Atbegu padėkoti už siuntinuką!! Labai ačiū,mergaitės
Su Naujais metais ,Mielosios
Sveiki,
Gal kas galit iš patirties patarti su Converse dydžiu?
Mano pėda: 24 cm nešioju 38 dydį. Kokį reiktų pasirinkti USA dydį? Converse puslapyje nurodyta, kad reiktų pusę dydžio imti mažesnius.
Ačiū
Mano pėda: 24 cm nešioju 38 dydį. Kokį reiktų pasirinkti USA dydį? Converse puslapyje nurodyta, kad reiktų pusę dydžio imti mažesnius.
Ačiū
Ačiū labai merginoms už siuntinuką,jaučiamės laimingos
anntaylor kaip visada,kokybė
ėmiau bliuskutę ir apyrankę odinę,užsegamą,viskas puikiai,tik apyrankės bijojau,nes atrodė tokiam siauram riešui,bet viskas ok,aišku,užsisegiau ant paskutinės
mano išlepintai princesei crazy8 striukė puikiai,tokia ryški neoninė oranžinė,čiut didoka,bet ėmiau pavasariui, tai
balerinkės paprastos,dailios,ėmiau,kai buvo akcija antrai pigesnei prekei 88cnt dėl striukės, bet pretenzijų neturim, irgi oranžinės,bet ne tokios ryškios ir tikrai sunešiojamos
kitos prekytės ne man,draugei,tai netikrinau
Ačiū,nuostabiosios
Ačiū mergaitės, už timberland baciukus vyrui ir dukrytei-abiem tiko ir patiko
QUOTE(ram9ne @ 2015 01 02, 13:34)
Siam siuntinuki jusu nieko nebuvo todel ir negavot laiskucio,bet jusu is senesniu yra.
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2015 01 02, 14:56)
Sveiki,
Ačiū
Ačiū
Imkit pusę dydžio mažesnius
QUOTE(LisaLove @ 2015 01 02, 14:17)
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 01 02, 15:52)
QUOTE(ljurka @ 2015 01 02, 17:28)
aciu uz pirkinukus
QUOTE(~chiquita~ @ 2015 01 02, 20:22)
Imkit pusę dydžio mažesnius
US reiktų 7, ar 6,5? Gal kas turite tiki dydi ir galit pamatuoti kuris dydis 24 cm pedai tiktu?
Aciu
QUOTE(illuminated @ 2015 01 02, 13:01)
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2015 01 02, 13:03)
Tai jei tas siuntinys, kaip minėjo Nete, guli Pilaitėj ir niekas jo nepaima ir tik šeštadienį teiksis vežėjai pristatyt, aš galiu nuvažiuoti ir paimti, jei duosit kontaktus.
tai mes ir pacios nuvaziuotumem ir pasiimtumem, jei tas zmogus, kuriam nuveze ta deze, butu namuose . tai ar mes su kontaktais, ar jus be kontaktu, niekas nepaims, kol tas zmogus negrys namo.
Ačiū mergaitės už dalį siuntinuko, RL dar laukiu labai kelnių iš blue label serijos, kai gausiu parašysiu
bet visos maikutės, kelnytės kam skirta buvo tam ir tiko
laukiu dar labai ideel kalėdinio siuntinuko su striukyte
bet visos maikutės, kelnytės kam skirta buvo tam ir tiko
laukiu dar labai ideel kalėdinio siuntinuko su striukyte
QUOTE(daliux78 @ 2015 01 02, 20:19)
Taigi viskas ramiai - pajuokavau tik
Su Naujais Metais, Mergaites!!!!
Daliuk jau namuciuose?? kaip ispudziai?? pailsejot??
neatsimenu, kada jau buvau uzsukus i tema, bet puslapis po puslapio su tais paciais klausimais, "kada bus dezutes?"
atrodo jau ir taip jos keliauja tokiu greiciu, lyg butu lektuvu tiesiai i kiema, bet kantrybes , matyt, vis tiek truksta 
Daliuk, MM, tad kantrybes su mumis Jums naujais apsipirkinejimo metais
uzduosiu kita nemirtinga klausima
kada griztat i pirkimus??
Daliuk jau namuciuose?? kaip ispudziai?? pailsejot??
neatsimenu, kada jau buvau uzsukus i tema, bet puslapis po puslapio su tais paciais klausimais, "kada bus dezutes?"
Daliuk, MM, tad kantrybes su mumis Jums naujais apsipirkinejimo metais
uzduosiu kita nemirtinga klausima