Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 11, 20:30)
Butent, kad vegetodistonija 4u.gif Ne depresija, nes blogai jaustumetes visa diena, blogsai jaustumetes ir esant vyrui. Vegetodistonija-tai nervines sistemos, atsakingos uz vidaus organus, issibalansavimas 4u.gif
Cia konkreciau ir trumpai:
http://www.ligos.lt/...790#Fluoxetinum

Tai gal tas nikotino pleistras ir isderino visa nervu sistema ir gavosi vegetodistonija? O ji pagydoma?
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 11, 14:13)
Ir praktiškai jaučiatės kaip jausdavotės pries ligos pradžia- ramiai, tvirtai, saugiai, sveikai? Jokių fiziniu simptomų?

Zinokit, buna tikrai jauciu tu fiziniu simptomu, bet is esme spaemus ir sveiki zmones juk ju jaucia, bet nefiksuoja, o mes is proto del ju einam su sita liga, tai va as kazkaip nefiksuoju ju, pavyksta nekreipt demesio, uztai sakau ir jauciuosi tikrai normaliai 4u.gif aisku nustoju vartoti ad ir vel viskas is naujo doh.gif bet sakau man naujos nervu sistemos niekas neides, tai gal busena ir galima palengvint, bet as netikiu, kad nuo to pasveiksiu kada kazkaip schmoll.gif

gal galit ir man parasyti kokia knyga skaitot:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 11, 21:33)
Zinokit, buna tikrai jauciu tu fiziniu simptomu, bet is esme spaemus ir sveiki zmones juk ju jaucia, bet nefiksuoja, o mes is proto del ju einam su sita liga, tai va as kazkaip nefiksuoju ju, pavyksta nekreipt demesio, uztai sakau ir jauciuosi tikrai normaliai 4u.gif  aisku nustoju vartoti ad ir vel viskas is naujo doh.gif  bet sakau man naujos nervu sistemos niekas neides, tai gal busena ir galima palengvint, bet as netikiu, kad nuo to pasveiksiu kada kazkaip schmoll.gif

gal galit ir man parasyti kokia knyga skaitot:)

Jauniute, toje knygoje rašo, kad šis sutrikimas tikrai pasitrauks, juk ne visada ji turėjote. Rašau i az, kad reklamos nedaryčiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 11, 22:47)
Jauniute, toje knygoje rašo, kad šis sutrikimas tikrai pasitrauks, juk ne visada ji turėjote. Rašau i az, kad reklamos nedaryčiau wink.gif

Aciu, butinai reiks paskaityti 4u.gif na taip anksciau neturejau, bet jautrumasmano visada buvo kazkoks padidintas, nuo pat mazumes as be galo jautri doh.gif doh.gif doh.gif as ir taip nuo susirgimo nemazai ismokau, uzgrudina vistik sitos busenos 4u.gif sakau viska istversiu del situ dalyku tik bijau isprotet 4u.gif nors sako, kad neisprotejama bet kai jau visiska krize pasidaro, man atrodo kad neimanoma neisprotet nepuolus prie vaistu doh.gif doh.gif doh.gif vat sito nezinau kada ismoksiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 11, 22:30)
Aciu, butinai reiks paskaityti 4u.gif  na taip anksciau neturejau, bet jautrumasmano visada buvo kazkoks padidintas, nuo pat mazumes as be galo jautri doh.gif  doh.gif  doh.gif  as ir taip nuo susirgimo nemazai ismokau, uzgrudina vistik sitos busenos 4u.gif  sakau viska istversiu del situ dalyku tik bijau isprotet 4u.gif  nors sako, kad neisprotejama bet kai jau visiska krize pasidaro, man atrodo kad neimanoma neisprotet nepuolus prie vaistu doh.gif  doh.gif  doh.gif  vat sito nezinau kada ismoksiu doh.gif  doh.gif  doh.gif

As irgi jau nebetikiu, kas pasveiksiu verysad.gif sveikata vėl pradėjo smarkiai blogeti verysad.gif dabar irgi bijau ateities, kad neisproteciau, kad visa gyvenimą nuo vaistų nebūčiau priklausoma, kad jie nepakenktu sad.gif tokia jauna esu, už ka man taip sad.gif
Atsakyti
o kiek jums metu, Nerija? 4u.gif as irgi jauna labai, na bet ka darysi, vistiek tai ne baisiausia, kokios dar nesekmes kitus zmones istinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mileja32 @ 2015 03 11, 21:44)
Tai gal tas nikotino pleistras ir isderino visa nervu sistema ir gavosi vegetodistonija? O ji pagydoma?

o tai jum iki to pleistro tokiu dalyku visiskai nepasitaikydavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 12, 20:34)
o kiek jums metu, Nerija? 4u.gif  as irgi jauna labai, na bet ka darysi, vistiek tai ne baisiausia, kokios dar nesekmes kitus zmones istinka 4u.gif
Papildyta:

34. Bet jauniute, kaip as pavydžiu toms kasininkems, kurios ramiausiai sau sėdi, o as is ofiso lakstau kaip beprote, ramiai nusėdėti negaliu. Kaip pavydžiu toms mamoms, kurios pakelta galva veda vaikučius i darželi, o as vis vyro pradėjau prašyti, nes bijau, kad pakeliui man užeis negerumas, kaip pavydžiu, kai žmones kavinese atsipalaidavę valgo, o cia namie kramtai lėtai, kad neuzspringtum. Buna kam blogiau, bet ir ši liga beprotiškai baisi. Aišku, nusivalai ašaras, ir žengi i priekį, nes kitaip negali. Bet kaip liūdna, kai keturis metus darai VISKĄ, o po keturių metu vėl i pradinį tašką staigiai vėl grimzti, nors pries savaite viskas neblogai buvo doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 12, 22:09)
34. Bet jauniute, kaip as pavydžiu toms kasininkems, kurios ramiausiai sau sėdi, o as is ofiso lakstau kaip beprote, ramiai nusėdėti negaliu. Kaip pavydžiu toms mamoms, kurios pakelta galva veda vaikučius i darželi, o as vis vyro pradėjau prašyti, nes bijau, kad pakeliui man užeis negerumas, kaip pavydžiu, kai žmones kavinese atsipalaidavę valgo, o cia namie kramtai lėtai, kad neuzspringtum. Buna kam blogiau, bet ir ši liga beprotiškai baisi. Aišku, nusivalai ašaras, ir žengi i priekį, nes kitaip negali. Bet kaip liūdna, kai keturis metus darai VISKĄ, o po keturių metu vėl i pradinį tašką staigiai vėl grimzti, nors pries savaite viskas neblogai buvo doh.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kaip supratau jus nebegeriat ad, o kiek laiko jau be vaistu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 12, 21:11)
kaip supratau jus nebegeriat ad, o kiek laiko jau be vaistu? 4u.gif

Visai mažai, tik 2 men., bet gydytoja sakė nenori vėl rašyti AD man. Neva psichoterapija, bet neturiu as ka pasakotis ten. po savaites jaučiu vėl prašysiusiuos doh.gif man trečia diena pablogėjimas, bet taip bijau užleisti. Jauniute, o jus kelinta karta Ad vartojat? Irgi po pusmetį?
Atsakyti
oi as ad vartoju jau berods trecia karta, is pradziu gal pusmeti vartojau, veliau 1.5 ar du metus doh.gif paskutini karta as irgi atkritau nutraukus ad po keliu menesiu, tada kai cia visiskai is proto ejau doh.gif nesuprantu kodel taip greit atkritau, sunku suvokti man ir po siai dienai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 12, 21:32)
oi as ad vartoju jau berods trecia karta, is pradziu gal pusmeti vartojau, veliau 1.5 ar du metus doh.gif paskutini karta as irgi atkritau nutraukus ad po keliu menesiu, tada kai cia visiskai is proto ejau doh.gif nesuprantu kodel taip greit atkritau, sunku suvokti man ir po siai dienai doh.gif

Tai va man tas pats dabar, jokio streso neturėjau, o nerimas šia savaite toks, kokio nebuvo, gazdimantis be proto, jaciausi kaip apgirtusį, nesava, plius tas oro trukumas, įkvėpt oro negaliu. Linkiu, kad jums trečias kartas butų paskutinis. Turbut vėl metus planuosit gert ar trumpiau g.gif visus kartus ta pati geriat ?
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 03 12, 22:39)
Tai va man tas pats dabar, jokio streso neturėjau, o nerimas šia savaite toks, kokio nebuvo, gazdimantis be proto, jaciausi kaip apgirtusį, nesava, plius tas oro trukumas, įkvėpt oro negaliu. Linkiu, kad jums trečias kartas butų paskutinis. Turbut vėl metus planuosit gert  ar trumpiau g.gif visus kartus ta pati geriat ?

na siuo metu mano situacija siek tiek sudetingesne, nes planuosiu nestuma greit, tai teks kazkaip tvarkytis be ju arba su labai maza doze 4u.gif o siaip tai tuos pacius visada geriu, nes jie man tinka 4u.gif as tiesa vat pries si atkryti apturejau dideliu stresu labai, tai galvoju gal tas mane pribaige doh.gif doh.gif doh.gif
o tai tuos du menesius neblogai jautetes? ir kai nutraukinejot bedu nebuvo?smile.gif
Atsakyti