Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Vidam @ 2015 01 02, 14:23)
Kaip smagu didelis vonios kambarys  thumbup.gif pas mane - kaip kišenė, dviems žmonėms neprasilenkti biggrin.gif skalbimo mašina turi stovėti virtuvėje...

Siaip tai cia katytes rode ax.gif Bet sikinykas kartu su dzakuzi nebutinai dera. Tipo uosviene sika, o as maudausi? bigsmile.gif Nu neeee. Tada jau geriau lifte pasiusint mirksiukas.gif
Draugelis (dabar sedi, nes zmona bande padegt) garaze dzakuzi ir maaaza pirti isitaise. Tai ir vonia, ir pirtis gavosis visiskas sudas. Nei tas, nei kitkas pagal pilna programa nesuveikdavo schmoll.gif Beveik geriau elementoriskas dusas.
P.S. Katems tai abejoju ar jau taip labai dusas patiktu biggrin.gif
Atsakyti
Vilkra - aš mielai su tavim teleportuočiausi audringos jūros pažiūrėti biggrin.gif vaikystėje, kai žiema ir būdavo žiema, esu mačiusi sušalusias jūros bangas smile.gif
Nikuna - blink.gif a tai kur tu dirbti ar gyveni (ne pačioje Klaipėdoje?) kad keltis per marias reik?
Erode - kaip laikaisi? Gal sitaucija sprendžiasi, gal ramiau dūšioje nors kiek? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2015 01 02, 13:32)
Ir aš teleportuočiaus. Sveik, tau balso klosčių uždegimas.

Kaip pati laikaisi?
p.s o kaip geriausiai sveikti? biggrin.gif

QUOTE(Nikuna @ 2015 01 02, 14:01)
tai Jūs norit telepotuotis  g.gif  o kaip man reiks grįžti, uostas jau nebedirba....  doh.gif

o tai tavo darbas kur? blink.gif

QUOTE(vilkra @ 2015 01 02, 14:18)
NOOORIU teleportuotis prie jūros.. Mano didžiausia svajonė pamatyti jūrą per audrą. Iš arti. Niekas iš artimųjų to nesupranta... verysad.gif

aš irgi labai norėčiau pamatyt.. tik norėčiau likt sausa ir nesušalusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 01 02, 14:18)
NOOORIU teleportuotis prie jūros.. Mano didžiausia svajonė pamatyti jūrą per audrą. Iš arti. Niekas iš artimųjų to nesupranta... verysad.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 01 02, 14:57)
Vilkra - aš mielai su tavim teleportuočiausi audringos jūros pažiūrėti  biggrin.gif  vaikystėje, kai žiema ir būdavo žiema, esu mačiusi sušalusias jūros bangas  smile.gif
Nikuna blink.gif a tai kur tu dirbti ar gyveni (ne pačioje Klaipėdoje?) kad keltis per marias reik? 

lotuliukas.gif baikit baikas doh.gif lotuliukas.gif niekur man nereikia keltis, tik darbas nuo namų apie 10 km, bijau, kad didelis vejas užkils ir namo sunku bus grizti.... be to, mano langai į marių pusę ir jokių pastatų, kurie užstotų.....

o prie audringos jūros aš buvau - žiauriai faina thumbup.gif ir vėjas (tada) buvo labai šiltas prie pat jūros.... MB irgi nesupranta ko aš noriu prie audringos jūros - sako, jau buvai....
Atsakyti
Labai smagus visu fotoreportazai smile.gif Sakitai kaip koki komiksa smile.gif

Stai akimirkos is Giliuko gyvenimo smile.gif

https://www.youtube....h?v=FtgyNU5rD24
Atsakyti
Sveikos sulaukusios Naujųjų! Tegu niekada nestinga eurų, džiugių akimirkų, šypsenų 4u.gif o katinukams pakasiukų ir skanukų bigsmile.gif

user posted image

kokie faini Magnunos ir Vidam reportažai wub.gif Busy naminiai vaizdeliai taip pat nerealūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akacija- @ 2015 01 02, 17:34)
Sveikos sulaukusios Naujųjų! T

Sveika sveika ir Tu sulaukusi naujųjų... 4u.gif 4u.gif Kažkaip šiandien apie tave pagalvojau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 01 02, 16:37)
Sveika sveika ir Tu sulaukusi naujųjų... 4u.gif  4u.gif Kažkaip šiandien apie tave pagalvojau.. blush2.gif

Wow, dėkuj, kaip miela bigsmile.gif tikiuosi ne blogo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akacija- @ 2015 01 02, 17:40)
Wow, dėkuj, kaip miela  bigsmile.gif tikiuosi ne blogo  biggrin.gif  blush2.gif

oi - tikrai nieko blogo.. Žiūrėjau, kaip Trišė "padeda" didžiąjai atlikti technologijų namų darbus ( megzti virbalais)- pagalvojau, kaip mums pasisekė su kate. Ir kita mintis- gal ir Tu jau suradai Savo katę.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 01 02, 16:58)
oi - tikrai nieko blogo.. Žiūrėjau, kaip Trišė  "padeda" didžiąjai atlikti  technologijų namų darbus ( megzti virbalais)- pagalvojau, kaip mums pasisekė su kate. Ir kita mintis- gal ir Tu jau suradai Savo katę.. blush2.gif

Džiugu, kad Jums taip pasisekė bigsmile.gif thumbup.gif

Neradau ir neieškau, nenoriu ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 01 02, 17:58)
oi - tikrai nieko blogo.. Žiūrėjau, kaip Trišė  "padeda" didžiąjai atlikti  technologijų namų darbus ( megzti virbalais)- pagalvojau, kaip mums pasisekė su kate. Ir kita mintis- gal ir Tu jau suradai Savo katę.. blush2.gif

Atsisiurbiu. Pas jumis cia tik ax, ox, zaja..ys ir t.t. O tolko tai jokio is tu plepesiu nera. Siaip tai idomios "fotosesijos" (bent man pirmoji tai tikrai patiko; tik pas sunis dar neziurejau ar ko nors panasaus nera), bet kai persudoma ir tas pats per ta pati tai irgi jau... kaip cia pasakius... g.gif Visoms atrodo, kad ju katinas pats PACIAUSIAS ir ji tiesiog privalu pademonstruot is visu rakursu. Gal taip ir yra, bet ziurkiu Pasaulyje 2000 kartu daugiau negu zmoniu. Tai ka te tie musu katiniukai veikia? A?? bigsmile.gif Taip, taip; miegam, ilsimes ant dirbtinio kilimelio (aba buciuojames su prisukamom ozkytem) ir jokio sazines grauzimo nejauciam???? lotuliukas.gif
Jo esam biski faini. VERGAI! Parklupde tas murkiantis kamuoliukas labiau ir greiciau negu koks zemaitisku pagaliu sudrapalintas kryziuotis biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
SEKMES!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akacija- @ 2015 01 02, 18:02)

Neradau ir neieškau, nenoriu ir viskas...

Bet čia užsuk. 4u.gif
Atsakyti