Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(georgiana @ 2015 03 04, 19:40)
nenoriu kazkam savo nuomones kisti, man negereja vis dar pradejau neuzmigti naktimis kazkaip man revitrolis maziau veikia nei xananxas net keista, ad geriu neseniai, aciu die kovo 10 diena pas gydytoja; siandien psaudimas vel aukstas, fb grupeje nenosinori buti nes ten kartais koks ima pasisakymas ir islenda viesas; pasirodo darbe isinekejau su viena kolege jei 25 metai man 40 mums panasus sutrikimai; man paumeje ypac siomis dienomis; labiausiai man panikos nesijaucia vasra kada darzai kazkokia maloni veikla dusiai, o dabar krachas kazkoks, ech ....einu paziureti kokia linksma rusiska komedija nes tai veikia teigiamai ir raminanciai 4u.gif stiprybes mergaites

O uzmigimui nebandet gerti stilnox arba halcion?
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 03 04, 16:48)
nu zinokit jau ir man paciai pradeda sirdy skaudet..
kazkaip nemoku paaiskinti.. toj pusej kur sirdis.. ir ypatingai darbe jauciu sedint..
naktimis nieko.. kai ka veikiu irgi kazkaip nieko enjauciu..
o db va istisai lyg durimas, lyg sunkumas.. nu nemoku paaiskint..zodziu jauciu kazka toj srity..
ir nesuprantu kas su manim darosi.. niekad man tos sirdies neskaudedawo..o db va skauda verysad.gif
nesuprantu.. jetus..
Papildyta:

As tai savęs ilgai nekankindavau. Jei užeidavo koks skausmelis, nu bėgdavau i poliklinika, pasidarydavau kardiograma, apramindavo mane ir praeidavo tie skausmai.
Atsakyti
QUOTE(Monika.as @ 2015 03 04, 11:44)
Sveiki, antra karta naudojuosi siuo portalu, tad net nelabai moku juo naudoti ir nezinau ar cia net rasau, kad gauciau norima rezultata - atsakymus...

Tai gi, mane kankina nerimo ir panikos priepuoliai, seimos daktare save, kad tai gali buti net depresijos pradzia. Jau 4menuo taip. Tirpsta galva, rankos, kojos, kaklas. Truksta oro, sirdis atrodo taip stipriai kala, kad net jauciu ja gerkleje. Dilgcioja kuna, vis kitose vietose. Kankina nemiga. Galva atrodo tokia sunki, lyg svino butu pilna. Pastovus galvos svaigimas ir bendras silpnumas.

Kaip su psichologe kalbejau, as per daug jauciu savo kuna. Ir jei tik kazkas siek tiek ne taip, man nevalingai gaunasi prisigalvoti, kad man viskas, sakes, basta, amen. 3 variantai: arba tuoj nualpsiu, arba tuoj numirsiu, arba isprotesiu.

Buvau pas psichiatre, israse Antidepresantu ir Stipriu raminamuju, negeriu nei tu, nei tu. Pradejau vaikscioti pas psichologe, kaip ir geriau atrodo, kai gali kazkam issipasakoti, kas slegia ir t.t., nes kazkodel nei draugem, nei gyvenimo draugui, nei tevam, niekam...negaliu issipasakoti. Man vis atrodo, kad manes nesupras, mane man uz nugaros apkalbes arba, kad as eilini karta nesukoncentruosiu demesio ir nusisnekesiu ka nors ir bus begalo geda.

Meciau darba, nes maniau nuo jo man vis blogeja. Vien nuo minties, kad ten nebegrisiu jau geriau, bet bijau ir naujo darbo ieskotis, atrodo, kad nepajegsiu jokio darbo dirbti, kad visur man nesiseks, kad niekam tokia darbuotoja nereikalinga.

Vaistu tikrai tikrai nenoriu gert. Vartoju raminamojo poveikio maisto papildus, arbatas - zoleles zodziu.

Ar yra buve kam taip? Kaip kovojot? Kiek truko viskas? Ar man pagaliau bus gerai?

Nenoriu švaistytis diagnozėmis, bet bandau spėti, kad depresiją jau turit. Jeigu vaistų nenorit gerti, turit įdėti pastangų surasti priežastis, kurios nulėmė dabartinę būseną. Bandykit aprašinėti savo jausenas, mintis, nuo ko blogėja nuotaika, kapstykit giliai, prisiminkit nemalonias akimirkas iš vaikystės ir pan.
Visos šioje temoje su panašiom problemom. Kovojam įvairiai. Kas su vaistais, kas be vaistų. Pasiguosdamos, išsikalbėdamos, retkarčiais išspardydamos užpakalius.
Ar jums pagaliau bus gerai, tai priklauso tik nuo jūsų. Niekas už jus jūsų gyvenimo nenugyvens ir už jį atsakinga jūs pati. Atsiprašau už tiesmukumą. 4u.gif Jau keletą metų jaučiuosi gerai, bet ne be pastangų. Džiugina tai, kad sugebu valdyti situaciją ir neįšokti į hipochondriją, neužsiciklinti ant nutirpimų, klaidžiojančių skausmų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2015 03 04, 09:46)
Taip, pykinimai praejo, ilgai kankino 4men net, po to seke pora gresianciu, o dbr dziaugiuosi kiekvienu suspurdejimu pilvelyje ir lb laukiu aukselio savo:) priaugau nemazai svorio 22kg, atrodau kaip banginis.. kada issimiegojau netneatsimenu, uzeina tankiai plakti sirdis, silpnumas, bet buti nesciai vistiek kazkas nuostabaus:)) o ypac turint musu liga

Kaip miela skaityti wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2015 03 04, 23:10)
Kaip miela skaityti wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sveikatos jums 4u.gif

Sveika, seniai matyta. Kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 03 02, 08:18)
sveikos..
na va saket mazai kas komentuoja,raso...
tai rasysiu as..
jau nebesuprantu ar tai normalu.. ar visi taip reaguoja.. ar tik tokie kaip as..sitaip reaguoja..
sest isgirdau kad mire jaunas vaikinas 28m nuo insulto.. ir viskas man.. sakes.. kasnis gerklej.. verkt norejosi.. bet negalejau.. pasirodyt.. kad kaip nenormali.. iskart vyra matau kaip jam taip gali buti (neduok dieve)..
nakty vis tikrinau ar kvepuoja.. vis pajudindawau jy.. begalo bijau db del to..
negaliu normaliai nieko mastyt.. tik apie tai ir temastau..
o gal wis delto tai normalu kad taip galvoju... nebesuprantu..
ziauriai bijau db.. vsi klausau ar kvepuoja.. nu negaliu.. paranoja...

Jauriems žmonėms manau, kad normalu 4u.gif aš papasakočiau ko tik neprisigalvoju...bet galim save raminti, jog turim lakią vaizduotę biggrin.gif
Atsakyti
nu va pagaliau pasirode merginos 4u.gif smagu, kad nieduliui viskas tvarkoj ir neblogai sekas kaip supratau bigsmile.gif

o kaip tu yessboss? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 04, 22:42)
nu va pagaliau pasirode merginos 4u.gif  smagu, kad nieduliui viskas tvarkoj ir neblogai sekas kaip supratau bigsmile.gif

o kaip tu yessboss? 4u.gif

Tikrai yessboss kaip tu??? 4u.gif
O kaip tiu jauniute?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 05 kovo 2015 - 07:34
QUOTE(niedulis @ 2015 03 04, 22:17)
O uzmigimui nebandet gerti stilnox arba halcion?

nieduli, nebandziau, bet jei isgeriu xanaxa tada uzmiegu, bet ryte galva bu na sunki tokia kaip po pachmielo tas pats ir revitrolis, tik jis matyt veliau suveikia nei xanaxas; ir pastebejau ar ta ar kita isgerus kaip uzmiegu kokius grazius sapnus sapnuoju, tokius pozityvius, teigiamus....pvz (siandien sapnavau maziukus baltus haskiukus kurie apie mane straksi blush2.gif )
o del tavo pasiulytu eisiu paskaitinesiu ir dar daktariukes apie juos klustelsiu ; labai aciu uz zinute 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif
Aš gerai visai, draugauju su Ad, kažkur 5 mėn jau smile.gif
Vis dar negaliu patikėt kad juos geriu ax.gif
Ačiū visoms už palaikymą, kurio man reikėjo juos pradedant 4u.gif nes grįžau į normalų gyvenimą smile.gif
Dabar turiu rūpestėlių dėl magistrinio, tai nerimas ir stresas didelis sukilo, bet nieko, kaip nors išgyvensiu ax.gif
Tiek beliko smile.gif O tada išvarau atostogų pas draugo į Norvegiją wub.gif
Kaip Jūs laikotės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 03 05, 08:33)

O kaip tiu jauniute?? 4u.gif

Na as kas liecia emocine bukle, jau lyg ir jauciuos atsigavus, bet nezinau ar cia pavasaris ar kas, bet baisiai sirdi musa, kazkas ne taip su ja daros, bet ignoruoju ir tiek 4u.gif

atejo pavasaris, jau gal ir sauletu dienu padauges, manau visos zydesim, to ir linkeciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 05, 12:23)
Na as kas liecia emocine bukle, jau lyg ir jauciuos atsigavus, bet nezinau ar cia pavasaris ar kas, bet baisiai sirdi musa, kazkas ne taip su ja daros, bet ignoruoju ir tiek 4u.gif

atejo pavasaris, jau gal ir sauletu dienu padauges, manau visos zydesim, to ir linkeciau bigsmile.gif

O as sedziu darbe ir vos laikausi..
Lb liudna kazkaip..
Snd kazkaip lb krutine spaudzia.. Sunku ykvepti..
Nebuwe man taip..
Tai lb panikuoju..
Nu zodziu.. Jau mintys belekokios..
Atsakyti