Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 324

QUOTE(Gunda @ 2014 12 31, 19:56)
Gal kazkada. Bet siandien jau nedalinsit? Neturiu Jusu telefono numerio, tai cia kamantineju sad.gif Planuojam siandien vaziuoti i Vilniu, tai galeciau uzsukti ir pas Jus, jei priimtumet smile.gif Kokia itampa del tos dovaneles... Vyrui  kaledine staigmena prizadejau, o jau nauji ant nosies...

Tai as taip iki galo ir nesupratau Jus pas Nete , ar pas mane norite pasiimti ?smile.gif As pas save kol kas neturiu , nes rasote prie uzsakymo Vilnius , o ne pas mm ax.gif Jei pas mane- tai ryt pasiimsiu is Netes . jei pas Nete- ji dalins tik rytoj 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 12 31, 20:02)
Tai as taip iki galo ir nesupratau Jus pas Nete , ar pas mane norite pasiimti ?smile.gif As pas save kol kas neturiu , nes rasote prie uzsakymo Vilnius , o ne pas mm ax.gif Jei pas mane- tai ryt pasiimsiu is Netes . jei pas Nete- ji dalins tik rytoj  4u.gif

Supratau doh.gif Lauksiu rytoj ziniu is Netes.
Su artejanciais! Geru Jums ateinanciu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunda: 31 gruodžio 2014 - 20:15
user posted image
Atsakyti
Grazaus vakaro,
Laimingu Naujuju
ir daug euru laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Labad rytas, su naujais visas bigsmile.gif kada iv miestai dziaugsis savo pirkinukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2015 01 01, 11:56)
Labad rytas, su naujais visas  bigsmile.gif kada iv miestai dziaugsis savo pirkinukais  wub.gif

manau, sestadieni 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais, šopomanės 4u.gif Prisidėsiu prie įkyruolių: Kaunas ir savaitgaliui planuojamas? blush2.gif
Atsakyti
Su Naujais metais mergaites 4u.gif
user posted image

Aciu M&M ir Daliux uz Coach tasyte. wub.gif Sokas dukrai, kad tokia mini, bet gal pripras. Sako eis i vakarelius, nors pinigine tik ir telpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 01 01, 13:45)
Su Naujais, šopomanės  4u.gif Prisidėsiu prie įkyruolių: Kaunas ir savaitgaliui planuojamas?  blush2.gif

Turi buti jau dezute. gal dar negrizo zaliass . bet ,kai tik gales- dalins . dezute Kaune. laukit zinutes 4u.gif

QUOTE(mamakubu @ 2015 01 01, 13:54)

Aciu M&M ir Daliux uz Coach tasyte. wub.gif  Sokas dukrai, kad tokia mini, bet gal pripras. Sako eis i vakarelius, nors pinigine tik ir telpa biggrin.gif

aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
Su naujais metais temos seimininkes! wub.gif

Mergaites, kokiu kursu dabar saskaiteles skaiciuosit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2015 01 01, 15:52)
Su naujais metais temos seimininkes!  wub.gif

Mergaites, kokiu kursu dabar saskaiteles skaiciuosit?  blush2.gif

visa info bus, kai pradesim dirbti pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz siuntinukus 4u.gif carters ir gymboree kaip visada nuostabus wub.gif
Atsakyti