Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

jei be nykscio nu pas mane tas pats 18 su vos imato,ais 2 ar trim mm g.gif riesai net ir siauresni bet rankos tikrai ne plonos mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 01 02, 15:56)
jei be nykscio nu pas mane tas pats 18 su vos imato,ais 2 ar trim mm  g.gif riesai net ir siauresni bet rankos tikrai ne plonos mano  biggrin.gif

o kiek tavo riesai, nes tikrai smulkus atrodo 14,5cm (matuoju ties kauliuku) g.gif ir rankos plonos vizualiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2015 01 02, 13:47)
Ar vakar pavyko nupirkti saks? smile.gif

parasys vakare yezy,turbut nupirkta,nes jusu uzsakymo nemetau 4u.gif
factory
jcrew
belk nupirkta,renkasi nauji krepsiukai.Skubekite,labai dingineja prekes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolaida @ 2015 01 02, 13:51)
Kazi spejau su Factory? Nebeliko ne vienos mano prekes g.gif
Ar AE parinktumet? Ten akcija mano  norimiems dzinsams yra - vienus perki, kiti per pus pigiau. Tai dzinsiukai 15 USD gaunasi, jeigu atsirastu dar mergaite kuri uz tokia kaina noretu thumbup.gif

Jums nupirkta,patvirtinta 4u.gif

Laukiu prisijungianciu prie
sierra-45% geros kainos
gymboree-20%
vitacost-10$ nuo 75$
Atsakyti
Aciu Aciu smile.gif
BMW, o kaip del AE? Pakooperuotumet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2015 01 02, 14:58)
o kiek tavo riesai, nes tikrai smulkus atrodo 14,5cm (matuoju ties kauliuku) g.gif ir rankos plonos vizualiai biggrin.gif

plonos tavo-pamenu is nuotrauku, o verzia man uzsidejus per plastaka ir auksciau rieso -praktiskai kaip kaip kompresines pirstines gaunasi ax.gif nebent jos prasitampytu su laiku-nors tokia oda abejoju-geriau didesnes ax.gif ir dar be ko mano rankos tinsta-bet tai cia inkstai kalti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 02 sausio 2015 - 14:16
QUOTE(Jolaida @ 2015 01 02, 14:03)
Aciu Aciu smile.gif
BMW, o kaip del AE? Pakooperuotumet? ax.gif

taip,renkame.Is sios parduotuves perka tik Laureta.Kai ji prisijungs,gales nupirkti.Siuskite uzsakymus.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 01 02, 16:13)
plonos tavo-pamenu is nuotrauku, o verzia man uzsidejus per plastaka ir auksciau rieso -praktiskai kaip kaip kompresines pirstines gaunasi  ax.gif

tai ir keista, jei tavo riesai plonesni nei 14,5cm ir verzia g.gif man jei per pacia ranka nors kiek pasitampys bus blogai, nes ir dabar rauksles meta del laisvumo, o plastaka aptempta graziai, bet tikrai nesuspausta smile.gif
vienu zodziu, geriau jau kitam nepatarineti del dydzio, o tai paskui dar kaltas liksi jei netiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2015 01 02, 15:18)
tai ir keista, jei tavo riesai plonesni nei 14,5cm ir verzia g.gif man jei per pacia ranka nors kiek pasitampys bus blogai, nes ir dabar rauksles meta del laisvumo, o plastaka aptempta graziai, bet tikrai nesuspausta smile.gif
vienu zodziu, geriau jau kitam nepatarineti del dydzio, o tai paskui dar kaltas liksi jei netiks biggrin.gif

kalta neliksi nes visos rankos skirtingos-kaip ir del m ar s dydzio nera standartiniu dydziu ax.gif vienai paltas 12 kitai 10 atrodo su tais paciais dydziais...vienai patinka aptempta, kitai laisva ax.gif
Papildyta:
iherb gal kas zinot yra nuolaaidu kodas-labai reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 02 sausio 2015 - 14:22
boston proper-50% nuo clearance truksta 32$pries nuolaida arba 16$ po nuolaidos iki free shipo,prisijunkite 4u.gif
Atsakyti
Ar matėt naująjį dolerio kursą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimondele26 @ 2015 01 02, 16:40)
Ar matėt naująjį dolerio kursą?  g.gif

koks dabar? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimondele26 @ 2015 01 02, 15:40)
Ar matėt naująjį dolerio kursą?  g.gif

Lietuviskais pinigais butu 2,83 lt
Atsakyti