Gera,ten jums viršuje kukuoti.O pas mane dar žiema,dar snaudžiam.Kelios senienos žydi,mačiau ir naujokėliai žiedynkočius kelia.Kai pražydės,parodysiu.Ką Saulėlydis parovė?Įdomu labai

Pasisveikinom su DS-Mužskaja Logika, žiedas patiko, bet skrotelė įtariu bus ne kas. Augina kažkokius mažus lapelius, tokie cipukai, kaip kad prie žiedo būna. Neprisimenu, kažkokią veislę taip augančią turėjau, taip ir išmečiau nepamačius žiedų

dzūkę vis kažkas tai pasveikina
gražus žiedelis
gal skrotelė susitvarkys , o jei žydės tai kam ją mesti lauk, kai nužydės tada...nebent neleistų žiedkočių, jei nebus normalių lapų 
Parodyk kaip atrodo skrotelė ir tie cypukai

Parodyk kaip atrodo skrotelė ir tie cypukai

va ant vakaro visos ismiegojo,vidam ilgai pietu miegi
zadintuvo reikia,na nebent tavo tas pukuocius pazadina
dzukei visada matyt pirmai viskas zydi,arciau matot pietu esat

Tai kad nesėdžiu strepsių temoj
kada įlindau - tada ir atsiliepiau

QUOTE(dzūkė @ 2015 03 18, 20:57)
Pasisveikinom su DS-Mužskaja Logika, žiedas patiko, bet skrotelė įtariu bus ne kas. Augina kažkokius mažus lapelius, tokie cipukai, kaip kad prie žiedo būna. Neprisimenu, kažkokią veislę taip augančią turėjau, taip ir išmečiau nepamačius žiedų

man žiedai tai nerealiai gražūs, jie paskui dar auga ir spalvą keičia. O skrotelė dauguma atvejų susitvarko, ypač jeigu neleidi žydėti, bet kaip neleisti tokiam grožiui žydėt - tai ranka sunkiai pakyla žiedus apkarpyt.
rusma, kaip jis nori, bet jau žiedų tikrai nešalinsiu
Žydėtojas turėtų būt nerealus, jau ir prie mažiuko lapo pumpuriukas
Jau pasisodinau lapo galiuką, nes su tokiais greituoliais
nežinai ko laukt ...
vidam,

rusma, nesimiega

nežinai ko laukt ...
vidam,

rusma, nesimiega

Gal tokius cypukus reikia šalinti 
Pas mane išsiskleidė Milaja Koketka,paprastutis žiedelis ir tiek.

Atsimenu pirmus metus, kai kiekvienas pražydęs būdavo WAU
jaučiu,kad praėjo tas laikas negrįžtamai.Laukiu pilno žydėjimo kepurėmis ir jaučiasi kažkoks palengvėjimas,nes tikrai žinau,kad strepsių gretos stipriai praretės ir ant palangių bus laisviau ir gražiau
Nesigavo iš manęs strepsių fanatikės

Pas mane išsiskleidė Milaja Koketka,paprastutis žiedelis ir tiek.

Atsimenu pirmus metus, kai kiekvienas pražydęs būdavo WAU

Nesigavo iš manęs strepsių fanatikės

kaip smagu, tema jau pradeda po truputi zydeti 

Vidam, nu ne paprastutis, su taškiukais
Pati neturėjau šios veislės, bet esu mačius gyvai. Toks netinginiukas sakyčiau.
O aš jau pati sau nustojau žadėt, kad sustosiu, nieko nesigauna, negaliu savęs prievartaut
, kai kurias veisles pakeičiu kitom, bet vistiek jų daugėja
Pas mane virš dešimties veislių po žiedelį ar kelis turi. Pilnu tempu žydi Ravens Wing
Tuos cipukus žinoma šalinsiu.

O aš jau pati sau nustojau žadėt, kad sustosiu, nieko nesigauna, negaliu savęs prievartaut

Pas mane virš dešimties veislių po žiedelį ar kelis turi. Pilnu tempu žydi Ravens Wing

Tuos cipukus žinoma šalinsiu.
QUOTE(dzūkė @ 2015 03 19, 11:16)
, kai kurias veisles pakeičiu kitom, bet vistiek jų daugėja

Jei noras yra tai , nesuveiks jokie stabdžiai

Milaja koketka ne tik su taškiukais, jinai dar su apvadėliu, nuo kurių man paprastai iš karto silpna pasidaro
Man naujas kablys, atkeliavo 6 petrokosmėjos. Jaučiu pasaulį išknisiu, kol rasiu dar

labai tikiuosi, kad ir aš kada nors tokią kaip šito augintojo iš Dimetrio forumo užauginsiu
gali ir nežydėti

Man naujas kablys, atkeliavo 6 petrokosmėjos. Jaučiu pasaulį išknisiu, kol rasiu dar

labai tikiuosi, kad ir aš kada nors tokią kaip šito augintojo iš Dimetrio forumo užauginsiu