Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

Man tie nučiulpti kibernetiniai patinka, nes visai kitokie, nei tradiciniai laiptininiai bobutiniai.
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2015 02 09, 13:39)
Po vakar fotosesijos  smile.gif

Nuostabu wub.gif
Tosca first.gif

Mažažiedžiai labiau dėl įvairovės, o didžiažiedžiai ir man didesnį susižavėjimą kelią biggrin.gif
Atsakyti
Kokie žiedų grožiai wub.gif Tosca man labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2015 02 08, 20:46)
Sveikutės  4u.gif Na ir prirašiusios jūs čia, o jau žiedų gražumai wub.gif  wub.gif  wub.gif fantastika, atskirai visų negirsiu, bet balzamas akims wub.gif vadinasi amariliai siaučia ne pas mane vieną biggrin.gif
Iškarto persiprašau, kad be vaizdinės medžiagos, bet kadangi naujų neturiu tai nieko ir nefotografuoju ax.gif Viena džiaugiuosi yahoo.gif Tuoj nuo Pempės į kuprą gausiu hihihi.gif

Tikrai, kas čia per egoizmas ph34r.gif protest.gif . Kas dar nenužydėjo, prašom rodyti

QUOTE(CherryLips @ 2015 02 09, 09:38)
Sveikutės 4u.gif
Po vasarinio meilenių ištrėmimo į balkoną buvau baisiai pikta ant pasaulio, tai ir čia nesirodžiau doh.gif  O visa bėda buvo tame, kad mano visus meilenius 7 aukšto išstiklintame balkone užpuolė kažkokie neaiškūs vabaliukai cray.gif Tai aš ant jų supykus nurėžiau visiems lapus, išvozojau zelionka ir pakišau į sandėliuką. Galvojau, na išgyvens tai gerai, o jei ne, tai verksiu  lotuliukas.gif

Bet per tuos prakeiktus vabaliukus, turėjau atsisakyti savo taip ilgai lauktos charizmos cray.gif

Kas per vabaliukai?

Aš vis kaunuosi su miltuotaisiais skydamariais. Niekaip orcidėjų neišgelbėju, o ir ant meilenių buvo susimetę. Purškiau vasarą, bet lašai tarp lapų suvarva, o tada jau ligos... Bijau, kad su lapais vėl tas gėris nepasirodytų doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Daisoja @ 2015 02 09, 19:47)
Man tie nučiulpti kibernetiniai patinka, nes visai kitokie, nei tradiciniai laiptininiai bobutiniai.

bigsmile.gif bigsmile.gif Čia kurie bigsmile.gif ? Kibernetiniai lotuliukas.gif Nučiulpti laugh.gif
Papildyta:

Lutpede, Slanka5 - ot moteriškės, negaili žiedų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tuo metu šnekėjom apie cybister'ius. Cybur-vybur...kybur. Tokie ploniukai, visai neriebūs.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 02 09, 21:44)
Kas per vabaliukai?

Aš vis kaunuosi su miltuotaisiais skydamariais. Niekaip orcidėjų neišgelbėju, o ir ant meilenių buvo susimetę. Purškiau vasarą, bet lašai tarp lapų suvarva, o tada jau ligos... Bijau, kad su lapais vėl tas gėris nepasirodytų doh.gif

Nežinau net g.gif Tokie mažiukai balti ar gelsvi, kaip miniatiūriniai kirminukai g.gif Ir lyg lapai tokie gruoblėti buvo, lyg juose kas gyventų g.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 02 10, 10:30)
Nežinau net  g.gif Tokie mažiukai balti ar gelsvi, kaip miniatiūriniai kirminukai  g.gif Ir lyg lapai tokie gruoblėti buvo, lyg juose kas gyventų  g.gif

mano du amarilius buvo užpuolę. Tai dugnus padarė kaip kempines. tikrinau tada visus. Jie lenda tarp svogūno lukštų ir skatina puvimą ir vandenijimą. Tai žemę dėjau kaitintą orkaitei, dugnus gerai zelionkei - brilijantinei žalumioj mirkiau. Po savaitės kėliau vel iš vazono, radau lervutes dvi, tai kalio permanganate mirkiau. Lyg ramu. Bet "brudas" geras.
Tu skydamarių neima niekas mano bananmedį užpuolė. Vieną išmečiau, nuo kito nurinkau. Ant pinigų medžio atsikraustė, vel lapukus visus rankom valiau. Kolkas ramu.
Kažkada sėkluvoje pirkau nuo jų natūralių medžiagų purškalą, kad namie galėčiau purkšti. Tai padėjo super. Šiemet vėl reik jo ieškot.

Šiaip su skydamariais, tai yra viena tik chemijos sudedamoji dalis kur juos veikia. Aš paklausiu mūsų kaimo pardavėjos. Pavasarį parveš sakė man tos chemijos. Nes kai jau namai užkrėsti ten naikink nenaikinęs. Dar šiemet dėjau lipnias juosteles, gal kažkiek ir aprimo ( prie jų skraidžiojantys vabzdžiai limpa ) kaip musgaudis veikia.

lotuliukas.gif gerai skamba kybernetiniai lotuliukas.gif
Atsakyti

bigsmile.gif
http://www.saad-assa...ntent.php?id=27

Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 02 10, 10:46)

Iš proto išvest nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 10, 09:44)
mano du amarilius buvo užpuolę. Tai dugnus padarė kaip kempines. tikrinau tada visus. Jie lenda tarp svogūno lukštų ir skatina puvimą ir vandenijimą. Tai žemę dėjau kaitintą orkaitei, dugnus gerai zelionkei - brilijantinei žalumioj mirkiau. Po savaitės kėliau vel iš vazono, radau lervutes dvi, tai kalio permanganate mirkiau. Lyg ramu. Bet "brudas" geras.
Tu skydamarių neima niekas mano bananmedį užpuolė. Vieną išmečiau, nuo kito nurinkau. Ant pinigų medžio atsikraustė, vel lapukus visus rankom valiau. Kolkas ramu.
Kažkada sėkluvoje pirkau nuo jų natūralių medžiagų purškalą, kad namie galėčiau purkšti. Tai padėjo super. Šiemet vėl reik jo ieškot.

Šiaip su skydamariais, tai yra viena tik chemijos sudedamoji dalis kur juos veikia. Aš paklausiu mūsų kaimo pardavėjos. Pavasarį parveš sakė man tos chemijos. Nes kai jau namai užkrėsti ten naikink nenaikinęs. Dar šiemet dėjau lipnias juosteles, gal kažkiek ir aprimo ( prie jų skraidžiojantys vabzdžiai limpa ) kaip musgaudis veikia.

lotuliukas.gif  gerai skamba kybernetiniai  lotuliukas.gif

Nu persodinau visus anuos vakar, apžiūrėjau - dugneliai lyg normaliai pasirodė, lukštus aplaupiau, svogūnai nesupuvę. Žiūrėsiu, kaip šiais metais laikysis. Jei vėl pamatysių tą brudą, reikės griežtesnių priemonių imtis. Labai giliai dūšioj tikiuos, kad laiku prigriebiau su ta zelionka lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano džiaugsmelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 09, 15:54)
Slanka5, man Tosca super  wub.gif  Nuo pernai ji mano norų sąraše, bet kažkaip niekur, iš kur užsisakinėjau jos nebuvo  g.gif  Dar ir Half and Half tiktų  smile.gif

Dalele, pirkau čia, bet šiuo metu jų prekyboje nėra
http://www.jparkers....ryllis?limit=20
Papildyta:
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 09, 16:57)
Tosca super  wub.gif  thumbup.gif  Google vaizdas kitos, nenorėjau. Bet ji tikrai tokia į violetumą? Ta prasme foto ir realybė atitinka ?

Nu Sweet Lilian tikrai pas mane irgi smile.gif pagal žiedkočius matau jau  rolleyes.gif
ir Quito spalvos labai intriguoja  ax.gif

Ziurkytes, violetinio atspalvio tikrai nėra. Gal nuotraukoje iš arčiau spalva artimesnė natūraliai
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Daisoja @ 2015 02 09, 19:47)

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti