Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

QUOTE(zurniuke15 @ 2015 02 17, 11:02)
Nu vel prisiskaiciau kad 6 sav.jau turi sirdute girdet.O man jau 7 sav.Tai vel stresuoju :(Geriau to interio isvis neskaityt.

Nesijaudinkit taip,tikiuosi viskas bus gerai.Kumstukai suspausti wub.gif .O pas ka jus daretes IVF?
Atsakyti
QUOTE(zurniuke15 @ 2015 02 17, 10:02)
Nu vel prisiskaiciau kad 6 sav.jau turi sirdute girdet.O man jau 7 sav.Tai vel stresuoju :(Geriau to interio isvis neskaityt.

Kas cia vel nosi nukabino? Neteisingus puslapius skaitei. Yra begales istoriju, kurios gal ir netelpa i nusistovejusiu taisykliu remus, bet su laiminga pabaiga ;-) Tarp ju ir begale istoriju, kai sirdute isgirsta 8-ta savaite ir begioja tie isdykeliai sekmingai po namucius ;-) Geriau jau nieko nebeguglink, nes kiekvienas nestumas yra savitas. Ne veltui pirmi trys menesiai yra priskiriami rizikos grupei. Juk pati sakei, kad teigiamu pokyciu nuo paskutinio echo buvo. Mano atveju nebuvo jokiu zymesniu pokyciu tarp dvieju apziuru, tik HCG sekmingai augo. Esi nestuke ir megaukis tuom! ;-)
Atsakyti
O mane pirma karta uzpuole grybelis, istine lytines lupos ir niezti... Tokiu netinkamu laiku doh.gif daktare israse zvakutes, bet bijau naudoti, nes juk tik sekmadieni idejo blastutes. Bandysiu gal naturaliais budais apgydyti kaip ramuneliu arbata paplauti ir pan. o jei nepades tada tas zvakutes gal detis... Ar buvo kuriai panasiai kaip man? Ar naudojot zvakutes? smile.gif
Atsakyti
Sakykit kas daretes kariotipo tyrima,kokia kaina?
Atsakyti
Justutee,visus 3 IVF dariausi Rigoje klinikoje Embrions,pas gyd.G.Treisa.
Atsakyti
QUOTE(Deimanteja @ 2015 02 17, 10:56)
O mane pirma karta uzpuole grybelis, istine lytines lupos ir niezti... Tokiu netinkamu laiku  doh.gif  daktare israse zvakutes, bet bijau naudoti, nes juk tik sekmadieni idejo blastutes. Bandysiu gal naturaliais budais apgydyti kaip ramuneliu arbata paplauti ir pan. o jei nepades tada tas zvakutes  gal detis... Ar buvo kuriai panasiai kaip man? Ar naudojot zvakutes?  smile.gif

Žvakutes GynoPevaryl galima naudoti nėščioms.
Praustis su soda, nuima niežėjimą.

Papildyta:
QUOTE(Justuteee @ 2015 02 17, 12:57)
Sakykit kas daretes kariotipo tyrima,kokia kaina?

Su siuntimu "valdiškai" nemokamai. Šiaip tai brangus.
Atsakyti
Sveikos,

Ka gi pasiskundziau vakar , kad snaigute tingine, ir nieko apie save neduoda zinoti...
ka gi, siandien vos ne visa diena jauciu desini kirsni sakyciau, ar sono tempima apacioj....nestipriai, bet maudzia siek tiek.....tikekimes snaigute prabudo ir pradejo kibti i darba smile.gif
tiesa, pradejo kristi crinonas gabaliukais tokiais, ale murzinais biggrin.gif bet kol kas jokio kraujo pozymiu nera.....
Zirniuke15, nepanikuok, viskas bus gerai, pamatysi smile.gif gal ir pas tave tinginukas koks isitaises ir neskuba visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 17, 15:07)
Žvakutes GynoPevaryl galima naudoti nėščioms.
Praustis su soda, nuima niežėjimą.

Man israse Lomexin zvakutes... aciu uz patarima, pabandysiu ir su soda smile.gif

LaiLa25, laukei laukei ir sulaukei blastutes veiksmu biggrin.gif Sekmes ir toliau!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimanteja: 17 vasario 2015 - 16:52
sveikutes, jungiuosi ir as i jusu rateli. Vasario 24 diena pirmas vizitas vk pas gyd. D. Visockiene del ivf. Pries tai turejom 4 iui klaipedoje.
Papildyta:
QUOTE(zurniuke15 @ 2015 02 17, 14:09)
Justutee,visus 3 IVF dariausi Rigoje klinikoje Embrions,pas gyd.G.Treisa.

jums dabar 3 ivf ar 4?
Atsakyti
oi Deimanteja, kad tu zinotum, kaip as noriu, kad cia tikrai ji butu....ir kad tai tikrai reikstu implantacija.....
tikiuosi ir tau pasiseks susitvarkyti su grybeliu....'
ir nepakenks niekas blastutei

QUOTE(Deimanteja @ 2015 02 17, 18:48)
Man israse Lomexin zvakutes... aciu uz patarima, pabandysiu ir su soda  smile.gif

LaiLa25, laukei laukei ir sulaukei blastutes veiksmu biggrin.gif Sekmes ir toliau!!!

Atsakyti
Sekmes LaiLa25. Viskas bus gerai smile.gif

Deimanteja o kaip tu laikaisi? Grybelis nemaloni staigmena, laikykis!
Papildyta:
Del Lomexin tu dar pasitark su gydytoja. Man atrodo, kad nestumo metu vartoti nerekomenduojama.
Atsakyti
Aciu, lb tikiuosi, kad sitas trecias kartas, bus sekmingas...

QUOTE(Daisy31 @ 2015 02 17, 20:32)
Sekmes LaiLa25. Viskas bus gerai  smile.gif

Deimanteja o kaip tu laikaisi? Grybelis nemaloni staigmena, laikykis!
Papildyta:
Del Lomexin tu dar pasitark su gydytoja. Man atrodo, kad nestumo metu vartoti nerekomenduojama.

Atsakyti