Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

QUOTE(austela @ 2015 01 16, 23:41)
Man 10cd buvo jau 12 mm ir sake per greit auga , turi augti leciau, bet matyt doze vaistu per didele buvo,  kita cikla mazins per puse.. gaila kad sitas tuscias ciklas :/ bei ovitrel leistis neliepe nei ka. O ivf jei daryciau sake kaip ir tiktu visi tie man folikulai. Nes apvaisintu ir ziuretu kurie isliks...sekmes leidziantis! cool.gif  istverei vardan zirniuko wub.gif
Man netese stimuliacijos nes bijo hyperstimuliacijos...lb si karta daktare ne kokia pakliuvo sad.gif tikiuos kita cikla busiu pas savo daktare...

Na man ir dabar dar yra gresme hiperstimuliacijai, bet pasitarrm su gyd ir nutariau rizikuoti. Manau kad laaabai priklauso nuo gydytojo. Noreciau tiket kad man tas pirmasis ivf bus sekmingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papūgiukas @ 2015 01 17, 02:02)
Na man ir dabar dar yra gresme hiperstimuliacijai, bet pasitarrm su gyd ir nutariau rizikuoti. Manau kad laaabai priklauso nuo gydytojo. Noreciau tiket kad man tas pirmasis ivf bus sekmingas smile.gif

Tikekimes nebus tau hyper smile.gif sekmes sekmadieni ir lauksim ziniu is taves!
Na o as startuosiu vel su iui vasario pradzioj!
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 16, 23:41)
Man 10cd buvo jau 12 mm ir sake per greit auga , turi augti leciau, bet matyt doze vaistu per didele buvo,  kita cikla mazins per puse.. gaila kad sitas tuscias ciklas :/ bei ovitrel leistis neliepe nei ka. O ivf jei daryciau sake kaip ir tiktu visi tie man folikulai. Nes apvaisintu ir ziuretu kurie isliks...sekmes leidziantis! cool.gif  istverei vardan zirniuko wub.gif
Man netese stimuliacijos nes bijo hyperstimuliacijos...lb si karta daktare ne kokia pakliuvo sad.gif tikiuos kita cikla busiu pas savo daktare...

Papildyta:
QUOTE(austela @ 2015 01 17, 00:50)
Tikekimes nebus tau hyper smile.gif sekmes sekmadieni ir lauksim ziniu is taves!
Na o as startuosiu vel su iui vasario pradzioj!

Laikysiu kumscius kad butu sekmingas wink.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausima jums, kokius kraujo tyrimus dare jum pries isodinant snaigutes? Sausio 5 d man jau suleido viena ukola dipherelino ir nuo 30 d pradesiu gerti estrofem. Ir keista kad jokiu tyrimu nedare g.gif ar cia taip turi buti ar vis tiktai vertetu savarankiskai pasitikrinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 17, 07:45)
Merginos, turiu klausima jums,  kokius kraujo tyrimus dare jum pries isodinant snaigutes? Sausio 5 d man jau suleido viena ukola dipherelino ir nuo 30 d pradesiu gerti estrofem. Ir keista kad jokiu tyrimu nedare  g.gif  ar cia taip turi buti ar vis tiktai vertetu savarankiskai pasitikrinti?  unsure.gif

Man irgi nieko nedare
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 17, 07:45)
Merginos, turiu klausima jums,  kokius kraujo tyrimus dare jum pries isodinant snaigutes? Sausio 5 d man jau suleido viena ukola dipherelino ir nuo 30 d pradesiu gerti estrofem. Ir keista kad jokiu tyrimu nedare  g.gif  ar cia taip turi buti ar vis tiktai vertetu savarankiskai pasitikrinti?  unsure.gif

2 cd dare FSH E2 ir skana ar nera cistu like ir koks kiausidziu vaizdas.
Atsakyti
Labas vakaras moterytes. Deja as su blogom naujienom. Siandien dariaus punkcija, is 15 folikulu tik viena kiausialaste ir ta labai blogos kokybes. Sake keistos spalvos dangalas ir lyg per maza. Zodziu sake bandys ryt ziuret ar su ja kazkas daros, bet vilciu sake daug nedet sad.gif((( labai sirdele skauda, negi visada taip bus... noriu tiket kad ivyks stebuklas ir ryt ji bus apsivaisinus ir pasidalinua kiek reikia, bet stengiuos nusiteikti blogiausiasm. O jei ji ir normaliai paaugtu tai kai isodina tik viena kiausialaste galimybe pastot sumazeja dvigubai ar net tigubai. Zodziu ne kazka verysad.gif
Atsakyti
Papugiuk, laikykis. As tikiuosi si kiausialaste bus labai stipri!!! Laikau kumscius ir laukiu geru naujienu rytoj!!!
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2015 01 19, 00:10)
Papugiuk, laikykis. As tikiuosi si kiausialaste bus labai stipri!!! Laikau kumscius ir laukiu geru naujienu rytoj!!!

Bet nesuprantu kodel tie folikilai tusti, sitoks kiekis ir visi tusti... o ta viena nabage tokia vargana, kad net biologoas ar kaip jis ten peciais patrauke nes nezinojo kas su ta mano kiausialaste kad ji tokia keista...
Atsakyti
Neisivaizduoju kodel.. gal vitaminu pagerti kokiu? Pastiprinti kiausialastes? Kada skambinsi emriologui?
Atsakyti
QUOTE(Papūgiukas @ 2015 01 19, 00:30)
Bet nesuprantu kodel tie folikilai tusti, sitoks kiekis ir visi tusti... o ta viena nabage tokia vargana, kad net biologoas ar kaip jis ten peciais patrauke nes nezinojo kas su ta mano kiausialaste kad ji tokia keista...

Laikykis, stiprybės tau. O ką tavo gydytoja sako? kodėl taip gali būti?
Atsakyti
QUOTE(Papūgiukas @ 2015 01 19, 00:38)
Labas vakaras moterytes. Deja as su blogom naujienom. Siandien dariaus punkcija, is 15 folikulu tik viena kiausialaste ir ta labai blogos kokybes.

aš turėjau panašią situaciją per pirmą IVF - turėjau apie 30folikulų, grėsė hiperstimuliacija, todėl neleido leistis sprogdukų, nes jie yra tas pats HCG kuris iššauktų visas hiper pasekmes. Punkciją darė natūraliai, pagal folikulų echo vaizdą....Atsikėliau ir sužinojau, kad visi folikulai jau buvo tušti-kiaušialąstės ovuliavo verysad.gif kaip dabar pamenu, dvi savaites be perstojo žliumbiau..

Ar tau reikėjo leistis spogtukus (ovitrele)?
jei taip, tai gal tavo amžius jau iš vyresnių? g.gif nes sako su metais kiaušialąstės prastėja, jų dangalas storėja. Todėl reik atikti ICSI (plius IMSI tavo atveju, nes liko tik viena kiaušialąstė).
Kas dėl likusios, tai ir vienos užtenka pastojimui jei viskas gerai klostosi 4u.gif
laikykis 4u.gif
Atsakyti