Kaip paaiskinti sapna, kuriame sapnuoju savo mociute, kuri istikruju yra mirusi pries kelis metus, bet sapne ji sedejo prie stalo ir buvo svenciamas lig tai jos gimtadienis, atejo daug sveciu ir visos pagrinde buvo moteris pagyvenusios. Visi sveikino mociute, sedejo prie stalo didelio, buvo daug valgio. Man labiausiai atmintyje uzstrigo pyrageliai su mesa, ir pati juos valgiau. Su kuo tai galetu buti susije?
O kita diena sapnavau kad kaime puola meska, as buvau masinoje o meska atidare duris, bet as uztrenkiau duris ir uzvedziau masina. Meska prisikabino prie masinos bet as labai greitai vaziavau ir padariau staigu posuki ir meska nuskrido i miska. Kazkaip keisti man sitie sapnai.
Ka galima butu galvoti apie siuos sapnus?
Pasipylė pas mane visas serialas, po keletą sapnų per naktį
Tai gi, sapne nusikirpau plaukus trumpai, realybėje jie ilgi
Skaudėjo ranką ir kuo toliau, tuo labiau
Klibėjo dantys, pradėjau traukti, tai iš pat pradžių buvo balti o po to vien supuvę

Klibėjo dantys, pradėjau traukti, tai iš pat pradžių buvo balti o po to vien supuvę

QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 01 11, 13:12)
Sveikos gal kas galetu padeti man interpretuoti ka sapnas galetu reiksti? Snd sapnavau, kad vyras rado ir atnese senos sriubos lekste, kurioje buvo nuskendusi pele, bet peles as nemaciau, lyg tik uodegyte, bet kazkaip kai jis man norejo parodyt as jau znojau, kad jis man cia ta nuskendusia pelyte nori parodyti ir sakiau nerodyk man.
Kiek zn peles nera labai gerai sapuoti. Beto artimom dienom turim viena sprendima svarbu atlikti, tiksliau vyras turi. Tai va ir tas klausimas vis neduoda man ramybes, tai gal cia su tuo susije gali buti?
Kiek zn peles nera labai gerai sapuoti. Beto artimom dienom turim viena sprendima svarbu atlikti, tiksliau vyras turi. Tai va ir tas klausimas vis neduoda man ramybes, tai gal cia su tuo susije gali buti?
Labai sunku atsakyti šiame kontekste, nes tai gali būti tiek jūsų nenoras, kad vyras priimtų tą spendimą ir tai tiesiog atsispindi sapne, tiek gali būti, kad tikrai tas sprendimas, kokį jis priims, bus prastas
Papildyta:
QUOTE(lucja @ 2015 01 11, 15:09)
Kaip paaiskinti sapna, kuriame sapnuoju savo mociute, kuri istikruju yra mirusi pries kelis metus, bet sapne ji sedejo prie stalo ir buvo svenciamas lig tai jos gimtadienis, atejo daug sveciu ir visos pagrinde buvo moteris pagyvenusios. Visi sveikino mociute, sedejo prie stalo didelio, buvo daug valgio. Man labiausiai atmintyje uzstrigo pyrageliai su mesa, ir pati juos valgiau. Su kuo tai galetu buti susije?
O kita diena sapnavau kad kaime puola meska, as buvau masinoje o meska atidare duris, bet as uztrenkiau duris ir uzvedziau masina. Meska prisikabino prie masinos bet as labai greitai vaziavau ir padariau staigu posuki ir meska nuskrido i miska. Kazkaip keisti man sitie sapnai.
Pirmas sapnas galbūt rodė oro kaitą, labai jau permainingas jis dabar, o antras sapnas rodo, kad susidorosite su kažkokiu sunkumu, kuris užklups ar priešą kokį nugalėsite

Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2015 01 11, 16:28)
Pasipylė pas mane visas serialas, po keletą sapnų per naktį

Galite sužinoti apie kažkokio žinomo žmogaus mirtį arba sunkią ligą. Bet tai nebūtinai kas iš šeimos, gali būti net 9 eilės pusbrolis ar kaimynas

Bet ten ir plaukai ir ranka ir dantys.. Na taip suglumino. Net pasimečiau

QUOTE(Rodnega @ 2015 01 11, 20:49)
Susiveda viskas šiaip pagal simboliką. Aišku, galima rasti ir kitokių reikšmių, prikurta tų sapnininkų daugiau nei reikia.
Na, ateitis jums parodys arba ne

Tie patys sapnininkai patys sau prieštarauja. Reikia gilesnės analizės nes ten neina nieko suprasti. Arba analizuoti, tik kad po visko

QUOTE(Rodnega @ 2015 01 11, 21:57)
gilesnės analizės
Tokiuose sapnuose kaip jūs pateikėte, tai neįmanoma, jie per trumpi tam. Nebent būtų žinomas visas jūsų gyvenimas

1. Nusikirpau trumpai plaukus... Tik tiek.
2. Pramiegojau darbą - vyras per vėlai prikėlė. Pasakiau, kad pasiteisinsiu dėl ne atvykimo, kad ranka skaudėjo ir man ją pradėjo skaudėti iš tiesų. Puoliau ieškoti gydytojo, bet sunkiai radau ir tuo momentų skausmas buvo ne mažytis, bet realiai didelis
3Pajutau, kad kliba dantis, pagalvojau, kad išklibinsiu ir jį ištrauksiu o palietus jį ir ištraukiau. Po to pajutau, kad ir kiti kliba. Taip ir išsitraukiau pusę dantų. Buvo jie iš pat pradžių šviesūs o po to kuo toliau, tuo tamsesni patapdavo
2. Pramiegojau darbą - vyras per vėlai prikėlė. Pasakiau, kad pasiteisinsiu dėl ne atvykimo, kad ranka skaudėjo ir man ją pradėjo skaudėti iš tiesų. Puoliau ieškoti gydytojo, bet sunkiai radau ir tuo momentų skausmas buvo ne mažytis, bet realiai didelis
3Pajutau, kad kliba dantis, pagalvojau, kad išklibinsiu ir jį ištrauksiu o palietus jį ir ištraukiau. Po to pajutau, kad ir kiti kliba. Taip ir išsitraukiau pusę dantų. Buvo jie iš pat pradžių šviesūs o po to kuo toliau, tuo tamsesni patapdavo

QUOTE(Rodnega @ 2015 01 11, 23:36)
1. Nusikirpau trumpai plaukus... Tik tiek.

Jei realiame gyvenime ne per seniausiai nesikirpote, nevėlavote į darbą, niekas neskaudėjo ir jei negalvojote apie dantistus, nebuvote pas juos, tai visa tai gryni simboliai, kurių reikšmę jau sakiau...
Aš kažkaip tai šifruoju, kad ateityje bus kardinalūs pokyčiai, kažkas svarbaus (brangaus ), man suteiks skausmą, problemas. Pajausiu jas, bandysiu išspręsti, bet kuo toliau, tuo bus baisiau - sunkiau. O gal ir klystu. Laikas gal parodys. O gal kas ką ir protingiau pasiūlys

Gal galite pasakyti, ką reiškia tai, ką šiąnakt susapnavau?
Iš pradžių sapnavau, kad buvau pas močiutę ir tokia bloga nuojauta užėjo, tokia nepaaiškinama baimė, kai piestu stojas plaukai, kad tame kambaryje yra šėtonas. Pasiėmiau balto audinio atraižėlę ir ėmiau ją purtyt aukštyn žemyn, aukštyn ir vėl žemyn, norėdama apvalyti kambarį.Tada atidariau langą ir išmečiau ją lauk, bet ji, vietoj to, kad nukristų žemyn, kaip paukštis pasidarė. Ne pavirto paukščiu, bet ta atraižėlė ėmė "plasnoti" kraštais, it sparnais ir taikėsi sugrįžti atgal į kambarį, kol nespėjau uždaryti langų. Aš juos spėjau užtrenkti prieš pat tos atraižėlės "nosį" ir ji nuplasnojo į tamsą.
Jau vėliau susapnavau, kad daug žmonių, tarp jų ir mane, išrikiavo į eilę tamsiam rūsy ir liepė žaist kažkokį žaidimą- įlipti į baltos želė kalną (bet nuotaika ne linksma, o greičiau, kad mus ten išrikiavo budeliai savo pačių pramogai ir, jei mes neįvykdysim užduoties, mus visus nugalabys). Tas kalnas aukštas, svyruojantis, liūliuojantis ir aš vargais negalais į jį užsiropščiu, nors kiti dar vargsta apačioj. Tada, kai aš įlipu, aplinka iš tamsios pasidaro šviesi, kažkokia moteris paskelbia, kad aš rungtį laimėjau ir tada nulipu žemyn.

Jau vėliau susapnavau, kad daug žmonių, tarp jų ir mane, išrikiavo į eilę tamsiam rūsy ir liepė žaist kažkokį žaidimą- įlipti į baltos želė kalną (bet nuotaika ne linksma, o greičiau, kad mus ten išrikiavo budeliai savo pačių pramogai ir, jei mes neįvykdysim užduoties, mus visus nugalabys). Tas kalnas aukštas, svyruojantis, liūliuojantis ir aš vargais negalais į jį užsiropščiu, nors kiti dar vargsta apačioj. Tada, kai aš įlipu, aplinka iš tamsios pasidaro šviesi, kažkokia moteris paskelbia, kad aš rungtį laimėjau ir tada nulipu žemyn.

QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 01 12, 10:32)
Gal galite pasakyti, ką reiškia tai, ką šiąnakt susapnavau?
Iš pradžių sapnavau, kad buvau pas močiutę ir tokia bloga nuojauta užėjo, tokia nepaaiškinama baimė, kai piestu stojas plaukai, kad tame kambaryje yra šėtonas. Pasiėmiau balto audinio atraižėlę ir ėmiau ją purtyt aukštyn žemyn, aukštyn ir vėl žemyn, norėdama apvalyti kambarį.Tada atidariau langą ir išmečiau ją lauk, bet ji, vietoj to, kad nukristų žemyn, kaip paukštis pasidarė. Ne pavirto paukščiu, bet ta atraižėlė ėmė "plasnoti" kraštais, it sparnais ir taikėsi sugrįžti atgal į kambarį, kol nespėjau uždaryti langų. Aš juos spėjau užtrenkti prieš pat tos atraižėlės "nosį" ir ji nuplasnojo į tamsą.

Nusikratysite sėkmingai kažkokio nepageidaujamo asmens, arba kokios savo ydos

Padarysite kažką geriau už kitus
Tik tiek teįžvelgiu šiandien