Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Heichera @ 2015 04 01, 22:57)
dazniausiai pamenu,kad pakylu nuo žemės, pavyzdžiui bėgu ar einu, ir žinau, kad galiu skraidyti, pakilti nuo žemės, skraidau be sparnu, tiesiog slendžiu. jausmas malonus būna. bet skrendu ne per aukštai, būna praksrendu žmones, visi mato mate, sklendžiu ne į viršų o kaip paukščiai. Visuomet kylu nuo žemės. Ir kartais būna, kad pradedu leistis, nebeišeina skristi ar išlaikyti skrydžio neišeina. O skraidau jau virš mėnesio jei ne daugiau,kažkas nenormalaus blink.gif

Gal ėmėte svajoti daugiau pastaruoju metu apie kažką, kažkokį didelį ir gal net nelabai realų tikslą užsibrėžėte, bet ryžtingai jo vistiek siekiate?
Taip pat gali rodyti įsimylėjimą, kurio pasitaiko nesukontroliuojate. Ar kažkokią kitą veiklą, kuri jums maloni, labai traukia, bet kartais pervargstate ar pametate kontrolę.
Jei sapnuojate apie mėnesį, tai bandykite prisiminti kas per tą mėnesį pasikeitė gyvenime, tai bus lengviau suprasti su kuo susijęs sapnas: meile, darbu, kažkokiais kitais siekiais.
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2015 04 01, 22:57)
dazniausiai pamenu,kad pakylu nuo žemės, pavyzdžiui bėgu ar einu, ir žinau, kad galiu skraidyti, pakilti nuo žemės, skraidau be sparnu, tiesiog slendžiu. jausmas malonus būna. bet skrendu ne per aukštai, būna praksrendu žmones, visi mato mate, sklendžiu ne į viršų o kaip paukščiai. Visuomet kylu nuo žemės. Ir kartais būna, kad pradedu leistis, nebeišeina skristi ar išlaikyti skrydžio neišeina. O skraidau jau virš mėnesio jei ne daugiau,kažkas nenormalaus blink.gif

Lengvumas ax.gif Jei sapnuotumete tai kasnakt, menesi, butu nebenormalu, bet sapnavote daugiausiai 3-4 kartus, tai praeina 4u.gif Mistiskai nuskambesiu, bet turite kazka bendro su pauksciais biggrin.gif O gal tikrai daug svajojate biggrin.gif
Atsakyti
Sapnuoju kad vandens telkinį skiria kelias, ir iš vienos vandens telkinio pusės pereiname prie kitos , vyras mane laiko ir ragina , kad nebijočiau. Mes čiuožiame lyg nuo užtvankos žemyn į skaidrią jūrą, panyrame į banguotą vandenį ir matau, kad ten daug žuvų , o jos tokios gražios , būrelis mažesnių, būrelis didesnių. Ir galvoju pati sau , kaip čia man yra , kad nepritrūkstu oro po vandeniu ir džiaugiuosi tuo nardymu. Ir kiek pamenu kitoj kelio pusėje buvo lyg murzinesnis vanduo. 4u.gif
Papildyta:
Monteverte, gal aš klystu, bet gal jus intuityviai jaučiate kaip aiškinti sapnus? Jums tiesiog visa tai liejasi laisvai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2015 04 02, 16:12)
Sapnuoju kad vandens telkinį skiria kelias, ir iš vienos vandens telkinio pusės pereiname prie kitos , vyras mane laiko ir ragina , kad nebijočiau. Mes čiuožiame lyg nuo užtvankos žemyn į skaidrią jūrą, panyrame į banguotą vandenį ir matau, kad ten daug žuvų , o jos tokios gražios , būrelis mažesnių, būrelis didesnių. Ir galvoju pati sau , kaip čia man yra , kad nepritrūkstu oro po vandeniu ir džiaugiuosi tuo nardymu. Ir kiek pamenu kitoj kelio pusėje buvo lyg murzinesnis vanduo. 4u.gif
Papildyta:
Monteverte, gal aš klystu, bet gal jus intuityviai jaučiate kaip aiškinti sapnus? Jums tiesiog visa tai liejasi laisvai.  lotuliukas.gif

Nu kaip... kur simboliniai sapnai, tai peržvelgiu ir sapnininkus, nes esu juk tik vienas žmogus, negaliu mintinai žinoti ilgus metus įvairių šaltinių rinktos simbolikos, nes jos begalybė smile.gif
O dėl to liejasi laisvai tai čia gerai ar blogai? biggrin.gif Aiškinti jums ar patylėti? biggrin.gif
Atsakyti
Aišku, kad aiškinti. Nesupraskit klaidingai. Tiesiog gal nemokėjau išreikšti žodžiais , kaip žaviuosi jūsų sugebėjimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2015 04 02, 16:12)

Vyro drąsinimas gali reikšti, kad jis jus palaiko, drąsina ar tą padarys artimiausiu metu kažkokiame reikale, kuris gali būti susijęs su finansais. Tikriausiai reikia pasitikėti vyru, nes gali aplankyti finansinė sėkmė. Tiesiog viską reikia labai gerai apgalvoti, kad po to kaip sakoma neišsimaudyti purve mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už įžvalgas. 4u.gif
Atsakyti
Ateinu ir vėl ax.gif
Sapnavau, kad ištekėjau. Nemačiau paties proceso, tik žinojau, kad tai tikrai įvyko. važiavau mašina ( naujas, gražus, sidabrinis mersedesas su dideliais keturkampais žibintais ) . Priekyje sėdėjo mano vyras, spėju, kad už vairo o aš gale kartu su drauge (realiam gyvenime tokios moters nepažįstu). Kalbėjausi su ja, bet pagrinde pasakojau kas ir kiek kainavo. Privažiavau prie savo namų ( kur realiai gyvenu ) persėdau į kitą mašiną, kuri irgi buvo nauja, graži ir sidabrine , kartu su vyru. Aš jo nemačiau visą sapną, tik jutau jo buvimą ir žinojau kaip atrodo ( apie 20 metų vyresnis, tamsaus gymio , tamsių plaukų ). Atvežė jis mane į kitą rajoną, kaip supratau, į naujus mūsų namus, dėl ko aš labai džiaugiausi. Ėjom plačiu taku, vyras priekyje link savo namų. Kelyje pasitaikydavo purvo balutės, bet aš jas kaip ir apeidavau...
Na ir prabudau. Daug detalių šį kartą, bet gal ką ir pavyks protingai iššifruoti 4u.gif
Atsakyti
Labukas merginos.
Aš vėl su sapneliu. Taigi sapnavau taip:
Aš esu pas tėvų , sename jų name ir turiu išvažiuot kažkur su vyru ir draugais. O vaikus palieku tėvams. Ir prieš išvažiuojant ateinu pažiūrėti ar jie miega. O jie guli senojoj tėvų lovoj. Ir aplink juos, ant galvų, ausyse ir viso lovugalio pilna mažų skruzdėlių. Ir aš pradėjau jas traiškyt. Ir kviečiu vyrą kad ateitų pažiūrėt. Jog kaip dabar paliksim juos, jeigu čia tokie dalykai dedasi....
Čia buvo sapnuota prieš rytą. Atsibundant....
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 04 03, 11:26)
Ateinu ir vėl  ax.gif
Sapnavau, kad ištekėjau. Nemačiau paties proceso, tik žinojau, kad tai tikrai įvyko. važiavau mašina ( naujas, gražus, sidabrinis mersedesas su dideliais keturkampais žibintais ) . Priekyje sėdėjo mano vyras, spėju, kad už vairo o aš gale kartu su drauge (realiam gyvenime tokios moters nepažįstu). Kalbėjausi su ja, bet pagrinde  pasakojau kas  ir kiek kainavo. Privažiavau prie savo namų ( kur realiai gyvenu ) persėdau į kitą mašiną, kuri irgi buvo nauja, graži ir sidabrine , kartu su vyru. Aš jo nemačiau visą sapną, tik jutau jo buvimą ir žinojau kaip atrodo ( apie 20 metų vyresnis, tamsaus gymio , tamsių plaukų ). Atvežė jis mane į kitą rajoną, kaip supratau, į naujus mūsų namus, dėl ko aš labai džiaugiausi. Ėjom plačiu  taku, vyras priekyje link savo namų. Kelyje pasitaikydavo purvo balutės, bet aš jas kaip ir apeidavau...
Na ir prabudau. Daug detalių šį kartą, bet gal ką  ir pavyks protingai iššifruoti 4u.gif

Greičiausiai rasite išeitį iš susidariusios situacijos, gali padėti ir koks nors vyras. Tą rodo vestuvių ir balų apeidinėjimo simbolika, o situacija gali būti susijusi su finansais, profesine situacija. Nes jūsų kalbos apie finansus, prabangios mašinos, nauji namai ir rodo šiuos reikalus, tai nėra kažkokie slapti simboliai, o gana tiesioginiai, manyčiau taip.
Papildyta:
QUOTE(InesaP @ 2015 04 03, 12:24)
Labukas merginos.
Aš esu pas tėvų , sename jų name ir turiu išvažiuot kažkur su vyru ir draugais. O vaikus palieku tėvams. Ir prieš išvažiuojant ateinu pažiūrėti ar jie miega. O jie guli senojoj tėvų lovoj. Ir aplink juos, ant galvų, ausyse ir viso lovugalio pilna mažų skruzdėlių. Ir aš pradėjau jas traiškyt.  Ir kviečiu vyrą kad ateitų pažiūrėt. Jog kaip dabar paliksim juos, jeigu čia tokie dalykai dedasi....

Nu ne kas unsure.gif Jei jūs realiai turite vaikų, tai artimiausias 7 dienas reikėtų būti labai apdairiems, kas liečia vaikus. Sakyčiau, kad gali ir apsirgti arba kitokios nesėkmės nutikti. Gali net apkaltinti juos kas nors kuo nors. Gal net jūs patys. Tuomet viską gerai pasverkite, jei ką, ar tikrai vaikai kalti.

O jei vaikai šiuo metu serga, tai tada sapnas tikriausiai pozityvus, jie pasveiks.
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2015 04 03, 11:24)
Labukas merginos.
Aš esu pas tėvų , sename jų name ir turiu išvažiuot kažkur su vyru ir draugais. O vaikus palieku tėvams. Ir prieš išvažiuojant ateinu pažiūrėti ar jie miega. O jie guli senojoj tėvų lovoj. Ir aplink juos, ant galvų, ausyse ir viso lovugalio pilna mažų skruzdėlių. Ir aš pradėjau jas traiškyt.  Ir kviečiu vyrą kad ateitų pažiūrėt. Jog kaip dabar paliksim juos, jeigu čia tokie dalykai dedasi....

O man kazkaip daugiau skruzdeles, vaikai- su saldumynais labiau susije. Sakyciau mazinti saldumynu kieki siek tiek biggrin.gif sapnas nera blogas 4u.gif

Rodnega, kazkaip nelabai jums tas sapnas tinka g.gif Gal tik kad masinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 03, 11:36)
Greičiausiai rasite išeitį iš susidariusios situacijos, gali padėti ir koks nors vyras. Tą rodo vestuvių ir balų apeidinėjimo simbolika, o situacija gali būti susijusi su finansais, profesine situacija. Nes jūsų kalbos apie finansus, prabangios mašinos, nauji namai ir rodo šiuos reikalus, tai nėra kažkokie slapti simboliai, o gana tiesioginiai, manyčiau taip.
Papildyta:

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 03, 13:55)

Rodnega, kazkaip nelabai jums tas sapnas tinka  g.gif Gal tik kad masinos  biggrin.gif

Kad aš tik BMW fanė biggrin.gif
Atsakyti