Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Kaip čia taip šiandien apie baimes kalbam. Kai kas skristi bijo, kai kas dantis gydytis. Prisipažinsiu, ko aš bijau. Šokti. Nejuokauju. Man labai baisu šokti. Nejauku. Sukelia stresą. Gerai, kad jau gal po 30 m.išmokau pasakyti:" Ačiū, bet aš nešoku." cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 07, 23:31)
Nieko sau "poilsio" valandėlė biggrin.gif Aš kad ir su nuskausminamaisiais gydausi, vistiek sėdžiu įsitempusi - o gal kur suskaudės laugh.gif

Didesnio relakso kaip dantisto kede, as neisivaizduoju, todel planuoju gaut senovine rusu laiku odontologo kede ir padovanot ja uosvienei g.gif Ne nu juokauju mergynos biggrin.gif bigsmile.gif
Ne, Aist, relakso ir labai noredama datisto kedes nepavadinciau. Tada man prasideda koju ir ranku parezė, tsakant nejautra visom galunem. Bet Jusiske profesija gerbiu. Sunku mano galva ja dirbti, turint omeny, kad ateina visokiu bailiu, kaip pvz as bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš aukščio bijau blush2.gif Didelio aukščio. Bet tik tada, kai nėra kažkokios sienos/turėklo ar pan. Tada prarandu pusiausvyrą ax.gif Negalėčiau stovėti ant kokios uolos krašto rolleyes.gif
Nors, dabar prisiminiau, kad vienoje kelionėje kažkiek įveikiau šitą baimę, nes laaabai norėjau nusifotografuoti blush2.gif Bet nulipau drebančiomis kojomis ir su svaigstančia galva rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 07 sausio 2015 - 21:44
QUOTE(Aist @ 2015 01 07, 23:19)
Negalėčiau būti su smurtaujančiu arba priklausomu nuo alkoholio ar narkotikų vyru.

Busy, Aist jau kaip ir atsake apie mano darboviete biggrin.gif bigsmile.gif Ateina smurtaujantys pries moteris, vaikus, priklausomi nuo alkoholio, narkotiku...Ir ne tik vyru, kas baisiausia, daugiau moteru. Ir mano darbe sukasi viskas apie vaikus. Zodziu saugom juos istatymiskai nuo visokio blogio (kadangi jau uzmatei ka parasiau, o po to pratryniau, atsakau biggrin.gif bigsmile.gif )

Aist, baimes yra normalu. Vadinasi reikia ju vengti, taip? Ar reikia kaip tik nugaleti?
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 01 07, 21:38)
Sunku mano galva ja dirbti, turint omeny, kad ateina visokiu bailiu, kaip pvz as bigsmile.gif  biggrin.gif

Taip, pacientų ateina visokių. Bet dirbti man patinka. Kiekviena profesija gali būti ir sunki, ir lengva, priklauso nuo dirbančiojo požiūrio.

QUOTE(Kivuka @ 2015 01 07, 21:40)
O aš aukščio bijau  blush2.gif Didelio aukščio. Bet tik tada, kai nėra kažkokios sienos/turėklo ar pan. Tada prarandu pusiausvyrą  ax.gif Negalėčiau stovėti ant kokios uolos krašto rolleyes.gif

O kaip tau visokie laisvojo kritimo atrakcionai, drambliaskrydžiai?
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 07, 21:45)
O kaip tau visokie laisvojo kritimo atrakcionai, drambliaskrydžiai?

Niekada neišdrįsčiau pabandyti blush2.gif Tikriausiai širdis atsidurtų kulnuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 07, 23:40)
O aš aukščio bijau  blush2.gif Didelio aukščio. Bet tik tada, kai nėra kažkokios sienos/turėklo ar pan. Tada prarandu pusiausvyrą  ax.gif Negalėčiau stovėti ant kokios uolos krašto rolleyes.gif
Nors, dabar prisiminiau, kad vienoje kelionėje kažkiek įveikiau šitą baimę, nes laaabai norėjau nusifotografuoti  blush2.gif Bet nulipau drebančiomis kojomis ir su svaigstančia galva  rolleyes.gif

Va del aukscio baimes. Savo drauge ikalbejau uzlipti ant medzio prisirisus virve ir skrieti per Nemuna. Baime jai tikrai siek tiek apslopo, bet visai nepraejo. Vadinasi Aist bandymas sokt per prievarta (kaip prevencija baimei iveikti) gali ir nepadeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 01 07, 21:48)
Savo drauge ikalbejau uzlipti ant medzio prisirisus virve ir skrieti per Nemuna.

Jeigu po kojomis vanduo - baimės nelabai jaučiu, nes puikiai jaučiuosi vandenyje ir puikiai plaukiu net didesnius atstumus blush2.gif Man nieko nėra labiau atpalaiduojančio, kaip karštą vasaros dieną nuplaukti į kokį karjero ar ežeriuko vidurį ir ten klausytis vandens..kur nėra kitų žmonių ir garsų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 07 sausio 2015 - 21:51
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 01 07, 21:44)
Aist, baimes yra normalu. Vadinasi reikia ju vengti, taip? Ar reikia kaip tik nugaleti?

Nežinau, vienos formulės, tinkančios kiekvienam nėra. Aš savo baimes priimu kaip dalį savęs, stengiuosi ne kovoti su savo baimėmis, o iškelti į viešumą ir taip "nukenksminti".
Labai prasmingas man atrodo Tavo, Vėtra, darbas.
Papildyta:
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 07, 21:50)
Jeigu po kojomis vanduo - baimės nelabai jaučiu, nes puikiai jaučiuosi vandenyje ir puikiai plaukiu net didesnius atstumus  blush2.gif Man nieko nėra labiau atpalaiduojančio, kaip karštą vasaros dieną nuplaukti į kokį karjero ar ežeriuko vidurį ir ten klausytis vandens..kur nėra kitų žmonių ir garsų  wub.gif

Kivuka, Tu gal vandens ženklas? bigsmile.gif nors, pala, šaulė Tu? bigsmile.gif Medžioti nebandei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 07, 21:54)
Kivuka, Tu gal vandens ženklas?  bigsmile.gif nors, pala, šaulė Tu?  bigsmile.gif  Medžioti nebandei?  bigsmile.gif

Aš ožkaragė biggrin.gif Ir esu griežtai prieš medžioklę unsure.gif
Atsakyti
Aaaa...plaukiojanti ožiaragė, bijanti aukščio biggrin.gif Aš irgi nemedžiotojųfilė schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 01 07, 21:48)
Vadinasi Aist bandymas sokt per prievarta (kaip prevencija baimei iveikti) gali ir nepadeti g.gif

Esu šokusi ir per prievartą, na pati save prisiversdavau, ir klubuose, ir senais laikais diskotekose, ir baliuose. Nieko gero, tas pats š..., tik kituose įpakavimuose. Gal tik alkoholio pavartojusi (bet tada jau reikia nemažos "terapinės" dozės) dar ne taip žiauriai baisu. Panašiai, kaip Busy pasakojo apie skrydį, taip ir aš- taigi negersi dėl to, kad šokti kažkam atrodo, kad reikia.
Atsakyti
Na ir diskusija doh.gif

odontologų aš nebijau,visiškai blush2.gif jau iek man su jais teko susidurti nuo pat vaikystės,kad jau absoliučiai susitaikiau su viskuo,ką jie burnoj daro ,jei žinau,kad skaudės ,prašau nuskausminamųjų ir viskas ,bet va kas bjauriausia ir nuo ko vos nevemiu-kai kanalus su chlorkalkėm plauna doh.gif doh.gif doh.gif ,kai guli toj kėdėj tai atrodo lyg tiesiai į gerklę chlorkalkių kibirą supila lotuliukas.gif ,žiaukčioju iki vėmimo doh.gif Nu negi negali sugalvot kokio skanesnio gėrimėlio gerkllėn supilt,grynai kankinimo skystis doh.gif

Taip pat bijau ,kaip ir Kivuka, stovėt ant pasaulio krašto be turėklų doh.gif ,dvyliktam aukšte per bakoną persisvert ir žemyn žiūrėt nebijau ,bet jei to turėklo nebūtų ,tai jau į balkoną manęs niekas neišvarytų doh.gif

negalėčiau net pabandyt tų laisvo kritimo atrakcionų,nenugalėčiau savęs doh.gif ,nebent kas nustumtų,bet tada tikriausiai širdis sprogtų iš baimės verysad.gif

O lėktuvu skristi visai nebijau,su dideliu tai malonumas skristi,esu skridusi su dideliu aerobusu ,kur telpa 350 keleivių ,6 val skridom į Alma-atą,tai ten net nesijaučia kai kyla ir leidžiasi tas lėktuvas,nelabai jauku skristi mažu lektuvėliu ,1986 metais juo skridau iš Palangos į Kauną(tokie kukurūznikai skaidė),tai kratė labai,bet užtai koks komfortas---14 val dar gulėjau ant Palangos smėliuko ,o 18 val jau atėjau į savo budėjimą klinikų naujagimių skyriuje lotuliukas.gif

Keltų ir laivų taip pat nebijau,pper pirmą valandą pripratau prie nestabilios žemės po kojomis ir naktį ,kai jūroj audra buvo,jausmas buvo toks,lyg galva po gero tūso suktųsi,na kai guli po gero baliaus ir atrodo ,lyg kas tave supa doh.gif

Liftų irgi nebijau...O ko aš bijau tai net ir nežinau blush2.gif reiks pagalvot mirksiukas.gif
Atsakyti