Kaip su kiaušialąstėm nežinau, skirdavo nuo įsodinimo, o paskui vis tiek darai pertrauką. Bet kad ne vitaminas tai tikrai Po kiekvieno IVFo susigriebdavau gripą, kosulį, bronchitą ir nepraeidavo 3-4 savaites
Sveikutes,na grizau is gydytojo.Komkretaus atsakymo vel negavau.Vel vaziuosiu po savaites.Zodziu kaip ir saket man 7 savaite.CRL jau mate-0,28 cm.,"plot est" pasake,geltonkunis kazkoks yra,zodziu ir tas trynio maisiukas atsirado.Tik niekaip neisgirdo sirdeles plakimo,uztai po savaites vel liepe pasirodyt.Tik vibracijas kazkokias jis ten su echo mate ar girdejo.Sake lb stora gleivine ir tas gemaliukas kazkaip prie sienels prisipaudes.Ir pagal dydid jis kaip ir 6 savaiciu,nors man jau 7 sav.Nu nepasake kad blogai,bet kad ir viskas puikiai.tai vel savaite ant laukimo,nezinios ir nerimo.Ar suplaks ta sirdele.Nu gal davysis tas maziukas,vystosi,jei jau ir gemaliuka tryni pamate,ko anakart neizvelge....
Labas
Jeigu "plot jest", jau gerai Gal tavo zirnis veliau isitvirtino, tai ir nesutampa savaites veliau susilygins. Svarbiausia nesijaudink, geromis emocijomis maziuka maitink
O ta "plot",tai kunelis?O tas geltonkunis,kodel jis man pasake kad yra?Ne viska mat rusiskai suprantu gerai.Nu man irgi kazkaip viltis atsirado kad negali but nesivystantis,kai ir trynio maiseli pamate ir ta plot,nes paskutini kart tik gemaline puslyte mate pries 10 dienu ir viskas.Na gal gi suplaks ta sirdute po savaiteles.Auga gi maziukas vistik.Ir tokia viltis dar man kad vibracija mates jam kai bande sirdute isgirst.Gal da maziukas sakau lb,stora gleivine,prisispaudes prie sienels ir aparatas nepagavo dar plaktelejimo
O ta "plot",tai kunelis?O tas geltonkunis,kodel jis man pasake kad yra?Ne viska mat rusiskai suprantu gerai.Nu man irgi kazkaip viltis atsirado kad negali but nesivystantis,kai ir trynio maiseli pamate ir ta plot,nes paskutini kart tik gemaline puslyte mate pries 10 dienu ir viskas.Na gal gi suplaks ta sirdute po savaiteles.Auga gi maziukas vistik.Ir tokia viltis dar man kad vibracija mates jam kai bande sirdute isgirst.Gal da maziukas sakau lb,stora gleivine,prisispaudes prie sienels ir aparatas nepagavo dar plaktelejimo
Geros naujienos!!! Jeigu palyginus su praeitu skanu yra progresas - tai saunu! "Plotj" sakyciau reiskia gemalelis. Sirdutei suplakti gali but dar prireiks savaiteles :-) Nosi aukstyn! Gerk daug vandens ir valgyk baltymu, nes tai yra pagrindines statybines medziagos vystymuisi ;-)
Aciu mergaites uz palaikyma Biski aisku neramina kad gydytojui 6savaites pagal dydi,o istikro 7 sav.Bet gal bus viskas gerai.Parvesiu jum virusiuku po savaites
Viskas bus gerai zurniuke15 Svarbiausia, kad jau mate daugiau nei praeita karta, nesijaudink taip!! Viskas bus gerai ir po savaites visos dziaugsimes tavo didejanciu zirniuku
Sveikos, 3dpi, visiskai jokių pojūčių, jokio tempimo ar panašiai...nieko.. Gal Tingine mano Blastute..... Bent kažką duotų apie save žinot... Ech reikia laukt..
Aciu mergaites uz palaikyma Biski aisku neramina kad gydytojui 6savaites pagal dydi,o istikro 7 sav.Bet gal bus viskas gerai.Parvesiu jum virusiuku po savaites
Na as ir tikiuosi kad savaitele susilygins.Ikvepet man optimizmo mergaites,aciu jums Tai tie virpesiukai gal ir yra sirdutes pulsavimas,tik echo dar nepagavo garso,to mazutelio.
As po isodinimo ir po HCG ,nelabai ka jutau.Gal sona kairi desini padaige.