Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

Sveikos merginos,
seniai bebuvau...

Su Naujais Metais! 4u.gif tebūna jie vaisingi, visoms, mums, belaukiančioms. Sėkmingi jau esančioms nestuke.gif wub.gif

smagu matyt geras žinias, žiūriu jau ir liniuotės sparčiai pajudėjo tų, su kuriom kartu ar panašiu laiku startavom, kaip greitai laikas eina.

iš mano fronto kol kas jokių labai gerų žinių nėra. Leidžiu pailsėt organizmui, kaip jau turėjau padaryt iš pat pradžių po nepasisekusio, na bet gyveni ir mokais, žmogus. laukiu mm, dar vienų manau sulauksiu ir kovą tada bandysim vėl.
buvau gruodžio mėn. dar vienai echoskopijai, išsamesniai ir kad labiau apžiūrėtų visais kampais, nes su eiline taip nemato.
Endometriozė tfu tfu neatsinaujinus, kas geras ženklas, cictos, kurias įtarė, tai tos, kurios atsiranda ir išnkysta, o jau bijojau kad nebūtų pradiniai endo židinukai. kodėl yra skysčio aplink kiaušides nei vienas gydytojas paaiškinti negali, tiesiog reakcija į hormonus, kuriuos naudojau. Tai realiai jos ir neatskratysiu jei nenadoju doh.gif nu bet dabar bus bent 3 mėn praėję be nieko,tai tikiuos, kad bus susireguliavę.
belieka tikėtis geriausio, ir kad III karto neprireiks.
Apsilankysiu dar, bet ne kasdien, kol kas sunku bendraut kai pati stoviu tam pačiam taške 4u.gif bet mintimis su visom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Botanique: 03 sausio 2015 - 01:16
QUOTE(Ethan @ 2015 01 03, 00:01)
Naujienos geros, bet man hiperatimuliacija... pagulde i ligonine. ; (

Geras zenklas....tikimybe yra kad du turbut pas tave mirksiukas.gif laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 01 03, 02:22)
Geras zenklas....tikimybe yra kad du turbut pas tave  mirksiukas.gif  laikykis mergyt  4u.gif

Man jau geriau, aciu. Kiek bus tiek, laiminga nors ir su skausmais wink.gif
Papildyta:
Botaniqa, koks sunkus tavo kelias. Tikiuosi 2015 issipildys jusu svajone. Linkiu is visos sirdies!!!!
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2015 01 03, 00:04)
Sveikos merginos,
seniai bebuvau...

Su Naujais Metais!  4u.gif  tebūna jie vaisingi, visoms, mums, belaukiančioms. Sėkmingi jau esančioms  nestuke.gif  wub.gif

smagu matyt geras žinias, žiūriu jau ir liniuotės sparčiai pajudėjo tų, su kuriom kartu ar panašiu laiku startavom, kaip greitai laikas eina.

iš mano fronto kol kas jokių labai gerų žinių nėra. Leidžiu pailsėt organizmui, kaip jau turėjau padaryt iš pat pradžių po nepasisekusio, na bet gyveni ir mokais, žmogus. laukiu mm, dar vienų manau sulauksiu ir kovą tada bandysim vėl.
buvau gruodžio mėn. dar vienai echoskopijai, išsamesniai ir kad labiau apžiūrėtų visais kampais, nes su eiline taip nemato.
Endometriozė tfu tfu neatsinaujinus, kas geras ženklas, cictos, kurias įtarė, tai tos, kurios atsiranda ir išnkysta, o jau bijojau kad nebūtų pradiniai endo židinukai. kodėl yra skysčio aplink kiaušides nei vienas gydytojas paaiškinti negali, tiesiog reakcija į hormonus, kuriuos naudojau. Tai realiai jos ir neatskratysiu jei nenadoju  doh.gif  nu bet dabar bus bent 3 mėn praėję be nieko,tai tikiuos, kad bus susireguliavę.
belieka tikėtis geriausio, ir kad III karto neprireiks.
Apsilankysiu dar, bet ne kasdien, kol kas sunku bendraut kai pati stoviu tam pačiam taške  4u.gif bet mintimis su visom  4u.gif

Papildyta:
Nenusimink ir tikek kad kita kart pavyks. Man irgi nepavyko pirma karta. Dar turejo operuoti salinti vandenis
Dabar startuoju antra kart tikiuosi pavyks. O tau linkiu kantrybes ir vaisingu metu ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita105: 03 sausio 2015 - 12:00
Ethan wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2015 01 03, 08:59)
Man jau geriau, aciu. Kiek bus tiek, laiminga nors ir su skausmais wink.gif

Laikykis bus viskas gerai nesijaudink nesinervuok ir labai džiaugiuosi kad jums pavyko
Vitalėja kaip tau sekasi kaip tavo žirniukas auga
Atsakyti
Aciu, merginos..
Atsakyti
Kaip ramu cia pas jus. Kazkaip niekas nieko neberaso. As cia nauja tai nelabai jus zinau. Papasakokit kaip jum sekasi? Gal kas darote anglijoj ivf? Butu idomu paplepeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita105: 03 sausio 2015 - 23:49
QUOTE(jurgita105 @ 2015 01 03, 22:48)
Kaip ramu cia pas jus. Kazkaip niekas nieko neberaso. As cia nauja tai nelabai jus zinau. Papasakokit kaip jum sekasi? Gal kas darote anglijoj ivf? Butu idomu paplepeti.

mazdaug visos jau esame po ivf blush2.gif ir nemazai manau cia musu is uk . smile.gif
Atsakyti
O tai smagu. Man dar tik darys gale menesio. O kokioje klinikoje uk darotes?
Atsakyti
QUOTE(Nicute @ 2015 01 03, 14:54)
Laikykis bus viskas gerai nesijaudink nesinervuok ir labai  džiaugiuosi kad jums pavyko
Vitalėja kaip tau sekasi kaip tavo žirniukas auga

Labas Nicute, dar auginu, tik su didele baime, nes uzeina pilva paskaudeti, ir laukiu genetiniu tyrimu kuo greiciau, kad galeciau pasidziaugti nestumu. Viena etapa praeini tada baimes del kitu schmoll.gif O kaip tu laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 01 02, 21:00)
Ruta.B wub.gif Pacifica wub.gif Ethan wub.gif sveikinu jus labai labai  thumbup.gif

Mercuria, laikysiu kumscius uz Tave! Vasari ir as planuoju snaigutes pasiimti, tai lb idomu, koks cia procesas bus g.gif tikiuosi pasidalinsi ax.gif Saunuole, mergyt, kad nenuleidi ranku 4u.gif

Aciu Persikute123 !!

Sia savaite turi prasidet mmm, parasiau jau daktariukui. laukiam abu. Bandysim is naujo link to tikslo judet smile.gif

Visoms sekmes, kad tik kuo greiciau visos laimingos butumet 4u.gif 4u.gif
Atsakyti