Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Pupukas24 @ 2015 01 14, 16:16)
as jusu vonioj daryciau kazka panasaus I mano tulika sveciu, tik kad neturiu normalios foto, kaip parodyti, per maza patalpa kad nufotografuoti biggrin.gif

user posted image

zodziu plyteles alia lenteles galima, arba kazka panasaus ir tada dekoras, o veliau dazyciau 4u.gif

aš pabūsiu bjauri boba ir paklausiu netaktiškai lotuliukas.gif
ar jūsų neerzina ta siaurutė vonios plytelių juostelė ant slenksčio? lens.gif negi niekaip nebuvo įmanoma suvesti grindų dangos, kad nereiktų jos?
jei jau reiktų spręsti tokią dilemą, tai įterpčiau tiesiog kokią ornamentinę apdailos plytelę...
bet visai nenustebčau, kad jums to klausimo plytelininkai net neuždavė irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 14 sausio 2015 - 15:55
QUOTE(akvilyte @ 2015 01 14, 10:43)
Tuda, del kriaukles tai nzn nzn...

O gal pas tave yra užsilikęs tech. brėžinys tos plautuvės. Nu negaliu pradėti braižyti baldų kol neturiu į kur pažiūrėti tikslų jos aukštį.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 01 14, 11:12)
Va čia didžiulis keramikinių plautuvių pasirinkimas.

Ačiū 4u.gif o per kiek laiko parvežė?
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 01 14, 15:53)
.... tai įterpčiau tiesiog kokią ornamentinę apdailos plytelę...

Mano namuose tokie klausimai išspręsti slenksčių dėka. Kiek visokių dūsavimų buvo ir iš durininko ir iš kitų meistrų- kam to reikia, niekas nebededa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 14 sausio 2015 - 16:02
QUOTE(TuDa @ 2015 01 14, 17:09)
Mano namuose tokie klausimai išspręsti slenksčių dėka. Kiek visokių dūsavimų buvo ir iš durininko ir iš kitų meistrų- kam to reikia, niekas nebededa...

slenksčių nemėgstu, bet tik todėl, kad nemoku kojų kelt biggrin.gif padarė pas mus vieną laiptuką vos vos aukštesnį už grindis, tai apdaužytas siaubingai doh.gif be to - jei visur numatytas slenkstis, tai lygiai ta pati problema lieka, kaip nepalikti suvesti IKI slenksčio biggrin.gif

pas mus kažkaip pavyko tiesiog sujungti sklandžiai dangas nepjaustant plytelių. gal dėl to, kad klijuojama buvo pagal kompiuteriu išbraižytas schemas su nurodymais nuo kur pradėti, suvesta visos kraštinės taip, kad nei prie vienos sienos nereikėjo palikti tokių siauručių nuopjovų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 14 sausio 2015 - 16:15
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 14, 15:46)
s. O kaip padidinti jo apimtis sėdimoj daly? Porolono daug? Ar dar kokia paslaptis yra?  blush2.gif

Ir, ar gerai pamenu, kad žadėjot kažkokius sienų dekoravimo pavyzdžius

http://siaudinetroba...liukas-491.html Cia aprasiau viska smile.gif taip, porolono pagalba smile.gif

Ne pavyzdzius o tiesiog savo fakturines sienas... Buvo jau tos nuotraukos idetos wink.gif

QUOTE(femme @ 2015 01 14, 15:53)
ar jūsų neerzina ta siaurutė vonios plytelių juostelė ant slenksčio? lens.gif negi niekaip nebuvo įmanoma suvesti grindų dangos, kad nereiktų jos?
jei jau reiktų spręsti tokią dilemą, tai įterpčiau tiesiog kokią ornamentinę apdailos plytelę...
bet visai nenustebčau, kad jums to klausimo plytelininkai net neuždavė irnesakyk.gif

lotuliukas.gif mmmdaaaa...

QUOTE(TuDa @ 2015 01 14, 16:02)
O gal pas tave yra užsilikęs tech. brėžinys tos plautuvės. Nu negaliu pradėti braižyti baldų kol neturiu į kur pažiūrėti tikslų jos aukštį.

Pervercia popierius bet ismatavimu neraso schmoll.gif dedasi ji i 60 spintele. Iki to kantuko, kuris pasideda ant stalvirsio yra 20cm o kantukas apie 1,5cm. Tai visos kriaukles aukstis 21,5cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 01 14, 17:09)
o per kiek laiko parvežė?

Tiksliai nepamenu, bet gal per kokias 3 savaites - bet ten kažkas užstrigę buvo, kad net gamintojui laišką rašiau, su klausimu kame reikalas. Bet viskas ok, atrašė, paaiškino smile.gif. Jei sutaps, kad prekė gaunama į tarpininkų sandėlį UK prieš pat prekių išvežimą į Lietuvą, tai išvis gali per kokią savaitę atsiųsi.
Atsakyti
tyli upė,
nezinau, apie kokias drasias snekat, speju, kad apie plyteles? Tai jos man dziaugsmu dziaugsmas ir namu puosmena ax.gif

O parketlentes yra Boen balintas uosis (tiksliai pavadinimo nepamenu, reik ieskoti popieriuose). Laikas pareikst pretenzija yra 2 metai, kreiptis i ne maisto inspekcija.
Taip atsibode tie visu skundai man verysad.gif

Pasiemiau likusia lenta ir su zaisliniu plastikiniu namuku padauziau. Lieka idubimai, aisku. Bet neskyla. Man tai mistika is kur atsirade giliu duobyciu, tokiu astriu g.gif
Na, bet gal vis tik pabandyti reikia parasyti elementaru rasteli g.gif

Laukite tesinio lotuliukas.gif Gal ir bus, kad skylancios grindys yra norma, tai bent zinosiu, kad parketas gali buti ir toks, bus ramiau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 01 14, 16:14)
Pervercia popierius bet ismatavimu neraso :

Tai vat, kad slepia biggrin.gif jos aukštį. o man būtent jo tikslaus ir reikia, kad gražiai suvesti stalčiukų ir jos linijas. Tai sakai 20 cm g.gif . Nu bet vis tiek baisu be jos pradėti....
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 01 14, 16:16)
Tiksliai nepamenu,

Reiks bandyti laimę pas juos biggrin.gif
Bet ta Ikeja nesuprantu ko čia atsidarė- ko užsinorėsi to neturi doh.gif
Papildyta:
Gana tų mano rūpesčių biggrin.gif Va Jums ramybės vaizdų http://nicety.livejo...om/1624901.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 14 sausio 2015 - 16:26
QUOTE(TuDa @ 2015 01 14, 17:23)
Bet ta Ikeja nesuprantu ko čia atsidarė- ko užsinorėsi to neturi doh.gif

Bet uz tai turi deficitiniu ranksluosciu segtuku lotuliukas.gif Visa Vilniu buvau ismalus, niekur neradus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 01 14, 17:14)

akvilyte, aš jus garbinu, jumis žaviuosi ir ploju rankomis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
čia už lovą, krėslą ir kitas saviveiklas. O užvis fainiausia, kai yra palaikymas moralinis ir techninis ir abiejų polėkiai šeimoje sutampa wub.gif

ir dar kilo klausimas - kokia gi tų populiariųjų "minkštų" lovų savikaina, kurias po kelis tūkst. pardavinėja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 14 sausio 2015 - 16:37
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 14, 16:45)
Pupukas24, tikrai supratau mintį 4u.gif  4u.gif Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tik man su tais apvadais keista, jei tie iš poliuterano, tai kaip juos valyti????Ar kažkuo padengia??

ne ne, jums reikia piuretaniniu, tu kietu, kuriuos veliau nudazysite 4u.gif

QUOTE(femme @ 2015 01 14, 16:53)

visai nenustebau, pagalvojau pries dedama foto, ka dar bloo femme joje ras lotuliukas.gif manes visai ta juostele neglumina, nes dareme taip, kad durims uzsidarius butu tuliko plyteles sulyg durimis, o plytelininkai tai mano vyras su pusbroliu, kurie yra tikrai geri meistrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 14, 17:30)
ir dar kilo klausimas - kokia gi tų populiariųjų "minkštų" lovų savikaina, kurias po kelis tūkst. pardavinėja g.gif

Atsimenu, viengules vaikams kazkas zadejo gamintis kazkur klaipedoj. Idomu, kur Vilniuj galima rast uz padoresne kaina? Noriu kazkokios a la sofutes, bet, kad butu normali patogi lova ir ne karve kainuotu. Buna taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2015 01 14, 17:48)
visai nenustebau, pagalvojau pries dedama foto, ka dar bloo femme joje ras 

perdedat ponia, perdedat lotuliukas.gif

o dėl paaiškinimo, tai ir be jo matosi, kad plytelės klijuotos iki durų, bet kodėl nebandyta padėlioti taip, kad nereiktų tos plonos juostelės (galima juk buvo centruot dvi plyteles sveikas per vidurį, o šonines pripjaut vienodai, kiek reikia), taip ir lieka neaišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 14 sausio 2015 - 17:10