QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 03 09, 19:00)
O gal galite pasakyti, ką reiškia sapnuoti, kad mano šunis (sapne tie šunys buvo mano. Realybėje aš neauginu jokio gyvūno) pavogė, paskui radau aš juos kažkokiam balkone, šiaip ne taip iškrapščiau aš juos iš ten ir sėdėjau prie laiptinės, o šalia buvo jie. Toks didelis juodas dobermanas ir vokiečių aviganis (skaičiau, kad juodą šunį sapnuoti negerai, bet dobermanų kitos spalvos juk nebūna). Abu labai ramūs, mieli ir ateina kažkoks vaikiukas mažas. Jis žiūri į tuos šunis, žiūri, matau, kad bijo, taigi padrąsindama aš paimu jo rankytę ir uždedu tam dobermanui ant galvos ir jis pradeda tą šunį glostyti, pamatęs, kad šuo tikrai nenuskriaus. Paskui iš kažkur atsiranda jausmas, kad aš tą dobermaną pasiėmiau iš prieglaudos ir nenoriu aš jo laikyti, taigi teks atiduoti atgal. Nepaisant jo meilumo, gerumo, vat nenoriu jo ir viskas.

Tada mums ten besėdint ateina kažkokia pilka katytė ir ima slampinėti aplink murkdama. Irgi tokia gerietiška, nepiktybinė. Paskui iš kažkur atsiranda senolė ir ima tą katę šert zefyrais. Paskui sapnuoju, kad išvykstu dirbt ir einu su lagaminais smėliu link namelių ir matau jūrą. Ji tokia rami, lygi, saulė šviečia ir paviršius atrodo it aplietas sidabru. Prieinu arčiau ir matau, kad ten tik kažkoks kanalas, visai ne jūra. Ir man sako, kad jūra į kitą pusę. Tada prie mano kojų atsiranda mažas kačiukas. Juodas juodas (vėlgi skaičiau, kad juodas kates sapnuoti nėr gerai), bet su baltu lopeliu ant kaktos. Aš jį noriu vienu metu ir paimti ant rankų, nes jis toks mažuliukas ir tuo pačiu pavyti šalin, nes nemėgstu kačių. Tačiau nieko aš kačiukui nedarau, tiesiog palieku jį ten gulėti susirietusį netoli mano lagamino, o pati patraukiu ieškoti jūros ir ties čia sapnas baigiasi.
Aš kaip visad savam stiliuj- romaną parašiau
Pavasario Saule, ar jusu tie sapnai nevargina? Nes matau kad tikrai labai daug prisapnuojate, mane labai vargino

Jei ne tai galite palaukti Montevertes paaiskinimu, sunys jau senoveje reiske draugus, bet nemanau, kad tai kazka reiks jusu draugams ar jums

As labai daug sapnu sapnuodavau, kai labai daug dirbau ir dar mokiausi,ir seimos rupesteliai dar, pervargdavau. Gal jums panasi situacija

Man nepatinka svetimi sapnai, as nesigilindivau i juos, nes man jie niekada netiko, priimdavau tai kaip ir svetimas problemas, nesikisau, nenagrinejau ju problemu, lygiai kaip nenoreciau kad ir i mano problemas kazkas imtu kisti nosi

Ir viskas paprasciausiai praejo.

Esu rasiusi apie bendravima, ten visai kitaip viskas vyksta

Cia sapnuojate grynai svetimus zmoniu isgyvenimus, nelaimes, rupestelius
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..