Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Rodnega @ 2015 03 24, 12:29)
Sveiki, pakomentuokit kas galit.
Sapnavau, kad supausi ant sūpynių. Jos buvo sunkios ir aš , pažiūrėjus į jas, supratau, kad nieko neišeis . Bet  atsisėdus, aš savo nuostabai supratau, kad jos iš tiesų labai lengvutės ir . Tai gi labai lengvai įsisupau ir mėgavausi kol neprabudau

Ateis džiaugsmas dėl kažko, kas atrodė sunkiai įveikiama ar nepatiko anksčiau dėl kažkokios priežasties
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 24, 08:26)
Ai tai čia tiems žaliems žmogeliukams, o ne realiems žmonėms/bėdoms gyvenime?
Vėl svaigstat, moterys bigsmile.gif

g.gif Prie ko cia zali zmogeliukai?

QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 03 24, 11:45)
Labas rytas/diena, gal galėtumėte padėti suprasti, ką reiškia sapnuoti juodą katiną ir kai jis su letenėle švelniai braukia per ranką, kaip glostydamas, paskui išleidžia nagus ir su nagais grybšteli, bet labai nesmarkiai- net žymių nelieka ir tas katinas atsiprašinėti labai ima ( blink.gif ), paskui skambinu telefonu ir vietoj normalaus numerio matau ištisą eilę vien aštuonetų. 4u.gif

Kazkas bandys atsiprasyti, gal telefonu, o gali net ir neisdristi atsiprasyti...

QUOTE(Rodnega @ 2015 03 24, 12:29)
Sveiki, pakomentuokit kas galit.
Sapnavau, kad supausi ant sūpynių. Jos buvo sunkios ir aš , pažiūrėjus į jas, supratau, kad nieko neišeis . Bet  atsisėdus, aš savo nuostabai supratau, kad jos iš tiesų labai lengvutės ir . Tai gi labai lengvai įsisupau ir mėgavausi kol neprabudau

Vaikysteje megote suptis? ar nepanasu i pirma pabandyma? Asocijuojasi su motyvacija- kas atrodo sunku, gali buti visai lengva 4u.gif
As labai megdavau suptis, bet niekada sapnuoti neteko biggrin.gif Neatsispindejo grazus isgyvenimai biggrin.gif

QUOTE(Akáli @ 2015 03 24, 13:22)
Hmm. Ką galėtų reikšti rastas ant asfalto į ledą sušalęs paukštis, lyg ir juodas visas, bet vidinės plunksnos lyg ir baltos ir spalvotos dar. Ir tą ledą ištirpdžius atsigavo tas paukštis, dar vonioj po šiltu dužu nuprausė, pamaitino ir iškart prisijaukino?

Atsitinka taip ir realybeje mirksiukas.gif Jei norite sapna pritraukti sau biggrin.gif pabandykite taip- susales , purvinas zmogus, benamis galbut svajoja apie silta dusa, pamaitinima ir siltus namus mirksiukas.gif Ar jums toks paaiskinimas tinka? Paukstis tik kaip - simbolis 4u.gif Pasielgtumete taip su zmogumi, ne su pauksciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 24 kovo 2015 - 14:09
QUOTE(Akáli @ 2015 03 24, 13:22)
Hmm. Ką galėtų reikšti rastas ant asfalto į ledą sušalęs paukštis, lyg ir juodas visas, bet vidinės plunksnos lyg ir baltos ir spalvotos dar. Ir tą ledą ištirpdžius atsigavo tas paukštis, dar vonioj po šiltu dužu nuprausė, pamaitino ir iškart prisijaukino?

Išsikapstymas iš nemalonios, beviltiškos situacijos, reikalų pagerėjimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 24, 14:08)
g.gif Prie ko cia zali zmogeliukai?

Nugi žaidėjai tie tavo nelabieji, kažkaip žaliai aš juos įsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 24, 14:11)
Išsikapstymas iš nemalonios, beviltiškos situacijos, reikalų pagerėjimas smile.gif
Papildyta:

Nugi žaidėjai tie tavo nelabieji, kažkaip žaliai aš juos įsivaizduoju biggrin.gif

Nezaliukai jie lotuliukas.gif Nuvyliau turbut biggrin.gif Neteko matyti ne vieno zalio zmogaus ax.gif
Atsakyti
Ačiū abiems smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano sapnai retai būna ryškūs ir įsimenami, nu bet šitas...
Mane persekiojo ir galiausiai peiliu į pilvą dūrė vaikas (ten buvo kažkokia rimta vendeta ar panašiai). Aš atitraukiau jo ranką su peiliu, atstūmiau jį ir žiūrėjau, kaip krauju staigiai permirksta visi mano rūbai, tada susmukau ir ryškiai ryškiai jutau, kaip pamažu blėsta sąmonė. Suvokiau, kad viskas. Na ir pabudau pačią mirties akimirką.
Skaitinėjausi apie sapnus, mąsčiau apie savo gyvenimą ir bandžiau interpretuot. Gal tiesiog mano gyvenime seni dalykai turi mirt? Turiu atgimt iš naujo? Ką manot? Būtų įdomu išgirst nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelėniukas @ 2015 03 24, 21:06)
Sveikos,
Mane persekiojo ir galiausiai peiliu į pilvą dūrė vaikas (ten buvo kažkokia rimta vendeta ar panašiai). Aš atitraukiau jo ranką su peiliu, atstūmiau jį ir žiūrėjau, kaip krauju staigiai permirksta visi mano rūbai, tada susmukau ir ryškiai ryškiai jutau, kaip pamažu blėsta sąmonė. Suvokiau, kad viskas. Na ir pabudau pačią mirties akimirką.
Skaitinėjausi apie sapnus, mąsčiau apie savo gyvenimą ir bandžiau interpretuot. Gal tiesiog mano gyvenime seni dalykai turi mirt? Turiu atgimt iš naujo? Ką manot? Būtų įdomu išgirst nuomonių  4u.gif

Atgimti is naujo, neimanoma ax.gif Matosi kad labai nori nustumti praeiti ir pradeti gyventi kitaip 4u.gif
Ar sapnas ta reiskia g.gif negrazus sapnas, tikrai ne isgyvenimai uzsifiksave pasamoneje, sakyciau daugiau rupesciai gimineje.
Noras grazus 4u.gif O priimti gyvenima toki, koks yra, paprasciausiai rasti kazka grazaus kiekviena diena ax.gif Tai visai nesudetinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma 4u.gif

Griztu vel su Mamos sapnais doh.gif
Sianakt ji sapnavo daug daug kaciuku, sake tieeeek daug ju buvo, ka tik gime jie buvo, mazi mazi, kaip visciukai. Ir vienas tu kaciuku puole ja, pirstus kandziojo, draske iki kraujo,bet po to ji ta kaciuka uzmuse...
Veliau dar sapnavo laikrodzius, kad nori paziureti, kiek valandu, bet negali, nes visi laikrodziai suduze.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 03 25, 07:57)
Aciu uz palaikyma  4u.gif
Griztu vel su Mamos sapnais  doh.gif
Sianakt ji sapnavo daug daug kaciuku, sake tieeeek daug ju buvo, ka tik gime jie buvo, mazi mazi, kaip visciukai. Ir vienas tu kaciuku puole ja, pirstus kandziojo, draske, bet po to ji jy uzmuse...
Veliau dar sapnavo laikrodzius, kad nori paziureti, kiek valandu, bet negali, nes visi laikrodziai suduze..  g.gif

pasiziurejau internete dar reiksmes, tai bent jau apie laikrodi raso, kad reiskia:
Sapnuoti, kad žiūrite į laikrodį - bergždžios pastangos nugalėti priešus
Sudužęs laikrodis - vargai, netektys

o mes cia kaip ir plana sioki toki turejome del tu visu bedu, galbut tai reiskia kad nepavyks mums nieko? verysad.gif
kita vertus, manes siandiena kelione oru laukia, ne itin ramu po tokiu sapnu darosi schmoll.gif
kazkaip daug ji sapnu atsimint pradejo paskutiniu metu ir va man paciai neramu buna, jauciuosi, kad truputi paranojike pradedu darytis... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cukrinė_Siela*: 25 kovo 2015 - 07:12
QUOTE(Pelėniukas @ 2015 03 24, 21:06)
Sveikos,
Skaitinėjausi apie sapnus, mąsčiau apie savo gyvenimą ir bandžiau interpretuot. Gal tiesiog mano gyvenime seni dalykai turi mirt? Turiu atgimt iš naujo? Ką manot? Būtų įdomu išgirst nuomonių  4u.gif

Turite kažkokio vargo gyvenime, kažkas jus turbūt slegia (koks nors reikalas ar žmonės) ir norite iš to išsilaisvinti. Ir taip, tikriausiai bus permainos.
Papildyta:
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 03 25, 07:05)
Aciu uz palaikyma  4u.gif
Griztu vel su Mamos sapnais  doh.gif

Matote, toks dalykas, jei žmogus gyvena didelio streso būklėje, tai jis sapnuoja ir sapnuoja. Aš nelabai suprantu kas vyksta su jūsų mama, kas tiksliai ją kamuoja. Gal jūs galite į a/ž parašyti? Nes man visai neaišku ar tikrai kažkas ims vykti jūsų gyvenimuose ir mama tai nujaučia ar tiesiog ją veda kažkokios iracionalios baimės.
Atsakyti
Parasiau 4u.gif
as kazkaip bandau tuos kaciukus simbolizuoti kaip visus priesus, kurie daro bloga siuo metu, kurie kenkia, o tas puolantysis, galbut viso to galva, pagrindinis kenkejas, nuo kurio viskas prasidejo ir del kurio viskas vyksta? O tas uzmusimas galbur viso to iveikima simbolizuoja?
Nesu linkusi tiketi bendromis sapnininko reiksmemis, tad galbut toks sapno vertinimas logiskesnis?
Del laikrodzio tai ji vakar vakare kaip tik tvarke laikrodi, nes vel buvo sustojes.. Galbut del to ji ir susapnavo? g.gif
Stengiuosi i viska pozityviau ziureti, nes kitaip tai net nezinau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 03 25, 10:42)
Parasiau  4u.gif
as kazkaip bandau tuos kaciukus simbolizuoti kaip visus priesus, kurie daro bloga siuo metu, kurie kenkia, o tas puolantysis, galbut viso to galva, pagrindinis kenkejas, nuo kurio viskas prasidejo ir del kurio viskas vyksta? O tas uzmusimas galbur viso to iveikima simbolizuoja?
Nesu linkusi tiketi bendromis sapnininko reiksmemis, tad galbut toks sapno vertinimas logiskesnis?
Del laikrodzio tai ji vakar vakare kaip tik tvarke laikrodi, nes vel buvo sustojes.. Galbut del to ji ir susapnavo?  g.gif
Stengiuosi i viska pozityviau ziureti, nes kitaip tai net nezinau..  verysad.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Taip ir bus kaip jūs nušvietėte situaciją:
Gintis nuo katino nagų - reiškia nedorų žmonių puolimą
Katiną mušti - apsiginsite nuo užpuoliko
Jeigu sapne katė Jus puola - vadinasi, įsigysite priešų, kurie sieks apjuodinti jūsų reputaciją;
Jeigu sapne katė Jums įdrėskė - vadinasi, priešai sėkmingai pasisavins pelno dalį, dėl kurio Jūs sugaišote daug laiko
Kačių puolimas - nesėkmės, pavojai, bet jei jas užmušate, tai susidorojate su tuo thumbup.gif

Taip, žinoma, gali būti taip, kad jei turėjo realų kontaktą su laikrodžiai, tai dėl to ir sapnavo

Bet... šiaip tai pati simbolika jūsų situacijai irgi tinka doh.gif
apskritai laikrodžiai reiškia svarbius reikalus, kai kada gali reikšti, kad sapnuojančiam rezgami neaiškios pinklės, intrigos

Tačiau... niekada nesikoncentruokite ties blogais sapnais, nes juk ta diena, kuri dabar yra, tas sapnas, kuris dabar susapnuotas nėra galutiniai, juk gyvenimas tęsiasi. Šiandien jūs tarkime kažko nepasieksite, gausite kažkokias neigiamas žinias, bet juk išaušta rytdiena. Niekada nepasiduokite ir jei manote, kad esate teisūs, tai ir toliau kovokite už savo teisybę bei idealus. Tada ir sapnai keisis bei reikalai gerės. Retam žmogui sapnas parodo kokius metus į priekį ar pan. Dažniausiai rodo dabartį ar savaitę į priekį. Jei rodo tolesnę ateitį, tai dažniausiai kai ligas simbolizuoja, kurios ne taip greitai progresuoja, bet pasąmonė jau žino, kad kažkas blogėja su sveikata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 kovo 2015 - 11:32
Sveikos,
Na jei apie katinus...
aš sapnavau katę sau ant krūtinės besiraitančią, iš pažiūros meili, bet kažkodėl sapne aš tuo meilumu nesižavėjau.
Atsakyti