Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(musiukas111 @ 2014 12 30, 21:18)
Na dar ir maudymke ikalbesi nusipirkti  hihihi.gif

bet kaip tiktų Evamedai bigsmile.gif drinks_cheers.gif dar ir laikrodis,ir akiniai - leeedinė būtų wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 12 30, 23:19)
bet kaip tiktų Evamedai  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif dar ir laikrodis,ir akiniai - leeedinė būtų  wub.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif maudymke tokio tipo zydra turiu is juicy biggrin.gif va jei kas 20 metu nuimtu nuo peciu, tai tikrai ledine buciau, nei akiniu, nei laikrodzio nebereiketu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 12 30, 21:23)
drinks_cheers.gif maudymke tokio tipo zydra turiu is juicy biggrin.gif va jei kas 20 metu nuimtu nuo peciu, tai tikrai ledine buciau, nei akiniu, nei laikrodzio nebereiketu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei nuimtų 20metų tai ir MAUDIMKĖS nebereikėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksė @ 2014 12 30, 23:24)
Jei nuimtų 20metų tai ir MAUDIMKĖS nebereikėtų bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pries 20 metu Nidoj i nudistu pliaza ir eidavau be jokiu maudymkiu ir kompleksu, gerai cia pataikei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man dabar labai patinka mano amžius,tik galėtų sustot jau biggrin.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 12 30, 21:27)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pries 20 metu Nidoj i nudistu pliaza ir eidavau be jokiu maudymkiu ir kompleksu, gerai cia pataikei lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš prieš 10m. bendram pliaže su stringiukais ir be viršutinės dalies tinklinį žaidžiau, o dabar jau kaip sakant......tegu tinklinį žaidžia be manęs nuogos drinks_cheers.gif

Palauk palauk. Nidoj nudistų pliaže aš dar šiemet nuoga buvau, tai manau kas jau kas, o tamsta gali ir ne nudistų nuoga, tik protas jau dabar kitas:-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuksė: 30 gruodžio 2014 - 21:30
QUOTE(Evameda1 @ 2014 12 30, 21:19)
drinks_cheers.gif  wub.gif
na jei pasimatavus, neatrodysiu kaip varna, jamsiu tuos akinius ir as lotuliukas.gif

Dar zali akiniai faini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 12 30, 23:27)
o man dabar labai patinka mano amžius,tik galėtų sustot jau  biggrin.gif ....

amzius tai man patinka, tik kunas jau ne tas cool.gif
QUOTE(Liuksė @ 2014 12 30, 23:29)
Aš prieš 10m. bendram pliaže su stringiukais ir be viršutinės dalies tinklinį žaidžiau, o dabar jau kaip sakant......tegu tinklinį žaidžia be manęs nuogos drinks_cheers.gif

Palauk palauk. Nidoj nudistų pliaže aš dar šiemet nuoga buvau, tai manau kas jau kas, o tamsta gali ir ne nudistų nuoga, tik protas jau dabar kitas:-)

drinks_cheers.gif : jaunystej daugiau drasos, jura iki keliu biggrin.gif
QUOTE(D'esire @ 2014 12 30, 23:29)
Dar zali akiniai faini  biggrin.gif

gal jau nebesimetysiu, zydri, tai zydri wub.gif
Atsakyti
labas ,ar i factory.jcrew traukini spejau? smile.gif
Atsakyti

skaiciukus siuntineju, ar dauguama susimokes litais g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2014 12 30, 23:39)
skaiciukus siuntineju, ar dauguama susimokes litais  g.gif

jei SEB bankas stringa, tai man turbut jau butu patogiau eurais saskaitas gauti ir ramiai apmoket...na bet, jei atkeliaus sivakar kokia saskaita, bandysiu jungtis ir iskart moket dar litais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 12 30, 20:48)
Mergaites ar yra taxai  www.saksoff5th.com akiniam nuo saules? g.gif

ax.gif
Atsakyti