Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 10, 01:37)
Nesutik  4u.gif Siuo atveju, Pavasario Saules atveju, ji sapnuoja jautriu, stresuojanciu zmoniu isgyvenimus, sapnus, ju jai niekas specialiai nesiuncia. Tie jautrus zmones ne nezino, kad kazkas tai sapnuoja  4u.gif Manau perskaite savo aprasyta isgyvenima dar labiau stresuotu  g.gif
Kai siuncia ar bendrauja, buna visai kitokie  4u.gif Nepatyrusiam sunku paaiskinti, nes nesupras  4u.gif
As tau jau metus laiko aiskinu ir nesupranti , kaip aiskiau isaiskinti, ne neisivaizduoju  g.gif Bet kuriuo atveju, dziaukis, kad nepatyrei  4u.gif Kas kada patyre ar patirs, supras  4u.gif

Ji sapnuoja, tik jei pati atkreipė dėmesį ir išgyveno savyje, gilinosi į situaciją ar bent jau matė savo akimis ir tai liko mintyse.
Kažkodėl aš sugebu normaliai perteikti, o tu perverti į kažkokią keistą kalbą, todėl tavęs ir nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 10, 10:19)
Ji sapnuoja, tik jei pati atkreipė dėmesį ir išgyveno savyje, gilinosi į situaciją ar bent jau matė savo akimis ir tai liko mintyse.
Kažkodėl aš sugebu normaliai perteikti, o tu perverti į kažkokią keistą kalbą, todėl tavęs ir nesupranta.

Jei idemiau skaitytum ka ji raso, tada pati matytum 4u.gif Ji pati raso, kad gyvenime taip nera 4u.gif
Neidemiai skaitai, todel ir nesupranti 4u.gif Dar karta tai pati patvirtinai, ne tik mano atveju 4u.gif

Tu zinai ir rasai tik apie viena sapnu puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 10, 13:51)
Jei idemiau skaitytum ka ji raso, tada pati matytum  4u.gif Ji pati raso, kad gyvenime taip nera  4u.gif
Neidemiai skaitai, todel ir nesupranti  4u.gif Dar karta tai pati patvirtinai, ne tik mano atveju  4u.gif

Tu zinai ir rasai tik apie viena sapnu puse  4u.gif

Prikimbi kaip šlapias lapas doh.gif
Ko jos gyvenime nėra? mano šunis (sapne tie šunys buvo mano. Realybėje aš neauginu jokio gyvūno) pavogė, - ji ką šunų nemačiusi, negirdėjusi apie juos? na ir kas, kad pati neaugino rolleyes.gif realybėje mes gal nei vienas iš niekur nekritome (ačiūdie), bet sapnuose kartais krentame žemyn iš aukščių, ar ne? realybėje daug kas būna neskendęs, bet sapne kartais skęsta, ar ne? rolleyes.gif
Tai reiškia, kad kažkas kažkur krito ar skendo ir mes sapnuojame tuos išgyvenimus tik dėl to fakto? Absurdas. Mes sapnuojame, nes mes tuos veiksmus žinome, įsivaizduojame, matėme, esame susimąstę apie tai, skaitėme apie tai, o kažką gal ir truputį panašaus patyrėme kada. Tai užsifiksuoja mūsų prote ir dvasioje tiesiog.
Neieškok sliekų, kur jų nėra, nedaryk iš sapnų baubų smile.gif Froidą perspjauti mėgini ar ką? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 03 09, 20:00)
O gal galite pasakyti, ką reiškia sapnuoti, kad mano šunis

Tada mums ten besėdint ateina kažkokia pilka katytė ir ima slampinėti aplink murkdama.

Konkreciasi be isvedziojimu: kates sapnuoti reiskia rupescius, bedas. Sunys sapnuose visada reiskia apsauga. Vadinasi, turesite rupesciu, bet jie sekmingai issispres i gera puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 10, 14:13)
Prikimbi kaip šlapias lapas doh.gif
Ko jos gyvenime nėra? mano šunis (sapne tie šunys buvo mano. Realybėje aš neauginu jokio gyvūno) pavogė, - ji ką šunų nemačiusi, negirdėjusi apie juos? na ir kas, kad pati neaugino rolleyes.gif realybėje mes gal nei vienas iš niekur nekritome (ačiūdie), bet sapnuose kartais krentame žemyn iš aukščių, ar ne? realybėje daug kas būna neskendęs, bet sapne kartais skęsta, ar ne? rolleyes.gif
Tai reiškia, kad kažkas kažkur krito ar skendo ir mes sapnuojame tuos išgyvenimus tik dėl to fakto? Absurdas. Mes sapnuojame, nes mes tuos veiksmus žinome, įsivaizduojame, matėme, esame susimąstę apie tai, skaitėme apie tai, o kažką gal ir truputį panašaus patyrėme kada. Tai užsifiksuoja mūsų prote ir dvasioje tiesiog.
Neieškok sliekų, kur jų nėra, nedaryk iš sapnų baubų smile.gif Froidą perspjauti mėgini ar ką? smile.gif

Tai ir sakau, kad neblogai zinai sita sapnu puse 4u.gif
Kitos paprasciausiai nezinai , kai sapnuoji nei matytus, nei girdetus , ne neisivaizduojamus dalykus, arba labai aiskiai matai viska sapne be jokiu simboliu, kai sapnai issipildo tiesiogiai be jokiu simboliu ( man taip buvo) dabar turiu gera "bloka", kurio niekam nepavyko nuimti ( Amariliai juokavo), jei kas bando, paprasciausiai nemiegu siek tiek.
Zinau, kad skamba kaip "paistalai" , bet gi ir irodyti tokiu dalyku nepavyktu, kaip ir visa kito, ka kiti raso apie savo sapnus, Simbolika yra lengva tuo, kad ji sukurta pagal tai, kas vyksta kiekviename zmogaus gyvenime, prirasyta keletas reiksmu, kurios irgi tinka beveik kiekvienam gyvenimo atvejui: ligos, rupesciai, dziaugsmai, keliones, draugai ir t.t. ka absoliuciai visi zmones isgyvena.
Todel tinka praktiskai visu sapnu aiskinimui 4u.gif
Monteverte, as prie taves nekimbu, tu rasyk ir aiskink sapnus, as tik papildau is savo puses, antras variantas irgi geriau nei ne vieno 4u.gif ( jau labai daug kartu tau tai bandau paaiskinti, tu man ne kiek nekliudai, nors atrodo, kad as tau labai kliudau) Vietos uzteks ir visoms kitoms padedancioms, parasancioms savo nuomone, neverta pyktis del nuomoniu skirtingumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 10, 20:02)
Tai ir sakau, kad neblogai zinai sita sapnu puse  4u.gif
Kitos paprasciausiai nezinai , kai sapnuoji nei matytus, nei girdetus , ne neisivaizduojamus dalykus, arba labai aiskiai matai viska sapne be jokiu simboliu, kai sapnai issipildo tiesiogiai be jokiu simboliu ( man taip buvo) dabar turiu gera "bloka", kurio niekam nepavyko nuimti ( Amariliai juokavo), jei kas bando, paprasciausiai nemiegu siek tiek.
Zinau, kad skamba kaip "paistalai" , bet gi ir irodyti tokiu dalyku nepavyktu, kaip ir visa kito, ka kiti raso apie savo sapnus, Simbolika yra lengva tuo, kad ji sukurta pagal tai, kas vyksta kiekviename zmogaus gyvenime, prirasyta keletas reiksmu, kurios irgi tinka beveik kiekvienam gyvenimo atvejui: ligos, rupesciai, dziaugsmai, keliones, draugai ir t.t. ka absoliuciai visi zmones isgyvena.
Todel tinka praktiskai visu sapnu aiskinimui  4u.gif
Monteverte, as prie taves nekimbu, tu rasyk ir aiskink sapnus, as tik papildau is savo puses, antras variantas irgi geriau nei ne vieno  4u.gif  ( jau labai daug kartu tau tai bandau paaiskinti, tu man ne kiek nekliudai, nors atrodo, kad as tau labai kliudau) Vietos uzteks ir visoms kitoms padedancioms, parasancioms savo nuomone, neverta pyktis del nuomoniu skirtingumo  4u.gif

Kokius dalykus? Tai gal jau čia liga? g.gif Nu sorry, bet dar niekada niekas man iš aplinkos nepasakojo visiškai nesuvokiamo sapno, kažkokių ypatingų keistenybių g.gif
Sakai, kad kiti perduoda savo emocijas. Bet kodėl tiek čia prirašytų sapnų gana primityvūs ir sakykime žinomi, pažįstami? Kodėl kažkas pametęs šunis nervinasi ir perduoda, o koks nors profesorius besinervindamas dėl kokios molekulės ar formulės neperduoda? Kodėl neperduoda profesionalūs vagys kaip kažkuruioje pasaulio vietoje plėšia seifą? Ar sakysi, kad perduoda? Tik kodėl daugelis apie tai negirdėjo ir nesidalina informacija, o tu esi vienintelė kol kas bent jau šiame forume g.gif Kur tavo bendraminčiai?
O tai ką gali reikšti sapnai, jei ne įprastus dalykus: rūpesčius, džiaugsmą, pykčius, susitaikymą, meilę, neapykantą? Negi reikš ateivių invaziją ar nuosėdinių uolienų atsiradimo priežastis? biggrin.gif
Tai, kad tu mane taisai. Toks vaizdas, kad visgi trukdau. Tai tu ateik ir pateikinėk savo versiją ir nepildyk ar necituok manęs, o tiesiog parašyk: man atrodo, kad reiškia tą ir tą.
Atsakyti
Sapnuoja zmones netgi labai daug nezinomu ir nepazistamu zmoniu mirksiukas.gif Tik aisku paprasciau yra sakyti, kad gal kazkada juos mate ax.gif bet lygiai tokia pat galimybe ir kad nemate 4u.gif Kai bendrauja sapne kalba, kuria nei skaitai, nei kalbi, nei televizija ziuri, net nezinai kokia tai kalba 4u.gif Formules irgi paraso lentoje , taip kad nenustebinai, bet juk visi mokemes mokykloje fizika ar chemija mirksiukas.gif Bendrauja apie temas , kurios ne nedomina, neskaitai apie tai ir neziuri jokiu laidu, buityje ar darbe nieko bendro nera. 4u.gif skaito eiles ar dainuoja dainas, kuriu niekada negirdejei 4u.gif
Kai keli zmones sapnuoja lygiai ta pati sapna, tarkime bendradarbiai, o sapnas visai neturi nieko bendro su darbu 4u.gif

Ligos nuo sapnu nera 4u.gif Taip kad net jei ir labai stengsiesi kazka pritaikyti, nepavyks 4u.gif
Del ateiviu invazijos, cia jau kokia iskrypeliu fantazija, gali tokias invazijas sufantazuoti lotuliukas.gif kad ne filmuose nepamatysi biggrin.gif O ka savo simboliais taip isaiskintum?

Monteverte, jei as nezinociau to ka rasau, gal as irgi kaip tu, tuo netikeciau g.gif Bet nereiskia , kad taip nera , bet as bent jau aiskinu, kad tie sapnai tera tik sapnai, bereiksmiai ir netgi zinau, kad zmones gali labai lengvai tai daryti 4u.gif Ta as ir bandau cia paaiskinti, kad zmones negalvotu jog su jais bendrauja ateiviai ar dvasios, kad mes galime susapnuoti ta paties sapna gyvendami net uz vandenyno (tuo paciu metu ar bent dienos skirtumu) 4u.gif Kad budami jautrus galime patys buti kazkieno sapne 4u.gif stresuodami 4u.gif Jei po kokios avarijos ar nelaimes( netekties) perskaitysi sioje temoje aprasyta tavo atveji, gal tada patikesi?Tik niekas perdaug to neaprasines 4u.gif nes ne neturi tam laiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 11 kovo 2015 - 00:58
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 11, 00:53)
Sapnuoja  zmones netgi labai daug nezinomu ir nepazistamu zmoniu   Tik aisku paprasciau yra sakyti, kad gal kazkada juos mate  ax.gif bet lygiai tokia pat galimybe ir kad nemate Kai bendrauja sapne kalba, kuria nei skaitai, nei kalbi, nei televizija ziuri, net nezinai kokia tai kalba  Formules irgi paraso lentoje , taip kad nenustebinai, bet juk visi mokemes mokykloje fizika ar chemija  mirksiukas.gif Bendrauja apie temas , kurios ne nedomina, neskaitai apie tai ir neziuri jokiu laidu, buityje ar darbe nieko bendro nera.  4u.gif skaito eiles ar dainuoja dainas, kuriu niekada negirdejei
Kai keli zmones sapnuoja lygiai ta pati sapna, tarkime bendradarbiai, o sapnas visai neturi nieko bendro su darbu 

Ligos nuo sapnu nera  Taip kad net jei ir labai stengsiesi kazka pritaikyti, nepavyks  4u.gif
Del ateiviu invazijos, cia jau kokia iskrypeliu fantazija, gali tokias invazijas sufantazuoti  lotuliukas.gif kad ne filmuose nepamatysi  biggrin.gif O ka savo simboliais taip isaiskintum?

Monteverte, jei as nezinociau to ka rasau, gal as irgi kaip tu, tuo netikeciau  g.gif Bet nereiskia , kad taip nera , bet as bent jau aiskinu, kad tie sapnai tera tik sapnai, bereiksmiai ir netgi zinau, kad zmones gali labai lengvai tai daryti  4u.gif Ta as ir bandau cia paaiskinti, kad zmones negalvotu jog su jais bendrauja ateiviai ar dvasios, kad mes galime susapnuoti ta paties sapna gyvendami net uz vandenyno (tuo paciu metu ar bent dienos skirtumu) 4u.gif Kad budami jautrus galime patys buti kazkieno sapne  4u.gif stresuodami  4u.gif Jei po kokios avarijos ar nelaimes( netekties) perskaitysi sioje temoje aprasyta tavo atveji, gal tada patikesi?Tik niekas perdaug to neaprasines  4u.gif nes ne neturi tam laiko  4u.gif

Žinoma, kad galėjo būti nematę. Juk žmogus gali mintyse susidėlioti ir nusipiešti kažkokį žmogų, netgi su dviem nosimis tarkime, ar ne? Juk žmogus turi protą, fantaziją, žmogus - kūrybinga ir protinga būtybė. Net gyvūnas, su kuriuo nuolat ir tampriai bendraujama, ypač, kai pasiekia tam tikrą metų skaičius ima labai stebinti ir žmogui atrodo, kad jis nerealiai protingas, tai apie ką mes kalbame čia iš viso? Iš kur tokia nesąmonė, kad jei jau kažko tiksliai nematei, tai būtinai kažkas tas pats įlindo į tavo smegeninę, nes pats save ten siuntė ar dar kas nors persiuntė? O jei tokio daikto nėra? Tai kas jį bus siuntęs? g.gif
Tai be abejo, kad įvairius simbolius galime susapnuoti visi, kas čia tai neigia? Bet pilna žmonės pasakoja ir nesimbolinių sapnų, kuriuos išaiškinti dar reikia pasiklausinėti apie jo gyvenimą, nes vienas simbolis gali reikšti kelias reikšmes ir tai visai normalu.
O jei jau per sapnus taip lengvai bele kas persiunčia savo informaciją, tai žmonės tikrai žiauriai daug sužinotų, žiauriai cool.gif Bet kažkodėl ta informacija nebūna nei tiksli, nei naudinga, minčių ir vaizdinių kratinys ir tiek. Tai kam čia žynio žinovo tonu gąsdinti žmones: ne tavo sapnas, kažkas jį siuntė, daug kas tokius sapnuoja. Tau reikia to? Ne paprasčiau pasakyti: minčių kūrybos, sukurtų (jei jau nenori sakyti matytų) vaizdinių, kratinys ir tiek, bereikšmis sapnas. Nes nei tu gali patikinti ir įrodyti, kad kažkas būtent tai išgyveno ir persiunčia nei ką. Negali įrodyti ar paties žmogaus savomė apdirbo ar kažkas į ją skverbiasi, tai kam apsunkini čia užklystančių gyvenimą? Ypač, kai turi jau neigiamos patirties kas būna, kai žmonės ima paniškai bijoti sapnų, eiti miegoti ir pan. rolleyes.gif

O dėkl bendrų bendradarbių sapnų, tai ar ne filmų persižiūrėjai? Mistikė tu mūsų mistikė, beneigianti netgi kitų žmonių intuicijas biggrin.gif Gal tu daugiau kokių nuorodų įdėk, kad visi įsitikintų, nes tie blablabla jau seniai visiems pabodo cool.gif
Jo jo, neaprašinės avarijos sapno, tikrai ne, juk jei aprašytų, tai tu turėtumei savo kalbų įrodymus, bet dabar tikrai niekas nesivargins tyčia. Oi komikė tu mūsų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 kovo 2015 - 10:05
Monteverte, pati sau priestarauji, praeitame puslapyje rasai viena, siame kita, galvoji niekas praeito puslapio nebepaskaitys ? g.gif
Niekada nesapnavau jokiu dvigalviu, jokiu filmu....
O bendravimas su bendradarbiais ir artimaisiais gyvai, nechatinant ar t.t labai paprastas ir paprasciausiai bendraujant issisnekama ir apie sapnus , tuos pacius sapnus 4u.gif Matyt tau taip nera ir tiek, todel ir nezinai , kad zmones gali sapnuoti ta pati 4u.gif

Jei tau gyvenima taip apsunkinu, jau pries metus patariau ignoruoti, bet vis bandai ir graziuoji klausineti ir piktuoju drabstytis doh.gif Taip tu tiktai parodai savo tikraji veida 4u.gif kitiems!!!nesvarbu koki paveiksliuka idedi avatare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 11, 14:01)
Monteverte, pati sau priestarauji, praeitame puslapyje rasai viena, siame kita, galvoji niekas praeito puslapio nebepaskaitys ?  g.gif
Niekada nesapnavau jokiu dvigalviu, jokiu filmu....
O bendravimas su bendradarbiais ir artimaisiais gyvai, nechatinant ar t.t labai paprastas ir paprasciausiai bendraujant issisnekama ir apie sapnus , tuos pacius sapnus  4u.gif Matyt tau taip nera ir tiek, todel ir nezinai , kad zmones gali sapnuoti ta pati  4u.gif

Jei tau gyvenima taip apsunkinu, jau pries metus patariau  ignoruoti, bet  vis bandai ir graziuoji klausineti ir piktuoju drabstytis  doh.gif Taip tu tiktai parodai savo tikraji veida  4u.gif kitiems!!!nesvarbu koki paveiksliuka idedi avatare  lotuliukas.gif

Tik save papildžiau, kur prieštaravimas? g.gif
Na va ir pagavau tave, tu mat nesapnavai, tai žinok ir kiti negali. Pasaulio bamba mat ax.gif
O čia tu sau prieštarauji, nes sakai, kad aš jei aš to nesapnavau, nereiškia, kad to nėra biggrin.gif
Sakai bendradarbiai išsišnekėjo? Na ok, jei darbe tam tikra situacija, tai sakykime jie visi išgyvenantys ją ir susapnavo panašiai/tą patį. Bet ką tai turi bendro su manimi ar kitu asmeniu, kuris ten nedirba?
Nepastebėjau, kad slėpčiau savo veidą, neturiu ko jo slėpti bigsmile.gif O mano paveiksliukai ir yra man, ne tau gi mirksiukas.gif
Atsakyti
Monteverte, as jau rasiau, kad sapnuojame kai ka ( nepasakosiu sapnu) kas visai nesusije su darbu 4u.gif Man daznai tenka tau antra karta pakartoti, tada kimbi,kad as sugedusi plokstele, gali vadinti kaip nori bamba ir t.t.
As daugybe kartu rasiau, kad nesapnuoju simboliu, nesapnuoju ateiviu, sapnuoju zmones, kurie bando jais apsimesti, tik va gaunasi kad as lyg is salies i tai ziuriu ir matau tikrus zmones uz tu apsimeteliu ir tiek, jokiu magiju, stebuklu, paranoju 4u.gif Zmones mato sapnuose ka mato , net jei neziurejo jokiu filmu, net nesapnuoja tu filmu kuriuos ziuri, nesapnuoja to ka isgyvena kai kurie . Sapnuojame ka sapnuojame 4u.gif Gaudyk kiek nori, prasivardziuok, man tai visai nerupi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 11, 19:02)
Monteverte, as jau rasiau, kad sapnuojame kai ka ( nepasakosiu sapnu)  kas visai nesusije su darbu  4u.gif Man daznai tenka tau antra karta pakartoti, tada kimbi,kad as sugedusi plokstele, gali vadinti kaip nori bamba ir t.t.
As daugybe kartu rasiau, kad nesapnuoju simboliu, nesapnuoju ateiviu, sapnuoju zmones, kurie bando jais apsimesti, tik va gaunasi kad as lyg is salies i tai ziuriu ir matau tikrus zmones uz tu apsimeteliu ir tiek, jokiu magiju, stebuklu, paranoju  4u.gif Zmones mato sapnuose ka mato , net jei neziurejo jokiu filmu,  net nesapnuoja tu filmu  kuriuos ziuri, nesapnuoja to ka isgyvena kai kurie . Sapnuojame ka sapnuojame  4u.gif Gaudyk kiek nori, prasivardziuok, man tai visai nerupi  4u.gif

Bet pati pripažinai, kad tu sapnuoji išskirtinai, tai kodėl kitiems bandai primesti, kad ir pas juos kažkas keisto, kažkas kišasi, siunčia, tai ne jų ir pan.?
Ką gi tu žinai apie tuos žmones, jų gyvenimą, jų mintis, fanztazijas? Nieko. Tai kam darai jų sapnų viršanalizes? Tai truputi nesveikoka tiesiog mirksiukas.gif

Nori aš tau į asmeninę parašysiu savo vaikystės pasikartojantį sapną, kai dar buvau mažai mačiusi, visgi vaikas. Galėsi panagrinėti kodėl aš tai sapnavau, gal rimtai mane pašiurpinsi kokiais žaidėjais ir aš jais patikėsiu, maža ką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 kovo 2015 - 19:08