QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 03 02, 13:08)
Laba diena,
gal kuri galetumete paaiskinti
Pora naktu atgal mama sapnavo, kad su pientraukiu nusitrauke 2 buteliukus pieno ir tiesiog juos pasistate ant stalo. (vaikus ji turi 2, apie daugiau vaiku nera nei minties)
Taipogi ta pacia nakti sapnavo tiesiog uzrasyta data - kovo 22d.
Galbut kas nors turite kokiu interpretaciju tam? Ka tas pienas ir ka ta data galetu reiksti?

jokiu svarbiu sukaktuviu ar dar ko, ta data nera...
Hm, o tikrai negali būti nėščia, niekaip?

Kovo 22 d. gal koks ginekologas patvirtintų
O jei niekaip, tai šiaip reiškia gerovę, sveikatą, netgi turtą, o nuo kovo 22 dienos gal ką daugiau ir susižinos. Beje, sekmadienis tai, pirkite teleloto kokį, gal laimėsit ką
Papildyta:
QUOTE(Eniten @ 2015 03 02, 13:17)
Labas rytas. Ką tik atsikėliau, bet sapnas išgąsdino. Sapnavau, kad man nulūžta dantis, viršuj ir ten toliau kažkur šone. Ketvirtas po iltinių. Ir aš bandau jį įstatyti atgal, man nesiseka, nueinu prie veidrodžio ir matau, kad ten jau kalasi naujas, sveikas dantis, bet yra šiek tiek kraujo (jis nebėga, tačiau tokios raudonos dėmės, kaip kad būna realiai išrovus dantį) Ir tada mano vaikinas sako "nu va, aš pradėsiu ruoštis vestuvėms, aš vesiu... (jau pasiruošiu išgirsti savo vardą) Magdą". Tada aš puolu prašyti, kad vestų ne tą kažkokią Magdą, o mane, ir jis lyg ir sutinka ir pabundu. Ačiū tai, kuri pažiūrės.
Labai keistas sapnas

Dantų kritimai ir dar su matomu krauju simbolizuoja mirtį artimoje aplinkoje, bet kai pas jus įsipina vaikinas su kažkokia Magda

Nežinau ką ir pasakyti, nesinori būti blogu pranašu ar pan. Tačiau galima įžvelgti perkeltinės mirties simboliką, kad tarkime vaikinas miršta jumyse, nes tarkime sužinote, kad jis neištikimas

O kadangi kalasi vėl dantis, tai gal atleistumėte jam ar tiesiog iš naujo atrastumėte save, be jo
Žiūrėkit pati ar tai įmanoma ar ne, kaip jums anksčiau pildėsi ar ne jūsų sapnai, nes sapnai yra sapnai, čia negali būti nieko 100 proc. patvirtinamo. Be to, mėginkite ir pati analizuoti ką jūsų manymu tai gali reikšti, nes savo gyvenimą žinote geriausiai.
Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2015 03 02, 13:38)
Laba, ar visuomet dančio iškritimas reiškia mirtį, nelainę, ligą?
Išsitraukiau iltinį be skausmo.
Neįmanoma atsakyti ar visada. Gana dažnai, bet vėlgi, juk čia sapnai, mistika, pasąmonės veikla, todėl net neturėtumėte kelti tokio klausimo
O šiaip, jei kraujo nebuvo, tai galite sužinoti apie kokio tolimo giminaičio mirtį ar net kaimyno, bendradarbio ar pan.