Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(jauniute @ 2015 03 12, 20:34)
o tai jum iki to pleistro tokiu dalyku visiskai nepasitaikydavo? 4u.gif

Ne!! Niekada nieko panasaus nebuvo! Visi mane apibudina, kaip tikrai stipriu nervu. Nebuvau visiska poh...iste, bet niekada nieko neemiau i sirdi. Pries metus as su vaikais grizau i Lt, vyras liko uzsienyje. Visus tuos metus tempiau viska ant saves, drasinau kitus griztancius, dziaugiausi gyvenimu. Susiradau darba-po 5 men supratau, kad nebepatempiu, nes grafikas toks, kad ir vakarais tekdavo vaikus pas senelius vezti, o paciai i darba. Atsimenu apsizliumbiau pas dirika kabinete, pasakiau-nebegaliu. Vyras irgi palaike, sake nesikankink, as seima islaikau-tu rupinkis vaikais ir namais! Isejau is darbo, jauciausi nuostabiai! Turejau daug laisvo laiko, veikiau ka norejau. Vyras daznai atskrisdavo, santykiai musu nuostabus. Islydedavau ji be jokiu asaru, nes zinojau, kad taip reikia ir taip amzinai nesites. Darem namie remontus, pirkom baldus, viskas tiesiog idealu! Kol nusprendziau nuo nauju metu mest rukyt ir pradejau klijuot pleistrus kurie pades mest. Pats silpniausias "neeme" manes, uzsiklijavau stipriausia, pora dienu lyg nieko, o va trecia diena smoge. sad.gif kaip tik per vaiku atostogas kaledines labai issiderinom, ejom miegot 2-3 nakties, miegodavom po puse dienos. O ta diena buvo pirmas pirmadienis po atostogu, kai vyro jau nebuvo, teko paciai anksti keltis ir grizt i "darbini" rezima. Po to ivykio nuolat zemas spaudimas pradejo laikytis ir zema tempa. Dabar, va tik ka, matuojuos kaip iprastai pries miega-37 rodo( su dviem skirtingais termometrais). Tai va dabar vel susinervinau. doh.gif kas man yra??? Ryte tik 8 val geriau lexatonilio. Nakciai neuro 3 isgeriau. Dar leidzia man vit c ir vit b. Ir magnio geriau nesenai. Kas pakele man ta tempa???
Atsakyti
QUOTE(Mileja32 @ 2015 03 12, 21:56)
Ne!! Niekada nieko panasaus nebuvo! Visi mane apibudina, kaip tikrai stipriu nervu. Nebuvau visiska poh...iste, bet niekada nieko neemiau i sirdi. Pries metus as su vaikais grizau i Lt, vyras liko uzsienyje. Visus tuos metus tempiau viska ant saves, drasinau kitus griztancius, dziaugiausi gyvenimu. Susiradau darba-po 5 men supratau, kad nebepatempiu, nes grafikas toks, kad ir vakarais tekdavo vaikus pas senelius vezti, o paciai i darba. Atsimenu apsizliumbiau pas dirika kabinete, pasakiau-nebegaliu. Vyras irgi palaike, sake nesikankink, as seima islaikau-tu rupinkis vaikais ir namais! Isejau is darbo, jauciausi nuostabiai! Turejau daug laisvo laiko, veikiau ka norejau. Vyras daznai atskrisdavo, santykiai musu nuostabus. Islydedavau ji be jokiu asaru, nes zinojau, kad taip reikia ir taip amzinai nesites. Darem namie remontus, pirkom baldus, viskas tiesiog idealu! Kol nusprendziau nuo nauju metu mest rukyt ir pradejau klijuot pleistrus kurie pades mest. Pats silpniausias "neeme" manes, uzsiklijavau stipriausia, pora dienu lyg nieko, o va trecia diena smoge. sad.gif kaip tik per vaiku atostogas kaledines labai issiderinom, ejom miegot 2-3 nakties, miegodavom po puse dienos. O ta diena buvo pirmas pirmadienis po atostogu, kai vyro jau nebuvo, teko paciai anksti keltis ir grizt i "darbini" rezima. Po to ivykio nuolat zemas spaudimas pradejo laikytis ir zema tempa. Dabar, va tik ka, matuojuos kaip iprastai pries miega-37 rodo( su dviem skirtingais termometrais). Tai va dabar vel susinervinau.  doh.gif kas man yra??? Ryte tik 8 val geriau lexatonilio. Nakciai neuro 3 isgeriau. Dar leidzia man vit c ir vit b. Ir magnio geriau nesenai. Kas pakele man ta tempa???

O kodel jus isitikinus, kad jums nervai? Man tokie pozymiai buvo, kai turejau GERL ir uzdegima. Negerkit vaistu, kol visko neissityret, gal jums visai ne VG. Tik susigadinsit sveikata su AD, jeigu ne ta liga jusu
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2015 03 12, 22:16)
O kodel jus isitikinus, kad jums nervai? Man tokie pozymiai buvo, kai turejau GERL ir uzdegima. Negerkit vaistu, kol visko neissityret, gal jums visai ne VG. Tik susigadinsit sveikata su AD, jeigu ne ta liga jusu

GERL?? Man su skrandziu niekada nebuvo jokiu problemu, manes nekankina remuo, man neskauda nieko. Va ka tik garsiai skaiciau-tai vyrui mano tip top viskas. Tirtas, pertirtas. Bet jis ir kankinasi su tuo remeniu, su skrandziu jau nn metu. Nee, nemanau kad man gerl.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 12, 21:43)
na siuo
o tai tuos du menesius neblogai jautetes? ir kai nutraukinejot bedu nebuvo?smile.gif

Pakankamai gerai, bet ne super tuos du menesius kai pirmąkart mečiau, visai gerai buvo, dabar nutraukiant Pa pasireikšdavo. g.gif O jums kaip? Kažin prie tu pačiu vaistų nepriprantama? Prisirašiusių šiandien pas krūva psichoterapeutų, kokios brangios ju paslaugos doh.gif nu kada tas košmaras baigsis verysad.gif
Atsakyti
O kas nors yra pasveikęs po psichoterapijos g.gif gal gera psichoterapeutą Vilniuje kas rekomenduotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2015 03 12, 23:16)

Is pradziu ir as galvojau, kad jai GERLas, nes ji laaaabai lengva supainioti su vegetodistonija, GERLas ir panikos atakas sukelia, ir tachikardija, ir dusima, ir galvos svaigima, net akyse mirgejima, pozymiai buna tokie, tarsi po gero isgerimo ar apsinuodijimo, nieko nesinori, tik miegoti, o atsikelus-kojos dreba, i sonus nesioja... Bet paskui atmeciau ta varianta uzklaususi, kada PA ivyksta, ar pavalgius, ar isgerus kavos. Kadangi jai PA ivyksta anksti ryte, kol nevalgius, negerus-GERLas atkrenta. drinks_cheers.gif Vis tik tai liga, kuri susijusi su maistu. Jei tai butu GERLas, jai PA ivyktu bet kuriuo metu, praejus 0,5-2 valandoms po valgio. Galu gale blogai butu atsigulus vakare, sirdis dauzytusi is vakaro ir PA kankintu nakti ramiai bemiegant(skrandziui neisakysi, kada sultis tas isskirti). O dabar, kaip supratau, viskas vyksta anksti ryte. drinks_cheers.gif

QUOTE(Mileja32 @ 2015 03 12, 23:59)
GERL?? Man su skrandziu niekada nebuvo jokiu problemu, manes nekankina remuo, man neskauda nieko.

Visada buna pirmas kartas mirksiukas.gif Ir man niekada nebuvo blogai su skrandziu, kol dietos naujos neisbandziau doh.gif Dabar turiu ta malonuma, galiu apie ta liga disertacija rasyti doh.gif
Ir daznam GERLas buna ne rugstinis, t.y., remuo needa, nieko neskauda mirksiukas.gif
Visumoj, jei vis tik dietos pasilaikysit-susitvarkysit ir viduriavima, o gal Dievas duos, ir vegetodistonija apsitvarkys savaime drinks_cheers.gif Vis tik as ja suvaldziau ir be AD, be psichoterapeutu su dietos, uzsiemimo megiama veikla, saviitaigos pagalba. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 13 kovo 2015 - 19:14
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 13, 18:27)
O jums kaip?

Na man ir kazkaip (tfu tfu tfu per kairi peti) gerai viskas buvo, tik paskui kaip dejo atkritimas taip dejo doh.gif labai jus suprantu, kaip db jauciates, pati neseniai sitaip vargau, net prisimint nenoriu, laikykites, vistiek kazkaip isbrisit 4u.gif su vaistais arba net ir be ju 4u.gif
Atsakyti
o kaip ta Gerla nustato?ar reikia zarna ryti?
Atsakyti
QUOTE(Mileja32 @ 2015 03 12, 22:56)
. Dabar, va tik ka, matuojuos kaip iprastai pries miega-37 rodo( su dviem skirtingais termometrais). Tai va dabar vel susinervinau.  doh.gif kas man yra??? Ryte tik 8 val geriau lexatonilio. Nakciai neuro 3 isgeriau. Dar leidzia man vit c ir vit b. Ir magnio geriau nesenai. Kas pakele man ta tempa???

Nustokit matuotis temperatūrą. Fibriali temperatūra laikosi nuo įtampos. Patikrinta ne kartą ir ne mano vienos. Jeigu jos nejaučiat, kam matuojatės?
Keista jūsų situacija. Jeigu galvojate, kad viskas prasidėjo dėl antinikotininių pleistrų, gal reikėjo ne taip drastiškai mesti rūkyti. Žmonės visą gyvenimą rūko ir nieko. Gal tuomet geriau rūkyti, bet gyventi su sveikais nervais?
Atsiprašau, jei savo postu šokiruoju. Pati niekad nerūkiau.

GERL niekad temperatūros nekelia. Niekada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 13 kovo 2015 - 20:42
[quote=sena pažįstama,2015 03 13, 19
Visumoj, jei vis tik dietos pasilaikysit-susitvarkysit ir viduriavima, o gal Dievas duos, ir vegetodistonija apsitvarkys savaime drinks_cheers.gif Vis tik as ja suvaldziau ir be AD, be psichoterapeutu su dietos, uzsiemimo megiama veikla, saviitaigos pagalba. drinks_cheers.gif
Tai pas jus turbut trumpalaikė silpnos formos vegetodistonija buvo. Be vaistų pa tikrai nesuvaldysi verysad.gif
Atsakyti
Idomu, kaip Stichija laikosi g.gif skaičiau jos istorija ir kaip viskas is juodo i balta pasiverte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 13, 21:57)

Tai pas jus turbut trumpalaikė silpnos formos vegetodistonija buvo.

Be vaistų pa tikrai nesuvaldysi verysad.gif

Ka reiskia-trumpalaike silpnos formos vegetodistonija? smile.gif Kodel zmonem atrodo, kad jei sugebi situacija paimti i savas rankas, tai jis ta liga ne nesirgo arba sirgo "silpna forma"? Vargu, ar trumpalaike, nes as du menesius is lovos jau nelipau, numeciau 13kg, jau rasiau testamentas, o Santariskiu priimamajame mane jau pazindavo is pavardes doh.gif Aplankyti buvo visi daktarai, atlikti absoliuciai visi tyrimai iki paskutinio vizito pas gastroenterologa.

Kas jums tokias arklio pasakas sake? blink.gif Puikiai tos PA susivaldo ir be vaistu, tik saviitaigos pagalba. Tai juk tik nervai, jei juos apvaldo svetimi zmones-psichologai, tai pats zmogus, geriausiai zinantis savo kuna, dar greiciau sugeba ta PA suvaldyti.
Paskaitykit ankstesnes vegetodistonijos temas, ten esu tiek as, tiek kitos forumietes pasidalinusios patirtimi, kaip iveikti PA be vaistu 4u.gif
Atsakyti