Ne albume deja neesu, bet aciu nuraminai, gavoju jau gal kokios komplikacijos darosi, geriu traumelu ryt reiks lioton nusipirkti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 16, 19:58)
Sukeliau foto melyne ziauri
ir ikeliau Kaikario daryta foto tai tikrai jei ne liemenukas manau daug kas suabejotu ju tikrumu. Manau jei Mataij butu ikelus foto is priekio is arciau butu niekaip nekile jokiu itarimu 

Nu zinai, tikrai nereali melyne!!!! Dar nemaciau tokiu cia forume...o tu gal linkusi i melynes..., na greit atsiranda, nuo menkiausio prisilietimo. Seip Traumeli geriausia tepti, patikrintas reikalas

QUOTE(Awarded @ 2015 01 16, 19:58)
Sukeliau foto melyne ziauri
ir ikeliau Kaikario daryta foto tai tikrai jei ne liemenukas manau daug kas suabejotu ju tikrumu. Manau jei Mataij butu ikelus foto is priekio is arciau butu niekaip nekile jokiu itarimu 

Eina sau mergyt

Bet nieko viskas sugis, praeis, pasimirs ir busi tiesiog ledine KETURIU vaikuciu MAMYTE!

QUOTE(roxyte @ 2015 01 16, 21:17)
Nu zinai, tikrai nereali melyne!!!! Dar nemaciau tokiu cia forume...o tu gal linkusi i melynes..., na greit atsiranda, nuo menkiausio prisilietimo. Seip Traumeli geriausia tepti, patikrintas reikalas
3 kartus tepiau, nei vienos melynes pi savaites nebuvo, o ir pirmas dienas daug neuzmelynavo. Lioton manau labiau tinimui ir nuovargiui salinti. Na sekmes gyti!!! Laikas geriausias vaistas
Pasaugokit save, nepamurskit kad pasekmes gali buti baisios....

Siap geriau as Arnika pries tai niekur jokiu melyniu net ant veido neatsirado. O cia tai Kaikaris sake turbut kraujagysle uzkabino,man ji nei skauda nei kokio nepatogumo ner. Lioton man pasiule masaziste ir vaistininke,svieseja ta melyne greit. Siaip ant koju pas mane melynes atsiranda net niekur nesusitrenkus.
QUOTE(virginp @ 2015 01 16, 21:28)
Eina sau mergyt
siaubas tokios melynes gyvenime nemacius
vargsiuke kaip subaladota
Bet nieko viskas sugis, praeis, pasimirs ir busi tiesiog ledine KETURIU vaikuciu MAMYTE!

Man ta melyne nemaiso,bet ta puse labai sutinus,o desine nestipriai. Bet nepergyvenu paziurejau realself tai ten dar didesniu melyniu ir tinimo.
Dar reik nepamirst ,kad as rukau

QUOTE(Kirisama @ 2015 01 16, 22:47)

Greiciausia siurbiant kazka uzkabino. Man ir ana karta jei gerai pamenu kaire puse buvo melyna ir tynimas ten didesnis. Pagurklis tai super,visai nepamelo,o jis dazniausia visom pamelsta. Siaip is priekio jau matosi pokytis,bet arciau kaklo dar patine. Ryt nufotkinsiu .
QUOTE(Awarded @ 2015 01 16, 23:56)
Greiciausia siurbiant kazka uzkabino. Man ir ana karta jei gerai pamenu kaire puse buvo melyna ir tynimas ten didesnis. Pagurklis tai super,visai nepamelo,o jis dazniausia visom pamelsta. Siaip is priekio jau matosi pokytis,bet arciau kaklo dar patine. Ryt nufotkinsiu .
Labai lauksom ft

As irgi siurbsiu pagurkli kita menesi, tai labai jau smalsu kaip ir kas ten gaunasi

QUOTE(virginp @ 2015 01 16, 23:06)
Labai lauksom ft
As irgi siurbsiu pagurkli kita menesi, tai labai jau smalsu kaip ir kas ten gaunasi

O tau lazeriu siurbs? Nes man kaip supratau lazeriu siurbe. Ta kauke tik nervina .Dar 3 dienos ir nebereikes. Kazkurioj foto matosi kauke kampas.
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 16, 18:31)
sveikinu
naman ligoninej irgi ramiau buvo, dabar biski panika ima visus sonus kauda, patinus jauciuisi, bet tikriausiai taip turi buti, na tikiuosi ryte bus biski geriau
o tu pas ka operavaisi?

Aciu, as kaip ir tu, pas M. Dare po pietu, tai tikriausia nesusitikom;). Siaip kaip viskas kaip ir priklauso, tik labai nesimiega. Skauda sakyciau daugiau nugara ir uzpakalis. Nu dabar ir tau ir man laikas geriausias daktaras! Kada vaziuosi perrisimui?
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2015 01 16, 18:36)
Aciu!
QUOTE(ameira @ 2015 01 16, 23:32)
Aciu, as kaip ir tu, pas M. Dare po pietu, tai tikriausia nesusitikom;). Siaip kaip viskas kaip ir priklauso, tik labai nesimiega. Skauda sakyciau daugiau nugara ir uzpakalis. Nu dabar ir tau ir man laikas geriausias daktaras! Kada vaziuosi perrisimui?
Papildyta:
Aciu!
Papildyta:
Aciu!
taip tikriausiap prasilenkem nes mane apie 11 paleido

o as vaziuosiu antradieni pasirodyt rytoj perrist mane bandys vyras, bus matyt kaip cia mums seksis

tau gero gijimo, viskas bus ok kaip ir sakei reikia laiko, su kiekviena diena bus geriau

Papildyta:
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 17, 11:15)
taip tikriausiap prasilenkem nes mane apie 11 paleido
o man irgi labiau skaudejo tas vietas kur siurbta nei ppjuvi, miegojau as gerai pakygibus o va namie sianakt sunkiau pakui jau i ryta isitaisiau kazkai sianden mama dormeo ciuzinuka atveze tai jau kaip karaluene isitaisius, nes manuskis labai kietas ciuzinys, gal del to ir naktis sunki buvo.
o as vaziuosiu antradieni pasirodyt rytoj perrist mane bandys vyras, bus matyt kaip cia mums seksis
tau gero gijimo, viskas bus ok kaip ir sakei reikia laiko, su kiekviena diena bus geriau

atsiprasau uz klaidas is tel rasau tai taip gaunas

Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2015 01 16, 21:28)
Eina sau mergyt
siaubas tokios melynes gyvenime nemacius
vargsiuke kaip subaladota

nuotraukos nematau bet is komentaru speju kas mano melyne tai tik gelytes

virginp o kiek kainuoja pagurklio siurbimas,lesku?Man kai pilva ispjove liaskos irgi krenta i akys..ka reiskia kad svorio nemeti toligiai is visur o chirurgiskai tvarkai tai ta tai ana

Sveikos
nežinau kaip kitoms, aišku, čia ir genetika, ir paveldimumas, ir kas tik nori, bet bent jau man kiek sportavau (15 metų nuolatinių treniruočių) ir po nėštumo (buvau priaugusi 20 kg) beveik iki pat operacijos mankštinausi, tai riebaliukai tirpo nuo visur, bet tik ne nuo pilvo
ir kaip nuo pagurklio atsikratyt tai supratimo neturiu
Vasario pradžioj keliausiu pas M. į konsultaciją. Labai bijau, kad pasakys, kad nieko su manim nebus galima padaryti. Nu pagurklis tai čia absoliuti smulkmena, bet pilvą juodai noriu susitvarkyti.

nežinau kaip kitoms, aišku, čia ir genetika, ir paveldimumas, ir kas tik nori, bet bent jau man kiek sportavau (15 metų nuolatinių treniruočių) ir po nėštumo (buvau priaugusi 20 kg) beveik iki pat operacijos mankštinausi, tai riebaliukai tirpo nuo visur, bet tik ne nuo pilvo

Vasario pradžioj keliausiu pas M. į konsultaciją. Labai bijau, kad pasakys, kad nieko su manim nebus galima padaryti. Nu pagurklis tai čia absoliuti smulkmena, bet pilvą juodai noriu susitvarkyti.