Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(Kirisama @ 2015 01 13, 11:24)
Įdomiai tada  g.gif aš pati po cp, prisimenu, kaip sunku buvo pradėjus daryti atsilenkimus ir kitus pratimus.... po to lankiau sveiko stuburo mokyklą, ten žinojo, kad esu po cp, bet kiek mane maigė ir klausinėjo, nei karto nepasakė, kad mano raumenys silpni. Gal įžeist nenorėjo  biggrin.gif man kažkaip vistiek nesiriša, kame čia reikalas  g.gif
Vakar pagaliau pavyko pasikonsultuoti su pačiu V  thumbup.gif po 4 mėnesių  lotuliukas.gif nu ką, pamaigė ir jis mane, paklausinėjo, pasiguodžiau jam viskuo viskuo..... jis mane į echo nusiuntė. Pats atėjo pažiūrėti, ką ekranas rodo. Nu ir nieko echo neparodė - nei navikų, nei skysčių, nei padidėjusių organų, nei jokių moteriškų dalykų. Taigi kaip ir viskas tvarkoj, V. savo darbą atliko. Tai iš kur tas mano skausmas? O gi įtaria, kad gali būti lėtinis apendicitas  bigsmile.gif Bet echo išraše nei puse žodžio apie tai neužsiminta. O aš ir nežinojau, kad toks išvis yra. Maniau apendicitas būna toks, kai jau su greitaja išveža. V sako, jei per pora mėnesių nepraeis, tai tipo mane vėl operuos, bet jau ne jis, o pilvo chirurgai. Toliau kitas klausimas - kodėl mano pilvas vis dar toks atsikišęs. Taigi mano raumenys silpni. Va sėdžiu jau antra para ir prisimenu kiekvieną savo treniruotę, kiekvieną apibėgtą stadiono ratą, gantelius, lanko sukimą.... nu suprantu, nu padarė man cp, nupjovė raumenis, susiuvo atgal, bet iki šios pilvo plastikos operacijos aš beveik 2 metus mankštinausi su trenerių priežiūra ir pati savarankiškai. Nu netikiu, kad raumenys vistiek liko silpni. Nu gal aš ir kvaila, bet tikrai nesuprantu.

Kirisama, o tu jo klausei kada kodel jis tau dare daline, o ne pilna? Ar del to, kad nebuvo odos pertekliaus pas tave?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 13, 10:39)
Mataij, tik neisizeisk  4u.gif  bet man atrodo, kad tai dvieju skirtingu zmoniu foto lyginant tavo foto beveik pries men ir dabar. Mano akim ziurint ten ne 4kg, o visi 10kg kaip minimum maziau atrodo.
Tikiuosi kitos man pritars kad reiktu daugiau foto papildymo i albumeli ir geros kokybes, kaip irodymo.
Ka manot? Ar cia man vienai gal tik taip atrodo  g.gif

Jo, pritariu. Ir geriausia kad toj pacioj vietoj butu darytos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 13, 11:36)
Kirisama, o tu jo klausei kada kodel jis tau dare daline, o ne pilna? Ar del to, kad nebuvo odos pertekliaus pas tave?

Dėl to, kad nebuvo odos pertekliaus.
Atsakyti
Laba ryta,

Man letinis apendicitas buvo pries 18 metu.. tada as norejau nusimuilinti nuo didelio atsiskaitomojo darbo - ir man buvo kazkaip viena is tokiu geriausiu ideju kaip pilvos skausmas, atsifutbolinant.. bet tevas buvo irgi gudrus.. nuveze mane i ligonine - padare tyrimus - ir uz 20 min buvo operacija.. blink.gif blink.gif man buvo jau ne karta pilvo skausmai uzeje - ir stiprus - bet tada ju nebuvo - o tyrimai parode labai nekokius rezultatus, ko pasekoje atsiduriau ant operacinio stalo - 17 cm ilgio apendicitas, priauges prie zarnyno ir palindes po kepenim.. doh.gif blink.gif tai man kazkaip tada chirurgas pasake, kad tie "tylus" dazniausiai buna komplikuoti.. (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2015 01 13, 11:52)
Laba ryta,

Man letinis apendicitas buvo pries 18 metu.. tada as norejau nusimuilinti nuo didelio atsiskaitomojo darbo - ir man buvo kazkaip viena is tokiu geriausiu ideju kaip pilvos skausmas, atsifutbolinant.. bet tevas buvo irgi gudrus.. nuveze mane i ligonine - padare tyrimus - ir uz 20 min buvo operacija..  blink.gif  blink.gif  man buvo jau ne karta pilvo skausmai uzeje - ir stiprus - bet tada ju nebuvo - o tyrimai parode labai nekokius rezultatus, ko pasekoje atsiduriau ant operacinio stalo - 17 cm ilgio apendicitas, priauges prie zarnyno ir palindes po kepenim..  doh.gif  blink.gif tai man kazkaip tada chirurgas pasake, kad tie "tylus" dazniausiai buna komplikuoti.. (tfu tfu tfu)

O tai rimtai per echo gali matyti apendiksą??? blink.gif Gal atsimeni, kokius tyrimus tau darė?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 13, 11:51)
Dėl to, kad nebuvo odos pertekliaus.

Siaip tai lb gerai, nes randukas mazas. Tik gaila, kad tie skausmai vistiek neisnyksta schmoll.gif
O pas tuos pilvo chirurgus neimanoma kazkiek greiciau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 13, 11:56)
O tai rimtai per echo gali matyti apendiksą???  blink.gif Gal atsimeni, kokius tyrimus tau darė?

Va ir man tas klausimas kilo, ar per echo mato ar ne?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 13, 11:58)
Siaip tai lb gerai, nes randukas mazas. Tik gaila, kad tie skausmai vistiek neisnyksta  schmoll.gif
O pas tuos pilvo chirurgus neimanoma kazkiek greiciau?  g.gif
Papildyta:

Kad aš visai nenoriu pas pilvo chirurgus, aš išvis nebenoriu tokių rimtų operacijų. Be tuo pačiu suprantu, kad neduok Die man bus tikras ekstrinis apendicitas, tai niekas nežiūrės kaip ten gražiau pjauti... schmoll.gif
Kitą savaitę dar savo poliklinikoje turėsiu echo, žiūrėsiu ką tie pamatys. Tik reiks nutylėt apie šitą echo, kad savo akim žiūrėtų, o ne į "špargalkę" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 13, 10:56)
O tai rimtai per echo gali matyti apendiksą???  blink.gif Gal atsimeni, kokius tyrimus tau darė?

man tada padare kraujo, kas parode kad jau vsio - ant trukimo ribos - nu ten kazko buvo labai daug... doh.gif norejo daryt dar echo - bet nesulaukiau, operacine atsilaisvino greiciau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2015 01 13, 12:09)
man tada padare kraujo, kas parode kad jau vsio - ant trukimo ribos - nu ten kazko buvo labai daug...  doh.gif  norejo daryt dar echo - bet nesulaukiau, operacine atsilaisvino greiciau..  doh.gif

Nu jo..... pasižymėsiu šį klausimą sau, reiks aptarti su šeimos gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 13, 11:41)
Nu jo..... pasižymėsiu šį klausimą sau, reiks aptarti su šeimos gydytoja  g.gif

as sakyciau tikrai geriau yra pasidaryti tyrimus ir planuotis operacija, nei ekstra kai buna..
as tai sakau buvau apsalusi kad ta diena nic nieko nejauciau - o va kaip viskas operatyviai buvo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 13, 10:58)
Siaip tai lb gerai, nes randukas mazas. Tik gaila, kad tie skausmai vistiek neisnyksta  schmoll.gif
O pas tuos pilvo chirurgus neimanoma kazkiek greiciau?  g.gif
Papildyta:

Svekutes. Per echo gali ir nepamatyt apendiksa, net umu nevisada sugeba pamatyt, kraujas gali parodyt uzdegimini procesa.
As sportuoju, kiek saves prisimenu, nors ir su pauzem, mano pilvas nera idealus, atsikises, tokia desrele turiu. Tik odos pertekliaus galima sakyt visai nezymus, bet darysiu pilna plastika. Pridaviau tyrimus. Ryt atsakymai, tai zinuosiu kas mane laukia ax.gif bigsmile.gif
P.s turejau 2 gimdymus, vienas cp.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameira: 13 sausio 2015 - 15:53
jūsų pageidavimu albumas papildytas biggrin.gif
Atsakyti