Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Vasarele 85, papildysiu, smulkiau paaiskinsiu, ka pries tai trumpai parasiau:

Jusu atveju( sapnuojate kitu sapnus, isgyvenimus, rupescius), paimsiu toki pavyzdi:

Mama auginati 3 vaikus, viena, vyras mires( streso ir rupesciu per akis) , ji dirba per du darbus...
nebespeja atlikti kai kuriu dalyku namuose( nusivalyti dulkiu, palaistyti geliu kas savaite, issveisti pakanpiu, israveti darzelyje piktzoliu , nusipirkti kazko grazaus ir t.t. pasikeisti perdegusios masinos lemputes) ji stresuoja, ji galvoja apie tai, ji sapnuoja tai kas atspindi jos kasdienybe, o jus tai "pagaunate", nes taipogi esate pakankamai jautri. Parasote sapna cia, tikedamasi paaiskinimo, arba....tikedamasi kad ji perskaitys tai ka ji sapnavo, kas ja slegia ir dar labiau pergyvens del to... 4u.gif .
Atsakyti
O as cia ateinu kasdien, kad padeti zmonems suprasti, kad sapnai buna ne tik tokie, kad kazka kazkam reiskia, kad yra ir kitokiu , tikrai ne Dievo siunciamu 4u.gif Labai stipriai tikinciam zmogui ( ne religija) gali ir taip atrodyti, zinau, nes tai buvo mano klaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 27, 15:45)
Vasarele 85, papildysiu, smulkiau paaiskinsiu, ka pries tai trumpai parasiau:

Jusu atveju( sapnuojate kitu sapnus, isgyvenimus, rupescius), paimsiu toki pavyzdi:

Mama auginati 3 vaikus, viena, vyras mires( streso ir rupesciu per akis) , ji dirba per du darbus...
nebespeja atlikti kai kuriu dalyku namuose( nusivalyti dulkiu, palaistyti geliu kas savaite, issveisti pakanpiu, israveti darzelyje piktzoliu , nusipirkti kazko grazaus ir t.t. pasikeisti perdegusios masinos lemputes) ji stresuoja, ji galvoja apie tai, ji sapnuoja tai kas atspindi jos kasdienybe, o jus tai "pagaunate", nes taipogi esate pakankamai jautri. Parasote sapna cia, tikedamasi paaiskinimo, arba....tikedamasi kad ji perskaitys tai ka ji sapnavo, kas ja slegia ir dar labiau pergyvens del to... 4u.gif .

Kaip garantuoji už tai, ką rašai? O tipo Vasarėlė jau negali turėti rūpesčių? Ar jos šeimoje kas nors? Būtina kažkokia svetima kažkieno mama? doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gal galite padėti susivokti, ką reiškia toks sapnas: lipu lipu kopėčiom (jos laaaabai aukštos, vos ne iki dangaus) iš kažkokios duobės, dalipu iki pat viršaus ir nutariu, kad man baisu ir reikia lipt žemyn. Bet nebegaliu pasijudint. Ir šiaip bandau, ir anaip, bet kai jau imu itin įnirtingai bandyt nusikraustyt žemyn, kažkokios rankos atsiranda ir tarsi už kojų mane laiko, kad tik aš nenulipčiau žemyn jokiu būdu. Paskui pasijuntu belipanti pilies bokštan. Tas bokštas irgi toks aukštas aukštas. Užlipu iki pat viršaus, apsidairau ir noriu lipt atgal, bet laiptai, kuriais ateinu dingsta ir suprantu, kad man iš to bokšto nulipti be šansų. Tada iš kažkur atsiranda šluota ir aš atsisėdus ant jos imu skristi ir skrendu į dangų vis aukštyn ir aukštyn.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 27, 20:19)
Kaip garantuoji už tai, ką rašai? O tipo Vasarėlė jau negali turėti rūpesčių? Ar jos šeimoje kas nors? Būtina kažkokia svetima kažkieno mama? doh.gif

Vasarele 85 turi rupesciu, todel ir yra jautri 4u.gif Nori demesio, raso sapnus- nea 4u.gif Raso ne delto, 4u.gif raso nes jie jai netinka, nes kas jos- ji atskiria ir ne neraso, raso tik kas netinka.............
Monteverte, tu, dabar kur as buvau pries 5 metus, netaip ir daug.......tik viskas priklauso nuo to ar tu greitai supranti. As turejau surasti viska pati, as tau padedu suprasti... ko ieskoti. Kuo garentuoju? mano vyras siandien pasake, kad rizikuoju givybe, tai rasydama mirksiukas.gif Vadinasi garentuoju savo givybe 4u.gif Jis pasirenka seima ir gyvenima to nerasydamas.... g.gif

QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 02 27, 23:29)
Labas vakaras, gal galite padėti susivokti, ką reiškia toks sapnas: lipu lipu kopėčiom (jos laaaabai aukštos, vos ne iki dangaus) iš kažkokios duobės, dalipu iki pat viršaus ir nutariu, kad man baisu ir reikia lipt žemyn. Bet nebegaliu pasijudint. Ir šiaip bandau, ir anaip, bet kai jau imu itin įnirtingai bandyt nusikraustyt žemyn, kažkokios rankos atsiranda ir tarsi už kojų mane laiko, kad tik aš nenulipčiau žemyn jokiu būdu. Paskui pasijuntu belipanti pilies bokštan. Tas bokštas irgi toks aukštas aukštas. Užlipu iki pat viršaus, apsidairau ir noriu lipt atgal, bet laiptai, kuriais ateinu dingsta ir suprantu, kad man iš to bokšto nulipti be šansų. Tada iš kažkur atsiranda šluota ir aš atsisėdus ant jos imu skristi ir skrendu į dangų vis aukštyn ir aukštyn.

Tiki burtais ir magija labiau nei Dievu, tokiu budu nepasieksi dangaus, Dievo, visatos....... tai supranti netgi sapne....laikas suprasti daugiau mirksiukas.gif tavo pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 28 vasario 2015 - 06:48
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 02 27, 23:29)

Aš, priešingai nei Riviera Maya, religijų čia nepritempinėsiu, o parašysiu paprastai: sieki kažko daugiau gyvenime, eini į priekį, nors ir sunku, nors ir baisu, nors ir svyruoji. Svarbiausia, kad galiausiai gerai baigiasi ir kyli aukštyn smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 28, 06:38)
Monteverte, tu, dabar kur as buvau pries 5 metus, netaip ir daug.......tik viskas priklauso nuo to ar tu greitai supranti. As turejau surasti viska pati, as tau padedu suprasti... ko ieskoti. Kuo garentuoju? mano vyras siandien pasake, kad rizikuoju givybe, tai rasydama  mirksiukas.gif  Vadinasi garentuoju savo givybe  4u.gif Jis pasirenka seima ir gyvenima to nerasydamas.... g.gif
Tiki burtais ir magija labiau nei Dievu, tokiu budu nepasieksi dangaus, Dievo, visatos....... tai supranti netgi sapne....laikas suprasti daugiau  mirksiukas.gif tavo pasirinkimas  4u.gif

Ačiū, pasilik pati savo šviesmetyje smile.gif Nesistengiu tavęs pavyti ir nesiveju ir tikrai nenagrinėsiu jokių mistikų. Aš į sapnus žiūriu paprastai ir tikiuosi, kad ir jie į mane paprastai žiūrės kaip iki šiol, nurodydami ką reikia, kad iš anksto pasiruoščiau ax.gif Man pakaks visiškai pasiekti savo mamos lygį, o tam ne knygų ar interneto pagalbos reikia, bet realios drąsos pačiame gyvenime, o reguliuoti gyvenimą kažkokiems žaidėjams nesiruošiu, tada ir mano nereguliuos biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Monteverte, neturime galvoti vienodai, as pvz. netikiu jokiais burtais, horoskopais ir sapnais 4u.gif gal todel ir aiskinu kitaip. 4u.gif
Atsakyti
Labytis smile.gif

Žodžiu, situacija tokia, kad mano artima draugė turi vaikiną, kaip ir viskas gerai, dabar ypač mažiau pykstasi, bet ji jau kelintą naktį sapnuoja, kad ją mergina kiti vaikinai. Vieną naktį vienas, kitą kitas. Pvz nuo vieno buvo gavusi labai gražų papuošalą ir paskui sapne jos vaikinas pamatė, kad ji užsidėjusi ir klausė, iš kur gavo, o ji nenori sakyti, kad nuo kito. Esmė ir ta, kad ji sapne nei išduoda jį, nei nieko, bet jai maloni ta draugija. Ir atsikelia ryte su blogu jausmu viduje. Ką tai galėtų reikšti? Nes ji sakė savo santykiais šiaip patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 28, 12:03)
Aš, priešingai nei Riviera Maya, religijų čia nepritempinėsiu, o parašysiu paprastai: sieki kažko daugiau gyvenime, eini į priekį, nors ir sunku, nors ir baisu, nors ir svyruoji. Svarbiausia, kad galiausiai gerai baigiasi ir kyli aukštyn smile.gif
Papildyta:

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 02 28, 11:59)
Labytis smile.gif

Žodžiu, situacija tokia, kad mano artima draugė turi vaikiną, kaip ir viskas gerai, dabar ypač mažiau pykstasi, bet ji jau kelintą naktį sapnuoja, kad ją mergina kiti vaikinai. Vieną naktį vienas, kitą kitas. Pvz nuo vieno buvo gavusi labai gražų papuošalą ir paskui sapne jos vaikinas pamatė, kad ji užsidėjusi ir klausė, iš kur gavo, o ji nenori sakyti, kad nuo kito. Esmė ir ta, kad ji sapne nei išduoda jį, nei nieko, bet jai maloni ta draugija. Ir atsikelia ryte su blogu jausmu viduje. Ką tai galėtų reikšti? Nes ji sakė savo santykiais šiaip patenkinta.

Kiek žinau tai daug kam taip būna, ypač jei neleidžia laiko vien tik su savo vaikinu, nėra izoliuota nuo pasaulio, pasikalba kada ir su kitais vaikinais. Normalu taip sapnuoti, kad savas vaikinas nėra vienui vienintelis smile.gif Nes ir realiame gyvenime juk taip. Tarkime, jei jis neduokdie mirtų ar ją paliktų kitaip, juk neliktų gal amžinai vieniša, po kažkiek laiko susirastų sau kitą.
Manau, kad tik visiškai fanatiškai milintys žmonės gali nesapnuoti kito partnerio sapne kažkokiu pavidalu.
Atsakyti
labas siankt mano mb sapnavo kad rado pisikta kambari pilna ir sako dar net pats i ta suda ilipau biggrin.gif sako ruosiuos ant taves saukti o tu sako ramiai ir saki atidaryk duris ir ipilk kaciukams gerti lotuliukas.gif nu mes katinu nelaikom tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 02 28, 12:54)
labas siankt mano mb sapnavo kad rado pisikta kambari pilna ir sako dar net pats i ta suda ilipau  biggrin.gif  sako ruosiuos ant taves saukti o tu sako ramiai ir saki atidaryk duris ir ipilk kaciukams gerti  lotuliukas.gif  nu mes katinu nelaikom tikrai  biggrin.gif

Nu atseit sėkmė ir pinigai, anot vienų sapnininkų biggrin.gif O tie kačiukai, tai gal auka, paaukosite kokiai prieglaudai iš to džiaugsmo, kad gavote smile.gif

O jei rimčiau, tai toks sapnas turi daug reikšmių, tai gali būti net ir didelė gėda ar tai, kad vyras pats save neigiamai vertina dėl kažko, gal net yra agresyvus tam tikru atžvilgiu.
Atsakyti