Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

O, ir aš nemyliu medžiotojų...
Kartą Stiliuje skaičiau kažkokios žąsies pagagenimą, kad ji megstanti baisiai meddžiokles. Žvėreliai? na, taip, jų gaila, bet gi ji juos paglostanti ir jų atsiprašanti. Negyvų doh.gif

O va, skausmui esu pakanti. Tai nebaisumas man odontologai rolleyes.gif

Užtai bijau gilaus vandens. Ir dar bijau už artimuosius unsure.gif
Dar negerai jaučiuosi kai kuriose uždarose patalpose. Negerumo viršūnė yra liftas po žeme arba požeminis ežeras bigsmile.gif

bet niekad nebūč pamaniusi, kad Aist bijotų šokti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 07 sausio 2015 - 22:16
Va, kokia atsakinga Vėtros profesija ir įtariu labai labai stresinė unsure.gif Baisu geriančios moterys, smurtaujantys vyrai ir narkomanai visokie.

Aš tai norėč nugalėti savo baimes, dalinai sutinku su Aist, kad baimės paviešinimas, šioks toks spyris jai į užpakalį thumbup.gif Bet labiau norėtūsi baimę įbauginti taip, kad jinai sėdėtų tyliais kaip pelė po šluota ir nebekaišiotų savo nosies ten kur nereikia
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 01 07, 22:11)
Ir dar bijau už artimuosius unsure.gif

Ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano receptas baimėms nugalėti - kuo dažniau daryti tai ko bijai, kad tai taptų įprastiniu dalyku, bet aišku toks receptas ne visoms baimėms tinka. Vaikystėje labai drovi buvau, baisu būdavo kai kiti žmonės į mane dėmesį atkreipdavo. Po mokyklos ėmiausi naikinti savo baimes ir išvaikiau, na gal liko kur pakampėse kokia dar užsilikusi smile.gif Va Erendira teisingai įvardijo baimę dėl artimųjų, bet čia ne baimė manau, čia jau normalus dalykas 4u.gif Su guma tai nežinau ar pasiryžčiau šokti g.gif nėr tam poreikio, o štai ant lyno virš Nemuno praskrieti tai norėčiau biggrin.gif
O šiaip tai baimės yra normalus dalykas, juk sakoma, kad drąsus ne tas kuris nieko nebijo, o tas kuris bijo bet vistiek daro smile.gif
Labanakt mergytės, einu lovytėn kol ten dar vietos yra nes kojūgalis ir vidurys jau užimti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 07 sausio 2015 - 22:42
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 07, 22:40)
Su guma tai nežinau ar pasiryžčiau šokti  g.gif 

Meksikoje laisvą kritimą atrakcione patyriau. Dubajuje nuo beveik 90 laipsnių kampu vandens čiuožyklos ( aukštis maždaug kaip nuo devynaukščio namo) nučiuožiau. Druskininkuose drambliaskrydyje , kur stovi aukštai ant medinės platformos pririštas prie lyno ir tau tą medinę platformą kaip kartuvėse iš po kojų suskleidžia, žemėn skridau. Buvo iš pradžių žiauriai baisu, o vėliau ne mažiau smagu. thumbup.gif
Vyrui diplomo gavimo proga padovanojau šuolį nuo Vilniaus televizijos bokšto su guma. Tą dieną buvo labai stiprus vėjas. Pagalbininkai šliaužte prišliaužė prie tramplyno krašto, pritaisyto maždaug paukščių tako restorano aukštyje. Pritvirtino gumas vyrui, sako, nu dabar jau šok. Ir nušoko mano mylimiausias. bigsmile.gif Dabar gąsdina mane, kad ir aš gausiu panašią dovaną, na kokiu parašiutu šuolį, bet laukia, kol vaikai paaugs labiau. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis pleputes 4u.gif

as tai labai bijau ropliu, ypac zalciu.. ir aukscio blush2.gif
ir dar bijau del artimuju..buvo keli atsitikimai, kai apie dideles nelaimes artimiems man pranese telefonu, tai dabar apima panika, jei paskambina zmogus, kuris retai skambina..ar neiprastu laiku, tiesiog bijau atsiliepti..
Atsakyti
Laba ryta,
O, Vėtra, draugė tu mano biggrin.gif aš irgi stomatologų bijau kaip velnio... Niekad nieko blogo jie man nepadarė nu bet baimė kažkokia iš nežinia kur baisulinė... Beja esu ir su narkoze dantis rovus...visus keturis protinius vienu metu. Galiu pasakyt, kad patiko biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 08 sausio 2015 - 08:32
Labas naujas rytas 4u.gif
Ne, mam, dar nesikelsiu smile.gif
user posted image

http://youtu.be/iW_TX8m9zSk
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 08, 09:29)
Labas naujas rytas  4u.gif
Ne, mam, dar nesikelsiu  smile.gif

Grikis kaip ta princesė ant žirnio su 10 čiužinių biggrin.gif sofa, paklotėlis, pagalvėlė, rankšluostukas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Grikutis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 01 08, 08:33)
Grikis kaip ta princesė ant žirnio su 10 čiužinių biggrin.gif sofa, paklotėlis, pagalvėlė, rankšluostukas biggrin.gif

Tą patį pagalvojau biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Grikio saldus miegelis thumbup.gif wub.gif

Aš irgi dar nesikelsiu..nes jau buvau ir atsikėlęs, ir vėl pamiegojau, ir vėl atsikėliau, ir va vėl dabar miegu doh.gif

user posted image
Atsakyti