Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Sveikos 4u.gif prasau paaiskinkit, ka reiskia sapnuoti vandeni. Labai daznai ji sapnuoju, o pastaruoju metu bis ne kasdien. Uzvakar sapnavau, kad su guminiais batais soku per saltineli, vanduo kazkodel jautesi toks vesus ir buvo labai svarus.

Sianakt sapnavau, kad esu blaskoma bangu, esu atsisukusi priekiu i kranta ir link manes plaukia didziules bangos (kazkaip keistai ne is juros i kranta, o atvirksciai, is kranto i jura), na ir ruosiuosi nerti, matau putojanti ir nelabai svaru vandeni.

Dar vienas gan keistas sapnas buvo, kad sapnavau jog saujomis valgau sliekus doh.gif

Busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedaklioska @ 2015 03 07, 21:54)
Sveikos  4u.gif  prasau paaiskinkit, ka reiskia sapnuoti vandeni. Labai daznai ji sapnuoju, o pastaruoju metu bis ne kasdien. Uzvakar sapnavau, kad su guminiais batais soku per saltineli, vanduo kazkodel jautesi toks vesus ir buvo labai svarus.

Sianakt sapnavau, kad esu blaskoma bangu, esu atsisukusi priekiu i kranta ir link manes plaukia didziules bangos (kazkaip keistai ne is juros i kranta, o atvirksciai, is kranto i jura), na ir ruosiuosi nerti, matau putojanti ir nelabai svaru vandeni.

Dar vienas gan keistas sapnas buvo, kad sapnavau jog saujomis valgau sliekus  doh.gif

Busiu dekinga uz atsakymus  4u.gif

oi cia tiek tos kalbos doh.gif smile.gif jei trumpai tai =
saltinio skaudrus vanduo ir dar persokti ji butu sekme del jusu idetu i kazka pastangu

bet sekantis sapnas jau gresmingas g.gif labiau reiskia rupescius, nemalonumus, galimas klaidas, tikriausiai artimoje aplinkoje, gal is draugo, vyro, nes zvelgiate i kranta

slieko simbolika perdaug plati, kad jusu nepazistant butu imanoma paaiskinti. nes tai gali buti tiek nauda, tiek jusu draugai ar vyras, tiek priesu veikla ir nemalones. gal pades issiaiskinti tai koks jusu poziurs i sliekus, jei jie jums nuosirdziai slykstus, tai ir sapnas nepozityvus, bet kadangi juos valgote, o tai yra naikinimo veiksmas, tai gal ir nugalesite priesus. o jei i juos ziurite kaip i naudingus zemei gyvius, ar susijusi esate su zvejyba ir sliekai jums kaip masalas, tai labiau slieko simbolika reks jusu draugus, mylimaji, bet kadangi juos suvalgote, sunaikinate, tai turbut reikstu susipykima ar pan.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma. Manau bangos mano sapne siandien issipilde. Suzinojau, kad busima vaikeli sesuo augins viena... Sokas visiems verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedaklioska @ 2015 03 08, 14:08)
Aciu uz atsakyma. Manau bangos mano sapne siandien issipilde. Suzinojau, kad busima vaikeli sesuo augins viena... Sokas visiems  verysad.gif

stiprybes sesei ir jusu seimai, gal dar susitvarkys viskas 4u.gif
Atsakyti
labukas siankt sapnavau ligonine daktarus kazko lb darznai sapnuot ptardejau gydytojus ir ligonine g.gif g.gif sapne kazkoki vyra atveze visa suzalota ir ji saugojo policija bet jsi kazkaip nuo ju paspruko ir norejo ligonine susprogdinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 03 09, 12:57)
labukas siankt sapnavau ligonine daktarus kazko lb darznai sapnuot ptardejau gydytojus ir ligonine  g.gif  g.gif  sapne kazkoki vyra atveze visa suzalota ir ji saugojo policija bet jsi kazkaip nuo ju paspruko ir norejo ligonine susprogdinti  lotuliukas.gif

minčių kratinys, greičiausiai nesipildys niekaip toks sapnas arba tiesiog kasdienių rūpesčių atspindys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 03 09, 12:57)
labukas siankt sapnavau ligonine daktarus kazko lb darznai sapnuot ptardejau gydytojus ir ligonine  g.gif  g.gif  sapne kazkoki vyra atveze visa suzalota ir ji saugojo policija bet jsi kazkaip nuo ju paspruko ir norejo ligonine susprogdinti  lotuliukas.gif

Ligonine sapnuojate daznai, nes ten zmonems labai daug streso, o tas zmogelis stresavo labiausiai 4u.gif
manau ir pati tai jau suprantate 4u.gif
Atsakyti
O gal galite pasakyti, ką reiškia sapnuoti, kad mano šunis (sapne tie šunys buvo mano. Realybėje aš neauginu jokio gyvūno) pavogė, paskui radau aš juos kažkokiam balkone, šiaip ne taip iškrapščiau aš juos iš ten ir sėdėjau prie laiptinės, o šalia buvo jie. Toks didelis juodas dobermanas ir vokiečių aviganis (skaičiau, kad juodą šunį sapnuoti negerai, bet dobermanų kitos spalvos juk nebūna). Abu labai ramūs, mieli ir ateina kažkoks vaikiukas mažas. Jis žiūri į tuos šunis, žiūri, matau, kad bijo, taigi padrąsindama aš paimu jo rankytę ir uždedu tam dobermanui ant galvos ir jis pradeda tą šunį glostyti, pamatęs, kad šuo tikrai nenuskriaus. Paskui iš kažkur atsiranda jausmas, kad aš tą dobermaną pasiėmiau iš prieglaudos ir nenoriu aš jo laikyti, taigi teks atiduoti atgal. Nepaisant jo meilumo, gerumo, vat nenoriu jo ir viskas. schmoll.gif Tada mums ten besėdint ateina kažkokia pilka katytė ir ima slampinėti aplink murkdama. Irgi tokia gerietiška, nepiktybinė. Paskui iš kažkur atsiranda senolė ir ima tą katę šert zefyrais. Paskui sapnuoju, kad išvykstu dirbt ir einu su lagaminais smėliu link namelių ir matau jūrą. Ji tokia rami, lygi, saulė šviečia ir paviršius atrodo it aplietas sidabru. Prieinu arčiau ir matau, kad ten tik kažkoks kanalas, visai ne jūra. Ir man sako, kad jūra į kitą pusę. Tada prie mano kojų atsiranda mažas kačiukas. Juodas juodas (vėlgi skaičiau, kad juodas kates sapnuoti nėr gerai), bet su baltu lopeliu ant kaktos. Aš jį noriu vienu metu ir paimti ant rankų, nes jis toks mažuliukas ir tuo pačiu pavyti šalin, nes nemėgstu kačių. Tačiau nieko aš kačiukui nedarau, tiesiog palieku jį ten gulėti susirietusį netoli mano lagamino, o pati patraukiu ieškoti jūros ir ties čia sapnas baigiasi.
Aš kaip visad savam stiliuj- romaną parašiau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 09 kovo 2015 - 19:01
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 03 09, 19:00)
O gal galite pasakyti, ką reiškia sapnuoti, kad mano šunis (sapne tie šunys buvo mano. Realybėje aš neauginu jokio gyvūno) pavogė, paskui radau aš juos kažkokiam balkone, šiaip ne taip iškrapščiau aš juos iš ten ir sėdėjau prie laiptinės, o šalia buvo jie. Toks didelis juodas dobermanas ir vokiečių aviganis (skaičiau, kad juodą šunį sapnuoti negerai, bet dobermanų kitos spalvos juk nebūna). Abu labai ramūs, mieli ir ateina kažkoks vaikiukas mažas. Jis žiūri į tuos šunis, žiūri, matau, kad bijo, taigi padrąsindama aš paimu jo rankytę ir uždedu tam dobermanui ant galvos ir jis pradeda tą šunį glostyti, pamatęs, kad šuo tikrai nenuskriaus. Paskui iš kažkur atsiranda jausmas, kad aš tą dobermaną pasiėmiau iš prieglaudos ir nenoriu aš jo laikyti, taigi teks atiduoti atgal. Nepaisant jo meilumo, gerumo, vat nenoriu jo ir viskas. schmoll.gif  Tada mums ten besėdint ateina kažkokia pilka katytė ir ima slampinėti aplink murkdama. Irgi tokia gerietiška, nepiktybinė. Paskui iš kažkur atsiranda senolė ir ima tą katę šert zefyrais. Paskui sapnuoju, kad išvykstu dirbt ir einu su lagaminais smėliu link namelių ir matau jūrą. Ji tokia rami, lygi, saulė šviečia ir paviršius atrodo it aplietas sidabru. Prieinu arčiau ir matau, kad ten tik kažkoks kanalas, visai ne jūra. Ir man sako, kad jūra į kitą pusę. Tada prie mano kojų atsiranda mažas kačiukas. Juodas juodas (vėlgi skaičiau, kad juodas kates sapnuoti nėr gerai), bet su baltu lopeliu ant kaktos. Aš jį noriu vienu metu ir paimti ant rankų, nes jis toks mažuliukas ir tuo pačiu pavyti šalin, nes nemėgstu kačių. Tačiau nieko aš kačiukui nedarau, tiesiog palieku jį ten gulėti susirietusį netoli mano lagamino, o pati patraukiu ieškoti jūros ir ties čia sapnas baigiasi.
Aš kaip visad savam stiliuj- romaną parašiau lotuliukas.gif  blush2.gif

Pavasario Saule, ar jusu tie sapnai nevargina? Nes matau kad tikrai labai daug prisapnuojate, mane labai vargino 4u.gif Jei ne tai galite palaukti Montevertes paaiskinimu, sunys jau senoveje reiske draugus, bet nemanau, kad tai kazka reiks jusu draugams ar jums 4u.gif As labai daug sapnu sapnuodavau, kai labai daug dirbau ir dar mokiausi,ir seimos rupesteliai dar, pervargdavau. Gal jums panasi situacija 4u.gif Man nepatinka svetimi sapnai, as nesigilindivau i juos, nes man jie niekada netiko, priimdavau tai kaip ir svetimas problemas, nesikisau, nenagrinejau ju problemu, lygiai kaip nenoreciau kad ir i mano problemas kazkas imtu kisti nosi 4u.gif Ir viskas paprasciausiai praejo. 4u.gif Esu rasiusi apie bendravima, ten visai kitaip viskas vyksta mirksiukas.gif Cia sapnuojate grynai svetimus zmoniu isgyvenimus, nelaimes, rupestelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 03 09, 19:00)
O gal galite pasakyti, ką reiškia sapnuoti, kad mano šunis (sapne tie šunys buvo mano. Realybėje aš neauginu jokio gyvūno) pavogė, paskui radau aš juos kažkokiam balkone, šiaip ne taip iškrapščiau aš juos iš ten ir sėdėjau prie laiptinės, o šalia buvo jie. Toks didelis juodas dobermanas ir vokiečių aviganis (skaičiau, kad juodą šunį sapnuoti negerai, bet dobermanų kitos spalvos juk nebūna). Abu labai ramūs, mieli ir ateina kažkoks vaikiukas mažas. Jis žiūri į tuos šunis, žiūri, matau, kad bijo, taigi padrąsindama aš paimu jo rankytę ir uždedu tam dobermanui ant galvos ir jis pradeda tą šunį glostyti, pamatęs, kad šuo tikrai nenuskriaus. Paskui iš kažkur atsiranda jausmas, kad aš tą dobermaną pasiėmiau iš prieglaudos ir nenoriu aš jo laikyti, taigi teks atiduoti atgal. Nepaisant jo meilumo, gerumo, vat nenoriu jo ir viskas. schmoll.gif  Tada mums ten besėdint ateina kažkokia pilka katytė ir ima slampinėti aplink murkdama. Irgi tokia gerietiška, nepiktybinė. Paskui iš kažkur atsiranda senolė ir ima tą katę šert zefyrais. Paskui sapnuoju, kad išvykstu dirbt ir einu su lagaminais smėliu link namelių ir matau jūrą. Ji tokia rami, lygi, saulė šviečia ir paviršius atrodo it aplietas sidabru. Prieinu arčiau ir matau, kad ten tik kažkoks kanalas, visai ne jūra. Ir man sako, kad jūra į kitą pusę. Tada prie mano kojų atsiranda mažas kačiukas. Juodas juodas (vėlgi skaičiau, kad juodas kates sapnuoti nėr gerai), bet su baltu lopeliu ant kaktos. Aš jį noriu vienu metu ir paimti ant rankų, nes jis toks mažuliukas ir tuo pačiu pavyti šalin, nes nemėgstu kačių. Tačiau nieko aš kačiukui nedarau, tiesiog palieku jį ten gulėti susirietusį netoli mano lagamino, o pati patraukiu ieškoti jūros ir ties čia sapnas baigiasi.
Aš kaip visad savam stiliuj- romaną parašiau lotuliukas.gif  blush2.gif

Tokių sapnų neverta nagrinėti po atskirą simbolį tikrai, jie per ilgi ir jau nesiskaito simboliniais, aš taip manau. Tiesiog tai gyvenimo atspindžiai, mintys, išverstos per gyvūnų prizmę šį kartą, nes gyvūnai mums mieli, artimi. Aš tik nesutinku su tokiomis keistomis mintimis, kad mums tuos sapnus kažkas užsiundė. Mes juk patys gyvename, matome, mąstome, šalia mūsų yra gyvūnų, matėme jūrą ir pan. smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 09, 19:53)
Tokių sapnų neverta nagrinėti po atskirą simbolį tikrai, jie per ilgi ir jau nesiskaito simboliniais, aš taip manau. Tiesiog tai gyvenimo atspindžiai, mintys, išverstos per gyvūnų prizmę šį kartą, nes gyvūnai mums mieli, artimi. Aš tik nesutinku su tokiomis keistomis mintimis, kad mums tuos sapnus kažkas užsiundė. Mes juk patys gyvename, matome, mąstome, šalia mūsų yra gyvūnų, matėme jūrą ir pan. smile.gif

Nesutik 4u.gif Siuo atveju, Pavasario Saules atveju, ji sapnuoja jautriu, stresuojanciu zmoniu isgyvenimus, sapnus, ju jai niekas specialiai nesiuncia. Tie jautrus zmones ne nezino, kad kazkas tai sapnuoja 4u.gif Manau perskaite savo aprasyta isgyvenima dar labiau stresuotu g.gif
Kai siuncia ar bendrauja, buna visai kitokie 4u.gif Nepatyrusiam sunku paaiskinti, nes nesupras 4u.gif
As tau jau metus laiko aiskinu ir nesupranti , kaip aiskiau isaiskinti, ne neisivaizduoju g.gif Bet kuriuo atveju, dziaukis, kad nepatyrei 4u.gif Kas kada patyre ar patirs, supras 4u.gif
Atsakyti