QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 14, 17:20)
tyli upė,
nezinau, apie kokias drasias snekat, speju, kad apie plyteles? Tai jos man dziaugsmu dziaugsmas ir namu puosmena
O parketlentes yra Boen balintas uosis (tiksliai pavadinimo nepamenu, reik ieskoti popieriuose). Laikas pareikst pretenzija yra 2 metai, kreiptis i ne maisto inspekcija.
Taip atsibode tie visu skundai man
Pasiemiau likusia lenta ir su zaisliniu plastikiniu namuku padauziau. Lieka idubimai, aisku. Bet neskyla. Man tai mistika is kur atsirade giliu duobyciu, tokiu astriu
Na, bet gal vis tik pabandyti reikia parasyti elementaru rasteli
Laukite tesinio

Gal ir bus, kad skylancios grindys yra norma, tai bent zinosiu, kad parketas gali buti ir toks, bus ramiau
Skaitau jūsų diskusiją antrą savaitę jau apie grindis. Pas mus name panaši situacija, o gal dar ir blogesnė. Dėjom ąžuolo grindis prieš 7 metus, mokėjom už kvadratą po kelis šimtus, o šiandien turime skylę ant skylės, distancinis nukrito nuo sofos ir jau duobė. Atrodo, kad grindys būtų kulkų sušaudytos. Šuo užvijo katiną ir jau nagų žymės giliausiai įrėžtos... Kiek kalbėjau su įvairiais gamintojais šiuo klausimu, tai kaltina konkurentus ir aiškina, kad jų pardavinėjamoms grindims, taip nenutinka. Iš jūsų pasisakymų, panašu, kad nutinka daugumai. Dabar ieškau vėl naujiems namams ąžuolinių grindų, bet rezgu minti pirkti iš LT lenpjūvės ir su savo auksarankiu meistru jas pasiruošti...
DEA, kaip jūsų grindys? Susirašinėjome kažkada, klausiau, kas jums gamino, dėjo ir t.t.. Pas jus kiek pamenu iš lietuvių lenpjūvės pirktos. Ar irgi išmuštos duobėmis?