Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 14, 20:11)
detektyvai lotuliukas.gif
Papildyta:
Tuda, issisaugot visas SM foto? biggrin.gif

Kam jas saugoti? Atsiverti ankstesnius postus ir randi...

Greitai išraizgai mūsų suveltas mintis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 14, 22:11)
pas mane smeliukas namuose, vaiku kambary zolyte ax.gif

detektyvai lotuliukas.gif
Papildyta:
Tuda, issisaugot visas SM foto? biggrin.gif

Ne nu, ph34 blink.gif
bigsmile.gif Nu, aš tada liksiu su savo spėjimu, kad teisingas atsakymas vis tik (e).
Gal (a). Apie plyteles, kurios puošia namus kažkaip praleidau. Bet juk nesužinosim cool.gif

Googleas visažinis cool.gif
Atsakyti
Zalia ruta, tai cia tos ir yra tokios neatsparios smugiams?
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 01 14, 21:17)
Kam jas saugoti?  Atsiverti ankstesnius postus ir randi...

Greitai išraizgai mūsų suveltas mintis  verysad.gif

Mano ankstesniu postu simtai, be sansu rast mirksiukas.gif

O kas neaisku? Cia akmens mases plytos.
O kambariuose parketlentes. Jei rasit komodos smota, rasit ir anas grindis. Nesupratau panikos mastau.gif
Atsakyti
Ai, nu aisku, tiesiog tos plytos panasios i lentas. Bent jau tam gabaliuke kiek matos.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 14, 20:22)
Mano ankstesniu postu simtai, be sansu rast mirksiukas.gif

Mano tik vnt, tai labai gerai pamenu ką pablevyzgoju assa.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 01 14, 10:42)
Gal kas žinot, kur gauti Ikejos DOMSJO viengubą plautuvę. Kiek žiūriu tai Vilniuj jos niekada nebūna. Ar čia tik jų programa taip meluoja g.gif Labai reikia vienam mano projektui ax.gif būčiau dėkinga jei kas ką patartumėt ar prirodytumėt 4u.gif

Reikia rasyti jiems ir rezervuoti, tada , kai gauna paskambina. Nes gauna po 3-5vnt ir visos rezervuotos. Ir buna, kad programa grybauja. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Žalia Rūta, mano grindys - Boeno balintas ąžuolas, ir taip pat yra tokių keistų duobučių, stengiuosi į jas nekreipti dėmesio. Mes kai sudėjom grindis, po to dar pusę metų vaikščiojo visokie darbininkai, aišku grindys buvo uždengtos, bet svetimi žmonės gi jų nesaugo. Galvoju gal kokius įrankius pamėtė. Dabar aš labai saugau, kai atvažiuoja brolis su mažyliu vaikiuku, tai vargšui jam duodu minkštus žaislus, arba virtuvės zonoj pasodinu žaisti, kur plytelės biggrin.gif vienu žodžiu labai brangios ir labai lepios pas mus grindys

Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 14, 21:05)
Aaaaa, aš tuoj keiksiuos swoon.gif  biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 14, 21:11)
pas mane smeliukas namuose, vaiku kambary zolyte ax.gif

QUOTE(aistukas @ 2015 01 14, 21:16)
A vo, jau ir daiktiniai irodymai atsirado. lotuliukas.gif
Nuuu ...tai....

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 14, 21:16)
mano jos mano manooooooo neatiduosiu lotuliukas.gif

Isprotejote merginos, ne kitaip lotuliukas.gif
Seniai taip linksma nebuvo thumbup.gif
Cia beveik jau knyga galima rasyti "Grindu prakeiksmas supermamu irštvoje" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 14 sausio 2015 - 23:13
Žalia rūta, o jei paėmus kitos firmos parketlentę ir palyginus?
Galėčiau pas save paieškoti likučio. Tada pasiimi antstolį, nueini pas boen ir kaukšteli plaktuku per abi biggrin.gif

Kokie gražūs plafonai wub.gif jei kam reikia vienodų... Kaina šiek tiek kandžiojasi, bet nedažnai tokių užtiksi, o dar kad du vienodi wub.gif
http://www.skelbiu.l...u-20529593.html
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 14, 17:20)
tyli upė,
nezinau, apie kokias drasias snekat, speju, kad apie plyteles? Tai jos man dziaugsmu dziaugsmas ir namu puosmena ax.gif

O parketlentes yra Boen balintas uosis (tiksliai pavadinimo nepamenu, reik ieskoti popieriuose). Laikas pareikst pretenzija yra 2 metai, kreiptis i ne maisto inspekcija.
Taip atsibode tie visu skundai man verysad.gif

Pasiemiau likusia lenta ir su zaisliniu plastikiniu namuku padauziau. Lieka idubimai, aisku. Bet neskyla. Man tai mistika is kur atsirade giliu duobyciu, tokiu astriu g.gif
Na, bet gal vis tik pabandyti reikia parasyti elementaru rasteli g.gif

Laukite tesinio lotuliukas.gif Gal ir bus, kad skylancios grindys yra norma, tai bent zinosiu, kad parketas gali buti ir toks, bus ramiau blush2.gif

Skaitau jūsų diskusiją antrą savaitę jau apie grindis. Pas mus name panaši situacija, o gal dar ir blogesnė. Dėjom ąžuolo grindis prieš 7 metus, mokėjom už kvadratą po kelis šimtus, o šiandien turime skylę ant skylės, distancinis nukrito nuo sofos ir jau duobė. Atrodo, kad grindys būtų kulkų sušaudytos. Šuo užvijo katiną ir jau nagų žymės giliausiai įrėžtos... Kiek kalbėjau su įvairiais gamintojais šiuo klausimu, tai kaltina konkurentus ir aiškina, kad jų pardavinėjamoms grindims, taip nenutinka. Iš jūsų pasisakymų, panašu, kad nutinka daugumai. Dabar ieškau vėl naujiems namams ąžuolinių grindų, bet rezgu minti pirkti iš LT lenpjūvės ir su savo auksarankiu meistru jas pasiruošti...
DEA, kaip jūsų grindys? Susirašinėjome kažkada, klausiau, kas jums gamino, dėjo ir t.t.. Pas jus kiek pamenu iš lietuvių lenpjūvės pirktos. Ar irgi išmuštos duobėmis?
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2015 01 15, 10:13)
Skaitau jūsų diskusiją antrą savaitę jau apie grindis.

neįsivaizduoju, kokį ąžuolą ir iš kur perka, kad toks minkštas blink.gif mano tėvai daugumą gaminių iš ąžuolo daro, naudoju pjaustymo lentas, mėsą mušu ir nėra jokių duobių doh.gif
Atsakyti