Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Elle thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 12 31, 14:07)

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 31 gruodžio 2014 - 14:09
:)su naujais!!!

user posted image

sedziu viena namuose, gurksnoju vyneli, klausausi marijono per tv ir taip gera smile.gif

aciu visom uz nuomones del mano kukliu trobesiuku smile.gif dar kart buvau parsivezus visokiu audiniu gabaliuku bet likau prie savo pirmines vizijos... sekancia diena priverciau vyra nuvezt mane iki kauno... pridaviau tas nelaimingas uzuolaidas ir nusipirkau tas kitas is kuriu ir rinkausi.... man visai patinka tongue.gif suminkstino namus rolleyes.gif net jei tai karalienes apatiniai, bet kiekvienas kareivis matyt ten nori papult cool.gif
kazko ieskojau ir ismete sena tema kur as pati pasakojau kad radau didele parde pas mus... o va po metu mes su tos pardes savininke kartu kava geriam einam pasivaiksciot smile.gif tai ji man dar iki pilnos laimes dave parsivezt kelis komplektus sviestuvu is kuriu nei vienas netiko... tik virtuvej pasilikau... kabejo dar du krikstolo sietynai i kuriuos net neziurejau... na kur jau mano kaimo trioboj tokie... bet isiule ir juos ismegint... na ir ka... vieninteliai kurie mum abiem su dieduliu tiko ir patiko rolleyes.gif dabar jau galeciau pagal uzsakymus juos plaut lotuliukas.gif maziukas buvo tragiskas doh.gif kiekviena detalyte su dantu sepetuku sveiciau... o kol surinkau atgal doh.gif trukau nei daug nei mazai... nuo isardymo iki pakabinimo lygiai 8 val.... didysis buvo svaresnis, sveist nereikejo tai trukau tik 5 val lotuliukas.gif zodziu nezinau ar labai nusigrybavau,bet mane rezultatas tenkina tongue.gif gal kazkam vis dar atrodys kaip vokiskas kabakas, bet atminkit kad kazkam tai namai mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

virtuves lempa dar tvarkytina, nes ji auksine doh.gif bet niekaip nesugalvoju kaip cia ja pasendinus.... na viskam savas laikas....
user posted image

prie to pacio parodysiu salos rankeneles rolleyes.gif jos matos tik is virtuves, del to ir norejau kazko "skanesnio"
user posted image

na ka... geru visom metu kuriant savo svajoniu namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 01 01, 00:56)
:)su naujais!!!

user posted image

SU NAUJAIS !!!

Dar vakar pagalvojau - dingo akvilyte su savo tiuliais ... smile.gif
O va isijungiu kompa siryt su naujametine kava - ir akvilyte, ir tiuliai yra... Ko ne stebuklai biggrin.gif !

Apie vokiska kabaka, tai ten lygiai tokie pat namai kaip ir visu kitu mirtinguju, nes tie kabakai visi iki vieno irengti senuose privaciuose namuose. Man jusu namai labai ir net labai primena vokiska stiliu . O kaip jau tu tas sienas dekoruosi, nuo to ir priklausys aplinkos paskirtis ir atmosfera.

Ar tos uzuolaidos per viduri karnyzo sujungtos/susiutos viena su kita? Jeigu jas pastumus labiau i sonus ir lango viduri palikus atvira g.gif - dabartinis modelis labai isplatina ir suzemina langus.

Turiu viena sviestuva, kuris man niekur netinka (del rudos medzio spalvos), o pas tave tiktu idealiai, gal net per daug idealiai biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2015 01 01, 10:58)
.. Ko ne stebuklai  biggrin.gif  !

Ar tos uzuolaidos per viduri karnyzo sujungtos/susiutos viena su kita?
hm - dabartinis modelis labai isplatina ir suzemina langus

lotuliukas.gif

Sukabintos ziogeliu.... Dabar nuejau atkabinau, tai mane tas karnizo begelis nervina smile.gif diena isties nera tokio pojucio... O vakare kaip tik man pridengia tas juodas akis smile.gif as is principo nesuprntu kodel nuotraukose atrodo tokios zemos lubos.... Pati kiek ziuriu taip suspausta viskas atrodo, nors realiai to nejauciu g.gif
Atsakyti
Akvilyte thumbup.gif
jau kaip man suskambėjo Jūsų namai su visais tiuliais pakabinus šituos šviestuvus wub.gif wub.gif wub.gif apsivožt galima iš netikėtumo ir grožio thumbup.gif thumbup.gif

ir apskritai - labai sveikinu už individualumą ir SAVO stiliaus kūrimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
NAUJI METAI - reikia peno dvasiai wub.gif :

http://freshideen.co...dhausmobel.html
Atsakyti
Gera mintis, kad reikia peno dvasiai 4u.gif tai aš irgi dalinuosi nuoroda su nuostabiomis nuotraukomis provanso tema smile.gif
http://www.frenchcountrycottage.net/
čia, beje, visas blogas ir pakankamai įdomus, bei labai gražiai įrengti blogo savininkės namai wink.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz nuorodas 4u.gif buvo tikrai penas dvasiai drinks_cheers.gif tokie kreslai nuostabus wub.gif ir komodos wub.gif
Atsakyti
lietuviskas interjeras
http://www.aruodas.l...r...f034&Page=1
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 01 04, 17:17)

Namo isore man grazi (vidus siaip irgi, tik neisbaigtas, - tvarkingas, ramus, patiksianti 90 proc. lietuvaiciu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 sausio 2015 - 16:34
QUOTE(mamaSandra @ 2015 01 04, 17:17)

Man labai patiko antro aukšto vonia su skliautiniu langu wub.gif

Atsakyti