QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 12, 00:32)
Rezultatas stulbinantis, o ateity kaip suprantu viskas tik dar labiau grazes..o sakyk, kokie ten raistukai zemiau pjuvio ? Ar man jau veidenas ?
Tu visdar klinikoj ? O paskui kaip supratau viesbutyje apsistosi ? Ar susitvarkysi viena ? Ir dar man taip pat labai aktualu del siulu traukimo, juk juos traukia mazdaug pora sav po operacijos? O tu lyg minejai kad esi atskridus labai neilgam...
Ten drenai jei apie juos sneki tokie vamzdukai iseina. Juos pora dienu palaiko. Vakar jau atvaziavau i viesbuti.
Pasakysiu taip jei darysi tik pilva uztenka 4-5 dienu lietuvoj pabut. Jei dviguba bent savaite pasirupink pagalba,nes vienai bus tikrai sunku. O jei vienguba op tai jokiu problemu ner tikrai susitvarkysi.
As atskridau ketvirtadieni,butina atskrist diena pries ,kad krauja padarytu. Penktadieni operacija,nuo sekmadienio be nuskausminamuju,sestadieni padare masaza,pirmadieni bus antras ir treciadieni dar viena pasidarysiu. Ketvirtadieni isskrendu. Laisvai galeciau skrist sian ar ryt,bet vyras neleidzia liepe dar pabut.
Siules trauksiu anglijoje pas Kaikario padejeja ir ji ir ta mergaite airijoj apmokintos traukt siules,o vasari Kaikaris atskrenda tai sutarem,kad pasirodysiu.
Beje klinikoj maitinimas tai pypec pabuciau savaite tai reiktu is naujo nusiurbima daryt.
Prasvis tai pagurkli nufotkinsiu,jis patines aisku dar .
Pradzia 2015.01.29