Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Monteverte, kai per sapnus, nematytas vaikas atsises tavo lovoje , salia su sausu pusryciu bliudeliu ir nores su tavimi pasikalbeti, veliau ta vaika pamatysi realybeje, suprasi ko mokinami vaikai siais laikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 21, 14:36)
Negali. Daugeli vyresnio amziaus zmoniu ar jautresnes psichikos jaunu zmoniu, kankina nemiga kas nakti. Norit pasakyti, kad juos kas nakti kazkas sapnuoja ir taip koki 10 metu?
Nereikia jau taip mistifikuoti tu sapnu ir jiems priskirti samanisku galiu itakoti kitu realius veiksmus. Uz miega ar nemiga atsakingas tik PATS zmogus, ne svetimi.

Bet tai ir negalima tada lyginti senyvo ligoto su jaunu, sveiku, tik šiaip kažkuriomis naktimis neužmiegančiu be regis realios priežasties
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 21, 16:14)
Bandei mano parasyma isvartyti nesamoningai  ax.gif Senoveje  buvo zyniai, jau esu rasiusi, bet tiek to pasikartosiu, dabar ( koki simtmeti, zodziu nepertolima praeiti ir dabarti )  tai paplite net ir tarp kaliniu, as juos paminejau tik kaip  viena  dali tarp daugelio  kitu, kurie tai daro, bet gal ir gerai, kad tu taip daznai pati tai pabrezi, pades ir kitiems ne tik tau tai suprasti, na o dabar ( si menesi, sia savaite, siandien) jau to mokinami vaikai ( ne suknutes siusti). Nevardinsiu kas suknutes siuncia ( nekaliniai ir nevaikai). Monteverte tavo supratimas labai vienareiksmiskas ( tavo vidinis balsas ir pomirtiniai bendravimai sapnuose) . Yra daug daugiau visko.
Mano nerimo mano sapnams nera jokio, kai zinai, kad nera ko nera, kad sapnai yra tik sapnai. As cia del to ir ateinu, kad ir kiti tai suprastu, net kai kazkas bando negraziai tuo zaisti...
Kai tema apie tai- ka zmogus mato atmerktomis akimis, nemiegodamas ( senole) , cia jau visai kita tema , ne sapnu tema. Jei tu matai tik tai kas tavo panoseje, tai ir bendrauji tik su savo vidumi  4u.gif
Nesakau , kad tai yra blogai  mirksiukas.gif Tik niekada nezinai, kada kazkas pastebes tavo naivuma ir pasinaudos tuo. Jei jau kazkiek zinai, bus lengviau suprasti, kad cia jau nebe tavo vidinis balsas, kurio tu klausaisi , pasikloji lova ( kai tavo vidinis balsas tau taip sako, o ne del to, kad tai paprasciausiai normalus dalykas )  ir t.t....Man tavo kai kurie parasymai daug naivesni, nei tau paciai atrodo, bet as tave suprantu, kai tau "tamsus miskas " ka as rasau  4u.gif Kai tu parasysi kazka idomesnio, ko as dar nezinau, gal ir man bus visai idomu  mirksiukas.gif

Eik tu filmų kūrėja, apie tave jau legendos sklando 4u.gif Naiviausia tai čia esi tu, nors ir dengiesi penkiais diplomais. Nebūk kaip kokios tikybos fanatė, kuri neva viską žino ir valdo pasaulį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 21, 16:46)
Monteverte, kai per sapnus, nematytas vaikas atsises tavo lovoje , salia su sausu pusryciu bliudeliu ir nores su tavimi pasikalbeti, veliau ta vaika pamatysi realybeje, suprasi ko mokinami vaikai siais laikais  4u.gif

user posted image
Eik šalin biggrin.gif Pamaitink geriau tą vaiką
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 17:09)
Eik tu filmų kūrėja, apie tave jau legendos sklando 4u.gif  Naiviausia tai čia esi tu, nors ir dengiesi penkiais diplomais. Nebūk kaip kokios tikybos fanatė, kuri neva viską žino ir valdo pasaulį biggrin.gif
Papildyta:

user posted image
Eik šalin biggrin.gif Pamaitink geriau tą vaiką 

tokiais pavadinimais apzerei, blogu zodziu pritrukai mirksiukas.gif
Tas vaikas , labai turtingu tevu vaikas ( apie kuri as rasiau ) , kad valgo sausus pusrycius, nereiskia , kad tik biedni juos valgo ax.gif
Atsakyti
Jau Amariliui rasiau, kad 5 diplomu neturiu, bet...dar tik puse gyvenimo pragyventa, laiko likusiems diplomamas dar turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 02 21, 12:29)
labas visom siankt kazkaip labai vargau su mazyte mergyte jinai labai stiprioai verke radau ja atpylusia nusluosciau veiduka bet ji vistiek verke  ,  jinai buvo ne mano  o as ja nesiojauraminau supavau

Saunuole 4u.gif Visokeriopa sekme 4u.gif Sako vaikai-sunkumai, bet tikrai ne siuo atveju 4u.gif
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 02 21, 14:46)
Siaurai mąstot. Aš nesu iš tų, kuriuos kankintų nemiga. Tai retas atvejis, kai būnu susinervinusi labai ir todėl sunku užmigti. Ši naktis ir ta, kai mane sapnavo, buvo ramios, nei nerimavau dėl kažko, nei nieko. Ir dar kaip tik, pavargus buvau, akys pačios merkės, bet nors užmušk - nėjo užmigt. Ir toks jausmas gaunas, kad tampaisi lovoje.

As jau rasiau apie dvi tokias savaites, visai be miego, dabar nemiegu tik kad isvengti kosmaru ar REM, labai lengvai pernesu nemieges kelias valandas, kas nori zaisti su manimi, ATA jiems ramybeje .. Tai visai netragedija 4u.gif 10 metu g.gif Netikiu pasakomis ar legendomis mirksiukas.gif

QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 02 21, 15:09)
Mano devizas yra "Aš esu", todėl taip ir gaunas visur "aš aš aš" biggrin.gif Kartais tai labai erzina . Bet sakau, pažįstu save, todėl man labai keista, kad va toks neužmigimas būna. Nepratus aš prie tokių dalykų. Todėl ir įdomu man, ką Riviera ir Maya galvoja, jos skirtingai išvis viską mato

Riviera ir Maya biggrin.gif tas pats zmogeliukas mirksiukas.gif nesidvejinu, bet suprantu , kad galbut turejei Monteverte omenyje 4u.gif aš- visada daug geriau negu mes 4u.gif Niekada neabejok savimi 4u.gif visada islik savimi 4u.gif Tegul sau kuria kazkas legendas, jei neturi ka veikti doh.gif filmu kurejai doh.gif lotuliukas.gif
Monteverte, as dar turiu maza vilti tavyje, kad tu atsispirsi zaidejams ( dvasiniams iskrypeliams, jei ne,....bus kitu monteverciu....... 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 22, 05:38)
Riviera ir Maya  biggrin.gif tas pats zmogeliukas  mirksiukas.gif nesidvejinu,  bet suprantu , kad galbut turejei Monteverte omenyje  4u.gif  aš- visada daug geriau negu mes  4u.gif Niekada neabejok savimi  4u.gif visada islik savimi  4u.gif  Tegul sau kuria kazkas legendas, jei neturi ka veikti  doh.gif filmu kurejai  doh.gif  lotuliukas.gif
Monteverte, as dar turiu maza vilti tavyje, kad tu atsispirsi zaidejams  ( dvasiniams iskrypeliams, jei ne,....bus kitu monteverciu....... 4u.gif )

Ojetus, norėjau parašyti Monteverte Ir Maya biggrin.gif Persiprašau, per skubėjimą čia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 22, 05:38)
Monteverte, as dar turiu maza vilti tavyje, kad tu atsispirsi zaidejams   ( dvasiniams iskrypeliams, jei ne,....bus kitu monteverciu....... 4u.gif )

Maya, Majuška, jeigu Tu nori išgelbėti pasaulį - pirmiausia išgelbėk save 4u.gif Ir dar dvi savaites gali nemiegot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 22 vasario 2015 - 12:47
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 22, 12:47)
Maya, Majuška, jeigu Tu nori išgelbėti pasaulį - pirmiausia išgelbėk save 4u.gif Ir dar dvi savaites gali nemiegot biggrin.gif

Tai kad nebeidomu antra karta butu eiti per ta pati , ar kazka panasaus 4u.gif Nesuprantu todel zaideju g.gif Kaip jiems neatsibosta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 22, 15:56)
Tai kad nebeidomu antra karta butu eiti per ta pati , ar kazka panasaus  4u.gif Nesuprantu todel zaideju  g.gif Kaip jiems neatsibosta  g.gif

Ok, man įdomu, parodyk nors vieną nuorodą ta tema. Visagalis google net anglų kalba neranda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 22, 16:40)
Ok, man įdomu, parodyk nors vieną nuorodą ta tema. Visagalis google net anglų kalba neranda cool.gif

Kadangi jie zaidzia sapnu pagalba, simboliai sapnuose, tada randi google pagal paveikslelius, paspaudusi atitinkama paveiksleli atrasi nuorodas, jie uzslepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 22, 18:23)
Kadangi jie zaidzia sapnu pagalba, simboliai sapnuose, tada randi google pagal paveikslelius, paspaudusi atitinkama paveiksleli atrasi nuorodas, jie uzslepti  4u.gif

Tai jie valdo pasaulį, anot tavęs, jei paaiškėja po kiek laiko, kad simbolis išsipildė? Nauji Dievai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 22, 18:35)
Tai jie valdo pasaulį, anot tavęs, jei paaiškėja po kiek laiko, kad simbolis išsipildė? Nauji Dievai?

Tau aiskinti gaunasi panasiai, kaip kalbetis su plytu siena doh.gif Prie ko cia Dievai ir sapnai, pasaulio valdymas????
Sapnai yra ne "Dievu" 4u.gif Netgi ne Dievo 4u.gif Dievas netgi nesikisa i zmoniu gyvenimus tiek, kiek tie dvasiniai issigimeliai ax.gif
Atsakyti