Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Ach.. kaip užtikrintai veikia ignoras rolleyes.gif
Atsakyti
Na bet nesuprantu žmonių g.gif jei nepatinka tema,tai ko lįsti g.gif Yra temų kur aš tik paskaitau, yra tokių kur retkarčiais kai ką parašau ir nematau jokios tragedijos ir bėdos. Kiekvieno laisva valia kokią temą rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 02 sausio 2015 - 18:33
Vidam, visokių žmonių yra biggrin.gif Susisiurbs atgal. Iki sekančio karto laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 02, 18:17)
Ach.. kaip užtikrintai veikia ignoras rolleyes.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sveika pasirodžius, Akacija 4u.gif Tikiuosi ir šiais metais mūsų nepamirši ir lankysies smile.gif
Giliuką pelės užpuolė biggrin.gif mielas katulis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 01 02, 19:17)
Bet čia užsuk. 4u.gif

mirksiukas.gif itariu, kad visi uzmesim aki kai niekas nematys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 01 02, 18:17)
Bet čia užsuk. 4u.gif

Būtinai 4u.gif ačiū už svetingumą 4u.gif ir čia labai smagu, negaliu neužsukti. O kitiems prašalaičiams, kuriems kažkas nepatinka, neverta čia lįsti ir kažką nurodinėti doh.gif ir TAIP, kiekvienai savas katinukas yra pats pačiausias ir abejoju ar kuri su tuo nesutiktų. Jeigu reikia kažkokio tolko, niekas nedraudžia pasikelti nuo kompiuterio ir eiti filosofinių knygų paskaityti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 02, 18:30)
Sveika pasirodžius, Akacija  4u.gif  Tikiuosi ir šiais metais mūsų nepamirši ir lankysies  smile.gif
Giliuką pelės užpuolė  biggrin.gif  mielas katulis  wub.gif

Nepamiršiu schmoll.gif mirksiukas.gif kaipgi aš be Grikiuko, Kruopytės, Kiaros, Boso, Ainu ir visų kitų keturkojų gražuolių?
Tiesą pasakius, dažnai jus paskaitydavau, tik gal mažiau pakomentuodavau blush2.gif
O jau imperatoriaus pasaulio valdymas niekaip iš galvos neišeina biggrin.gif
Papildyta:
Akį dauguma užmeta, bet niekas naglai neįlenda ir nenurodinėja kas persūdoma, o kas ne doh.gif
Atsakyti
Vuo- nusprendžiau išbandyti Trišės pakantumą JK... Pakantumas lygus nuliui.

Peles reikia ėsti..

user posted image

kol ranka ant čiuprynos- dar dar- tik pakeli- dantukai patys lenda prie kailiukų.. O "kailiukai" nesupranta grėsmės.. Jiems Trišė- dar viena gerietė katė. Teks kažkaip užsiimti auklėjimu.
Atsakyti
Labu dienu, skaiciau skaiciau ir galvojau nu kiek iskes ignora lotuliukas.gif tas Supermaminas uztriges ne vyru kompanijoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taip kiekvieno katinas paciu pciausias, bet smagu stebeti nuotykius musu temos katineliu jie visi jau kaip savi wink.gif
beje siandien idomumo delei paziurinejau kiek gi cia kainuoja meino meskiukai tai 400svaru
et bet vistiek noriu savo kaciuku cia verysad.gif
sianakt vel is darbo su taxi gryzom, jei taip ir toliau, tai man jau ir dirbt neapsimokes, nes valandos uzdarbi atiduodu taksui ir tai jei vaziuojam tryse blink.gif na beveik, reiktu masina pirkt jos tai pigios cia bet visi mokesciai joms nepigus.... g.gif
Vikros kailiukai thumbup.gif Trisei speju jos tik eiliniai gaudymo objektai kol kas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 02 sausio 2015 - 18:54
Man tik Tuomces negyvai neuzpiskit! OK?? Jin reikalinga GYVA!! O visos kitos galit aikset, dziugaut, piktintis, vemt (saltibarsciais; tada bus panasu i mano avatara) aikset, zagset nuo kiekvieno ziaugtelejimo... Dargi pasakysiu paslapti (!!!) uz kiekviena ziaugtelejima SM dalyvio tasku primusa! Jo, jo! Galit pas ka norit pasiklaust!! 4u.gif
Matomai kazkam tatai patinka. O gal ir ne be reikalo. Na is mano varpines biski kitaip atrodo, bet... ne visi(-os) juk varpines turi ax.gif biggrin.gif
Luztu.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Soriukas mergicos (iskaitant ir Busi. Ilgaaai nervas atlaike thumbup.gif ). Visas MYLIU!!! wub.gif
P.S. O stovi ar kitaip tai cia jau visai kitas ir klaustukas :ged1a2:
Nebeerzinsiu. Zodis! (As savo zodzio seimininkas)!!! blink.gif
Atsakyti
Va kokių vyrų mačiau Danijoj a?a? Ir visiems 40% nuolaida laugh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 02, 20:11)
Va kokių vyrų mačiau Danijoj a?a? Ir visiems 40% nuolaida laugh.gif

Nu - kad ne visiems g.gif tie, kur normalesni kaip ir buolaidos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visi jie normalūs, šeimyniniai laugh.gif
Atsakyti