Tikrai dailūs Busy namučiai
Kiara ant įspūdingo fotelio dar karūną pasidėjusi, kad per mažai nebūtų
tikra carievna
Ryžas kompu dirba
Ir saulė matosi kad pro langus šviečia
Busy tai gal to visų čia nupasakoto vaizdelio bent nuotraukytę būtų galima
QUOTE(Weronica @ 2015 01 07, 14:25)
Gal tiek to, papyksiu truputi, bet toliau dirbsiu širdžiai mielą darbą už širdžiai mielą atlyginimą ir apseisiu be youtubių 
Aš tikriausiai išvis atsisakyčiau interneto darbe per PC (iš bėdos galima gi pasinaudoti internetu per telefoną), jeigu kas duotų širdžiai mielą darbą su dar mielesniu atlyginimu
Tai vadinasi LT didesnė žiema nei pas mus, mes dabar lietuje gyvenam ir 0 temperatūroje 
pati žaisk
Weronica nuotraukų namų neturiu
Čia jos pačios akies krašteliu nužiūrėjo, kur ten Ryžas su Kiara ir kokiam fone miega
Galiu tik Kiarą su lape parodyt
pati žaisk
Weronica nuotraukų namų neturiu
Vos iveikiau visas zinutes, foto labai grazios. Katinai superiniai!
As lapkriti sveciavausi alesunde pas drauge tai vaje kaip ten grazu
Noriu paklaust kur dingta peles, Giliukas turi 8 pelytes ir visos dingo, ieskau po visus namus, nesuprantu kiba jis slepia jas kazkur
As lapkriti sveciavausi alesunde pas drauge tai vaje kaip ten grazu
Noriu paklaust kur dingta peles, Giliukas turi 8 pelytes ir visos dingo, ieskau po visus namus, nesuprantu kiba jis slepia jas kazkur
Oi ta Kiara
o jau vuodegos ilgumas
Sagyte - jeigu sužinosi kur dingsta pelytės ir man pasakyk
nes pas mane analogiška sitaucija su Kruopos kamuoliukais
irgi nežinau kur jie visi išsislapsto
Sagyte - jeigu sužinosi kur dingsta pelytės ir man pasakyk
QUOTE(sagyte @ 2015 01 07, 14:43)
Teta sagyte, negi jūs tokia suaugusi būdama nežinote, kad žiemą pelės pasislepia? Net aš jų nerandu pagauti, todėl gaudau paukštukus. Nesijaudinkite, ateis pavasaris ir pelės sugrįš i jūsų namus
Negaliu nepasidalint. Būtinai visus atvejus išžiūrėkit
Kačių psichologijos niuansai
pvz.
jie man sakė, nesėdėt ant klaviatūros:

Kačių psichologijos niuansai
pvz.
jie man sakė, nesėdėt ant klaviatūros:

Kivuka, pas mus nei paukstukai neatskrenda, buvo kelios pelytes ir tos prapuole. Giliukas baisia liudi :)Siandien dvi tokias ziurkikes parnesiau ir jos jau dingo, kol valgyt dariau
Busy filmukai labai patiko
Erdvūs jaukūs šviesūs namai
Puikūs katinai
Bosas toks ramiakas. O Kiara tai tikra moteriškė- multitaskina- tai kailiuką pasiprausia, tai gėlytę pauosto, gaudydama peliukę.