Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(Kirisama @ 2015 01 17, 13:06)
Sveikos  4u.gif
nežinau kaip kitoms, aišku, čia ir genetika, ir paveldimumas, ir kas tik nori, bet bent jau man kiek sportavau (15 metų nuolatinių treniruočių) ir po nėštumo (buvau priaugusi 20 kg) beveik iki pat operacijos mankštinausi, tai riebaliukai tirpo nuo visur, bet tik ne nuo pilvo  schmoll.gif  ir kaip nuo pagurklio atsikratyt tai supratimo neturiu  doh.gif 
Vasario pradžioj keliausiu pas M. į konsultaciją. Labai bijau, kad pasakys, kad nieko su manim nebus galima padaryti. Nu pagurklis tai čia absoliuti smulkmena, bet pilvą juodai noriu susitvarkyti.

Kodel tokios myntis? As labai bijojau, kad odos neuzteks ax.gif
Istikruju labai itempe ir tas gyjimas bus sudetingesnis, o siaip viskas grazu, siandien maciau.ech, kam tiek metu kentejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ameira @ 2015 01 17, 14:43)
Kodel tokios myntis?  As labai bijojau, kad odos neuzteks ax.gif
Istikruju labai itempe ir tas gyjimas bus sudetingesnis, o siaip viskas grazu, siandien maciau.ech, kam tiek metu kentejau  doh.gif

Nes pirma operacija manęs nepradžiugino, labai nusivyliau rezultatu. Iš kitos pusės - o ko norėt kai nemokamai daro. (Man buvo išvaržos, tai kompensavo ligonių kasos, bet užtad jokio siurbimo nieko nedarė.) Ir realiai pilvo vaizdas koks buvo prieš ir koks dabar po, nei kiek nepasikeitė, tik kad pjūvis ilgesnis ir tiek. Kas dalyvavo operacijoje sakė, tipo mano raumenys labai silpni ir kad mano kompleksijos pakeisti negali. Kitas chirurgas (nenoriu pavardės minėt) sakė, kad galėjo geriau padaryt.... nu žodžiu, einu konsultuotis pas daugumos pamėgtą ir išgirtą M., ir nežinau ko tikėtis....
Atsakyti
[quote=mifera_,2015 01 17, 11:23]
taip tikriausiap prasilenkem nes mane apie 11 paleido smile.gif o man irgi labiau skaudejo tas vietas kur siurbta nei ppjuvi, miegojau as gerai pakygibus o va namie sianakt sunkiau pakui jau i ryta isitaisiau kazkai sianden mama dormeo ciuzinuka atveze tai jau kaip karaluene isitaisius, nes manuskis labai kietas ciuzinys, gal del to ir naktis sunki buvo.
o as vaziuosiu antradieni pasirodyt rytoj perrist mane bandys vyras, bus matyt kaip cia mums seksis doh.gif
tau gero gijimo, viskas bus ok kaip ir sakei reikia laiko, su kiekviena diena bus geriau mirksiukas.gif
Papildyta:

Vat idomu, kiek kartu cia dar reikes atvaziuot, as dar guliu, ir namo visai nesinori schmoll.gif
Ne galiu patiket, kad galesiu apmaut atskira maudimuka jau sia vasara thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 17, 13:50)
Nes pirma operacija manęs nepradžiugino, labai nusivyliau rezultatu. Iš kitos pusės - o ko norėt kai nemokamai daro. (Man buvo išvaržos, tai kompensavo ligonių kasos, bet užtad jokio siurbimo nieko nedarė.) Ir realiai pilvo vaizdas koks buvo prieš ir koks dabar po, nei kiek nepasikeitė, tik kad pjūvis ilgesnis ir tiek. Kas dalyvavo operacijoje sakė, tipo mano raumenys labai silpni ir kad mano kompleksijos pakeisti negali. Kitas chirurgas (nenoriu pavardės minėt) sakė, kad galėjo geriau padaryt.... nu žodžiu, einu konsultuotis pas daugumos pamėgtą ir išgirtą M., ir nežinau ko tikėtis....

Taip, prisiminu tavo istorija. Labai abejoju, kad nieko negalima padaryt, iki nestumo gi nebuvai pilvota? Jo labjau kad kiek suprantu tau neatlikta pilna plastika, tai ka noret?Jei tik imanoma paraisyt, butinai daryk ir gyvensi pilnaverti gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(ameira @ 2015 01 17, 15:11)
Taip, prisiminu tavo istorija. Labai abejoju, kad nieko negalima padaryt, iki nestumo gi nebuvai pilvota? Jo labjau kad kiek suprantu tau neatlikta pilna plastika,  tai ka noret?Jei tik imanoma paraisyt, butinai daryk ir gyvensi pilnaverti gyvenima.

Iki nėštumo buvau kaulų rinkinys lotuliukas.gif
user posted image
Čia keturi mėnesiai iki nėštumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 17 sausio 2015 - 14:26
QUOTE(Awarded @ 2015 01 17, 00:13)
O tau lazeriu siurbs? Nes man kaip supratau lazeriu siurbe. Ta kauke tik nervina .Dar 3 dienos ir nebereikes. Kazkurioj foto matosi kauke kampas.

Man M. sake siurbs biski tradiciniu ir biski lazeriu, kazkaip kompleksiskai. Kaukes nesioti sake nereikes, klijuos kazkokius specialius pleistrus thumbup.gif
Nors neaisku ar tai gerai... nes kauke vistiek manau daugiau apspaudzia ir duoda stipresni susitraukima, na bet jis taip sumaste, tai tikiuosi zino ka sako rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2015 01 17, 12:52)
virginp o kiek kainuoja pagurklio siurbimas,lesku?Man kai pilva ispjove liaskos irgi krenta i akys..ka reiskia kad svorio nemeti toligiai is visur o chirurgiskai tvarkai tai ta tai ana
doh.gif  doh.gif

Liaskas as buciau tvarkiusi iskarto pirmos op metu, bet deja M. atsisake verysad.gif
Kiek kainuoja atsirai vienas ar kitas siurbimas tikrai nezinau ir negaliu pasakyti. Man darys kompleksiskai, todel kaina zinau tik bendra blush2.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu, pas M. irgi jau yra lazerinis siurbimas g.gif o įdomu kuris geresnis ar efektyvesnis - lazeris ar tradicinis nusiurbimas?
Virginp, juk tau ir taip daug tvarkė per vieną op, o jei dar ir šlaunis siurbti, tai oi doh.gif atsigavimas koks sunkus būtų.... doh.gif
Man dar toks kvailas klausimas blush2.gif kaip jie nusprendžia, kad yra ką siurbti ar nėra?
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2015 01 17, 12:52)
virginp o kiek kainuoja pagurklio siurbimas,lesku?Man kai pilva ispjove liaskos irgi krenta i akys..ka reiskia kad svorio nemeti toligiai is visur o chirurgiskai tvarkai tai ta tai ana
doh.gif  doh.gif

Kiek as domejausi, pagurklio siurbimas kainuoja apie 1000lt. + tvarstis apie 100lt.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 17, 14:52)
Man M. sake siurbs biski tradiciniu ir biski lazeriu, kazkaip kompleksiskai. Kaukes nesioti sake nereikes, klijuos kazkokius specialius pleistrus  thumbup.gif
Nors neaisku ar tai gerai... nes kauke vistiek manau daugiau apspaudzia ir duoda stipresni susitraukima, na bet jis taip sumaste, tai tikiuosi zino ka sako   rolleyes.gif

Man ir kaip suprantu dare tradiciniu ir lazeriu. As nenoriu pleistru,as net ant randu neklijuoju pleistru,sterilu binta naudoju. Man ta kauke patinka ,kai nuimu skalbt tai toks jausmas ,kad tint pradeda smile.gif ta kauke tai paprastas elastinis dirzas su lipuckom.
Ikeliau pagurkli, as didelio pasikeitimo dar nematau,sutine dar. Vyras sako ,kad skirtumas didelis.

Nu ka sakiau tik pilvo reik,bet dabar ir rankos ir kojos nesiderina prie pilvo doh.gif Kodel as ir ju nenusiurbiau vienu metu g.gif

Del kainos tai kai as pries op parasiau emeila i klinika atrase nuo 2500lt. Bet Kaikario paklausiau pries op tai 1000lt tik dadejo prie bendros kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awarded: 17 sausio 2015 - 15:08
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 17, 14:25)
Iki nėštumo buvau kaulų rinkinys  lotuliukas.gif
user posted image
Čia keturi mėnesiai iki nėštumo.

Kad ir ugis tavo nemazas, taip atrodo. Modelis smile.gif o dabar tesiog Issitempe tavo raumenukai, nu nevisom grizta tos formos, sakyciau mazai kam, bet viska pataisoma, tiesiog kai kurios susitaiko, nu ka amzius..., vaikai...bet man pavizdziui vasara prasidedavo pragaras, prie juros net nenorejau vaziuot, kaip tas pilvas besino .
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 17, 16:03)
Tai kaip suprantu, pas M. irgi jau yra lazerinis siurbimas  g.gif  o įdomu kuris geresnis ar efektyvesnis - lazeris ar tradicinis nusiurbimas?
Virginp, juk tau ir taip daug tvarkė per vieną op, o jei dar ir šlaunis siurbti, tai oi  doh.gif  atsigavimas koks sunkus būtų....  doh.gif
Man dar toks kvailas klausimas  blush2.gif  kaip jie nusprendžia, kad yra ką siurbti ar nėra?

Pas M. ir K. senai yra lazeris, bet jie ne taip daznai ji naudoja schmoll.gif nes M. pasakymu, jis nera toks nefektyvus unsure.gif
Per pirma op man siurbe tik is nugarines puses ties liemeniu, kad nekristu rinkiukas, bei keliukus is vidines puses. Daugiau nieko nesiurbe.
O nusprendzia suemes rankomis oda, yra ka suimti siurbia, nera ko suimti, nesiurbia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Awarded @ 2015 01 17, 16:04)
Man ir kaip suprantu dare tradiciniu ir lazeriu. As nenoriu pleistru,as net ant randu neklijuoju pleistru,sterilu binta naudoju. Man ta kauke patinka ,kai nuimu skalbt tai toks jausmas ,kad tint pradeda smile.gif ta kauke tai paprastas elastinis dirzas su lipuckom.
Ikeliau pagurkli, as didelio pasikeitimo dar nematau,sutine dar. Vyras sako ,kad skirtumas didelis.

Nu ka sakiau tik pilvo reik,bet dabar ir rankos ir kojos nesiderina prie pilvo  doh.gif  Kodel as ir ju nenusiurbiau vienu metu  g.gif
Del kainos tai kai as pries op parasiau emeila i klinika atrase nuo 2500lt. Bet Kaikario paklausiau pries op tai 1000lt tik dadejo prie bendros kainos.

O man M. kazkodel iskarto pasake, kad didelio skirtumo nesimatys, na tik po kurio tai laiko sake pasistebi, kai pradedi lyginti foto pries ir po. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 17, 15:18)

O man M. kazkodel iskarto pasake, kad didelio skirtumo nesimatys, na tik po kurio tai laiko sake pasistebi, kai pradedi lyginti foto pries ir po.  blink.gif

Paziurek mano foto ,man ties smakru matosi,kad ploniau,o visa kita dalis tai toks istines guzas. O va vyras visai kitaip mato. Ikelsiu foto po kokios sav.

Ar kuri zinot kiek cm buvo nupjauta ?
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 17, 16:04)

Nu ka sakiau tik pilvo reik,bet dabar ir rankos ir kojos nesiderina prie pilvo  doh.gif  Kodel as ir ju nenusiurbiau vienu metu  g.gif

Pleistrai ir mane alergizuoja mirksiukas.gif cia sake kad kazkokius spec klijuoja.
Tikrai skirtymo mano akim nesimato, bet dar esi gerokai patinusi, tad turetu viskas pagrazeti, kai praeis tinimas thumbup.gif
Atsakyti