Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 15tema

QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 10, 10:14)
Goona saunuole tu, dzisugiuos ir sveikinu  4u.gif
Nedirba niekas mano kaime tai lauksiu pirmadienio jei iki tol nepramus  doh.gif
Gadinu testus, vaiduoklis iziurimas,vis dar meldziuosi  verysad.gif

goona cool.gif erzinsiu dabar tave su ta tik viena subrendusia kiausialaste tongue.gif mes gi tau sakem biggrin.gif

Liskaus -tai jeigu teste matai vaiduokti tai aiskiai kad jis auga - nesijaudink ir ramiai islauk pirmadienio - bus hcg kaip priskyre daktarai ir jis bus didesnis! bigsmile.gif kaip faina thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 10, 11:20)
goona  cool.gif erzinsiu dabar tave su ta tik viena subrendusia kiausialaste  tongue.gif mes gi tau sakem  biggrin.gif

Liskaus -tai jeigu teste matai vaiduokti tai aiskiai kad jis auga - nesijaudink ir ramiai islauk pirmadienio - bus hcg kaip priskyre daktarai ir jis bus didesnis!  bigsmile.gif kaip faina  thumbup.gif  wub.gif

Aciu jums visoms.o zinot gal tokiu atveju kaip mano su sekminga pabaiga ? Laikas kazkodel sustojo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 10, 11:30)
Aciu jums visoms.o zinot gal tokiu atveju kaip mano su sekminga pabaiga ? Laikas kazkodel sustojo  verysad.gif

Aš žinau kelias wink.gif ir išaugo! Ir jau sunelis pas viena ir kita laksto, o giniai jau buvo liepė nutraukti vaistukus. 4u.gif
Žinoma gali būti ir... visad geriau kai viskas pagal planą, aukštas hcg ir pan, bet jei šįryt jau matosi vaiduoklis tai vadinasi augat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 10, 11:35)
Aš žinau kelias wink.gif ir išaugo!  Ir jau sunelis pas viena ir kita laksto,  o giniai jau buvo liepė nutraukti vaistukus.  4u.gif
Žinoma gali būti ir...  visad geriau kai viskas pagal planą, aukštas hcg ir pan,  bet jei šįryt jau matosi vaiduoklis tai vadinasi augat  wub.gif

verysad.gif ir dar butinai reikejo sasui ant lupos iskilti
Atsakyti
Krown wub.gif wub.gif wub.gif
nerealu wub.gif

goona blink.gif mate viena, o ispunktavo 12 blink.gif nu kazkas is fantastikos srities biggrin.gif bet faina, sveikinu wub.gif

liskaus nusipirk gera brangu testa ir vaiduoklis bus ryskesnis mirksiukas.gif parodyk mums foto, mes ivertinsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 01 10, 12:10)
Krown wub.gif  wub.gif  wub.gif
nerealu wub.gif 

goona  blink.gif mate viena, o ispunktavo 12 blink.gif nu kazkas is fantastikos srities biggrin.gif bet faina, sveikinu wub.gif

liskaus nusipirk gera brangu testa ir vaiduoklis bus ryskesnis mirksiukas.gif parodyk mums foto, mes ivertinsim biggrin.gif

Nu bet jus ir nerealios wub.gif
Ryt jeigu dar vaiduokliaus ir jei sugebesiu tai ikelsiu smile.gif
Dirbu siand tai tik tlf rankose .
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2015 01 10, 10:00)
Laba ryta,

Is mano 12 kiausialasciu visos buvo subrendusios wub.gif . Siandien ryte turim 10 embrionu thumbup.gif  thumbup.gif
Neralus turkai

Goona, kaip nuostabu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 10, 11:30)
Aciu jums visoms.o zinot gal tokiu atveju kaip mano su sekminga pabaiga ? Laikas kazkodel sustojo  verysad.gif

atsimenu viena mergaite is IVF skyrelio kai skaiciukai buvo 13dpi- 7,29 (14dpi testas neigiamas), o paskui graziai didejo ir ji jau turi mazuliuka, taip kad jei anksciau nematei vaiduoklio, o dabar jau vaiduokliuoja tai tikrai skaiciukai auga thumbup.gif prisimink kad kiekviena moteris skirtinga, jeigu visos kurios surasytu tos pacios dienos savo skaiciukus, tai pamatytum kaip kiekvienos jie yra labai skirtingi, nuo keliasdesimt iki virs simto (kalbu tik apie viena leliuka, su dviem visalaik aukstesni). taip kad ir kaip sunku, nosyte i virsu, dabar reik tau geru emociju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 10 sausio 2015 - 12:20
Mano antras hcg - 459,7 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 10, 17:30)
Mano antras hcg - 459,7  thumbup.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 10, 16:30)
Mano antras hcg - 459,7  thumbup.gif

wow krown blink.gif wub.gif wub.gif Statau uz du biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti