Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

Sveikos, 4u.gif

Sakykit ar normalu, kad po punkcijos( antra diena) teplioja tokiom ruzavom isskyrom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 01 15, 09:36)
Sveikos,  4u.gif

Sakykit ar normalu, kad po punkcijos( antra diena) teplioja tokiom ruzavom isskyrom?  g.gif

Normalu,daznai pasitaiko
Atsakyti
Sveikos, griztu su liudnom naujienom. HCG pauugo bet ne taip kaip turetu augti, PRG sumazejo iki 14. Buvau pas daktara ziurejom echoskopu, nustate nesivystanti. Sake kad jei ne prasides kraujavimas, israsys vaistu kurie galetu suaktyvinti kraujavima, bet 100% jie nepadeda. be to ir vaistu LT nera. Kkitas budas daryti issiurbima su narkoze. Bet aciu Dievui grizau namo ir prasidejo kraujavimas, dar kai nuejau ant klozeto tai kazkas kaip plumpstelejo didziulis gabalas kraujo. Tai va dabar gal normaliai issikraujosiu, po to mane patikrins, gal padarysim histero ir ziuresim kaip bus su mano kiosku, nes turiu 13 saldytu. Neprarandu vilties ir nenukabinu nosieis, vadinasi dar ne laiaks, siaubingiau kai yra daugiau savaiciu nestumo ir reikia ji nutraukt, o pas mane daresi keisti dalykai, tad as iur bijojau kad kazkas negerai...Linkiu visosms sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 15, 21:28)
Sveikos, griztu su liudnom naujienom. HCG pauugo bet ne taip kaip turetu augti, PRG sumazejo iki 14. Buvau pas daktara ziurejom echoskopu, nustate nesivystanti. Sake kad jei ne prasides kraujavimas, israsys vaistu kurie galetu suaktyvinti kraujavima, bet 100% jie nepadeda. be to ir vaistu LT nera. Kkitas budas daryti issiurbima su narkoze. Bet aciu Dievui grizau namo ir prasidejo kraujavimas, dar kai nuejau ant klozeto tai kazkas kaip plumpstelejo didziulis gabalas kraujo. Tai va dabar gal normaliai issikraujosiu, po to mane patikrins, gal padarysim histero ir ziuresim kaip bus su mano kiosku, nes turiu 13 saldytu. Neprarandu vilties ir nenukabinu nosieis, vadinasi dar ne laiaks, siaubingiau kai yra daugiau savaiciu nestumo ir reikia ji nutraukt, o pas mane daresi keisti dalykai, tad as iur bijojau kad kazkas negerai...Linkiu visosms sekmes  4u.gif

Kocik uzuojauta sad.gif as jau buvau apsidziaugus kad tau pavyko unsure.gif Gerai kad esi stipri ir optimistiskai nusiteikusi. Istiesu gerai bent tiek kad kabinosi, tiesiog gal nebuvo geras embrioniukas. O saldytu turi visa gvardija bigsmile.gif Is ju tikrai kazkuris (ie) isikibs ilgam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 01 15, 21:40)
Kocik uzuojauta sad.gif as jau buvau apsidziaugus kad tau pavyko  unsure.gif  Gerai kad esi stipri ir optimistiskai nusiteikusi. Istiesu gerai bent tiek kad kabinosi, tiesiog gal nebuvo geras embrioniukas. O saldytu turi visa gvardija  bigsmile.gif  Is ju tikrai kazkuris (ie) isikibs ilgam  4u.gif

Tiesiog jau tiek iskentejus ir isgyvenus.kad jau dziaugiuosi kad nors kraujavimas prasidejo savaime.kai turesiu geru zuniu tada rasysiu cia....
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 15, 21:05)
Tiesiog jau tiek iskentejus ir isgyvenus.kad jau dziaugiuosi kad nors kraujavimas prasidejo savaime.kai turesiu geru zuniu tada rasysiu cia....

laikykis megyt 4u.gif svarbu optimistiskai nusiteikti 4u.gif
Atsakyti
Kocik, tu saunuole!!! Laikykis!!!
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 01 15, 21:40)
Kocik uzuojauta sad.gif as jau buvau apsidziaugus kad tau pavyko  unsure.gif  Gerai kad esi stipri ir optimistiskai nusiteikusi. Istiesu gerai bent tiek kad kabinosi, tiesiog gal nebuvo geras embrioniukas. O saldytu turi visa gvardija  bigsmile.gif  Is ju tikrai kazkuris (ie) isikibs ilgam  4u.gif

kocik laikykis, ir kokia paguoda kad dar saldytu daug turit! tikiu kad tarp ju jau sedi ant debeselio jusu leliukas ir greitu metu jums nusileis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=kocik,2015 01 15, 21:28]
Sveikos, griztu su liudnom naujienom. HCG pauugo bet ne taip kaip turetu augti, PRG sumazejo iki 14. Buvau pas daktara ziurejom echoskopu, nustate nesivystanti. Sake kad jei ne prasides kraujavimas, israsys vaistu kurie galetu suaktyvinti kraujavima, bet 100% jie nepadeda. be to ir vaistu LT nera. Kkitas budas daryti issiurbima su narkoze. Bet aciu Dievui grizau namo ir prasidejo kraujavimas, dar kai nuejau ant klozeto tai kazkas kaip plumpstelejo didziulis gabalas kraujo. Tai va dabar gal normaliai issikraujosiu, po to mane patikrins, gal padarysim histero ir ziuresim kaip bus su mano kiosku, nes turiu 13 saldytu. Neprarandu vilties ir nenukabinu nosieis, vadinasi dar ne laiaks, siaubingiau kai yra daugiau savaiciu nestumo ir reikia ji nutraukt, o pas mane daresi keisti dalykai, tad as iur bijojau kad kazkas negerai...Linkiu visosms sekmes 4u.gif

Stiprybės tau, laikykis. Ir sėkmės toliau šiam nelengvame kelyje!!!

Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 15, 20:28)
Sveikos, griztu su liudnom naujienom. HCG pauugo bet ne taip kaip turetu augti, PRG sumazejo iki 14. Buvau pas daktara ziurejom echoskopu, nustate nesivystanti. Sake kad jei ne prasides kraujavimas, israsys vaistu kurie galetu suaktyvinti kraujavima, bet 100% jie nepadeda. be to ir vaistu LT nera. Kkitas budas daryti issiurbima su narkoze. Bet aciu Dievui grizau namo ir prasidejo kraujavimas, dar kai nuejau ant klozeto tai kazkas kaip plumpstelejo didziulis gabalas kraujo. Tai va dabar gal normaliai issikraujosiu, po to mane patikrins, gal padarysim histero ir ziuresim kaip bus su mano kiosku, nes turiu 13 saldytu. Neprarandu vilties ir nenukabinu nosieis, vadinasi dar ne laiaks, siaubingiau kai yra daugiau savaiciu nestumo ir reikia ji nutraukt, o pas mane daresi keisti dalykai, tad as iur bijojau kad kazkas negerai...Linkiu visosms sekmes  4u.gif

Laikykis mergyt 4u.gif Kiek nervu tau cia viskas kainavo, stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 01 13, 10:15)
Sveikutės,

Štai ir mano rezultatai.

12.31d. buvo įketas 1 dvieju dienų embrionas ir 01.03d. blastocista.

9dpi, jau rodė vaiduokliuką, ir HCG - 35
12DPI, vis dar vaiduoklis, bet jau ryškesnis, HCG 230

Tai va vienas etapas praeitas,o dabar didžiausia baimė, kad nebūtų persileidimas arba neštumas kiaušintakyje.

Per tas baimes bijau net džiaugtis nestuke.gif

Pasidariau dar vieną HCG 15DPI - 1216 smile.gif

Skaičiai labai geri, bet pas ginekologę užsiregistravau tik 01.23. Jau bus 5 savaitės 5 dienos.

Kaip manot ar nepervėlai g.gif ? nes žiauriai bijau negimdinio neštumo, nes pas mane problemos yra su kiaušintakiais ir laparaskopijos metu rastais skysčiais. Nors gine prieš IVF sakė apžiūros metu, kad pas mane jokių skysčių ji nemato,
Atsakyti
Ruta o anksciau nesigauna ar pati nenorejai?
As dabar primeciau, kad buvau pirmai apziurai 18dpi ir puikiausia du taskiukus pamatem wub.gif
Na cia aisku tavo reikalas, bet as tiek kantrybes netureciau turbut smile.gif
Atsakyti