Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

Labas damos!

Paganiau akis i jusu nuotraukas - nugi visos laaaabai grazios. Ikelciau as savo pabaisiuka, bet nemoku.
O kaip uzpavydejau Nidulei paziuzu!!!! Jezzzz vaikystej atsimenu nenulipdavau visa ziema, ir per dideles paziuzos buvo ir tada kai spaude jau... Kaip ciuozciau dabar! ech! Bet pas mus beviltiska sad.gif Miniatiurine vien ciuozykla yra mole, bet ten ledo kokybe ir dydis gresia rimtom traumom sad.gif((( Tai teks man zumba pasitenkinti kol kas, o siaip skaiciuoju jau dienas iki vasaros.... Kai truputi dienos pailges jau savo sunims pazadejau kur kas ilgesnius pasivaiksciojimus, bet kol kas tamsu kaip siknoj laukais lakstyt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 01 21, 15:58)
tai koks tavo ugis?
as po gimdymo sveriau 55kg., bet dabar tik virs 60kg. blush2.gif

170cm.

QUOTE(ivetacom @ 2015 01 21, 16:06)
Nu keta tu jau merga, visa is teisingu riebaliuku biggrin.gif Jei tave suvalgyti, greiciausiai butu daug naudingu amino rugsciu lotuliukas.gif

Nu jau ne, neduosiu savo riebaliuku, ypac nuo burbuliuku biggrin.gif

sky, atvaryk pas mus I LT, galesim palakstyti paciuzomis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 sausio 2015 - 20:35
IKI parduotuvese, KUMELINIO dydzio avokadai po 0.99 eur.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 21, 22:34)
170cm.
Nu jau ne, neduosiu savo riebaliuku, ypac nuo burbuliuku biggrin.gif

tai tu tikra mooonikene wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

kazkada buvo kalbeta, bet gal kazkas pasikeite... tai klausiu vel kaip maitinate savo vaikucius? aktualiausia tai iki 5 metu mityba.
labai laukiu atsakymu 4u.gif

dar norejau paklausti kaip del sito http://beta.lt/kauna...amp;show_more=1

ir ar man jo reikia jei as kiaules riebala naudoju? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapricija: 22 sausio 2015 - 10:56
Ar yra fb paleo grupe lietuviu kalba? Nieko neranda man pagal paieska
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 01 22, 13:48)
Ar yra fb paleo grupe lietuviu kalba? Nieko neranda man pagal paieska

Yra Paleo bendruomene vienos is musu mergaiciu (atleiskite, bet nepamenu kurios) ir yra meginimas nelabai vykes suburti grupe - Paleo mityba. Bet abi grupeles yra labai mirusios, tad jeigu butu kazkam noro ir entuziazmo suburti padoria fb grupe as labai uz!
Atsakyti
"Nevykes" tai todel, kad jis butu geras reikia kazka laiks nuo laiko ideti ten. Bent kelis kartus per savaite, kad puslapis butu sekmingas. Bet as klausiau apie slapta ar uzdara grupe, ar kazka. Bet matyt kad nera.
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2015 01 22, 13:02)
Yra Paleo bendruomene vienos is musu mergaiciu (atleiskite, bet nepamenu kurios) ir yra meginimas nelabai vykes suburti grupe - Paleo mityba.  Bet abi grupeles yra labai mirusios, tad jeigu butu kazkam noro ir entuziazmo suburti padoria fb grupe as labai uz!

Yra mano sukurta grupė, bet aš visiškai neturiu laiko, todėl ji tokia neaktyvi.. Jei atsirastų norinti, ar kelios norinčios, galėčiau priskirti grupės administratorės pareigas, šeimininkautumėt kaip namie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 01 22, 09:58)
tai tu tikra mooonikene wub.gif

Jaunysteje mano svoris visada buvo 55kg. Pries gimdant ir po. Tad dabar panasiai sveriu, tik anuomet buvo bites talija ir (.)(.) nemenki, o dabar pastarieji ne tokie ispudingi:) Man svarbiausia, kad as sporta pamilau, nes be judesio tai ir sliauziojau kaip staige.
Atsakyti
Juste, dar radau konkreciai apie prostatos hiperplazija kalba, gal bus tau idomu
5 dalis 1 val 52 min:
http://mductor.weebl...5610571040.html
Atsakyti
Ar dar yra gyvu, ar uzmigot kaip meskutes ziemos miegu? mirksiukas.gif as jau pamazu i meskute virstu biggrin.gif
Dalinuosi aptiktu receptu https://www.thehealt...chocolate-cake/
as kepiau keksiukus, gavosi nesausi ir labai skanus. Tik jei naudosit tirpinta kokosu alieju, pilkit paskutini.
Labai traukia prie saldaus, erzina juodai doh.gif
Atsakyti