Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

QUOTE(Pacifica @ 2015 01 01, 16:52)
iskrito siandien gabaliukas pajuodes, tai po to biski negiliai pakrapsciai tai oho kiek ten jo prisirinke, tik va ta spalva tai man nepatiko.
Dar siandien vyras klause gal jau pasexuojam biski, ai sakau bijau dar. Tai butu nualpes nabagas turbut toki kieki pamates crinono  ir dar spalvos tokios smile.gif

Jis pas tave uzsistovejo jei sakai,kad daug jo ten...uztai ir spalva ne kokia...o del myliuko,tai mes niekad nebandem ir as nenoriu...man kad vyras ten lystu,kur bardakas kaip as sakau,tai jau ne...kad ir gyvenam daugiau nei desimtmeti kartu,bet as negaliu ir nenoriu atskleisti paslapties kas ten darosi pas mane...kam to reikia..manau yra nesunku pakenteti...
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 01 01, 15:20)
Dar neprisikaupe tiek kad eitu....o kur tavo testuko foto?  g.gif

As nemoku cia ideti wink.gif
O kiek jus laiko jau Crinone naudojate?
Man pilvas snd taip issiputes kad net bamba tempia ir skauda, ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 01 01, 15:59)
Jis pas tave uzsistovejo jei sakai,kad daug jo ten...uztai ir spalva ne kokia...o del myliuko,tai mes niekad nebandem ir as nenoriu...man kad vyras ten lystu,kur bardakas kaip as sakau,tai jau ne...kad ir gyvenam daugiau nei desimtmeti kartu,bet as negaliu ir nenoriu atskleisti paslapties kas ten darosi pas mane...kam to reikia..manau yra nesunku pakenteti...

man irgi nera net ir jokio noro myliukui, zinau kad net atsipalaiduot nesugebeciau su mintim ir apie leliu ir apie crinone grozybes smile.gif O jei reikes tai ir visus 9 men negaus biggrin.gif

QUOTE(Ethan @ 2015 01 01, 17:07)

crinone po punkcijos naudot pradedamas. Zinok man pilvas po punkcijoa kaip isipute tai nelaibai ir susipust atgal nori. Jau uzjnisa istikro. Ryt vakare eisiu gimtadieni svest tai neisivaizduoju kuo renktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacifica: 01 sausio 2015 - 17:32
As irgi po punkcijos pradejau crynone vartot, ir pilvas kaip pas nestuke. Rubai spaudzia smile.gif
Bet man nera kol kas jokiu isskyru. Myliuka mums neleido dr daryti wink.gif o ir nesinori wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2015 01 01, 18:07)

As kaip ir tureciau siandien ji nutraukti,bet liko keliems kartams ,tai sunaudosiu,kad nereiketu ismesti....Jo,kas liecia bamba,tai man ja ir tempe nuo pat pirmu dienu ir ji tokia suragejus skausminga...dbr jau geriau...cia nuo greito pilvo issiputmo as galvoju tas skausmas...pakentek,praeis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 01 sausio 2015 - 17:43
QUOTE(kristiana1 @ 2015 01 01, 17:42)
As kaip ir tureciau siandien ji nutraukti,bet liko keliems kartams ,tai sunaudosiu,kad nereiketu ismesti....Jo,kas liecia bamba,tai man ja ir tempe nuo pat pirmu dienu ir ji tokia suragejus skausminga...dbr jau geriau...cia nuo greito pilvo issiputmo as galvoju tas skausmas...pakentek,praeis  4u.gif

Skauda issitiest net ; ( kenciu kas lieka..
Oi per kokius vargus ir skausmus mes pereinam smile.gif
Atsakyti
pirmadieni hcg buvo 280 siandien 1005, na lyg ir normaliai auga, taip laukiu pirmo echo...
Atsakyti
Gal gadino kas testuka smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 01 02, 11:22)
pirmadieni hcg buvo 280 siandien 1005, na lyg ir normaliai auga, taip laukiu pirmo echo...

Sveikinu, kokie gražūs skaičiai:)
Papildyta:
QUOTE(Pacifica @ 2015 01 02, 11:22)

O kelintą dieną tau jau rodė neštumą?O pas tave įkelti 2 žirniukai?
Atsakyti
Ruta man kele viena 3 dienu ir viena blastute. pirma sodino 18d. o blastute 20d. hcg dariausi 29d. ir buvo 280 wub.gif
Tau jau abu sukele?
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 01 02, 12:53)
Ruta man kele viena 3 dienu ir viena blastute. pirma sodino 18d.  o blastute 20d. hcg dariausi 29d. ir buvo 280 wub.gif
Tau jau abu sukele?

Man viena kėlė 12.31, o blastute kels ryt. Tai ir galvoju nuo kada čia reiks pradėti gadinti testus:)
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 01 02, 13:20)
Man viena kėlė 12.31, o blastute kels ryt. Tai ir galvoju nuo kada čia reiks pradėti gadinti testus:)

siulau pora dienu iki paskirtos hcg datos mirksiukas.gif jei iskesi biggrin.gif
Atsakyti