Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Elle_ @ 2014 12 30, 13:04)
man irgi reikia. Auksarankis kaip užgiedojo kainą, tai..  2.gif  ph34r.gif

Jam dabar aukso amžius biggrin.gif tiesiogine ir perkeltine prasme biggrin.gif lukterėsiu pusmetį, kol bumas nuslūgs hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 30, 13:32)
Tiek reklamos gavo, vis auksai, kad net neatein suklijuot atsokusiu lentuciu...sad.gif

taip ir būna, man dabar kitas baldininkas vonios baldus daro, tai jau lapkritį žadėjo, kad bus, iki šiol nėra doh.gif

QUOTE(femme @ 2014 12 30, 13:33)
Jam dabar aukso amžius biggrin.gif tiesiogine ir perkeltine prasme biggrin.gif lukterėsiu pusmetį, kol bumas nuslūgs hihihi.gif

jeigu yra galimybė palaukti, tai tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Femme, manai, kad si vasara bus jau ramesne visiems baldziams? unsure.gif

Uzuolaidu siuveja ir ta sake, kad tiek uzsakymu, kiek siais metais, dar niekada neturejo.

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 12 30, 14:33)

as irgi manau kad praeis tas bumas, kaip ir viskas praeina biggrin.gif

ikvepiant oro ir ruosiantis rytojaus metu palydejimui, nostalgija musu pirmoms kaledoms namuose wub.gif

user posted image
Atsakyti
Su praėjusiom ir ateinančiom šventėm visus 4u.gif .
Kiek gražių čia eglučių buvot įkėlę wub.gif ... Šiemet mes pasilikom be gyvos eglutės verysad.gif, po pernykštės 3-metrinės visai nekas...
Bet PAGALIAU pajūry lengva pūga biggrin.gif - iškart kita nuotaika smile.gif . Kai važiavom pas tėvus sutikti Kalėdų lijo lietus, o Naujiems metams panašu kad turėsim tikrą žiemą smile.gif .
Pupuk, ačiū už pasidalintą jaukumą 4u.gif .

O "auksarankis" panašu kad iki mūsų dar ilgai neatvažiuos nebaigtų darbų padirbti, jei jau vietoje lentučių nepriklijuoja... unsure.gif Ech, tiek ilgai laukę, dar palauksim, drinks_cheers.gif su Femme
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 12 30, 14:22)

ikvepiant oro ir ruosiantis rytojaus metu palydejimui, nostalgija musu pirmoms kaledoms namuose  wub.gif

tikrai jauku pas jus bigsmile.gif bet pacios smagiausios ir buna pirmos sventes naujuose namuose wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar gali man kas pasakyt, ar iš baldinių plokščių galima padaryti baldus su filingiais?ir ar tai daug daugiau kainuoja nei be? anksčiau maniau, kad ne, bet panaršius po internetą peršasi ir kita mintis, nors tiesaus atsakymo taip ir neradau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amsv: 30 gruodžio 2014 - 21:21
QUOTE(amsv @ 2014 12 30, 21:20)
Sveikos,
ar gali man kas pasakyt, ar iš baldinių plokščių galima padaryti baldus su filingiais?ir ar tai daug daugiau kainuoja nei be? anksčiau maniau, kad ne, bet panaršius po internetą peršasi ir kita mintis, nors tiesaus atsakymo taip ir neradau... 4u.gif

mes darėm be filingavimų kitaip kaina būtų pakilus 2-3 kartus (taip meistras sakė).
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2014 12 30, 22:20)
Sveikos,

Va tokio tipo galima padaryti http://www.ikea.com/...ducts/30251959/
Kainuoja brangiau, bet tikrai ne dvigubai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 gruodžio 2014 - 22:18
didele foto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 30 gruodžio 2014 - 22:32
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 12 30, 14:22)

ikvepiant oro ir ruosiantis rytojaus metu palydejimui, nostalgija musu pirmoms kaledoms namuose  wub.gif

http://www.part.lt/i...efdaf8da397.jpg

Jusu namai patys paciausi wub.gif! Esat jau labai toli pazenge, turint omenyje, kad visai neseniai buvo tik pradzia.
Laimes Jums, silumos, ramybes ir darnos newyear.gif !!!

Is visos sirdies aciu uz pasidalinta namu jaukuma aciuks.gif .
Atsakyti
mano šios dienos laimikis smile.gif (foto pardavėjo)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 31 gruodžio 2014 - 13:33