Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 15tema

QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 15, 09:08)
ACIU,ACIU ,ACIU !!!!
Visoms jums didelis didziausias ACIU  smile.gif
Bijau dar dziaugtis  doh.gif
Argi tai tikrai kaledu stebukliukas  nestuke.gif

SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai Liskaus didziausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Liskaus, tikras Kaledinis stebuklas. Aukit ir stiprekit. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 15, 08:31)
Hcg 113.5
Prg 190.8

Na super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sveikinimai didžiausi 4u.gif wub.gif
Pati geriausia žinia šiandien
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 15, 09:31)
Hcg 113.5
Prg 190.8

SVEIKINU wub.gif tikrai gražiai didėja, tad gali atsipūsti. gal tikrai buvo vėlyva implantacija thumbup.gif vis dar saugok save ir jau džiaukis pasikeitusia būsena mirksiukas.gif
Atsakyti
Hcg 113.5
Prg 190.8

SUPER!!! drinks_cheers.gif wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Saugok save 4u.gif o mes toliau spaudžiam kumščius už jus visas nėštukes ir pupienes! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 01 15, 08:31)
Hcg 113.5
Prg 190.8
thumbup.gif
Nu super!!! Liskaus, sakiau gi nestuke.gif Ir Medikanos reitingas kila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 01 15, 11:35)
thumbup.gif
Nu super!!! Liskaus, sakiau gi  nestuke.gif  Ir Medikanos reitingas kila smile.gif

Taip kyla. Bet aš asmeniškai tikrai pergalvojau ir ten nebevaziuosim nors pradžioje galvojom apie medicana. Iš pastebėjimų merginų susidare įspūdis kad ten dirbama ne taip atsakingai. Ir labiau sekmes reikalu. Tikrai nenoriu sakyti kad ten blogai ir pan. Bet kad ir tyrimų nevisus skiria kolkas jei nieko nepraziopsojau nemačiau kad ten būtų likę merginoms saldymui...Tiesiog kaip ir lt yra kruva klinikų vienos daugiau žiūri kitos mažiau. Ir visose yra pastojimu. Tad ir čia man panašiai. Aisku gydytojų demesingumas daro savo ir deda pliusų bet ir lt tokių gydytojų nevienas...o va laboratorijų tokių ne su žiburiu nerasi...
Ir man atrodo reiktų atskirų klinikų statistikas atskirai vesti...Nu aš neliepiu tik šiaip garsiai mastau...
Nesu nusiteikus prieš medicana tik šiaip garsiai pasvarsciau...ir tikrai labai dziaugiuosi kad jos pastojimo procentai kyla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 15, 12:05)
Iš pastebėjimų merginų susidare įspūdis kad ten dirbama ne taip atsakingai. Ir labiau sekmes reikalu.  Tikrai nenoriu sakyti kad ten blogai ir pan. Bet kad ir tyrimų nevisus skiria kolkas jei nieko nepraziopsojau nemačiau kad ten būtų likę merginoms saldymui...Tiesiog kaip ir lt yra kruva klinikų vienos daugiau žiūri kitos mažiau. Ir visose yra pastojimu. Tad ir čia man panašiai. Aisku gydytojų demesingumas daro savo ir deda pliusų bet ir lt tokių gydytojų nevienas...o va laboratorijų tokių ne su žiburiu nerasi...

Kadangi aš ta pirmoji, kuriai stebuklingai pasisekė Medicanoj, ir paskui labai stebėjau tas istorijas, kurios ten buvo, tai galiu šiek tiek pasiginčyti. Aš manau, kad medikai iš savo pusės vistik padaro tai, kas priklauso, o jau tas embrioniukų pasilikimo gimdoje procesas lieka D valioje. Tai, kad ten nelieka nieko šaldyti, manau, lemia faktas, kad ten važiuoja jau vyresnės ir su mažesniais rezervais poros, tad ten belieka drebėt, kad tik apskritai, kas užaugtų. Kad Medicanos laboratorijos blogesnės nei Memorialo negaliu sutikt nė už ką, nes ką jie padarė su mano VIENU foliu prisimenat visos, to nei LT, nei LV nepadarytų, manau. Dėl papildomų tyrimų prieš IVF tikrai sutinku, kad jie skiria mažiau ir nelabai gilinasi į priežastis ar jas aiškina, o tiesiog daro IVF. Aš pati manau, kad daryti IVF be LP yra avantiūra, bet mačiau, kad ir Memoriale kai kam daro be LP. Kita vertus, bent jau aš ir Comma buvom ištirtos LT nuo iki ir viskas mums daryta, ir neaišku, kodėl nepastojam apie 10 metų, tai ką jau ten bedaryti ar betirti... kad crinono skiria po vieną iš ryto? LT irgi vieną skiria. čia labai priklauso nuo pasisavinimo. man jo užteko, o jei jau yra patirtis, kad neužtenka, tada taip - reikia reaguoti kitaip, bet lygtai jiems tokių atvejų su patirtim nebuvo. Taip kad apibendrinti, kad visumoj Medicanoj būtų blogiau, tikrai negaliu, nors iki šiol skaitau visų istorijas šioje temoje ir vis analizuoju, ką kuri klinika kaip daro - aš laikau tai sėkmės dalyku, ir tiek.
Statistiką galima vesti ir pagal klinikas, ir pagal amžių, ir pagal dar ką nors, tik kas tą apsiims daryti biggrin.gif Rositai turbūt jau bus sunku įvairiais pjūviais skaičiuoti. ir pvz., Medicanos puslapyje ta statistika yra, o va Memorialo kai ieškojau, tai nebuvo nieko.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 01 15, 12:27)
Kadangi aš ta pirmoji, kuriai stebuklingai pasisekė Medicanoj, ir paskui labai stebėjau tas istorijas, kurios ten buvo, tai galiu šiek tiek pasiginčyti. Aš manau, kad medikai iš savo pusės vistik padaro tai,  kas priklauso, o jau tas embrioniukų pasilikimo gimdoje procesas lieka D valioje. Tai, kad ten nelieka nieko šaldyti, manau, lemia faktas, kad ten važiuoja jau vyresnės ir su mažesniais rezervais poros, tad ten belieka drebėt, kad tik apskritai, kas užaugtų. Kad Medicanos laboratorijos blogesnės nei Memorialo negaliu sutikt nė už ką, nes ką jie padarė su mano VIENU foliu prisimenat visos, to nei LT, nei LV nepadarytų, manau. Dėl papildomų tyrimų prieš IVF tikrai sutinku, kad jie skiria mažiau ir nelabai gilinasi į priežastis ar jas aiškina, o tiesiog daro IVF. Aš pati manau, kad daryti IVF be LP yra avantiūra, bet mačiau, kad ir Memoriale kai kam daro be LP. Kita vertus, bent jau aš ir Comma buvom ištirtos LT nuo iki ir viskas mums daryta, ir neaišku, kodėl nepastojam apie 10 metų, tai ką jau ten bedaryti ar betirti... kad crinono skiria po vieną iš ryto? LT irgi vieną skiria. čia labai priklauso nuo pasisavinimo.  man jo užteko, o jei jau yra patirtis, kad neužtenka, tada taip - reikia reaguoti kitaip, bet lygtai jiems tokių atvejų su patirtim nebuvo. Taip kad apibendrinti, kad visumoj Medicanoj būtų blogiau, tikrai negaliu, nors iki šiol skaitau visų istorijas šioje temoje ir vis analizuoju, ką kuri klinika kaip daro - aš laikau tai sėkmės dalyku, ir tiek.
Statistiką galima vesti ir pagal klinikas, ir pagal amžių, ir pagal dar ką nors, tik kas tą apsiims daryti  biggrin.gif Rositai turbūt jau bus sunku įvairiais pjūviais skaičiuoti.  ir pvz., Medicanos puslapyje ta statistika yra, o va Memorialo kai ieškojau, tai nebuvo nieko.

Tino aš nesakau kad blogai Medicanoj wink.gif va dar viena nestuke!
Tik žiūriu iš savo pizicijos. Pas mus taip pat neaiskios kilmės lt iš 5 5 apsivsisino.. trecia diena turejom 4... Tad ir ziuriu kad būtų gilinamasi daugiau. Kaip ir pati sakai ten mažiau analizuoja. Mums lt po nepavykusiu kruvos iui ir ivf pati gyd sutvarke genetinius. Tad norim važiuoti ten kur daugiau gilinasi. Tik tiek. Gal nuskambėjo kad blogai atsiliepiu bet aš ne ta turiu minty.
O pas mus naujienos nekazka... Dar laukiam paskutiniu genetinių, ir va iš gines vėl atėjo blogi ats dėl gimdos kaklelio...echh vėl biopsijos ir tepineliai..žodžių toliau laukiam savo eilės į vaikų šalį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 15 sausio 2015 - 11:48
Sveikos mergytės 4u.gif

Grįžtu ir aš pas jūs. Gavom MB tyrimų rezultatus, viskas tik blogyn. Paskutinės viltys žlugo dėl pastojimo LT, jau dairausi į TR, tik vat dar galvoju, gal važiuoti kai bus šilta (planavau kokį kovą, bet gal gegužės mėn. ir paatostogausiu kartu).

Visų pirma džiaugiuosi už tas merginas, kurioms pagaliau pavyko, pergyvenu kartu su tom, kurios dar pakely ir kurioms ne taip greitai pasisekė. group.gif Visoms reikia laikytis ir tikėti mirksiukas.gif

Turiu Jums kažkiek praktinių klausimų (bet jau baugu ir klausti, kokios aistros dėl skirtingų nuomonių čia vyksta g.gif ):
- kaip rinkotės TR kliniką? Į ką atsižvelgėte? (kalba neina apie kainą);
- ar visos važiavote pirmai konsultacijai ir kokia iš to nauda?
- ar tikrai reikia ten darytis LP, jei aš esu atlikusi visus tyrimus LT ir pas mus aiški priežastis - MB turtas?
- kaip kovojate su baimėmis dėl pasekmių (ir savo sveikatos, ir lialiukų sveikatos)? Aš kažkaip labai bijau, kad vaikutis gali būti ne toks sveikas (aš nekalbu apie kraštutinumus, kai gimsta nesveiki vaikai), bet turiu omeny patį būsimo vaikučio imunitetas - ar jam nepakenks tos visos IVF manipuliacijos? Kadangi problema ne manyje, o MB ir man IVF nėra paskutinė galimybė - tai man tokių nesąmonių į galvą prilenda.... verysad.gif

Labai nepykite, kad čia daug prirašiau.... ax.gif
Atsakyti
Liskaus wub.gif Kokia sėkminga metų pradžia 4u.gif
Atsakyti
Hcg 113.5
Prg 190.8

Super thumbup.gif juk sakem kad NT du bruksniukus nebereikalo rodo. Gražiai auga skaiciukai 4u.gif
Atsakyti