QUOTE(Monteverte @ 2015 01 09, 00:01)
por-for, pranašingi sapnai dažniausiai būna trumpesni. Tiesiog pamatai kažką, tau kažkas kažko pasako ar pan., o pas jus jau kaip veiksmo filmas. Esate dėl kažko nerami, dvejojanti, mąstote apie kraustymasi, situacija Europoje ne kokia (nors keista, kad ne rusus, o vokiečius sapnuojate
), taip pat gal kokį filmą žiūrėjote ar kriminalines kronikas skaitėte ir atsispindi tai sapne.
Taigi dėl sapnų nesukčiau galvos, bent jau dėl tokio pobūdžio.
Įdomiau su veidrodžiu ir durų skambučiu. Tai jau kaip įspėjimai, ženklai
Kaip sužinoti kokie? Nežinau. Nebent pabandykite nusiraminti, pamedituoti ramiai gražiomis mintimis, pvz. kaip man gera, šilta, šiluma užlieja ar pan.
ir tada, jei norite užduoti klausimą: kas vyksta, į ką turiu atkreipti dėmesį, kas per ženklai man rodosi? Galite ir užrašyti bei padėti po pagalve. Svarbiausia tik ramiai, pozityviai, nes ženklai nebūtinai būna blogį pranašauja. Būna gi žmonėms ir prieš visokius laimėjimus ar pan. kažkas vyksta
Gal tada susapnuosite kažką konkretesnio, ne chaotiško

Taigi dėl sapnų nesukčiau galvos, bent jau dėl tokio pobūdžio.
Įdomiau su veidrodžiu ir durų skambučiu. Tai jau kaip įspėjimai, ženklai

Kaip sužinoti kokie? Nežinau. Nebent pabandykite nusiraminti, pamedituoti ramiai gražiomis mintimis, pvz. kaip man gera, šilta, šiluma užlieja ar pan.

Gal tada susapnuosite kažką konkretesnio, ne chaotiško

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 01 09, 04:47)
por-for, jusu sapnai visai jums nepranasiski, norite tikekite, norite netikekite, jie netgi ne jusu
Jei sugalvosite medituoti, dar netokiu prisapnuosite, ir jie dar labiau bus ne jusu, o tu kurie jau seniai medituoja
Gyvenkite galvodama savo galva, norite i uzmiesti, vaziuokite ten , issimiegosite tikrai daug geriau ( kuo toliau nuo kitu medituotoju, tuo tik geriau, nes ju tarpe visokiu "nuciuozusiu" pilna, nes kai kurie jau realybes nuo sapnu ir meditaciju nebeatskiria
, nes taip nuo realybes bega
)

Jei sugalvosite medituoti, dar netokiu prisapnuosite, ir jie dar labiau bus ne jusu, o tu kurie jau seniai medituoja

Gyvenkite galvodama savo galva, norite i uzmiesti, vaziuokite ten , issimiegosite tikrai daug geriau ( kuo toliau nuo kitu medituotoju, tuo tik geriau, nes ju tarpe visokiu "nuciuozusiu" pilna, nes kai kurie jau realybes nuo sapnu ir meditaciju nebeatskiria

Dėkui už nuraminimą, kad nepranašiški tie sapnai.

Gal ir teisi Monteverte dėl situacijos Europoje. Mane tas labai neramina. Kartais pasvarstau, kas būtų, jei būtų. Tik visokių kronikų ir sunkių filmų nebežiūriu. Vengiu apsikrauti bereikalingomis slogiomis mintimis.
Tikiuosi, kad viskas (ir sapnai, ir krentantys veidrodžiai) rodo geras permainas. Mes su MB ne tai, kad į užmiestį norėtumėme išsikelti, bet visai į kitą Lietuvos galą. Už tai ir esame dideliuose svarstymuose ir galvojimuose, kaip bus su darbu ir ar tikrai mūsų šeimai bus geriau. Baisu gi sujudinti stabilų gyvenimą. Gal dėl to ir sapnuojasi visokie košmarai.
Riviera Maya, o mintis apie ne mano sapnus labai įdomi. Gal galėtumėte šiek tiek plačiau papasakoti, ką tai reiškia? Kaip galima prisisapnuoti net ne savo sapnus?