Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

Raset kazkuri ,kad atsisedus vira rando desra susidaro. Kaikaris iskart perspejo ,kad taip gali but nes limfa susirenka,mazdaug per 4-5 men ta desra dingsta.
Maciau pilva savo, tobula,randas zemai,bamba gyli. Kaikaris sako palauk pora savaiciu ir pradesi kabonetis prie visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 09, 19:43)
Sutinku smile.gif
Papildyta:

Sveikinu smile.gif
Klausimu milijonas pas mane, bet svarbiausia, gyk ir ilsekis smile.gif

Klausinek visu tuos savo milijona klausimu, tikrai kiek galesim, tiek atsakysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!
Pas jus dar nebuvau naujais metais 4u.gif
Aš ir pradėjau bijot tyrimu ats, tai pradėjau gert geležį.
Namuose chaosas, vienas iš mazgiu serga, ufffff
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 11, 22:23)
Sveikos!
Pas jus dar nebuvau naujais metais 4u.gif
Aš ir pradėjau bijot tyrimu ats, tai pradėjau gert geležį.
Namuose chaosas, vienas iš mazgiu serga, ufffff

Mataij, primink kada tavo grozio dienele ir pas ka? Man galva susisuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 11, 21:30)
Mataij, primink kada tavo grozio dienele ir pas ka? Man galva susisuko  blink.gif

01 21 pas Radzevičiu
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 11, 22:57)
01 21 pas Radzevičiu

Svekos bendramintes! Ir pas mane aliarmas!!! Pasigavom zarnyno virusa sad.gif
Vemiu istisai antra diena, iki op aisku atsigausiu! Bet tyrimai, ***** jeigu parodis kokia nesamone, jau viena karta atideta op, del blogiu tyrimu, isprotesiu. Kaip gi man nesisekia doh.gif doh.gif doh.gif iki op savaite!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameira: 11 sausio 2015 - 23:18
Jo man tie kraujo tyrimai gerai nervus pagadino. Papildziau biski fotki smile.gif Atsistojus dar nedrystu fotkintis.
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 12, 00:02)
Jo man tie kraujo tyrimai gerai nervus pagadino. Papildziau biski fotki smile.gif Atsistojus dar nedrystu fotkintis.

Rezultatas stulbinantis, o ateity kaip suprantu viskas tik dar labiau grazes..o sakyk, kokie ten raistukai zemiau pjuvio ? Ar man jau veidenas ? blush2.gif
Tu visdar klinikoj ? O paskui kaip supratau viesbutyje apsistosi ? Ar susitvarkysi viena ? Ir dar man taip pat labai aktualu del siulu traukimo, juk juos traukia mazdaug pora sav po operacijos? O tu lyg minejai kad esi atskridus labai neilgam...
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 12, 00:32)
Rezultatas stulbinantis, o ateity kaip suprantu viskas tik dar labiau grazes..o sakyk, kokie ten raistukai zemiau pjuvio ? Ar man jau veidenas ?  blush2.gif
Tu visdar klinikoj ? O paskui kaip supratau viesbutyje apsistosi ? Ar susitvarkysi viena ? Ir dar man taip pat labai aktualu del siulu traukimo, juk juos traukia mazdaug pora sav po operacijos? O tu lyg minejai kad esi atskridus labai neilgam...

Ten drenai jei apie juos sneki tokie vamzdukai iseina. Juos pora dienu palaiko. Vakar jau atvaziavau i viesbuti.
Pasakysiu taip jei darysi tik pilva uztenka 4-5 dienu lietuvoj pabut. Jei dviguba bent savaite pasirupink pagalba,nes vienai bus tikrai sunku. O jei vienguba op tai jokiu problemu ner tikrai susitvarkysi.
As atskridau ketvirtadieni,butina atskrist diena pries ,kad krauja padarytu. Penktadieni operacija,nuo sekmadienio be nuskausminamuju,sestadieni padare masaza,pirmadieni bus antras ir treciadieni dar viena pasidarysiu. Ketvirtadieni isskrendu. Laisvai galeciau skrist sian ar ryt,bet vyras neleidzia liepe dar pabut.
Siules trauksiu anglijoje pas Kaikario padejeja ir ji ir ta mergaite airijoj apmokintos traukt siules,o vasari Kaikaris atskrenda tai sutarem,kad pasirodysiu.

Beje klinikoj maitinimas tai pypec pabuciau savaite tai reiktu is naujo nusiurbima daryt.

Prasvis tai pagurkli nufotkinsiu,jis patines aisku dar .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awarded: 12 sausio 2015 - 07:48
Papildziau savo foto albumėlį, kaip atrodau numetus 4 kg ax.gif
Atsakyti
Aciu Awarded uz issamius atsakymus smile.gif
O kaip tu pati jauties ? Kur masazus daraisi, ten pat klinikoj ? Jie kainuoja +papildomai, taip ?
Papildyta:
QUOTE(Mataij @ 2015 01 12, 13:28)
Papildziau savo foto albumėlį, kaip atrodau numetus 4 kg ax.gif

Saunuole, tikrai matosi skirtumas. Tu primink apie save, kada planuoji savo op ? Man sunku susigaudyti, as nauja cia visai, tai kol susigaudau kuri cia , ka ir kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 12, 14:07)
Aciu Awarded uz issamius atsakymus smile.gif
O kaip tu pati jauties ? Kur masazus daraisi, ten pat klinikoj ? Jie kainuoja +papildomai, taip ?

Jauciuos gerai tik ner kas veikt tai uzsirasiau pas dantiste,va uz valandos eisiu,burnos higiena padarys ir siaip apziures. Einu pilnai issitiesus nu neiseina man susilenkus but,vaiksciojau biski po Kauna,bet nesaugiai jauciuos slidu. Du masazai bent jau pas Kaikari priklauso nemokamai tai pirma padare sestadieni,siandien antra ir dar treciadieniui viena uzsisakiau tai jau reik dasimoket. Dar treciadieni sake ateisiu ves mane sesutes po dusu pades issimaudyt sake geriau jausiuos issimaudzius.

Mataij kokia tu kuda ir bent sonu visai nesimato jokio odos pertekliaus. Man labai idomu koki tau randa darys ar sypsenele ar visgi bus inkaras g.gif ir labai tamsoj fotkinies,tik siluetas matos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awarded: 12 sausio 2015 - 14:25