Kokie žiedų grožiai
Tosca man labai labai

QUOTE(GIZZI5 @ 2015 02 08, 20:46)
Sveikutės
Na ir prirašiusios jūs čia, o jau žiedų gražumai
fantastika, atskirai visų negirsiu, bet balzamas akims
vadinasi amariliai siaučia ne pas mane vieną
Iškarto persiprašau, kad be vaizdinės medžiagos, bet kadangi naujų neturiu tai nieko ir nefotografuoju
Viena džiaugiuosi
Tuoj nuo Pempės į kuprą gausiu 

Iškarto persiprašau, kad be vaizdinės medžiagos, bet kadangi naujų neturiu tai nieko ir nefotografuoju

Tikrai, kas čia per egoizmas

QUOTE(CherryLips @ 2015 02 09, 09:38)
Sveikutės
Po vasarinio meilenių ištrėmimo į balkoną buvau baisiai pikta ant pasaulio, tai ir čia nesirodžiau
O visa bėda buvo tame, kad mano visus meilenius 7 aukšto išstiklintame balkone užpuolė kažkokie neaiškūs vabaliukai
Tai aš ant jų supykus nurėžiau visiems lapus, išvozojau zelionka ir pakišau į sandėliuką. Galvojau, na išgyvens tai gerai, o jei ne, tai verksiu
Bet per tuos prakeiktus vabaliukus, turėjau atsisakyti savo taip ilgai lauktos charizmos

Po vasarinio meilenių ištrėmimo į balkoną buvau baisiai pikta ant pasaulio, tai ir čia nesirodžiau

Bet per tuos prakeiktus vabaliukus, turėjau atsisakyti savo taip ilgai lauktos charizmos

Kas per vabaliukai?
Aš vis kaunuosi su miltuotaisiais skydamariais. Niekaip orcidėjų neišgelbėju, o ir ant meilenių buvo susimetę. Purškiau vasarą, bet lašai tarp lapų suvarva, o tada jau ligos... Bijau, kad su lapais vėl tas gėris nepasirodytų

Papildyta:
QUOTE(Daisoja @ 2015 02 09, 19:47)
Man tie nučiulpti kibernetiniai patinka, nes visai kitokie, nei tradiciniai laiptininiai bobutiniai.

Papildyta:
Lutpede, Slanka5 - ot moteriškės, negaili žiedų

QUOTE(pempė12 @ 2015 02 09, 21:44)
Kas per vabaliukai?
Aš vis kaunuosi su miltuotaisiais skydamariais. Niekaip orcidėjų neišgelbėju, o ir ant meilenių buvo susimetę. Purškiau vasarą, bet lašai tarp lapų suvarva, o tada jau ligos... Bijau, kad su lapais vėl tas gėris nepasirodytų

Nežinau net

QUOTE(CherryLips @ 2015 02 10, 10:30)
Nežinau net
Tokie mažiukai balti ar gelsvi, kaip miniatiūriniai kirminukai
Ir lyg lapai tokie gruoblėti buvo, lyg juose kas gyventų 

mano du amarilius buvo užpuolę. Tai dugnus padarė kaip kempines. tikrinau tada visus. Jie lenda tarp svogūno lukštų ir skatina puvimą ir vandenijimą. Tai žemę dėjau kaitintą orkaitei, dugnus gerai zelionkei - brilijantinei žalumioj mirkiau. Po savaitės kėliau vel iš vazono, radau lervutes dvi, tai kalio permanganate mirkiau. Lyg ramu. Bet "brudas" geras.
Tu skydamarių neima niekas mano bananmedį užpuolė. Vieną išmečiau, nuo kito nurinkau. Ant pinigų medžio atsikraustė, vel lapukus visus rankom valiau. Kolkas ramu.
Kažkada sėkluvoje pirkau nuo jų natūralių medžiagų purškalą, kad namie galėčiau purkšti. Tai padėjo super. Šiemet vėl reik jo ieškot.
Šiaip su skydamariais, tai yra viena tik chemijos sudedamoji dalis kur juos veikia. Aš paklausiu mūsų kaimo pardavėjos. Pavasarį parveš sakė man tos chemijos. Nes kai jau namai užkrėsti ten naikink nenaikinęs. Dar šiemet dėjau lipnias juosteles, gal kažkiek ir aprimo ( prie jų skraidžiojantys vabzdžiai limpa ) kaip musgaudis veikia.

QUOTE(Lutpede @ 2015 02 10, 10:46)
Iš proto išvest nori?

QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 10, 09:44)
mano du amarilius buvo užpuolę. Tai dugnus padarė kaip kempines. tikrinau tada visus. Jie lenda tarp svogūno lukštų ir skatina puvimą ir vandenijimą. Tai žemę dėjau kaitintą orkaitei, dugnus gerai zelionkei - brilijantinei žalumioj mirkiau. Po savaitės kėliau vel iš vazono, radau lervutes dvi, tai kalio permanganate mirkiau. Lyg ramu. Bet "brudas" geras.
Tu skydamarių neima niekas mano bananmedį užpuolė. Vieną išmečiau, nuo kito nurinkau. Ant pinigų medžio atsikraustė, vel lapukus visus rankom valiau. Kolkas ramu.
Kažkada sėkluvoje pirkau nuo jų natūralių medžiagų purškalą, kad namie galėčiau purkšti. Tai padėjo super. Šiemet vėl reik jo ieškot.
Šiaip su skydamariais, tai yra viena tik chemijos sudedamoji dalis kur juos veikia. Aš paklausiu mūsų kaimo pardavėjos. Pavasarį parveš sakė man tos chemijos. Nes kai jau namai užkrėsti ten naikink nenaikinęs. Dar šiemet dėjau lipnias juosteles, gal kažkiek ir aprimo ( prie jų skraidžiojantys vabzdžiai limpa ) kaip musgaudis veikia.
gerai skamba kybernetiniai 

Nu persodinau visus anuos vakar, apžiūrėjau - dugneliai lyg normaliai pasirodė, lukštus aplaupiau, svogūnai nesupuvę. Žiūrėsiu, kaip šiais metais laikysis. Jei vėl pamatysių tą brudą, reikės griežtesnių priemonių imtis. Labai giliai dūšioj tikiuos, kad laiku prigriebiau su ta zelionka

Mano džiaugsmelis

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 09, 15:54)
Slanka5, man Tosca super
Nuo pernai ji mano norų sąraše, bet kažkaip niekur, iš kur užsisakinėjau jos nebuvo
Dar ir Half and Half tiktų 

Dalele, pirkau čia, bet šiuo metu jų prekyboje nėra
http://www.jparkers....ryllis?limit=20
Papildyta:
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 09, 16:57)
Tosca super
Google vaizdas kitos, nenorėjau. Bet ji tikrai tokia į violetumą? Ta prasme foto ir realybė atitinka ?
Nu Sweet Lilian tikrai pas mane irgi
pagal žiedkočius matau jau
ir Quito spalvos labai intriguoja

Nu Sweet Lilian tikrai pas mane irgi

ir Quito spalvos labai intriguoja

Ziurkytes, violetinio atspalvio tikrai nėra. Gal nuotraukoje iš arčiau spalva artimesnė natūraliai

Papildyta:
QUOTE(Daisoja @ 2015 02 09, 19:47)
Man tie nučiulpti kibernetiniai patinka, nes visai kitokie, nei tradiciniai laiptininiai bobutiniai.