Ach.. kaip užtikrintai veikia ignoras

Na bet nesuprantu žmonių
jei nepatinka tema,tai ko lįsti
Yra temų kur aš tik paskaitau, yra tokių kur retkarčiais kai ką parašau ir nematau jokios tragedijos ir bėdos. Kiekvieno laisva valia kokią temą rinktis

Vidam, visokių žmonių yra
Susisiurbs atgal. Iki sekančio karto

QUOTE(busycat @ 2015 01 02, 18:17)

Sveika pasirodžius, Akacija

Giliuką pelės užpuolė

QUOTE(vilkra @ 2015 01 02, 19:17)

QUOTE(vilkra @ 2015 01 02, 18:17)
Būtinai

Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 02, 18:30)
Sveika pasirodžius, Akacija
Tikiuosi ir šiais metais mūsų nepamirši ir lankysies
Giliuką pelės užpuolė
mielas katulis 

Giliuką pelės užpuolė

Nepamiršiu

Tiesą pasakius, dažnai jus paskaitydavau, tik gal mažiau pakomentuodavau

O jau imperatoriaus pasaulio valdymas niekaip iš galvos neišeina

Papildyta:
Akį dauguma užmeta, bet niekas naglai neįlenda ir nenurodinėja kas persūdoma, o kas ne

Vuo- nusprendžiau išbandyti Trišės pakantumą JK... Pakantumas lygus nuliui.
Peles reikia ėsti..

kol ranka ant čiuprynos- dar dar- tik pakeli- dantukai patys lenda prie kailiukų.. O "kailiukai" nesupranta grėsmės.. Jiems Trišė- dar viena gerietė katė. Teks kažkaip užsiimti auklėjimu.
Peles reikia ėsti..

kol ranka ant čiuprynos- dar dar- tik pakeli- dantukai patys lenda prie kailiukų.. O "kailiukai" nesupranta grėsmės.. Jiems Trišė- dar viena gerietė katė. Teks kažkaip užsiimti auklėjimu.
Labu dienu, skaiciau skaiciau ir galvojau nu kiek iskes ignora
tas Supermaminas uztriges ne vyru kompanijoj
Taip kiekvieno katinas paciu pciausias, bet smagu stebeti nuotykius musu temos katineliu jie visi jau kaip savi
beje siandien idomumo delei paziurinejau kiek gi cia kainuoja meino meskiukai tai 400svaru
et bet vistiek noriu savo kaciuku cia
sianakt vel is darbo su taxi gryzom, jei taip ir toliau, tai man jau ir dirbt neapsimokes, nes valandos uzdarbi atiduodu taksui ir tai jei vaziuojam tryse
na beveik, reiktu masina pirkt jos tai pigios cia bet visi mokesciai joms nepigus.... 
Vikros kailiukai
Trisei speju jos tik eiliniai gaudymo objektai kol kas

Taip kiekvieno katinas paciu pciausias, bet smagu stebeti nuotykius musu temos katineliu jie visi jau kaip savi

beje siandien idomumo delei paziurinejau kiek gi cia kainuoja meino meskiukai tai 400svaru
et bet vistiek noriu savo kaciuku cia

sianakt vel is darbo su taxi gryzom, jei taip ir toliau, tai man jau ir dirbt neapsimokes, nes valandos uzdarbi atiduodu taksui ir tai jei vaziuojam tryse

Vikros kailiukai

Man tik Tuomces negyvai neuzpiskit! OK?? Jin reikalinga GYVA!! O visos kitos galit aikset, dziugaut, piktintis, vemt (saltibarsciais; tada bus panasu i mano avatara) aikset, zagset nuo kiekvieno ziaugtelejimo... Dargi pasakysiu paslapti (!!!) uz kiekviena ziaugtelejima SM dalyvio tasku primusa! Jo, jo! Galit pas ka norit pasiklaust!!
Matomai kazkam tatai patinka. O gal ir ne be reikalo. Na is mano varpines biski kitaip atrodo, bet... ne visi(-os) juk varpines turi
Luztu....
Soriukas mergicos (iskaitant ir Busi. Ilgaaai nervas atlaike
). Visas MYLIU!!!
P.S. O stovi ar kitaip tai cia jau visai kitas ir klaustukas :ged1a2:
Nebeerzinsiu. Zodis! (As savo zodzio seimininkas)!!!

Matomai kazkam tatai patinka. O gal ir ne be reikalo. Na is mano varpines biski kitaip atrodo, bet... ne visi(-os) juk varpines turi

Luztu....

P.S. O stovi ar kitaip tai cia jau visai kitas ir klaustukas :ged1a2:
Nebeerzinsiu. Zodis! (As savo zodzio seimininkas)!!!

QUOTE(busycat @ 2015 01 02, 20:11)
Nu - kad ne visiems

Visi jie normalūs, šeimyniniai