QUOTE(Rodnega @ 2015 04 03, 11:26)
Ateinu ir vėl
Sapnavau, kad ištekėjau. Nemačiau paties proceso, tik žinojau, kad tai tikrai įvyko. važiavau mašina ( naujas, gražus, sidabrinis mersedesas su dideliais keturkampais žibintais ) . Priekyje sėdėjo mano vyras, spėju, kad už vairo o aš gale kartu su drauge (realiam gyvenime tokios moters nepažįstu). Kalbėjausi su ja, bet pagrinde pasakojau kas ir kiek kainavo. Privažiavau prie savo namų ( kur realiai gyvenu ) persėdau į kitą mašiną, kuri irgi buvo nauja, graži ir sidabrine , kartu su vyru. Aš jo nemačiau visą sapną, tik jutau jo buvimą ir žinojau kaip atrodo ( apie 20 metų vyresnis, tamsaus gymio , tamsių plaukų ). Atvežė jis mane į kitą rajoną, kaip supratau, į naujus mūsų namus, dėl ko aš labai džiaugiausi. Ėjom plačiu taku, vyras priekyje link savo namų. Kelyje pasitaikydavo purvo balutės, bet aš jas kaip ir apeidavau...
Na ir prabudau. Daug detalių šį kartą, bet gal ką ir pavyks protingai iššifruoti
Greičiausiai rasite išeitį iš susidariusios situacijos, gali padėti ir koks nors vyras. Tą rodo vestuvių ir balų apeidinėjimo simbolika, o situacija gali būti susijusi su finansais, profesine situacija. Nes jūsų kalbos apie finansus, prabangios mašinos, nauji namai ir rodo šiuos reikalus, tai nėra kažkokie slapti simboliai, o gana tiesioginiai, manyčiau taip.
Papildyta:
QUOTE(InesaP @ 2015 04 03, 12:24)
Labukas merginos.
Aš vėl su sapneliu. Taigi sapnavau taip:
Aš esu pas tėvų , sename jų name ir turiu išvažiuot kažkur su vyru ir draugais. O vaikus palieku tėvams. Ir prieš išvažiuojant ateinu pažiūrėti ar jie miega. O jie guli senojoj tėvų lovoj. Ir aplink juos, ant galvų, ausyse ir viso lovugalio pilna mažų skruzdėlių. Ir aš pradėjau jas traiškyt. Ir kviečiu vyrą kad ateitų pažiūrėt. Jog kaip dabar paliksim juos, jeigu čia tokie dalykai dedasi....
Čia buvo sapnuota prieš rytą. Atsibundant....
Nu ne kas

Jei jūs realiai turite vaikų, tai artimiausias 7 dienas reikėtų būti labai apdairiems, kas liečia vaikus. Sakyčiau, kad gali ir apsirgti arba kitokios nesėkmės nutikti. Gali net apkaltinti juos kas nors kuo nors. Gal net jūs patys. Tuomet viską gerai pasverkite, jei ką, ar tikrai vaikai kalti.
O jei vaikai šiuo metu serga, tai tada sapnas tikriausiai pozityvus, jie pasveiks.