QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 09, 20:00)
Sveiki, suprantu jus.Bet nepergyvenkit. Jei jau ženget ši zingsni, kitas etapas bus pagerėjimas, grįžimas i normalu gyvenimą, Ad nutraukimas. Po to jau reikes neatkristi ir dirbti su savimi.
Viskas taip keistai prasidejo. Na, pakartosiu as savo istorija.Noredama mesti rukyti - naudojau pleistrus Niqorette. Pradzioje silpniausia - nieko nejauciau. Vyras sako imk stipriausia. Paemiau (kita Niquitin), viena diena lyg nieko, antra lyg lengvas nerimas buvo uzejes, bet nuplesiau ta pleistra, pagerejo, trecia diena prisiklijavau ir isvaziavau vaikus vezti i mokykla/darzeli, tik isleidau ir pasidare bloga. Svaigo viskas, nezmoniskai dege kunas, buvo sausio menuo, o man karstis pila, kalatojuosi. Skambinau tevui, pasakiau kur esu ir sakiau tuoj apalpsiu. Neapalpau, labai laikiausi, iskviete jis man greitaja, nueveze i ligonine, bet kol sulaukiau eiles - geriau pasidare. Kardiograma gera, kraujas geras, tik cukrus buvo pakiles, suleido raminamuju, lasaline ir isleido. Maniau tuom ir pasibaigs. Beeeet, prasidejo rytinis nerimas, kuris augo, augo ir augo. Nuejau pas seimos gyd - pakartojo tyrimus - viskas ok, cukrus jau normoje buvo, skydliaukes hormonai irgi normoje. Kreipiausi I gyd Vilka, jis sake nieko man nera, siaip pasinervinau, israse lexatonili, geriau geriau as ji, bet negerejo. Apsilankaiu vel pas ji, galvojau israsys AD, neisrase, sake turiu susitvarkyt pati. Bet vyras uzsienyje, as viena su vaikais, man reikia buti formoje. Kai pradejau verkti po simta kartu per diena - pati kreipiausi i Neuromeda. Snekejomes gal 1,5 val su psichiatre-psichoterapeute. Sake man nerimas ir jau auganti depresija (nuo tokios bukles). Israse man cipralex AD. Pradejau po ketvirtuka, po poros dienu po puse ir jau 4 dienos kaip po visa geriu. Rytai dar siaubingi, vis lexatonili kartu vartoju. Bet pabundu 6 ryte nuo karscio bangu (kaip klimakso metu buna moterims), dega kunas, tirpsta viskas, turiu isgerti raminanciu kokiu. Gydytoja liepe pakeisti xanaxu. Liepe ir nakciai gerti, kad iki ryto datempti ir kad geriau ryte butu. Aisku, dar mazai laiko praejo, skaiciau kad cipralexas labai isgirtas vaistas. Bet kai isgeriu ji 9 ryte, mazdaug uz valandos ar dvieju pasidaro neimanomai blogai - nerimas, panika, karstis, degantis kunas, atsiguli blogai, kazka darai - jegu nera. Vel turiu gerti raminancius. Viso jau cipralexa geriu 11 dienu. Po visa tablete dar tik 4 dienos. Kada laukti pagerejimo? Kaip zinoti ar vaistas tau tinka? Apetito visai nebuvo, dabar jau idienojus, i vakara atsiranda noras valgyt, bet ryte lyg norisi valgyt, bet vimdo nuo visko. Geriu tik arbatas kibirais, ir i wc kas 10 min begioju nuo jos.