Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(iparado @ 2015 02 09, 23:00)
Del tos subsidijos, kazkuriais metais ten buvo berods kad pajamos negalejo virsyti 1600lt per menesi, kad gautum tuos 10%, bet jei gerai pamenu, buvo uzburtas ratas - pajamas per mazos, kad gautum paskola bustui (nebent labia minimalu, vargana butuka), o jei sukeli pajamas, nebegauni subsidijos...dabar nezinau ar dar taip pat yra su tais reikalavimais...kiek skaiciau, dviem zmonem metines pajamas neturetu virsyti 38500lt ir paskolas teikiantis bankas paaiskes vasara tik...

Tapl taip jau zinau kad vasara tik zinosiu koks bankas.. ir pajamas kelsiu tik 7 ar 8 men tai nesigaus tu 38tuks. Beto jei banke bus salygos blogos su substyje tai ja ir nesinaudosiu.. Dabar tik reikia man apskaiciuoti kiek man reikia i rankas gauti pajamu kad tikrai gauciau tokia suma..Skaičiuokles tai tikra nesamone rodo kar reikia i rankas gauti 680 euru .. cia nesamone.Zinau kas 400euru pajamu gavo paskolas.. O Aš neturiu jokiu papildomu
išlaidu..
Atsakyti
QUOTE(Brike @ 2015 02 10, 08:42)
Tapl taip jau zinau kad vasara tik zinosiu koks bankas.. ir pajamas kelsiu tik 7 ar 8 men tai nesigaus tu 38tuks. Beto jei banke bus salygos blogos su substyje tai ja ir nesinaudosiu.. Dabar tik reikia man apskaiciuoti kiek man reikia i rankas gauti  pajamu kad tikrai gauciau tokia suma..Skaičiuokles tai tikra nesamone rodo kar reikia i rankas gauti 680 euru .. cia nesamone.Zinau kas 400euru pajamu gavo paskolas.. O Aš neturiu jokiu papildomu
išlaidu..

na, skaičiuoklės daug maž gerai apskaičiuoja. jūsų imama suma ne tokia ir maža, kaip vienam žmogui ir dar su vaiku, jei gerai supratau. be to, dabar ne tie laikai, kai gaudavai tuos 400 eur, o paskolas didžiausias galėjai imt.

aš pabandžiau paskaičiuot (jei nepadariau kur klaidos), tai pvz uždirbant 640 Eur, imant 34000 Eur paskolą, gaunasi ne kažką.. mokėjimo terminas ilgas, 40 metų, o įmokos apie 110 Eur. Ar tikrai jūs galėsite tiek mokėti? Gal verta pigesnio būsto ieškoti?

šiaip geriausia nueikite į banką ir jums tikrai paskaičiuos, kiek reikia uždirbti, kad galėtumėte tiek pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 02 10, 10:43)
na, skaičiuoklės daug maž gerai apskaičiuoja. jūsų imama suma ne tokia ir maža, kaip vienam žmogui ir dar su vaiku, jei gerai supratau. be to, dabar ne tie laikai, kai gaudavai tuos 400 eur, o paskolas didžiausias galėjai imt.

aš pabandžiau paskaičiuot (jei nepadariau kur klaidos), tai pvz uždirbant 640 Eur, imant 34000 Eur paskolą, gaunasi ne kažką.. mokėjimo terminas ilgas, 40 metų, o įmokos apie 110 Eur. Ar tikrai jūs galėsite tiek mokėti? Gal verta pigesnio būsto ieškoti?

šiaip geriausia nueikite į banką ir jums tikrai paskaičiuos, kiek reikia uždirbti, kad galėtumėte tiek pasiimti.

Ačiu kad paskaiciavot.Aš DNB Banke skaiciavau 630 eur 33000 euru 30 metu.. Aš su vaiku taip.bet gyvenu su draugu (mes nesusituoke) galeciau mokėti ir 200euru i men .. pati dirbu ir uzdirbu tik ant pop pas mane minimumas..
Atsakyti
QUOTE(Brike @ 2015 02 10, 10:59)
Ačiu kad paskaiciavot.Aš DNB Banke skaiciavau 630 eur 33000 euru 30 metu.. Aš su vaiku taip.bet gyvenu su draugu (mes nesusituoke) galeciau mokėti ir 200euru i men .. pati dirbu ir uzdirbu tik ant pop pas mane minimumas..

Vien pragyvenimui jums turi likti su vaiku Vilniuje 440 eur, tai kokiu budu jus imsit paskola su 400 i rankas?..
Be to, jei pajams kelsite tik viena men. jo nevertins. Turi buti ismoketas minimum tris men., tokiu atveju reikes pristatyti sutarti bei skaiciuos 6 men. vidurki.
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2015 02 10, 11:13)
Vien pragyvenimui jums turi likti su vaiku Vilniuje 440 eur, tai kokiu budu jus imsit paskola su 400 i rankas?..
Be to, jei pajams kelsite tik viena men.  jo nevertins. Turi buti ismoketas minimum tris men., tokiu atveju reikes pristatyti sutarti bei skaiciuos 6 men. vidurki.

Aš ne viena menesi planuoju pajamas pakelt o 7-8 men..tiek kiek reikės..
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Noriu patarimo, ką pasirinkti blush2.gif
DNB marža 1.2, bendras apie 1,77
Danske marža 1.76 bendras apie 1,891
Kurį pasirinktumėt?
Atsakyti
QUOTE(Brike @ 2015 02 10, 08:42)
Tapl taip jau zinau kad vasara tik zinosiu koks bankas.. ir pajamas kelsiu tik 7 ar 8 men tai nesigaus tu 38tuks. Beto jei banke bus salygos blogos su substyje tai ja ir nesinaudosiu.. Dabar tik reikia man apskaiciuoti kiek man reikia i rankas gauti  pajamu kad tikrai gauciau tokia suma..Skaičiuokles tai tikra nesamone rodo kar reikia i rankas gauti 680 euru .. cia nesamone.Zinau kas 400euru pajamu gavo paskolas.. O Aš neturiu jokiu papildomu
išlaidu..

Skaiciuokle apskaiciuoja gerai, galite tuo neabejoti, tikrai nebus taip, kad nueje I banka gausite kazka stebuklingo, ko nerode skaicuokle, ten kazkur apie 10% paklaida, kiek esu pastebejes gali buti, o uz 400 euru gaunantiems anksciau dalino paskolas stipriai, dabar daug atsargiau man atrodo viskas vyksta...faktas tas, kad per daug sukelti pajamu negalite, nes virsyte ta riba, kai teikiama subsidija, o jei visgi subsidijos neimsite, kuo daugiau pajamas sukelsite, tuo daugiau paskolos gausite...ten berods kazkur anksciau buvo mineta, kiek turetu likti vienam zmogui pragyvenimui, tame tarpe ir vaikui, ir tik atmetus ta suma skaiciuoja paskola...bijau sumeluoti, bet ar tik ne 450lt vaikui ir 750lt suaugusiam per menesi? Tad siulyciau atskirti du dalykus - arba imate subsidija ir imate minimalia paskola ir minimalu busta, arba atsisakote subsidijos, dirbtinai sukeliate pajamas ir imate normalia paskola...nes jei sakote, kad turesite is ko moketi, tai argi verta imti ta vargana butuka, vien del 10% paramos, juk jame gyventi ilgai reikes, o jei eina sneak apie vilniu, uz Jusu mineta suma, iseina tikra tik paprastas butas, ne pacioje geriausioje vietoje, tad ar tikrai to reikia?
Papildyta:
QUOTE(meme @ 2015 02 10, 11:17)
Sveiki  4u.gif
Noriu patarimo, ką pasirinkti  blush2.gif
DNB  marža 1.2, bendras apie 1,77
Danske marža 1.76 bendras apie 1,891
Kurį pasirinktumėt?

Jei negasdina DNB du kintamieji, imate DNB, jei gasdina, imate Danske...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iparado: 10 vasario 2015 - 11:32
QUOTE(iparado @ 2015 02 10, 12:31)
Skaiciuokle apskaiciuoja gerai, galite tuo neabejoti, tikrai nebus taip, kad nueje I banka gausite kazka stebuklingo, ko nerode skaicuokle, ten kazkur apie 10% paklaida, kiek esu pastebejes gali buti, o uz 400 euru gaunantiems anksciau dalino paskolas stipriai, dabar daug atsargiau man atrodo viskas vyksta...faktas tas, kad per daug sukelti pajamu negalite, nes virsyte ta riba, kai teikiama subsidija, o jei visgi subsidijos neimsite, kuo daugiau pajamas sukelsite, tuo daugiau paskolos gausite...ten berods kazkur anksciau buvo mineta, kiek turetu likti vienam zmogui pragyvenimui, tame tarpe ir vaikui, ir tik atmetus ta suma skaiciuoja paskola...bijau sumeluoti, bet ar tik ne 450lt vaikui ir 750lt suaugusiam per menesi? Tad siulyciau atskirti du dalykus - arba imate subsidija ir imate minimalia paskola ir minimalu busta, arba atsisakote subsidijos, dirbtinai sukeliate pajamas ir imate normalia paskola...nes jei sakote, kad turesite is ko moketi, tai argi verta imti ta vargana butuka, vien del 10% paramos, juk jame gyventi ilgai reikes, o jei eina sneak apie vilniu, uz Jusu mineta

suma, iseina tikra tik paprastas butas, ne pacioje
geriausioje vietoje, tad ar tikrai to reikia?

Taip ir planuoju daryt.. eisiu i banka dar pasidomet
Papildyta:

Jei negasdina DNB du kintamieji, imate DNB, jei gasdina, imate Danske...

Taip ir planuoju daryt..eisiu i banka viska suzinoti ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brike: 10 vasario 2015 - 11:44
Kalbėjau su darbdaviu pakels atlyginima tiek kiek man reikės smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali man paprastais zodziais paaiskinti, kas yra ta marza, ir kuo ji skiriasi nuo palukanu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena_: 11 vasario 2015 - 22:17
QUOTE(Arvena_ @ 2015 02 11, 22:16)
Gal kas gali man paprastais zodziais paaiskinti, kas yra ta marza, ir kuo ji skiriasi nuo palukanu?  4u.gif

Jei jau labai paprastai, tai yra skaicius procentais, kuri bankas jums nustato ivertines jusu rizikinguma, patraukluma kaip kliento, kiek bankas gaus pelno ir t.t. ir kuri jus mokesite kartu su palukanomis.
Atsakyti
QUOTE(Arvena_ @ 2015 02 11, 23:16)
Gal kas gali man paprastais zodziais paaiskinti, kas yra ta marza, ir kuo ji skiriasi nuo palukanu?  4u.gif

Marza - tai sudedamoji dalis palukanu, kuria jums nustato bankas dazniausiai visam sutarties terminui. Palukanos= marza+kintama dalis (pvz euribor/ebifn ir pan).
Atsakyti