QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 03 21, 22:51)
Sveikos.. Pries gera menesi rasiau, kad mama sapnavo konkrecia data. Kovo 22. Ji jau cia pat.. Labai neramu..
taipogi sianakt susapnavo ji pilna lova zmogaus ismatu. Kad jos lovoj daug daug tu ismatu.. Ka tai galetu reiksti?

taipogi sianakt susapnavo ji pilna lova zmogaus ismatu. Kad jos lovoj daug daug tu ismatu.. Ka tai galetu reiksti?

Sveiki,
su šiuo sapnu yra tikrai dvejopai,. Viena reikšmė netgi labai teigiama - pinigai.
Kita reikšmė, deja, ne tokia maloni: didelė gėda, labai neigiamas savęs vertinimas, pakenkimas pačiam sau.
Be to, sapne yra ir lova... Nešvari lova reiškia antipatiją, vengimą kovoti dėl egzistencijos, atsiskyrimą ir nemalonų seksualinį gyvenimą ar ligą. Taip pat gali reikšti negarbę. taigi, sakyčiau, kad jei pildysis, tai antroji reikšmė, deja...

Man asmeniškai irgi tikrai nereiškia pinigų, o tą neigiamą reikšmę, nors dalis žmonių teigia, kad gauna pinigų po tokių sapnų

Ką galima padaryti? Pirmiausia tai kuo greičiau mama lai pasikeičia patalynę, nesvarbu, kad neseniai keitė. Išvėdina lai kambarį.
Visada atminkite, jei neigiamas sapnas yra tarsi realus, sapnuojami konkretūs turimi daiktai, konkrečios vietos ir jose kažkas blogai, tai galima atsukti, pakeisti viską teigiamai realybėje dėl šventos ramybės

Papildyta:
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 03 21, 23:39)
tiesa, gal ir mano sapna sios nakties kas paaiskinti galetumete
sapnavau, kad esu Lietuvoje namuose ir praisdejo karas. as skambinau teciui, susitarem, kad perkam bilietus ir begam i Anglija. pasiziuriu pro langa, o ten matau daug juodu dumu is uz ju isvaziuoja tankas, as kalbedama telefonu dar sakau reik griut po lova ir sleptis, kad nenusautu
dabar juokinga, bet nubudus nebuvo labai jauku
ir ne, nelabai as ten tais karais ir pan domiuosi, kad tureciau tokius sapnus sapnuot.. dar pries si sapna sapnavau kazka su vorais, lyg kad traiskiau juos, o jie tokie dideli ir slykstus buvo

sapnavau, kad esu Lietuvoje namuose ir praisdejo karas. as skambinau teciui, susitarem, kad perkam bilietus ir begam i Anglija. pasiziuriu pro langa, o ten matau daug juodu dumu is uz ju isvaziuoja tankas, as kalbedama telefonu dar sakau reik griut po lova ir sleptis, kad nenusautu

Vorų užmušimas- pykčiai su artimiausiais žmonėmis, nesėkmingai atlikti darbai, nuostoliai...
Karas lygiai tas pats - nesutarimai šeimoje, netvarka šeimoje, prastai pasisukę reikalai.
Ko jūs ten pyksitės, ką?