Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Ačiū 4u.gif

O gal galėtumėte pasakyti, ką reiškia mano šios nakties sapnas? Sapnavau kažkokios nuskendusios merginos laidotuves, nulipom mes (aš, senelis, močiutė) ir minia kažkokių nematytų žmonių į kažkokį rūsį, ten stalas vaišėm nukrautas (a la gedulingi pietūs). Kunigas vietoj maldos kažkokius juokelius tik pasakoja, aš taip ėmiau į jį piktai dėbsot (su ta mintim, kad laidotuvės juk. Ne šiaip baliukas ir nedera taip), bet jam nė motais buvo. Paskui pradėjau valgyt kažką ir tik atsisuku į karsto vietą, bet karsto jokio nėr, tik didžiulis tamsaus medžio kryžius, apverstas aukštyn kojom. Ir iš kiekvieno kampo dar po kryžių (bet tie maži kryžiai labiau priminė pliusus, nei kryžius).
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 02 24, 19:04)
Ačiū  4u.gif

O gal galėtumėte pasakyti, ką reiškia mano šios nakties sapnas? Sapnavau kažkokios nuskendusios merginos laidotuves, nulipom mes (aš, senelis, močiutė) ir minia kažkokių nematytų žmonių į kažkokį rūsį, ten stalas vaišėm nukrautas (a la gedulingi pietūs). Kunigas vietoj maldos kažkokius juokelius tik pasakoja, aš taip ėmiau į jį piktai dėbsot (su ta mintim, kad laidotuvės juk. Ne šiaip baliukas ir nedera taip), bet jam nė motais buvo. Paskui pradėjau valgyt kažką ir tik atsisuku į karsto vietą, bet karsto jokio nėr, tik didžiulis tamsaus medžio kryžius, apverstas aukštyn kojom. Ir iš kiekvieno kampo dar po kryžių (bet tie maži kryžiai labiau priminė pliusus, nei kryžius).

Rašo, kad gali būti kažkokios problemos su jūsų butu ar pan.
O šiaip kažko pranašingo ir reikšmingo labai bent jau aš nematau. Ir kažkoks tarsi girdėtas sapnas. Ne jūs pati kažkada jau kažką panašaus su tais kryžiais ne kryžiais sapnavot?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 24, 20:47)
Rašo, kad gali būti kažkokios problemos su jūsų butu ar pan.
O šiaip kažko pranašingo ir reikšmingo labai bent jau aš nematau. Ir kažkoks tarsi girdėtas sapnas. Ne jūs pati kažkada jau kažką panašaus su tais kryžiais ne kryžiais sapnavot?

Dėkoju. Aš jau buvau išsigandusi dėl to kryžiaus, o ypač apversto. O dėl kryžių, tai, man atrodo, kad ne aš sapnavau g.gif Arba senokai buvo ir nebeprisimenu jau.
Atsakyti
Pavasario Saule, pavasaris ateina mirksiukas.gif Oro permaina, medziai suzaliuos biggrin.gif Tik sapne viskas sutirstintai labai mirksiukas.gif Nejaugi pati galvojate, kad tai pranasiska ?
Atsakyti
Nors, suprantu, kad kazkas galetu ir toki sapna siusti,ar isgyventi nes pavasari daznai nuskesta zmones, ypac zvejai, o del kryziu... kazkas sakyciau bijo mirusiuju. Pavasario saule, jei tai jusu sapnas ( vieninteliai sakyciau , jus , senelis, mociute) tai ko gero pranasiskiausia dalis- oro permaina. Kas yra normalu, juk vasario paskutine savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 24, 21:53)
Nors, suprantu, kad kazkas galetu ir toki sapna siusti,ar isgyventi nes pavasari daznai nuskesta zmones, ypac zvejai, o del kryziu... kazkas sakyciau bijo mirusiuju. Pavasario saule, jei tai jusu sapnas ( vieninteliai sakyciau , jus , senelis, mociute) tai ko gero pranasiskiausia dalis- oro permaina. Kas yra normalu, juk vasario paskutine savaite  4u.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
labas rytas siankt sanavau kas vaziuoju masina is apskos vaziuoaj kita kakziap mane sustabdo ir sako jusu gale masinos nedega stop lempute jis atsinesa is savo masinos virve ir ruosiasi ja uzkabinti akd amne nutempti o as jam ir saku juk vaziuoti galiu nereikai manes tempti tad lekaiu ieskot tos lepmptes randu bet kol daeinu iki masinos ta lempute jau sugenda g.gif taip ir nesusitvarkau as tos lemputes
Atsakyti
O ka reiskia plaukioti sapne? Ir baseine, ir juroj plaukiojau, vanduo labai skaidrus. Realybeje plaukti nemoku ir labai bijau vandens. Sapne labai drasiai ir uztikrintai sokau i vandeni, net pati savim stebejausi. Ir vanduo laike mane.
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 02 27, 10:35)
labas rytas siankt sanavau kas vaziuoju masina is apskos vaziuoaj kita kakziap mane sustabdo ir sako jusu gale masinos nedega stop lempute jis atsinesa is savo masinos virve ir ruosiasi ja uzkabinti akd amne nutempti o as jam ir saku juk vaziuoti galiu nereikai manes tempti tad lekaiu ieskot tos lepmptes randu bet kol daeinu iki masinos ta lempute jau sugenda  g.gif taip ir nesusitvarkau as tos lemputes

buitinių rūpesčių sapnas ir tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sondratinna @ 2015 02 27, 10:46)
O ka reiskia plaukioti sapne? Ir baseine, ir juroj plaukiojau, vanduo labai skaidrus. Realybeje plaukti nemoku ir labai bijau vandens. Sapne labai drasiai ir uztikrintai sokau i vandeni, net pati savim stebejausi. Ir vanduo laike mane.

sėkmingai klostosi/klostysis jūsų reikalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sondratinna @ 2015 02 27, 11:46)

Liga.
Atsakyti
QUOTE(Sondratinna @ 2015 02 27, 10:46)

Skaidrus vanduo- ne liga 4u.gif Paskutinis jusu sakinys, kad drasiai sokote i vandeni, tarytum ragina elgtis drasiai, buti uztikrintai savimi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2015 02 27, 10:35)
labas rytas siankt sanavau kas vaziuoju masina is apskos vaziuoaj kita kakziap mane sustabdo ir sako jusu gale masinos nedega stop lempute jis atsinesa is savo masinos virve ir ruosiasi ja uzkabinti akd amne nutempti o as jam ir saku juk vaziuoti galiu nereikai manes tempti tad lekaiu ieskot tos lepmptes randu bet kol daeinu iki masinos ta lempute jau sugenda  g.gif taip ir nesusitvarkau as tos lemputes

Vasarele, taip kaip ir dulkes pas kazka kaupiasi, taip ir lemputes genda 4u.gif Na o jus surenkate tuos sapnuotojus 4u.gif Labai uzjauciu, nes tai tikrai nera idomu ax.gif Turbut nezinote kaip is to issilaisvinti? As zinau, geriau padekite zmonems kaip nors kitaip ax.gif Rasydama kitu sapnus, jiems tikrai nepadedate ax.gif Tai kazkas panasaus kaip apkalbeti kitus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 27, 15:11)
Skaidrus vanduo- ne liga  4u.gif Paskutinis jusu sakinys, kad drasiai sokote i vandeni, tarytum ragina elgtis drasiai, buti uztikrintai savimi  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti