Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

QUOTE(Ethan @ 2014 12 31, 13:02)
8DPI. Dar ankstoka, zinau wink.gif

As vakare visvien pasidariau testuka ir kai ka isvydau... smile.gif
Atsakyti
Su naujaus metais visas 4u.gif Truputi keista anksti sausio pirma atsikelt nei galva skauda nei ka hihihi.gif
QUOTE(Ethan @ 2014 12 31, 23:24)
As vakare visvien pasidariau testuka ir kai ka isvydau... smile.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pacifica, as Kaip tik jauciuosi pagyringa...
Atsakyti
Pas mane crinonas su juodom priemaisom siandien pasirode... prasideda linksmybes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 01 01, 12:49)
Pas mane crinonas su juodom priemaisom siandien pasirode... prasideda linksmybes verysad.gif

Sakai galimas persileidimas? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 01 01, 13:49)

Nusiramink..viskas cia gerai...jis ir neturi buti sniego baltumo....pas mane ir jis buna su tamsiai rudom priemaisom...uzsistovi ten ir pakeicia spalva....nusiramink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 01 01, 13:49)
Nusiramink..viskas cia gerai...jis ir neturi buti sniego baltumo....pas mane ir jis buna su tamsiai rudom priemaisom...uzsistovi ten ir pakeicia spalva....nusiramink  4u.gif

labai tikiuosi... tik to juodumo tai nera mazai... nu zodziu bus matyt. Ryt padarysiu hcg del viso pikto.
o tas varskes pavidalo crinonas kaip suprantu siaip kas lieka ko nepasisavina organizmas. yra kokia nauda is tu gabalu ar ne?
Atsakyti
Pacifica, viskas bus gerai!! Pasidaeyk hcg butinai!!!
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 01 01, 15:21)
labai tikiuosi... tik to juodumo tai nera mazai... nu zodziu bus matyt. Ryt padarysiu hcg del viso pikto.
o tas varskes pavidalo crinonas kaip suprantu siaip kas lieka ko nepasisavina organizmas. yra kokia nauda is tu gabalu ar ne?

As juos issivalau laikas nuo laiko....ten kiek pasisavina tiek, tie gabalai jei nevalai patys su laiku issivalo.Jokios naudos is ju nera...o kodel taip klausi? Tau iskrito jie tamsus,ar tu pati valeisi?
Atsakyti
O man neina jokie gabalai... gal as blogai isileidziu?
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2015 01 01, 16:07)
O man neina jokie gabalai... gal as blogai isileidziu?

Dar neprisikaupe tiek kad eitu....o kur tavo testuko foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 01 01, 15:05)
As juos issivalau laikas nuo laiko....ten kiek pasisavina tiek, tie gabalai jei nevalai patys su laiku issivalo.Jokios naudos is ju nera...o kodel taip klausi? Tau iskrito jie tamsus,ar tu pati valeisi?

iskrito siandien gabaliukas pajuodes, tai po to biski negiliai pakrapsciai tai oho kiek ten jo prisirinke, tik va ta spalva tai man nepatiko.
Dar siandien vyras klause gal jau pasexuojam biski, ai sakau bijau dar. Tai butu nualpes nabagas turbut toki kieki pamates crinono ir dar spalvos tokios smile.gif
Atsakyti