Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 09, 00:01)
por-for, pranašingi sapnai dažniausiai būna trumpesni. Tiesiog pamatai kažką, tau kažkas kažko pasako ar pan., o pas jus jau kaip veiksmo filmas. Esate dėl kažko nerami, dvejojanti, mąstote apie kraustymasi, situacija Europoje ne kokia (nors keista, kad ne rusus, o vokiečius sapnuojate smile.gif ), taip pat gal kokį filmą žiūrėjote ar kriminalines kronikas skaitėte ir atsispindi tai sapne.
Taigi dėl sapnų nesukčiau galvos, bent jau dėl tokio pobūdžio.
Įdomiau su veidrodžiu ir durų skambučiu. Tai jau kaip įspėjimai, ženklai g.gif
Kaip sužinoti kokie? Nežinau. Nebent pabandykite nusiraminti, pamedituoti ramiai gražiomis mintimis, pvz. kaip man gera, šilta, šiluma užlieja ar pan. mirksiukas.gif ir tada, jei norite užduoti klausimą: kas vyksta, į ką turiu atkreipti dėmesį, kas per ženklai man rodosi? Galite ir užrašyti bei padėti po pagalve. Svarbiausia tik ramiai, pozityviai, nes ženklai nebūtinai būna blogį pranašauja. Būna gi žmonėms ir prieš visokius laimėjimus ar pan. kažkas vyksta smile.gif
Gal tada susapnuosite kažką konkretesnio, ne chaotiško mirksiukas.gif

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 09, 04:47)
por-for, jusu sapnai visai jums nepranasiski, norite tikekite, norite netikekite, jie netgi ne jusu  4u.gif
Jei sugalvosite medituoti, dar netokiu prisapnuosite, ir jie dar labiau bus ne jusu, o tu kurie jau seniai medituoja  4u.gif
Gyvenkite galvodama savo galva, norite i uzmiesti, vaziuokite ten , issimiegosite tikrai daug geriau ( kuo toliau nuo kitu medituotoju, tuo tik geriau, nes ju tarpe visokiu "nuciuozusiu" pilna, nes kai kurie jau realybes nuo sapnu ir meditaciju nebeatskiria  doh.gif , nes taip nuo realybes bega  doh.gif )

Dėkui už nuraminimą, kad nepranašiški tie sapnai. 4u.gif 4u.gif
Gal ir teisi Monteverte dėl situacijos Europoje. Mane tas labai neramina. Kartais pasvarstau, kas būtų, jei būtų. Tik visokių kronikų ir sunkių filmų nebežiūriu. Vengiu apsikrauti bereikalingomis slogiomis mintimis.
Tikiuosi, kad viskas (ir sapnai, ir krentantys veidrodžiai) rodo geras permainas. Mes su MB ne tai, kad į užmiestį norėtumėme išsikelti, bet visai į kitą Lietuvos galą. Už tai ir esame dideliuose svarstymuose ir galvojimuose, kaip bus su darbu ir ar tikrai mūsų šeimai bus geriau. Baisu gi sujudinti stabilų gyvenimą. Gal dėl to ir sapnuojasi visokie košmarai.

Riviera Maya, o mintis apie ne mano sapnus labai įdomi. Gal galėtumėte šiek tiek plačiau papasakoti, ką tai reiškia? Kaip galima prisisapnuoti net ne savo sapnus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 01 12, 11:42)
Dėkui už nuraminimą, kad nepranašiški tie sapnai.  4u.gif 4u.gif
Gal ir teisi Monteverte dėl situacijos Europoje. Mane tas labai neramina. Kartais pasvarstau, kas būtų, jei būtų. Tik visokių kronikų ir sunkių filmų nebežiūriu. Vengiu apsikrauti bereikalingomis slogiomis mintimis.
Tikiuosi, kad viskas (ir sapnai, ir krentantys veidrodžiai) rodo geras permainas. Mes su MB ne tai, kad į užmiestį norėtumėme išsikelti, bet visai į kitą Lietuvos galą. Už tai ir esame dideliuose svarstymuose ir galvojimuose, kaip bus su darbu ir ar tikrai mūsų šeimai bus geriau. Baisu gi sujudinti stabilų gyvenimą. Gal dėl to ir sapnuojasi visokie košmarai.

Riviera Maya, o mintis apie ne mano sapnus labai įdomi. Gal galėtumėte šiek tiek plačiau papasakoti, ką tai reiškia? Kaip galima prisisapnuoti net ne savo sapnus?  g.gif

Tai , kad jau ir taip juos sapnuojate 4u.gif Intuicija pades atskirti, matysite tikrus veidus, su laiku suprasite 4u.gif Jie nesugeba apsimesti, net ir labai stengdamiesi 4u.gif Beje, tai siaubingai vargina ax.gif As megstu gerai issimiegoti , ir pagaliau tikrai issimiegu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 12, 20:14)
Tai , kad jau ir taip juos sapnuojate  4u.gif Intuicija pades atskirti, matysite tikrus veidus, su laiku suprasite  4u.gif Jie nesugeba apsimesti, net ir labai stengdamiesi  4u.gif Beje, tai siaubingai vargina  ax.gif As megstu gerai issimiegoti , ir pagaliau tikrai issimiegu  thumbup.gif

Čia Jūs apie medituotojus ar apie sapnus? Painus man čia miškas. ax.gif
Kažkada esu sapnavusi pranašiškus sapnus. Ne tuos, kur iškrito dantis ir aiškiniesi simbolius. Bet kažkokius kitokius. Kitaip spalvotus. Ir ne tokius jau džiugius. Po vieno atsibudusi pati jų atsisakiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 01 12, 22:58)
Čia Jūs apie medituotojus ar apie sapnus? Painus man čia miškas.  ax.gif
Kažkada esu sapnavusi pranašiškus sapnus. Ne tuos, kur iškrito dantis ir aiškiniesi simbolius. Bet kažkokius kitokius. Kitaip spalvotus. Ir ne tokius jau džiugius. Po vieno atsibudusi pati jų atsisakiau.  blush2.gif

Jeigu medituotojas su stipria vizualine fantazija, gali ir tai susapnuoti 4u.gif Yra zmones siunciantys mintis, atomatiskai yra ir jas pagaunantys 4u.gif
Tokiais sapnais as ir netikiu, nes jie jokie nepranasai, o zmoniu zaidimai, ( jie ypac megsta simbolius, nes ju tiek skirtingu prirasyta, net tiems patiems dalykams)kai kurie tokiu budu iesko naivuoliu, kai kurie bando irodineti ka dar gali, kaip gali , yra labai daug nemaloniu fantazuotoju, medituotoju, nes normalus dazniausiai supranta, kad negerai elgiasi taip elgdamiesi, o va iskrypeliai to nesivarzo ax.gif Jie isivaizduoja kad cia kokia tai jega sitokia savo "galia" demonstruoti doh.gif
Yra ir pasamones sapnai, tikrieji musu sapnai, su musu isgyvenimais, su musu mintimis, su musu paciu intuicija 4u.gif
Atsakyti
As siandien sapnavau, kad pajutau, jog man dantis kliba, tada apsitikrinau ir pamaciau, kad visi dantys kliba, dantys lyg sveiki lyg normalus, bet dantenos tokios lyg patine, nelygios ir lyg gumines, atrodo ne patys dantys kliba, bet pacios dantenos nzn kaip paaiskint. Ir sapne lb issigandau, sakau man paradantoze turbut.

Siaip vakar traskucius valgydama susizeidziau dantena, patino toj vietoj, skaudejo atrode ir dantena ir danti... Tai gal cia nuo to, nors lyg smarkiai apie tai negalvojau, bet man viskas kas su dantu skausmais, taisymais susije kelia siauba, tai nzn...
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 01 18, 14:06)
As siandien sapnavau, kad pajutau, jog man dantis kliba, tada apsitikrinau ir pamaciau, kad visi dantys kliba, dantys lyg sveiki lyg normalus, bet dantenos tokios lyg patine, nelygios ir lyg gumines, atrodo ne patys dantys kliba, bet pacios dantenos nzn kaip paaiskint. Ir sapne lb issigandau, sakau man  paradantoze turbut.

Siaip vakar traskucius valgydama susizeidziau dantena, patino toj vietoj, skaudejo atrode ir dantena ir danti... Tai gal cia nuo to, nors lyg smarkiai apie tai negalvojau, bet man viskas kas su dantu skausmais, taisymais susije kelia siauba, tai nzn...

Naktį skausmas gal paūmėjo ir nuėjo į pasąmonę, todėl susapnavote
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 01 18, 14:06)
As siandien sapnavau, kad pajutau, jog man dantis kliba, tada apsitikrinau ir pamaciau, kad visi dantys kliba, dantys lyg sveiki lyg normalus, bet dantenos tokios lyg patine, nelygios ir lyg gumines, atrodo ne patys dantys kliba, bet pacios dantenos nzn kaip paaiskint. Ir sapne lb issigandau, sakau man  paradantoze turbut.

Tai tik jusu pacios minciu atspindys ir aisku dabar dar ir sapno baime, nuo paradantozes labai gerai dantu pasta su arbatmedzio aliejumi, arba tiesiog lasiukas arbatmedzio aliejaus ant bet kokios dantu pastos 4u.gif Sapno nera ko bijoti, bet baimei nuraminti mirksiukas.gif ir zaizdelei pagydyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 18, 17:22)
Tai tik jusu pacios minciu atspindys ir aisku dabar dar ir sapno baime, nuo paradantozes labai gerai dantu pasta su arbatmedzio aliejumi, arba tiesiog lasiukas arbatmedzio aliejaus ant bet kokios dantu pastos  4u.gif Sapno nera ko bijoti, bet baimei nuraminti  mirksiukas.gif ir zaizdelei pagydyti  4u.gif

Na jus turbut teisi, cia gal is pasamones lenda baimes, kad dantims kazkas nutikt gali. O ypatingai kai suskausta ar panasiai:) na bet vistiek nemegstu dantu sapnuot, nes 3k sapnavau, kad datis iskrito ir visus kartus kazkas mire... na bet sikart nekrito ir tikiuosi, kad kaip ir sakote, tai minciu atspindys...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 01 18, 20:15)
Na jus turbut teisi, cia gal is pasamones lenda baimes, kad dantims kazkas nutikt gali. O ypatingai kai suskausta ar panasiai:) na bet vistiek nemegstu dantu sapnuot, nes 3k sapnavau, kad datis iskrito ir visus kartus kazkas mire... na bet sikart nekrito ir tikiuosi, kad kaip ir sakote, tai minciu atspindys...smile.gif

Karolyte, zmones gimsta, serga, pykstasi, mirsta , sapnuoja....Kiek pazistamu mire, o visu mirciu nesusapnavote krintanciais dantimis 4u.gif Taip ir sis sapnas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vėl reik konsultacijos, dėl nesąmoningo ir suerzinusio sapno doh.gif
sapnavau, kad mane ima persekioti kažkoks blogis, demonas, o aš nuo jo bėgu keliaudama laiku. Tik šnai persikėliau į kažkokias kapines (ramios, gražiai sutvarkytos), šalia jų didelė pilis, kuri man atrodė kaip išsigelbėjimas nuo to demono. bet tik šnai kapinėse pamatau sako vaikystės draugės brolį su vainiku, jis tik pribėga prie manęs ir sako čia tau, aš jam sakau, eik iš čia tik su tuo vainiku, jis man sako tau liko 10 mėnėsių ar pan doh.gif ir staiga visa šlapia pabudau doh.gif
turbūt nereikia pasakoti, kokia šian panika visą dieną mane persekioja.
help, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2015 01 19, 17:25)
Vėl reik konsultacijos, dėl nesąmoningo ir suerzinusio sapno doh.gif
sapnavau, kad mane ima persekioti kažkoks blogis, demonas, o aš nuo jo bėgu keliaudama laiku. Tik šnai persikėliau į kažkokias kapines (ramios, gražiai sutvarkytos), šalia jų didelė pilis, kuri man atrodė kaip išsigelbėjimas nuo to demono. bet tik šnai kapinėse pamatau sako vaikystės draugės brolį su vainiku, jis tik pribėga prie manęs ir sako čia tau, aš jam sakau, eik iš čia tik su tuo vainiku, jis man sako tau liko 10 mėnėsių ar pan doh.gif ir staiga visa šlapia pabudau doh.gif
turbūt nereikia pasakoti, kokia šian panika visą dieną mane persekioja.
help, mergaitės 4u.gif

Jei vaikystes drauges brolis mires, tas kur su vainiku, tai gal oro permaina, visa kita tikrai nepergyvenciau, kazkieno fantazija labai nevykusi ( ne jusu) . Turite suprasti, kad sapnai kyla ne tik is jusu isgyvenimo, bet kad yra iskrypeliu ( gyvu zmoniu), megstanciu taip elgtis( siusti sapnus, mintimis) , kaip ju atsikratyti?- stiprinti imunine, dvasine, psichine busena , tai galite padaryti tik jus pati, jokie sarlatanai nepades mirksiukas.gif Kuo anksciau tai suprasite, tuo jums geriau. 4u.gif Stenkites nesierzinti del tokiu sapnu, neverta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 20, 02:43)
Jei vaikystes drauges brolis mires, tas kur su vainiku, tai gal oro permaina, visa kita tikrai nepergyvenciau, kazkieno fantazija labai nevykusi ( ne jusu) . Turite suprasti, kad sapnai kyla ne tik is jusu isgyvenimo, bet kad yra iskrypeliu ( gyvu zmoniu), megstanciu taip elgtis( siusti sapnus, mintimis) , kaip ju atsikratyti?- stiprinti imunine, dvasine, psichine busena , tai galite padaryti tik jus pati, jokie sarlatanai nepades  mirksiukas.gif Kuo anksciau tai suprasite, tuo jums geriau.  4u.gif Stenkites nesierzinti del tokiu sapnu, neverta  4u.gif

ačiū, stengsiuos ignoruoti tuos sapnus, nors ir kaip sunkiai jie kerta per sąmonę 4u.gif
Atsakyti