Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Tikrai dailūs Busy namučiai 4u.gif Kiara ant įspūdingo fotelio dar karūną pasidėjusi, kad per mažai nebūtų thumbup.gif tikra carievna thumbup.gif Ryžas kompu dirba biggrin.gif Ir saulė matosi kad pro langus šviečia biggrin.gif
Atsakyti
Busy tai gal to visų čia nupasakoto vaizdelio bent nuotraukytę būtų galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 01 07, 14:25)
Gal tiek to, papyksiu truputi, bet toliau dirbsiu širdžiai mielą darbą už širdžiai mielą atlyginimą ir apseisiu be youtubių biggrin.gif

Aš tikriausiai išvis atsisakyčiau interneto darbe per PC (iš bėdos galima gi pasinaudoti internetu per telefoną), jeigu kas duotų širdžiai mielą darbą su dar mielesniu atlyginimu biggrin.gif Dabar gi, tik atlyginimas mielas....todėl teks ieškotis kito darbo ax.gif
Atsakyti
Tai vadinasi LT didesnė žiema nei pas mus, mes dabar lietuje gyvenam ir 0 temperatūroje laugh.gif

pati žaisk

Weronica nuotraukų namų neturiu blush2.gif Čia jos pačios akies krašteliu nužiūrėjo, kur ten Ryžas su Kiara ir kokiam fone miega hihihi.gif Galiu tik Kiarą su lape parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 sausio 2015 - 14:46
Vos iveikiau visas zinutes, foto labai grazios. Katinai superiniai!
As lapkriti sveciavausi alesunde pas drauge tai vaje kaip ten grazu wub.gif
Noriu paklaust kur dingta peles, Giliukas turi 8 pelytes ir visos dingo, ieskau po visus namus, nesuprantu kiba jis slepia jas kazkur biggrin.gif
Atsakyti
Oi ta Kiara biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o jau vuodegos ilgumas wub.gif
Sagyte - jeigu sužinosi kur dingsta pelytės ir man pasakyk smile.gif nes pas mane analogiška sitaucija su Kruopos kamuoliukais biggrin.gif irgi nežinau kur jie visi išsislapsto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 01 07, 14:43)
Noriu paklaust kur dingta peles, Giliukas turi 8 pelytes ir visos dingo, ieskau po visus namus, nesuprantu kiba jis slepia jas kazkur  biggrin.gif

Teta sagyte, negi jūs tokia suaugusi būdama nežinote, kad žiemą pelės pasislepia? Net aš jų nerandu pagauti, todėl gaudau paukštukus. Nesijaudinkite, ateis pavasaris ir pelės sugrįš i jūsų namus 4u.gif Gal net mažų peliukų parsives biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 07 sausio 2015 - 14:54
Negaliu nepasidalint. Būtinai visus atvejus išžiūrėkit thumbup.gif

Kačių psichologijos niuansai

pvz.
jie man sakė, nesėdėt ant klaviatūros:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kivuka, pas mus nei paukstukai neatskrenda, buvo kelios pelytes ir tos prapuole. Giliukas baisia liudi :)Siandien dvi tokias ziurkikes parnesiau ir jos jau dingo, kol valgyt dariau smile.gif doh.gif
Atsakyti
Nėkur tos pelės nedingsta, nei žėmą, nei vasarą. Visas pasislėpušias peles randa mamka, ba gera jį, pažadu

user posted image
Atsakyti
Busy filmukai labai patiko thumbup.gif Erdvūs jaukūs šviesūs namai wub.gif Puikūs katinai wub.gif Bosas toks ramiakas. O Kiara tai tikra moteriškė- multitaskina- tai kailiuką pasiprausia, tai gėlytę pauosto, gaudydama peliukę. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 07, 15:03)
Nėkur tos pelės nedingsta, nei žėmą, nei vasarą. Visas pasislėpušias peles randa mamka, ba gera jį, pažadu

Kooookia tavo mamka faina.. bigsmile.gif Gal galėtų jį atvažiuoti pas mane ir surasti visas peles kieme, kurias aš gaudau? bigsmile.gif Įdėčiau tau kelias lauktuvių bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti