Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Na... yra ir tamsioji šio džiaugsmo pusė laugh.gif
Atsakyti
Aš irgi nupirkau saviškei prisukamą pepę, bet .... Nika tik į mane žiūri, kai prisuku doh.gif su mintimi - nu gerai, aš pažiūrėsiu, kaip tu žaidi....
Papildyta:
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 07, 15:11)
??????????? g.gif

Aist stomatologė ax.gif
Atsakyti
Jetau Busy kiek daug tu šiandien savo tamsiųjų pusių atskleidei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 07 sausio 2015 - 16:34
QUOTE(busycat @ 2015 01 01, 02:40)
Svėiki atvykę į žėmę... žalėji žmogeliūkai iš ateitės

O požemių neapžiūrėjai ,ten nykštukai gyvena.
Atsakyti
Oi, jungiuosi į dingusių pelių paieškos tarnybą biggrin.gif Runcelio mėgstamos virvinės barškančios dingsta iškart po to, kai Pedras nukandžioja joms uodegas doh.gif

Pas mus dar yra "kaktuso šalis" - t.y. vieta, kur niekas niekad nerado Mauricijaus pradanginto kaktuso, na ir kitų pelių bigsmile.gif

Dar yra klastingas rūsys, tykantis ir suryjantis vargšų katinėlių pelikes, o mama tokia stora, kad po laiptais už rekuperatoriaus neužlenda ir pelikių neišgriebia doh.gif

Kasdien bijau, kad katinų teisių tarnybai nepskambintų... blush2.gif

Kiara tokia gražuolė wub.gif nematau jokio nešvankumo riūūūžavuose padukuose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 07 sausio 2015 - 16:32
QUOTE(Weronica @ 2015 01 07, 16:29)
Jetau Busy kiek daug tu šiandien savo tamsiųjų pusių atskleidei biggrin.gif

Pabrėšiu, kad krapštukus traukiu ne aš laugh.gif Zosė straublianosė čia pas mus Kiara, ir tai jos tamsioji pusė hihihi.gif

Atsakyti
Sveikos visos , apsimlavau, žadėjau lankytis dažniau blush2.gif blush2.gif blush2.gif , gal ateitį išeis pasitaisyti.Končitas mano vardu visų atsiprašo
user posted image
Murka irgi siunčia Naujametinius linkėjimus .Tai yra visiems katuliams po Kalėdinį vainiką

user posted image
Eliukas patikrins ar viskas gerai
user posted image
Ir galiausiai su Murka ramiai snustels valandėlę kitą.
user posted image
Atsakyti
Nu siaubų siaubas.....Ką tik iš Kivio gaurų rankiojau kiaušinienę doh.gif Vienas gudrutis sugalvojo žaidimą - prisikemšu pilną burną kiaušinio ir nuėjęs išpurškiu ant katino, kuris nieko neįtardamas garuoja ant palangės doh.gif Ir, svarbiausia, iš Kivio jokios reakcijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 07 sausio 2015 - 16:44
Kivuka 4u.gif

Končitas wub.gif Tip top Pampliukas wub.gif
Atsakyti
Sveika MamaDanute, Murka kokia pasikėlusi nerodo savo gražaus feisiuko blush2.gif Vainikas labai gražus, aš jau visus vainikus, žvaigždes paslėpiau iki kitų metų 4u.gif

Kivuka, uoj... užjaučiu. Kiviui tai gerai, pasiliko kiaušinienę pavakariam laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 07, 16:43)
Vienas gudrutis sugalvojo žaidimą - prisikemšu pilną burną kiaušinio ir nuėjęs išpurškiu ant katino,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif uoj ir aš pabūsiu tikra lietuve .

Atsakyti
Giliukas irgi iesko su mumis ir dar tipo kai kuriose vietose nustemba, rimtai neraa????? lotuliukas.gif
Ale rezultatas yra is 8 radom 2 thumbup.gif viena ziurke kuria siandien pirkom ir peliuka 4u.gif Gal kada ir kitas rasim smile.gif
Nu pasiseke Kiviui kiausiniene ir dar sukramtyta tiesiai i burna tik nuryti belieka smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti