Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Daugtaškė @ 2015 03 01, 14:41)
Labutis... 
Retai bet turbūt per kelis metus prisimenu kokius tris kartus,  sapnuoju pasaulio pabaigą...  Būtent šie sapnai man užkliūna, nes tai yra kažkas baisaus ... viduje..

Tai labai daugelio zmoniu baime 4u.gif Vidinis nerimas- normalus jausmas 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. Ir dar norėjau paklaust, ar jūs irgi sapnuodamos jaučiate. Ta prasme, skausmą ir tt...
Atsakyti
QUOTE(Daugtaškė @ 2015 03 01, 23:09)
Ačiū. Ir dar norėjau paklaust, ar jūs irgi sapnuodamos jaučiate. Ta prasme, skausmą ir tt...

Aš jaučiu. Žmonių prisilietimus, sukeltą fizinį skausmą ir t.t.
Atsakyti
Na taip, jei tai sapnas, o ne vizijos forma daugiau, tai tikriausiai visi jaučia.
Atsakyti
Laba diena,
gal kuri galetumete paaiskinti 4u.gif

Pora naktu atgal mama sapnavo, kad su pientraukiu nusitrauke 2 buteliukus pieno ir tiesiog juos pasistate ant stalo. (vaikus ji turi 2, apie daugiau vaiku nera nei minties)
Taipogi ta pacia nakti sapnavo tiesiog uzrasyta data - kovo 22d.

Galbut kas nors turite kokiu interpretaciju tam? Ka tas pienas ir ka ta data galetu reiksti? g.gif jokiu svarbiu sukaktuviu ar dar ko, ta data nera... g.gif
Atsakyti
Labas rytas. Ką tik atsikėliau, bet sapnas išgąsdino. Sapnavau, kad man nulūžta dantis, viršuj ir ten toliau kažkur šone. Ketvirtas po iltinių. Ir aš bandau jį įstatyti atgal, man nesiseka, nueinu prie veidrodžio ir matau, kad ten jau kalasi naujas, sveikas dantis, bet yra šiek tiek kraujo (jis nebėga, tačiau tokios raudonos dėmės, kaip kad būna realiai išrovus dantį) Ir tada mano vaikinas sako "nu va, aš pradėsiu ruoštis vestuvėms, aš vesiu... (jau pasiruošiu išgirsti savo vardą) Magdą". Tada aš puolu prašyti, kad vestų ne tą kažkokią Magdą, o mane, ir jis lyg ir sutinka ir pabundu. Ačiū tai, kuri pažiūrės. 4u.gif
Atsakyti
Laba, ar visuomet dančio iškritimas reiškia mirtį, nelainę, ligą?

Išsitraukiau iltinį be skausmo.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 03 02, 13:08)
Laba diena,
gal kuri galetumete paaiskinti  4u.gif

Pora naktu atgal mama sapnavo, kad su pientraukiu nusitrauke 2 buteliukus pieno ir tiesiog juos pasistate ant stalo. (vaikus ji turi 2, apie daugiau vaiku nera nei minties)
Taipogi ta pacia nakti sapnavo tiesiog uzrasyta data - kovo 22d.

Galbut kas nors turite kokiu interpretaciju tam? Ka tas pienas ir ka ta data galetu reiksti?  g.gif jokiu svarbiu sukaktuviu ar dar ko, ta data nera...  g.gif

Hm, o tikrai negali būti nėščia, niekaip? smile.gif Kovo 22 d. gal koks ginekologas patvirtintų biggrin.gif mirksiukas.gif
O jei niekaip, tai šiaip reiškia gerovę, sveikatą, netgi turtą, o nuo kovo 22 dienos gal ką daugiau ir susižinos. Beje, sekmadienis tai, pirkite teleloto kokį, gal laimėsit ką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eniten @ 2015 03 02, 13:17)
Labas rytas. Ką tik atsikėliau, bet sapnas išgąsdino. Sapnavau, kad man nulūžta dantis, viršuj ir ten toliau kažkur šone. Ketvirtas po iltinių. Ir aš bandau jį įstatyti atgal, man nesiseka, nueinu prie veidrodžio ir matau, kad ten jau kalasi naujas, sveikas dantis, bet yra šiek tiek kraujo (jis nebėga, tačiau tokios raudonos dėmės, kaip kad būna realiai išrovus dantį) Ir tada mano vaikinas sako "nu va, aš pradėsiu ruoštis vestuvėms, aš vesiu... (jau pasiruošiu išgirsti savo vardą) Magdą". Tada aš puolu prašyti, kad vestų ne tą kažkokią Magdą, o mane, ir jis lyg ir sutinka ir pabundu. Ačiū tai, kuri pažiūrės.  4u.gif

Labai keistas sapnas g.gif Dantų kritimai ir dar su matomu krauju simbolizuoja mirtį artimoje aplinkoje, bet kai pas jus įsipina vaikinas su kažkokia Magda g.gif Nežinau ką ir pasakyti, nesinori būti blogu pranašu ar pan. Tačiau galima įžvelgti perkeltinės mirties simboliką, kad tarkime vaikinas miršta jumyse, nes tarkime sužinote, kad jis neištikimas ax.gif O kadangi kalasi vėl dantis, tai gal atleistumėte jam ar tiesiog iš naujo atrastumėte save, be jo mirksiukas.gif
Žiūrėkit pati ar tai įmanoma ar ne, kaip jums anksčiau pildėsi ar ne jūsų sapnai, nes sapnai yra sapnai, čia negali būti nieko 100 proc. patvirtinamo. Be to, mėginkite ir pati analizuoti ką jūsų manymu tai gali reikšti, nes savo gyvenimą žinote geriausiai.
Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2015 03 02, 13:38)
Laba, ar visuomet dančio iškritimas reiškia mirtį, nelainę, ligą?

Išsitraukiau iltinį be skausmo.

Neįmanoma atsakyti ar visada. Gana dažnai, bet vėlgi, juk čia sapnai, mistika, pasąmonės veikla, todėl net neturėtumėte kelti tokio klausimo ax.gif
O šiaip, jei kraujo nebuvo, tai galite sužinoti apie kokio tolimo giminaičio mirtį ar net kaimyno, bendradarbio ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 02 kovo 2015 - 14:24
Negaliu tvirtai irodyti, bet manau dantis raunamus dazniausiai sapnuoja zmones, kurie to proceso labiausiai bijo, nemegsta ir tai gali buti visai nesusije su mirtimi , o paprasciausiai su baime. Sita reiksme kazkaip per daugybe metu uzsiliko, nes visi turi siokiu tokiu problemeliu su dantukais ir paprasciausiai taip jau yra kad zmones kaiminysteje, gimineje mirsta ir zmones labai daznai tai pritraukia sapnuotiems dantims 4u.gif

Del nutraukiamo pieno ir kovo 22, kazkaip atrodo lyg tai is dvieju skirtingu sapnu. Tikiu kad mama daug sapnu sapnuoja, bet atsimena ryskiausius. Kai sapnuojame labai daug sapnu per viena nakti, puse ju netgi ne musu 4u.gif Manau, kad mamai nera ko nerimauti del kovo 22 4u.gif

Esu pries metus rasiusi del vestuviu ir vestuviniu sukneliu- jaunosios ko gero jautriausios paskutine vestuviu savaite, jos aplamai tada mazai miega , o labai daug apie tai negaledamos miegoti galvoja,
mes galime ju baimes susapnuoti, jos jautrios- mes jautrus. Kodel Magda?Jei jokiu Magdu nepazistate, tai tikrai buvo nejusu sapnas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 02, 15:11)
Negaliu tvirtai irodyti, bet manau dantis raunamus dazniausiai sapnuoja zmones, kurie to proceso labiausiai bijo, nemegsta ir tai gali buti visai nesusije su mirtimi , o paprasciausiai su baime. Sita reiksme kazkaip per daugybe metu uzsiliko, nes visi turi siokiu tokiu problemeliu su dantukais ir paprasciausiai taip jau yra kad zmones kaiminysteje, gimineje mirsta ir zmones labai daznai tai pritraukia sapnuotiems dantims  4u.gif

O yra dar kas mėgsta dantis sau rautis? doh.gif lotuliukas.gif
Tai bea bejo, kad mirtis visada šalia, sapnuosime mes ar ne. Lygtai nesapnuodami gyventume amžinai.
Oi Maya, Majuška biggrin.gif
Atsakyti
O as sapnavau, kad isvaziavau su kolegemis i kelione i Portugalija ir nusprendziau viena is ju vesti, ir vedziau (orientacija mano normali) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kazkoks vyras dare fotosesija, ir tik viena vestuvine nuotrauka padare. Tokio briedo seniai nebuvau sapnavus lotuliukas.gif O sapne ryte atsikelus gailejausi, kam as ja vedziau vakar doh.gif

Beje beveik kiekvienas mano sapnas buna uzsienyje.. Atsimenu visas salis, kuriose sapnavau, kad buvau. Ana savaite buvo Egiptas ir Portugalija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sondratinna @ 2015 03 02, 16:20)
O as sapnavau, kad isvaziavau su kolegemis i kelione i Portugalija ir nusprendziau viena is ju vesti, ir vedziau (orientacija mano normali)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kazkoks vyras dare fotosesija, ir tik viena vestuvine nuotrauka padare. Tokio briedo seniai nebuvau sapnavus  lotuliukas.gif O sapne ryte atsikelus gailejausi, kam as ja vedziau vakar  doh.gif

Beje beveik kiekvienas mano sapnas buna uzsienyje.. Atsimenu visas salis, kuriose sapnavau, kad buvau. Ana savaite buvo Egiptas ir Portugalija  blink.gif

Čia galit pasiskaityt smile.gif
http://laimos-sapnin...pnuoti-kelione/
http://www.sapnai.ne...;zodis=uzsienis
Atsakyti