi:) Kai sveriau 50/51 kg. - buvau dziusna o dabar 57kg., tai jau tikrai normaliai atrodau. Gal ant stambaus zmogaus tie 7 kilai ir nepasimatytu, bet ant kudumo uzmetus tuos 7kg., tai tikrai vaizda pagerino:) Jau dabar gali tupeti vietoje tas svoris, jau viskuom patenkinta, juolabiau, kad ir (.)(.) pasitaise biggrin.gif

tai koks tavo ugis?
as po gimdymo sveriau 55kg., bet dabar tik virs 60kg. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 01 20, 20:51)
Nu maciau foto, grazuole ant ledo  4u.gif
as tai niekaip nenugalejau savo baimes lipti ant ledo, buvau kokius du kartus, neuzkabino, pusiausvyros nenulaikau, o traumu paniskai bijau  doh.gif

Imeciau savo pilva, blin as jau 9 kg priaugau ( kitos bulkas esdamos tiek nepriauga  gun_bandana.gif  ) *****   doh.gif

Labai grazus pilvukas, o svoris po gimdymo greit nukris, tuo labiau, kad zinai kaip dar paspartinti si procesa, jei reikes smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2015 01 20, 23:00)

Nu keta tu jau merga, visa is teisingu riebaliuku biggrin.gif Jei tave suvalgyti, greiciausiai butu daug naudingu amino rugsciu lotuliukas.gif

Gal kas dar neskaite homosanite apie amino rugstis ir kaip jas teisingai isisavinti su makaronais biggrin.gif
http://www.homosanit...sciu_fondas_LAF
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 21 sausio 2015 - 15:09