Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 14, 11:46)
O galit is arti medziaga nufotkint?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Kaip tuose gariunuose surast? Gal kazkaip imanoma nupasakot 4u.gif

paistengsiu siandien wink.gif o nupsakoti, tai ten lengva, butent sitas radom titanike, pirmam aukste, ten gal tik 3 uzuolaidiniai yra, tai rasit wink.gif
o visas likusias pirkau tuose gltonuose tvartuose lauke, kur audiniai parasyta biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2015 01 14, 11:55)
Tai ir žinok nuo ko čia priklauso.

na manau kad jei ne 50 o koki min 150 sumokeju buciau, automatiskai maziau dulkiu butu trauke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 14, 10:55)
O dėl sudulkėjimo tai jaučiu audiniai irgi vieni labiau, kiti mažiau traukia dulkes - pas mane svetainėj nuo saulės tamsiai rudas ale veliūras, tai atrodo turi galai būt balti nuo dulkių, o visiškai nekimba prie jo. Tai ir žinok nuo ko čia priklauso. O pas draugę tamsiai mėlyna lovos atrama gobeleno, nu tai žiauru žiauru kaip pūkus traukia, net nuvalyt neįmanoma.
Man suoliukas prieškambary mėlyno litenos gobeleno jaguar, super nešiojasi.

Svetainej vistiek dulkiu maziau, negu miegamajame, del to barchatinio audinio i miegamaji tikrai neverta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 01 14, 10:42)
Gal kas žinot, kur gauti Ikejos DOMSJO viengubą plautuvę. Kiek žiūriu tai Vilniuj jos niekada nebūna. Ar čia tik jų programa taip meluoja g.gif Labai reikia vienam mano projektui ax.gif būčiau dėkinga jei kas ką patartumėt ar prirodytumėt 4u.gif

Va čia didžiulis keramikinių plautuvių pasirinkimas. Pati sau virtuvėn pirkau iš čia per tarpininkus, bendra kaina su siuntimu gavos iki 800Lt - tiksliai nepamenu. Šita pas mane. Naudojuos metai su viršum - viskas puikiai, žymių nusibraužymų nėra schmoll.gif .
Jigu reikia būtent iš IKEA, gal irgi iš kitur bandyt siųsdintis g.gif . Pvz. iš čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 14, 12:05)
Svetainej vistiek dulkiu maziau, negu miegamajame, del to barchatinio audinio i miegamaji tikrai neverta  schmoll.gif

Tai prieškambary barchatas išvis prasikeikimas turėtų būti - pūkinės striukės, vilnonės kepurės, šalikai, dulkės, bet nelimpa prie jo niekas. Krislus žvyro, smėlio su baldiniu antgaliu nusiurbiu ir kaip naujas. Tai dar pasikartosiu, kad audinys audiniui nelygu ir nežinau nuo ko priklauso biggrin.gif
Bet vieną kriterijų galiu pasakyt - pažiūrėkit į parduodamų audinių pavyzdžius paletėse biggrin.gif aiškiai matosi, kurie nusipūkavę ir nusičiupinėję.
Atsakyti
Va ka atsake del grindu.. Nezinau, isvadas darysiu dar po keliu menesiu. Nes labiau saugot grindu jau neimanoma! Nebent negyventi.

Iš nuotraukų matosi, kad tai mechaniniai pažeidimai, kurie yra atsiradę ant medienos paviršių veikiant mechaniškai pvz.nukritus daiktui, vaikštant su kulniukais ar kt.Nuo dulkių pažeidimai neatsiras, o daiktai nebūtinai turi būti sunkūs. Uosio kietumas pagal Brinelio skalę 4,1 (pvz.ąžuolo 3,8). Kuo koeficientas didesnis, tuo grindys atsparesnės. Uosis pakankamai kietas, bet vistik reikia įvertinti, kad tai medis, natūralus produktas, dėl to reikia labiau pasaugoti.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 14, 12:13)
Va ka atsake del grindu.. Nezinau, isvadas darysiu dar po keliu menesiu. Nes labiau saugot grindu jau neimanoma! Nebent negyventi.

Iš nuotraukų matosi, kad tai mechaniniai pažeidimai, kurie yra atsiradę ant medienos paviršių veikiant mechaniškai pvz.nukritus daiktui, vaikštant su kulniukais ar kt.Nuo dulkių pažeidimai neatsiras, o daiktai nebūtinai turi būti sunkūs. Uosio kietumas pagal Brinelio skalę 4,1 (pvz.ąžuolo 3,8). Kuo koeficientas didesnis, tuo grindys atsparesnės. Uosis pakankamai kietas, bet vistik reikia įvertinti, kad tai medis, natūralus produktas, dėl to reikia labiau pasaugoti.

Aš visgi manyčiau, kad problema - vidurinis sluosnis, kuris per minkštas, minkštesnis nei viršutinis. Tuomet taip ir atsitinka, kad nesant tvirto pagrindo lūžta kaip lukštas.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 14, 12:15)
Aš visgi manyčiau, kad problema - vidurinis sluosnis, kuris per minkštas, minkštesnis nei viršutinis. Tuomet taip ir atsitinka, kad nesant tvirto pagrindo lūžta kaip lukštas.

o kaip irodyti, kad negerai pagaminta? As gi tai technologijos nenusimanau... unsure.gif
Eisiu pratestuosiu kokia likusia lenta, kas gaunasi su ja, kai pabraizai, pametai ant jos..

Atsakyti
Reik paieškot man kokio gabalo parketlentės ir pabandyt gerai pamėtyt ką biggrin.gif įdomu, koks būtų rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 14, 11:05)
Svetainej vistiek dulkiu maziau, negu miegamajame, del to barchatinio audinio i miegamaji tikrai neverta  schmoll.gif

Pas mane miegamajam dvipusis baldinis gobelenas, kurio viena puse su paukeliiu a-la barchatas, na, gal labiau senilas, pirktas papigiai ermitaze nukainuotas. Niekas prie jo nelimpa visai ir sviesos aklinai nepraleidzia kaip koks blackout. Tiesa sakant pas mane visuos kambariuos uzuolaidos pirktos ne is uzuolaidiniu audiniu, o tiesiog siaip is medziagu. Vaiko kamb. Po 6 lt metras buvo, brangiausios svetainej po 12 lt. lotuliukas.gif Visom esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 01 14, 11:56)
Pas mane miegamajam dvipusis baldinis gobelenas, kurio viena puse su paukeliiu a-la barchatas, na, gal labiau senilas, pirktas papigiai ermitaze nukainuotas. Niekas prie jo nelimpa visai ir sviesos aklinai nepraleidzia kaip koks blackout. Tiesa sakant pas mane visuos kambariuos uzuolaidos pirktos ne is uzuolaidiniu audiniu, o tiesiog siaip is medziagu. Vaiko kamb. Po 6 lt metras buvo, brangiausios svetainej po 12 lt.  lotuliukas.gif  Visom esu patenkinta.

Nuo audinio sudeties priklauso vieni labai traukia dulkes, kiti ne, o nuo audinio kainos tikrai nepriklauso, as labai norejau i miegamaji naktiniu veliuriniu silko pagrindu, bet man isaiskino kad jos labai traukia dulkes ir i miegamaji tikrai netinka
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 14, 13:31)
Nuo audinio sudeties priklauso vieni labai traukia dulkes, kiti ne, o nuo audinio kainos tikrai nepriklauso, as labai norejau i miegamaji naktiniu veliuriniu silko pagrindu, bet man isaiskino kad jos labai traukia dulkes ir i miegamaji tikrai netinka

nežinau, nežinau biggrin.gif juk tie barchatai ir veliūrai būna ir vienas poliesteris, ir kitas, o skirtumas akivaizdus...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 14, 11:15)

Atsiprašau , kad įkišu trigrašį, bet gali būt blogai išlygintas pagrindas,ant kurio dėjo grindis, arba pats parketas kažkoks labai jau trapus.
Atsakyti