Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

QUOTE(Mercuria @ 2015 01 05, 18:26)
Aciu Persikute123 !!

Sia savaite turi prasidet mmm, parasiau jau daktariukui. laukiam abu. Bandysim is naujo link to tikslo judet  smile.gif

Visoms sekmes, kad tik kuo greiciau visos laimingos butumet 4u.gif  4u.gif

Mercuria, linkiu kad sitas kartas butu sekmingas wink.gif
Atsakyti
O man kiausides maudzia, rytoj pirmoji diena, tad manau jos ir pasirodys...
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2015 01 05, 23:04)

Bet tai HCG nestuma rode?Gal gi viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2015 01 05, 21:04)

tau jas spaudzia nuo hiperstimiliacijos manau 4u.gif
Atsakyti
As vis dar ligonineje, dare pilvo punkcija. Hcg atrodo 160 minejo, nzn
Atsakyti
Merginos man iskilo toks klausimas, sakykit ar tos kurios darete kazkokias proceduras uzsienyje, kurios Lietuvoje yra kompensuojamos (pvz. histero ar laporaskopija) nebandet klausti ar ligoniu kasos nefinansuoja ta suma, kuri yra skirta Lietuvoje atliekamai procedurai, o skirtumas jau jusu reikalas. Susimasciau nes is esmes mes visi galime rinkti gydymo istaiga ir medika, tai ir su uzsienio klinikom turetu buti tas pats. Gal kuri jau bandete siuo klausimu ka nors issiaiskinti?
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2015 01 04, 12:05)
Labas Nicute, dar auginu, tik su didele baime, nes uzeina pilva paskaudeti, ir laukiu genetiniu tyrimu kuo greiciau, kad galeciau pasidziaugti nestumu. Viena etapa praeini tada baimes del kitu  schmoll.gif  O kaip tu laikaisi? 4u.gif

Tai va kad tos baimes ir nesibaigia bet svarbiausia kad viskas gerai pas tave bendrazyge 4u.gif
O as vis pagalvoju apie ketvirta karta,nors vyras labai priesinasi...Dar reikia leist organizmui atsigaut ir bus matyt kada cia bus ta pradzia
Atsakyti
Sveikos merginos, vel rasau jums g.gif siandien dariau vel tyrimus hcg 242 jau, progeseteronas 30, kaip ir dideja hcg.bet daktaras echoskopu niekur nestumo nemato.sako kartoti tyrima, nes echoskoskopu matosi tik kai skaiciai hcg virs 1500.tai belieka vel kartot tyrima ir laukti.gal nesivystantis, bet labai bijau kad nebutu negymdinis...gleivine labai maza, kas kelia nerima...
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 06, 18:36)
Sveikos merginos, vel rasau jums g.gif siandien dariau vel tyrimus hcg 242 jau, progeseteronas 30, kaip ir dideja hcg.bet daktaras echoskopu niekur nestumo nemato.sako kartoti tyrima, nes echoskoskopu matosi tik kai skaiciai hcg virs 1500.tai belieka vel kartot tyrima ir laukti.gal nesivystantis, bet labai bijau kad nebutu negymdinis...gleivine labai maza, kas kelia nerima...

Kas cia per situacija pas tave??? progesteronas zemokas vistiek liko...o kad skaiciukai auga ir nieko nemato,tai mistika...cia kazkaip kvepia man kiausintaki,kad tu pastojus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 01 06, 16:43)
Kas cia per situacija pas tave??? progesteronas zemokas vistiek liko...o kad skaiciukai auga ir nieko nemato,tai mistika...cia kazkaip kvepia man kiausintaki,kad tu pastojus...  g.gif

kad ir kiausintaki hcg auga vienodai, nebent tikrai nesivysto . kelinta tau diena po isodinimo dbr skaitos kocik ?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 01 06, 17:43)
Kas cia per situacija pas tave??? progesteronas zemokas vistiek liko...o kad skaiciukai auga ir nieko nemato,tai mistika...cia kazkaip kvepia man kiausintaki,kad tu pastojus...  g.gif

Nu gal ir taip, bet daktaras sako kad kiausintakiai normalus, o jei negimginis tai turetu buti padideje. progesteronas kaip aiskino daktaras -tai priklauso nuo organizmo.padidejo bet nedaug, tikrai.tik hcg auga kaip ir turi augti.glievine maza labai, zodziu vien nervai...penktadieni vel tyrimus darysiu, ir nezinau kada kas paaiskes, siaubas kazkoks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2015 01 06, 17:36)

Sveika,

Nu taip, mazoki skaiciai pagal laika, bet nuo praeito karto tai paaugo normaliai. Ir PRG paaugo, nors irgi mazokas dar. Ar padauginai crinono kieki? Aisku kiekvienos organizmas skirtingai gamina PRG, bet negi daktaras nepaminejo kad jis labai svarbus nestumui?
Telieka toliau vartot vaistus ir laukti sad.gif
Atsakyti