QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 02 27, 23:29)
Labas vakaras, gal galite padėti susivokti, ką reiškia toks sapnas: lipu lipu kopėčiom (jos laaaabai aukštos, vos ne iki dangaus) iš kažkokios duobės, dalipu iki pat viršaus ir nutariu, kad man baisu ir reikia lipt žemyn. Bet nebegaliu pasijudint. Ir šiaip bandau, ir anaip, bet kai jau imu itin įnirtingai bandyt nusikraustyt žemyn, kažkokios rankos atsiranda ir tarsi už kojų mane laiko, kad tik aš nenulipčiau žemyn jokiu būdu. Paskui pasijuntu belipanti pilies bokštan. Tas bokštas irgi toks aukštas aukštas. Užlipu iki pat viršaus, apsidairau ir noriu lipt atgal, bet laiptai, kuriais ateinu dingsta ir suprantu, kad man iš to bokšto nulipti be šansų. Tada iš kažkur atsiranda šluota ir aš atsisėdus ant jos imu skristi ir skrendu į dangų vis aukštyn ir aukštyn.
Aš, priešingai nei Riviera Maya, religijų čia nepritempinėsiu, o parašysiu paprastai: sieki kažko daugiau gyvenime, eini į priekį, nors ir sunku, nors ir baisu, nors ir svyruoji. Svarbiausia, kad galiausiai gerai baigiasi ir kyli aukštyn
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 02 28, 06:38)
Monteverte, tu, dabar kur as buvau pries 5 metus, netaip ir daug.......tik viskas priklauso nuo to ar tu greitai supranti. As turejau surasti viska pati, as tau padedu suprasti... ko ieskoti. Kuo garentuoju? mano vyras siandien pasake, kad rizikuoju givybe, tai rasydama

Vadinasi garentuoju savo givybe

Jis pasirenka seima ir gyvenima to nerasydamas....
Tiki burtais ir magija labiau nei Dievu, tokiu budu nepasieksi dangaus, Dievo, visatos....... tai supranti netgi sapne....laikas suprasti daugiau

tavo pasirinkimas
Ačiū, pasilik pati savo šviesmetyje

Nesistengiu tavęs pavyti ir nesiveju ir tikrai nenagrinėsiu jokių mistikų. Aš į sapnus žiūriu paprastai ir tikiuosi, kad ir jie į mane paprastai žiūrės kaip iki šiol, nurodydami ką reikia, kad iš anksto pasiruoščiau

Man pakaks visiškai pasiekti savo mamos lygį, o tam ne knygų ar interneto pagalbos reikia, bet realios drąsos pačiame gyvenime, o reguliuoti gyvenimą kažkokiems žaidėjams nesiruošiu, tada ir mano nereguliuos